2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar Ahsen dün gece yine uyumadı birgün uyuyo birgün uyumuyor çözdüm ben bu kızı:)))
dün ben yattım saat 3 e kadar eşim baktı mecburen kızgındım yaa :))sonra ben emzirdim 4 te uyudu nasıl bu kadar saat ayakta kalıyor anlamıyorum lmaz:
sonra 6 da kalktı sonra da 9 da kalktı emzirdim şimdi uyanık bakınıyor etrafına gülüyor kendi kendine
umursamaz hazretleri eşimde yatıyor kalksa da kahvaltı yapsak çok acıktım

Son düzenleme:
günaydınlarrrr annelik buu o üzerimdee uyurken göbeğinin göbeğime deymesinden mutluluk duymak heheeezemuszemuszemuszemus

yaaa kuzularımmmm kabız değil ama mıçamıyolar yaaaa,

fitilde atmak istemiyorum ama onlarda ıh ıhh diyolarr

yaaa kuzularımmmm kabız değil ama mıçamıyolar yaaaa,

fitilde atmak istemiyorum ama onlarda ıh ıhh diyolarr

cnm benımkıde bayagı bı ıkınarak yapyo ben hep kucagımda pıspıslayıp sırtını poposunu sıvazlıyorum bısure sonra potur potur edıyoo ya onlar ıkınırken annelerde cok kotu oluyor

herkese tünaydın hanımlarrr
bu gün sabah 6 gibi uyandık babamız sabah bizi sinir etme görevini yerine getirdikden sonra işe gidebildi
bende bebişle biraz uğraşıp 8,30 gibi uyumuşuz kaynanalar kahvaltıya çağırdı tekrar uyumuşum 11 e kadar...
bebekle beraber kalktık şimdi altını değiştirdim emzirdim yatırdım
ve bizim kaynana ekibi kendi evlerine gittilerr..
bi kahvaltı yapayım sonra evi toparlayım bizimki işden gelene kadar
belki bu gün dışarı çıkarım çok bunaldım bi haftadır kaynana kayınpederle oturmakdannn...

tubişşşşş kızzz nerelerdesin nsennnnnnnnnnn

aysun cnm bende ovuyorum sırt üstü yatırıyorum ovuyorum poposunu ovuyorum ovmadığım yoğurmadığım yeri kalmadııı

cnm bende eklemeye calıstım sonunda anladımkı fot.mk.sıyla cektıklerimi kabul etmıyo telefonla cekılenleri yukleyebıldım

cerencim,canım benimde aynı emerken yapıyor,doktorumuz normal dedi kilo aldıktan sonra sorun yok dedi.benimkinin kakası altın sarısı gibi ve de cıvık doktor ideal olan bu dedi.kolay gelsin bebeişinizi de öptüm.
canım benimki de öyle. ama arada yeşil de yapıyor. bilemedimki bende ishal olsa sancısı filan da olur diyorum ama doğduğundan beri böyle. bi ara katıydı şimdi cıvık değil yani.

cerencim benim bebiş sürekli ıkınıyo gazdan dolayıı,bu sabahda bi kustu ödüm koptu öyle bi fışkırttıkiii,ama ben biraz üşütmüştüm belki ondan olabilir diyo kaynanam.
ay yavrum kıyamam ben! sen bakma kaynanaya, o ne bilirmiş:umursamaz:
canım dediğim gibi,doğduğundan beri böyle. hiç katı kaka görmedim primada. doktora sormuştum. anne sütü ishali dediğimiz bişey var,olabilir normal dedi. :sm_confused: ama su da hiç vermiyorum. havalar sıcak olmayınca burda gerek yok diye düşündüm.
gerçi bugün çay kaşığı ile verdim ilk defa,içmedi. yüzünü ekşitti,çıkardı.

işte yaz cicisiyle Gülce kız :)
çok şirinmiş miniğin maşallah. bembeyazzemuszemus
canım onu bende duydum. özellikle yaz günlerinde oluyormuş o dediğin. aldım sağlık ocağından ama kullanmadım daha. doktor kullan dedi. sağlık ocağındaki bebişimin hemşiresi de verdi damlayı ama, şu bıngıldak meselesinden bahsetti o da. sağlık bakanlığı öneriyor ama sen bilirsin, dedi.
knk canım bende sağlık ocağından verdikleri monovit isimli d vitaminini kullanıyorum belki o farklıdır bir sor istersen
benim bahsettiğim monovit zaten canım. hepsinin içeriği aynı zaten.

evet canım gaz çıkarırken yapıyor az az.

kızlar dr u aradım şu kusma sorunu için kusma normal dedi ama islalle birlikde tehlikeliymiş,isalde günde 10 kere falan çıkıarsa kakasını getirin tahlil yapalım dedi.aklınızda bulunsun
10 kere olmuoyr benimki ama 7-8 defa oluyordur. bi tahlil yaptırsak mı acaba?CADIARZU

ay neyin oluyo bu senin hasetliğin de böylesi.. sinir oldum haaklava:klava:klava:

boşver canım mamanın tadını sevmezse anne memesini daha iştahla alır. öylesi daha iyi.
ay çok güzelmiş yaaa Allah iyiliğinizi versin.kaydirigubbakcemile3

benim oğlanın 37 derece oluyo genelde bana da hep ateşi varmış gibi gelio

canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer de kavuşursunuz birbirinize :))
canım geçmişi okuyodum. 2gündür internetim kesikti. doğum telaşıyla 2 aydır faturayı yatırmıyomuşuz kesmişler. kaydirigubbakcemile3 dün akşamüstü açıldı da ben de birikenleri okuyodum.
bu arada seninkilere hem maşallah hem de geçmiş olsun. inşallah geçecek cenım 6 aya kadar. sen içini ferah tut. dualarımız seninle..

birdeee ömerimde salya akıyor yaaa nidennn

kız diş çıkarıyo olmasın sakın???

Son düzenleme:
cnm bende eklemeye calıstım sonunda anladımkı fot.mk.sıyla cektıklerimi kabul etmıyo telefonla cekılenleri yukleyebıldım
fot mak la çektiklerinin boyutu büyüktür 300 500kb ya da 1mb civarı falandır o yüzden ekleyemiyosundur heralde ben o durumda napıyom biliyon mu.
1. fot mak da çektiğim resmi açıyorum
2. bilgisayarın prtsc tuşuna basıyorum
3. tüm programlardan donatılardan paint programını aç
4. düzenden yapıştır de (ekranının tüm görüntüsü yapışacak oraya)
5. kare şeklinde bi tuş var köşede ona bas.
6. sonra fotoğrafı köşesinden sol tıklayarak çerçeveye al.
7. o seçtiğin kısma sağ tıklayıp kes de
8. dosya dan yeni de
9. değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak hayır de
10. yine düzen den yapıştır de (foton ortaya yapışcak)
11. veee son olarak dosya dan farklı kaydet deyip istediğin bi yere mesela masaüstüne kaydet.

bu işlemlerden sonra fotoğrafın kilobiti bayağı düşmüş oluyo ve kolay yükleniyo

ama önce fotoğraf makinasının ayarlarını düşürmeyi dene. onunla da olmuyosa bu yöntemi deneyebilirsin. alıştın mı çok kolay bakma sen böyle uzun iş olduğuna..

cerencim eger kusması fışkırma şeklindeyse bide isali varsa bayağ bi,dr a sor derim ben..ne olur ne olmaz..a.s.

yok canım,kusma olayı yok çok şükür. fazla emerse bazen sütün fazlasını azcık çıkarıyo. ama kusma boyutunda değil. dediğim gibi ishalimizde var ama,doğduğundan beri böyle. ben en iyisi sorayım yine de doktoraa.s

cnm cok saol kesın dedıgın gıbıdır dediklerini uyguluyacagım opuyorumnanaktan

Bizzzzzzz geldikkk zemuszemuszemuszemus

özlediniz mi anacımmm biziii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz sizi çok özledikk yaw kaç gündür yoktuk azcuk tatil yaptık kızımla yoruldukk yoruldukk geldikkk :lepi::lepi:

sizler nasılsınız kızlar meleklerde iyidir umarım geçmişi okuyamadım...

kızımında 2. ay videosunu yapıyorum birzadan face ye koyacam teyzoşlar öpüyoruz hepinizi çokkk Şeniz

cerencimm dünürümmm gelinin iyi Allaha şükür ama gezmeye fena alıştı eve girmek istemiyor yahu napcaz bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbenim damatta iyidir inşAllahh ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…