- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Şimdi bi akrabamız aradı. Abla derim ben. Babanemin yeğeni. Onunla bi arkadaşı geleceklermiş bana. Çok yakınız zaten, arkadaş gibiyiz. Sevindim valla. Tek başıma oturmak iyi olmuyo hihoyyyt
Benim kızda uyudu sonunda hihoyyyt Bende evi topladım, bi toz aldım o arada. Fırına da börek atayım. Tatlım da var. Kayınvalidemde dün akaşm poğaça yollamış. Bitti gitti :lepi:
Kızlar bu arada civciv Hülya'dan ses yok? Bi yere mi gidicekti ben kaçırdım mı acaba :uhm:
Evet ya araştıralım mutlaka kızlar :uhm:
Günaydın canım hoşgeldin. Valla bu bebişler iyice oyuncak ettiler bizi kaydirigubbakcemile3
Sağolsın canım benim a.s.
Canım günaydın a.s.
Ohh alışverişe gidilecek he ne güzel hihoyyyt İnce hırkalar çok iyi oluyor. Bende hamileyken görümcem Almanya'ya gitmişti. Ordan iki tane küçücük merserize incecik hırka getirmiş. Şimdi hafif bi serin olsa hemen giydiriyorum. Terletmiyo. Çok iyi valla. Sende bulursun inşallah a.s.
Bizimkide pazar sabahından beri yapmıyo :çok üzgünüm: Arada bi kızarıyo, ağlıyo ama tık yok. Doktor 3 gün olabilir demişti. Bu akşama kadar yapamazsa arayacağım bakalım fitili ver derse vereyim a.s
Oyyyyy teyzesi kurban olsun onu verene. Maşallah yakışıklı oğluşum benim. Paşa olmuş paşa :lepi:
Benim kızda uyudu sonunda hihoyyyt Bende evi topladım, bi toz aldım o arada. Fırına da börek atayım. Tatlım da var. Kayınvalidemde dün akaşm poğaça yollamış. Bitti gitti :lepi:
Kızlar bu arada civciv Hülya'dan ses yok? Bi yere mi gidicekti ben kaçırdım mı acaba :uhm:
günaydın cnm,naıslsın?
cnm şu starda bu saatlerde bir program var bilirsin belki,ordaki hocaya sordular bu soruyu
verdiği cevap aynen şöyleydi:'' göğüslerle bir bulaş ve kirlenmeolmadığı için,ama yinede sadece göğüs çevresini yıkayıp bebeği emzirebilirsiniz,çocuğu boşuna ağlatmayın ''dedi.
hatta annemle beraber dinledik annem şaşırdı
ben abdest almadan vermedim size hiç meme dedi
netten de araştıralım bemnim de kafama takılıyor
gerçi bizim biraz daha vaktimiz var ama olsun:kedi:
Evet ya araştıralım mutlaka kızlar :uhm:
cnm benımkıde devamlı ayakta sallanıp anca uyuyor sabah 9 dan beri uyutmaya calısıyorum yarım saat sallıyorum iyıce dalmıs oluyor yerıne koyunca baslıyo aglamaya gozler acılıyooo neyapcam bılmıyorum kendi kendine hıc uyumu
hepinize gunaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
Günaydın canım hoşgeldin. Valla bu bebişler iyice oyuncak ettiler bizi kaydirigubbakcemile3
Sağol bitanem, senin prenseste büyümüş maşallahı var :)))) bide güzellll nazar değmesin :))
Sağolsın canım benim a.s.
[k] {n} [k];7504190 .!.:günaydın taze anneler..
biz kızımla kalktık mamamızı yedik emdik şimdi beşikte yatıyo bende odamı topladım çayı koydum babamız kalksında dışardan bişiler alsın die bekliyoruz evde bişe yok yemege...
bugün alışverişe çıkıcaz hihoyyyt kızıma bişilerde bakıcam ince bi hırka istiyorum inş. bulurum.. cumartesi adp. gidicez yigenimin sünneti var..
günaydın cnm sagol a.s.maş. defnemize annesi büyüyo artık annesi..
Canım günaydın a.s.
Ohh alışverişe gidilecek he ne güzel hihoyyyt İnce hırkalar çok iyi oluyor. Bende hamileyken görümcem Almanya'ya gitmişti. Ordan iki tane küçücük merserize incecik hırka getirmiş. Şimdi hafif bi serin olsa hemen giydiriyorum. Terletmiyo. Çok iyi valla. Sende bulursun inşallah a.s.
kızlar selam sabahtan durum sıkıntılıydı neyseki sonunda yaptı kaydirigubbakcemile3 zor uyuttum sizler nasılsınız kızlar
Bizimkide pazar sabahından beri yapmıyo :çok üzgünüm: Arada bi kızarıyo, ağlıyo ama tık yok. Doktor 3 gün olabilir demişti. Bu akşama kadar yapamazsa arayacağım bakalım fitili ver derse vereyim a.s
Oyyyyy teyzesi kurban olsun onu verene. Maşallah yakışıklı oğluşum benim. Paşa olmuş paşa :lepi: