zeytinyağı ile masaj yapmayı denesene benimki öyle çok rahat yapıyorryaaa kuzularımmmm kabız değil ama mıçamıyolar yaaaa,
fitilde atmak istemiyorum ama onlarda ıh ıhh diyolarr
yaaa kuzularımmmm kabız değil ama mıçamıyolar yaaaa,
fitilde atmak istemiyorum ama onlarda ıh ıhh diyolarr
cnm bende eklemeye calıstım sonunda anladımkı fot.mk.sıyla cektıklerimi kabul etmıyo telefonla cekılenleri yukleyebıldım
canım benimki de öyle. ama arada yeşil de yapıyor. bilemedimki bendecerencim,canım benimde aynı emerken yapıyor,doktorumuz normal dedi kilo aldıktan sonra sorun yok dedi.benimkinin kakası altın sarısı gibi ve de cıvık doktor ideal olan bu dedi.kolay gelsin bebeişinizi de öptüm.
ay yavrum kıyamam ben! sen bakma kaynanaya, o ne bilirmiş:umursamaz:cerencim benim bebiş sürekli ıkınıyo gazdan dolayıı,bu sabahda bi kustu ödüm koptu öyle bi fışkırttıkiii,ama ben biraz üşütmüştüm belki ondan olabilir diyo kaynanam.
canım dediğim gibi,doğduğundan beri böyle. hiç katı kaka görmedim primada. doktora sormuştum. anne sütü ishali dediğimiz bişey var,olabilir normal dedi. :sm_confused: ama su da hiç vermiyorum. havalar sıcak olmayınca burda gerek yok diye düşündüm.olabilir cnm endişe etme diyicem ama benim kızda dün bir kustu hem burnundan hem ağzından geldi ebnde korktum:1no2:
cnm bebeişin ishal ise su içermen gerek biliyorsun değil mi sakın ihmal etme suyu,uzun sürerse ishali dr.a götür bence
çok şirinmiş miniğin maşallah. bembeyazzemuszemus
işte yaz cicisiyle Gülce kız :)
canım onu bende duydum. özellikle yaz günlerinde oluyormuş o dediğin. aldım sağlık ocağından ama kullanmadım daha. doktor kullan dedi. sağlık ocağındaki bebişimin hemşiresi de verdi damlayı ama, şu bıngıldak meselesinden bahsetti o da. sağlık bakanlığı öneriyor ama sen bilirsin, dedi.[k] {n} [k];7554766 .!.:kızlar slmlar
ben nette bişi okudum bu verdigimiz devit-3 bıngıldagın erken kapanmasına sebeb oluyormuş normalde 1senede kapanması gerekiyomuş ama 6yada kapatıyomuş ve beyin gelişimi etkileniyormuş..
bu çok kafama takıldı dün korktum vermedim bugün verdim ama doktora sormadan bişi yapmayım dedim
bizim kont. çok var bu aralar dr gitcek ark. dok. sorsunlar ne diyecekler bakalım her dr farklı bişe söylüyorlar..
acaba başka marka d vitamini alsak aynımı olur??
benim bahsettiğim monovit zaten canım. hepsinin içeriği aynı zaten.knk canım bende sağlık ocağından verdikleri monovit isimli d vitaminini kullanıyorum belki o farklıdır bir sor istersen
evet canım gaz çıkarırken yapıyor az az.valla benim iki ablamda kullanıyor bir sorun olmadı çok şükürCADIARZU internette yazılan herşeyde doğru değil canım ama yine de bir sormak lazım ben haftaya gidicem inşallah
maşallah barekallah çok tatlı olmuş kızın canım
gaz sancısı çekmemeniz ne güzel
canım az az 7-8 defa yapıyordur eğer çok yapıyorsa bence bir dr una sor derim ben ama az az yapıyorsa gazını çıkarırken kakasınıda yapıyordur benimki de yapıyo
canım benim dr um 2 kereden fazla kusarsa sorun var demişti yoksa fazlalığını çıkarıyordur yada gazı vardır demişti korkma bişeyi yoktur
bizde braun kullanıyoruz canım şu ana kadar bir soun yaşamadık dijitalle aynı ölçüyoo
Allah yardımcın olsun diyorum başka da bişe demiyorum:1no2:
10 kere olmuoyr benimki ama 7-8 defa oluyordur. bi tahlil yaptırsak mı acaba?CADIARZUkızlar dr u aradım şu kusma sorunu için kusma normal dedi ama islalle birlikde tehlikeliymiş,isalde günde 10 kere falan çıkıarsa kakasını getirin tahlil yapalım dedi.aklınızda bulunsun
kız ne tatlı maşallah bebişin kız maşallah diyorum tekrar bak
Canım Spa Simplex diye kaçak bi damla var bitkisel birebir 50 civarında ücreti memnun kalırsın benimkine çok iyi geldi zinco falan kesmemişti sancısını ki ben hergün rezene veriyorum.
Maşallah valla bende cumartesi meclüt yapıcam bekleyin fotolarımızı
Sibiko valla çocuklar söz dinlemiyorlar bide dikkat et çok bebeğin odasına girmesinler ani seslerde çünkü korkuyorlar geçen gün misafir geldi çocuklar nezaman girmiş odaya görmedik ses geldi bi baktım beşiği nasıl sallıyorlar düşürcekler bizimkide uyuyodu korkmuş sakinleştirene kadar geceyi bulduk.Bide baktım bebeğin oyuncakları vardı dolabın üstünde nasıl aldılarsa hepsi ellerinde bişey diyemedim tabi.Bide en çok şuna kızıyorum bebeği merak ediyor çocuklar anneleri de bi görsün falan uyuyor diyorum zaten uyutana kadar helak olmuşum sessizce bakcakmış tamam dedim birine girdik kızı daha 1.5 yaşında çığlık attı bizim kızda ağlamaya hazır hadi bakalım dedim şimdi uyut uyutabilirsen çocuğun keyfi için bende kızımda mahvolduk ondan sonra bide bana demezmi senin kızda amma ses alıyor dedim bu çocuk müzik sesinde uyuyor ani seslerde uyurken doğal olarak korkuyor sen uyurken biri bağırsa hoplamazmısın bana o zaman sende misafir kabul etme büyüyene kadar sinir oldum.
boşver canım mamanın tadını sevmezse anne memesini daha iştahla alır. öylesi daha iyi.3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba
ay çok güzelmiş yaaa Allah iyiliğinizi versin.kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin cnm :)))) bugün tüm mays bebeleri huysuz heralde yavs nazarmı deydi ne... reimle sözleri gönder yapayım canım , bizimkininde gazı var babası çıkarmaya çalışıyo, bi yamdanda şarkı söylüyoo
"" gaz nerdeysen çık dışarıııııııııı
popomda gaz var benim popmda gaz var
yok bunun pırtlatmaktan başka ilacııııııııı
pırtlat gitsin oğlum pırtlat gitsin ""
benim oğlanın 37 derece oluyo genelde bana da hep ateşi varmış gibi gelioselam bacılar az fırsat buldum bakayım sıze dedım
bugun 2. ay asımızı olduk karma aşı ıkı bacak ve bır koldan yapıldı kuzularım bayagı huzursuz bırazda ateş yaptı 37.5 oldu atesımız fıtıl verdım sımdı 37 ıkısınınde sanırım 37 normal
sızler ne alemdesınız aşıyı yaptıran bacılar sızdede ates oldumu
bıde kızlar bebeklerın normal vucut ısısı kac oluyorkı bugune kadar hıc olcmemıştım bugunde ateşlıler zaten
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer de kavuşursunuz birbirinize :))Kızlar ben geldiim ama çok hastayım yavs, noldu bana bilmem, gece halsizlik başladı o kadarki kağanı bile kucağıma alamadım, sabah ateşim 38.4 oldu ve üstümden dozer geçmiş gibiydi, gerçi hala öyle, dr a gittik hem mastit olmuşum (meme iltihabı) hemde boğazlarım şişmiş, dr hemen antibiyotiğe başlattı beni, yaklaşık 3 gün fln kullandırıcaz bu süre içinde bebeği emzirmeyeceksin sütü sağıp atacaksın ve her seferde memeyi tamamen boşaltacaksın dedi, oğlana mama veriyoruz şimdi geçene kadar,bide mayısta fazla sütü sağıp atmıştım deepfreeze eşim onlarıda getirmiş, bugün onlarıda vericez kağana, yerimden çok kalkamadığım için annem gelicek bana, yarın sabah burda olur o da kısmetse..
Şimdi sağıyorum, mastitli göğsümden parça parça bişeyler geldi sağarken, heralde iltihap o, inş. kısa zamanda geçer ya, oğlumu emzirmeyi özledim şimdiden...
Cnm ben ilk 5 gün sağarak kaşıkla verdim, biberonla vermedim, sonunda memeyi tuttu
canım geçmişi okuyodum. 2gündür internetim kesikti. doğum telaşıyla 2 aydır faturayı yatırmıyomuşuz kesmişler. kaydirigubbakcemile3 dün akşamüstü açıldı da ben de birikenleri okuyodum.burcu cnm geçmiş olsunnn
fulya ve anka kuşu cnm nasılsınızzz
veee halamın yazlığa gitme işini yatışa geçirmeye çalışıyor annem grelmeyecek dedim gitmeyelim hergün ben sizi gezmeye götürem diyor..............
bilmiyorummmmmmmmmmmm yani esenimmmmmm bu herifler manyakkkkkkkkk
birdeee ömerimde salya akıyor yaaa nidennn
fot mak la çektiklerinin boyutu büyüktür 300 500kb ya da 1mb civarı falandır o yüzden ekleyemiyosundur heralde ben o durumda napıyom biliyon mu.cnm bende eklemeye calıstım sonunda anladımkı fot.mk.sıyla cektıklerimi kabul etmıyo telefonla cekılenleri yukleyebıldım
cerencim eger kusması fışkırma şeklindeyse bide isali varsa bayağ bi,dr a sor derim ben..ne olur ne olmaz..a.s.
fot mak la çektiklerinin boyutu büyüktür 300 500kb ya da 1mb civarı falandır o yüzden ekleyemiyosundur heralde ben o durumda napıyom biliyon mu.
1. fot mak da çektiğim resmi açıyorum
2. bilgisayarın prtsc tuşuna basıyorum
3. tüm programlardan donatılardan paint programını aç
4. düzenden yapıştır de (ekranının tüm görüntüsü yapışacak oraya)
5. kare şeklinde bi tuş var köşede ona bas.
6. sonra fotoğrafı köşesinden sol tıklayarak çerçeveye al.
7. o seçtiğin kısma sağ tıklayıp kes de
8. dosya dan yeni de
9. değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak hayır de
10. yine düzen den yapıştır de (foton ortaya yapışcak)
11. veee son olarak dosya dan farklı kaydet deyip istediğin bi yere mesela masaüstüne kaydet.
bu işlemlerden sonra fotoğrafın kilobiti bayağı düşmüş oluyo ve kolay yükleniyo
ama önce fotoğraf makinasının ayarlarını düşürmeyi dene. onunla da olmuyosa bu yöntemi deneyebilirsin. alıştın mı çok kolay bakma sen böyle uzun iş olduğuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?