2009 Mayıs Anneleri

Kızlar ben geldiim ama çok hastayım yavs, noldu bana bilmem, gece halsizlik başladı o kadarki kağanı bile kucağıma alamadım, sabah ateşim 38.4 oldu ve üstümden dozer geçmiş gibiydi, gerçi hala öyle, dr a gittik hem mastit olmuşum (meme iltihabı) hemde boğazlarım şişmiş, dr hemen antibiyotiğe başlattı beni, yaklaşık 3 gün fln kullandırıcaz bu süre içinde bebeği emzirmeyeceksin sütü sağıp atacaksın ve her seferde memeyi tamamen boşaltacaksın dedi, oğlana mama veriyoruz şimdi geçene kadar,bide mayısta fazla sütü sağıp atmıştım deepfreeze eşim onlarıda getirmiş, bugün onlarıda vericez kağana, yerimden çok kalkamadığım için annem gelicek bana, yarın sabah burda olur o da kısmetse..
Şimdi sağıyorum, mastitli göğsümden parça parça bişeyler geldi sağarken, heralde iltihap o, inş. kısa zamanda geçer ya, oğlumu emzirmeyi özledim şimdiden...

BİRSENCİM, cnm geçmiş olsun inş ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer, bide kız ben face e girmeyeli çok oluyo , kapatmış olmam lazım onu

kıs burcu ben resmı yollayamadım ya sanaaaaaa
nası olcek kıs bacım bu nası yollıcam bulamadım ayyyy cahıllık işte napcannnn

Cnm senin stickerı yaptım, özeline gönderdim, inş beğenirsin, beğenmezsen değiştiririz

Sibelcim maşallah kız tosun olmuş yağızımız, rezeneyi bende vermiştim kağana neden verme dediki acaba, aşıda ben ağladım ya, bide 2. aydaki aşılarda fazla, o bağırıca nasıl tutucam kendimi bilmiyorum

Oyy maşallah, darısı kağanımın başına inş.

Hmm bilgi için teşekkürler cnm

Geçmiş olsun cnm

aysun cnm rotayı sağlık ocağı sana söylerrrr 140 tl cnm ben devlat hastanesinde yaptırıyorumm

Bende rota virğsü yaptırmayı düşünüyorum, ama önce bi dr a danışıcam bakalım

Cnm su ver bence...

işte yaz cicisiyle Gülce kız :)

Oyy maşallah maşallah 41 kere
selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı

Cnm ben ilk 5 gün sağarak kaşıkla verdim, biberonla vermedim, sonunda memeyi tuttu

Son düzenleme:

Aaaa bak benimde aklım karıştı şimdi ya, bende bi sorayım dr a

valla benim iki ablamda kullanıyor bir sorun olmadı çok şükürCADIARZU internette yazılan herşeyde doğru değil canım ama yine de bir sormak lazım ben haftaya gidicem inşallah

maşallah barekallah çok tatlı olmuş kızın canım

gaz sancısı çekmemeniz ne güzel
canım az az 7-8 defa yapıyordur eğer çok yapıyorsa bence bir dr una sor derim ben ama az az yapıyorsa gazını çıkarırken kakasınıda yapıyordur benimki de yapıyo

kızlar bebeğim fışkırtarak kustu 2 kere niye olmuş olabilir yaaa
canım benim dr um 2 kereden fazla kusarsa sorun var demişti yoksa fazlalığını çıkarıyordur yada gazı vardır demişti korkma bişeyi yoktur
bizde braun kullanıyoruz canım şu ana kadar bir soun yaşamadık dijitalle aynı ölçüyoo

Allah yardımcın olsun diyorum başka da bişe demiyorum:1no2:

kızlar dr u aradım şu kusma sorunu için kusma normal dedi ama islalle birlikde tehlikeliymiş,isalde günde 10 kere falan çıkıarsa kakasını getirin tahlil yapalım dedi.aklınızda bulunsun

kızı emziriyordum yazamadım
kızdırdı beni yaaa sanki sadece onun işleri önemliymiş benimkiler önemsizmiş gibidavranıyor
bugün öğrencime gidecektim gel dedim götürmedi
sizin buluştuğunuz günde aynı şeyi yaptı hastaneden sonra getirebilirdi getirmedi
bundan sonra ona maaşımı vermiycem kendime araba alıcam o olacakkötükedihüso

slm kızlarrrr...
burcu cnm cok gecmişolsun cnm..hava deişimi dıkkat et fıstık kendıne...cok saol burcu teyzesı aldık stıckerı yapıştırdım şimdi bakalım becerebılmışmiyim...
CLŞ-ARIES MAŞALLAH pek seker olmus kızın nazar degmesdın....

kıvılcım senin kuzuna da maşallah baya güzelmiş gelişimi benim kızımda gülüyor çok tatlı oluyorlar şebek oldum karşısında güldürmek içinlülülülülülü

Sagol canim, gelisimi iyi gidiyor cok sükür. Bundan sonra bir aksilik olmaz insallah.

Burcu canim, gecmis olsun. Umarim en kisa sürede gecer iltihabin...

Kizlar Selamlar,

Bugün resmen sinir harbi yasiyorum. Sabahtan beridir uyumadi benim sipa. Hic bu kadar süre uykusuz kalmamamisti ya. Kamerada teyzeme gösterdim bir ara, nazar etti galiba:)
Bu arada ishalin belirtileri neler? Bugün, fosurt diye bir sesten sonra kakasini yapti. Epey siviydi ama emin olamadim ya? :çok üzgünüm:

misafir wardı kızlar bende bugun annemde bızdeydiii....
yenı gıttıler kaldık gene oglanla başbaşa..uyuyo brnımkı...:kedi:
bugun kontrol wardı saglık ocaında...asımız vardı sabahtan gıttık babamız işe gıtmeden..sarılık aşiısı kuzucumm aşıdan berı uyuyo paso..bı emmeye uyanıyooo bu gece nobet war gene alaşılannnkaydirigubbakcemile3
56 cm olmuşuz teyzoşları kuzucum 5100 gr olmuşşşsırnaşık şeyalkisalkisalkisgelişimi gayet ii dedı ebe teyzemiz..
benım oglan mısafır warken ewde paso uyuyo yaaa ewden arınınca ınsan başlıyoz nobetekaydirigubbakcemile3
BURCU CNM COKKK GUSEL OLMUŞŞ STICKER ELINE SAGLIK TEYZESİİİŞeniz

kIZLAR MERHABA YARIN MEVLÜDÜMÜZ VAR EVDE Bİ TELAŞ GİDİYOR BUGÜN ARKADAŞIMA BEBEK GÖRMEYE GİTTİM KIZI ANNEME BIRAKTIM 2 SAAT DURUP GELDİM ANNESİ YOKKEN MAŞALLAH UYUMUŞ BEN GELDİM UYANDI ŞİMDİ YİNE UYUTTUM HAZIRLIKLAR BİTTİ SAYILIR.
BU ARADA DÜN DR GİTTİK KIZIN KALÇASI İYİLEŞMİŞ 15 GÜN DAHA ÇİFT BEZ KULLANCAZ SONRA ÇIKARCAZ TABİ.
DIRIMCIM DR BANA SMA MAMA VERDİ SEN KULLANDIN SANIRIM NERDE UYGUNA BULUNUR SEN BİLİRSİN TOPTAN ALDIRCAM EŞİME HERKES İYİMİ BEBİŞLERDE İYİDİR UMARIM.

kızlar dr u aradım şu kusma sorunu için kusma normal dedi ama islalle birlikde tehlikeliymiş,isalde günde 10 kere falan çıkıarsa kakasını getirin tahlil yapalım dedi.aklınızda bulunsun

BENIMKIDE PASO kusuo kızlar ya emıo kusuo saat gecmıo gene acıkıo halıyle...
bugun emerken sureklı kaka yaptı nıyeyse..bende korktum ıshalmı dıye...bılgı için saol cnm..aklımda bulunsun bugun sayayım bakımm bı kaksını...a.s
sızde salgın asısını yaptırıonuzmu kızlarr..2 taneymış 140tl dedı dr..bugun ebeye sordum sen bılırsın dedı ası olunca ıshal hıc olmıcak degıl yanı dedı...ebenınde 4 yasındaymıs bebgı o yaptırmamış kafam karıstı ya ben yaptırmayı dusunuom ama sız naptyınız?

Herkese selamlar a.s.

Annişler ve bebişler iidir umarım.Benim kuzum da şimdilik ii.

Kızlar bebeklere ateş düşürücü ağrı kesici şurup ve fitil ne marka kullanıyosunuz.Bilgi verirseniz sevinirim.:uhm:

neyse ben çıkıyorum kızlar kızımı yıkıyacağım sonra da emer uyur inşallah
bende şu sinir harbinden kurtulsam çok iyi olacakkkk ama bu adamla ne mümkün

evet cnm sonrasıda gaz sancısı senaryonun...haklısın bıde ole denıyım barii..emıp emıp kusuo ..senın kuzu bugun huysuzlanmış galıba demı cnm ya nıe ole oldukı acaba..gercı benımkıde dun oleydı gece tam 1 de uyudu..sabaha kadar gene saat bası kalktıkk..arada oluo heralde dıorum.duzene gecene kadar bole bı ıyı bı kotu yuwarlancaz galıba:bbo:dunde ben sınır harbındeydım..sabır cekmktım tum aksam bıde yalnız olunca aman aman..artık ustumdekıler yapıstıydı terden....kafamçokkarıştı

sorma pınar teyzesı bı duzen tutturamadık gıttı...supermiş kıs bu salıoncak ohh keyfı ıı defne kuzumunnnkaydirigubbakcemile2

canım ben dıjıtal olcer kullanıorum koltuk altı yumusak uclu bebk hareket ettıkce oda kıwrılıo rahat bişi...cihicco dan almıştım...Şeniz

ayyy sorma cnm aynı dert bendede war..klava:ınsan sınır oluo benımkılerde torun olmasa gelmezler 2 yıllık kuslukten sonra dogum yapcam gun cıkageldıler hala hazmedemıorummmmklava:klava:

canım ya sağlık ocağıda aşı için para alıyor mu?

bunyesındekılerden almıo cnm...

selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı

cnm sagmayı dene basta bıberonla faln wer tadını alınca memeyede sarılır bence...:1hug:

Herkese selamlar a.s.

Annişler ve bebişler iidir umarım.Benim kuzum da şimdilik ii.

Kızlar bebeklere ateş düşürücü ağrı kesici şurup ve fitil ne marka kullanıyosunuz.Bilgi verirseniz sevinirim.:uhm:

cnm bız bugun ası olduk..bıze CALPOL DIE BI surup werdı ebemız..onu werdım asıdan sonra ates dusurucu...kuzum ılactan buyana hala uyuyo maşallahhh

ay bu adama kıl oluyorum baatıyor bana yaaaaakötükedihüso

neyse ben çıkıyorum kızlar kızımı yıkıyacağım sonra da emer uyur inşallah
bende şu sinir harbinden kurtulsam çok iyi olacakkkk ama bu adamla ne mümkün

cnm ya arara banada oluo ole..adamı gorcek gozum olmuo falla ne yalan solıyım...hamılelık dogum değişen bı hayat..enerjık kuzularıumıza ayak uydurma cabası hepsı ust uste gelınce boıle oluo galıba....en yakınımızdada kocışler olduundan onlara sarıoz bence..sakın olmaya calış bıtanem..konusmayı dene kız işe yarar belkı dıcem ama ınsan sınır içindeyken konusamıorda..ben genelde msj yazarımm boyle durumlarda..anlayıslı olmaları gerkıo da zaman zaman ıpın ucunu kacırıolar işte...CADIARZU

CLARIES CNM sendın demı profıle album eklemyı soran...
profılıne gır..orda yanda RESIMLER ALBUMLER baslııı war onu tıkla....orda album ekle lınkı var ordan ekleyebılırsın fıstıkk..

MAŞALLAH annesi pek tatlı

benimde emmiyor sütümde bittin artık canım zorla yoksa süt 2 ayı bulmuyor şimdi dr Aptamil comflex bir öğün mama Sma emziremeyen anneler için olan mamadanda 1 öğün sırayla vererek mama vercez ben reçeller sürdüm aç bıraktım halada zorluyorum almıyorum.
canım nazar duası oku sık sık isal devamlı olursa yoksa arada sıcaktan cıvık yapıyorlar
Hadi aşıları atlatmışınız geçmiş olsun
Canım rota virüsü aşısı 2 yıldır moda önce yaygın değildi arkadaşın kızı 4 yaşında o da yaptırmamış kreşte rota yı kapmış tedavi oldu kreşi bıraktı ondan yaptır derim
ay bu adama kıl oluyorum baatıyor bana yaaaaakötükedihüso
sakin ol lohusasın ya herşey üstüne geliyodur sakin sakin relax

esencim seni o kadar iyi anlıyorumkiii cnm..
hatta bu sabah kalktım hiç bi işe dokunmadan yatağı bile ellemedim annemlere geldim.bak bu saat oldu kocam 5dk önce aradı daha tüm gün boyunca.11ekadar calışıo cumaları.burda kalıcam dedim.sen ne istersen yap arkadasına git dedim.umurumda bile değil benim.tabi benim durumum senden daha farklı.bu aralar nefret ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…