aman sende baktın ellediler çok kaçarsın evine sen in bencede sana gelirlerse fazla bişi diyemezsin sen gdersen daha rahat olursun sanada zırt pırt gelmezler..Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:
cnm slm çok sevindim sütünün gelmesine bak moralin düzgün oldumu nasıl arttı sütün bide dinlenmelkte çok önemli..günaydın kızlar
uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.
Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.
Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum
aynn böyle dvm cnm azda içse sütünden kardır boraya..
senn çocuk nie uyumuyo anlamadım benmki mamayı yiyince gece kesin 4 ssat kesintisiz uyuyor arlalrda kalkıyo emziriyorum sabah çok aglarsa mam veriyorum bidaha uyuyor:uhm: