öylede insanın içi rahat etmiyor benim kız uyudu ben kaçarpinarcim sihhatler olsun defneyede :)
goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))
tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli
olsun girdinmi çıkamazsınbende uyumaktan yana oyumu kullaniyorum ama bi yandan da eşimi düşünüyorumadamin ne gömlegi ne pantolonu kaldi ütülü :)) her aksam ütü yapcam diye niyet ediyorum ama nerdeee :)))
bana bişey demedileray bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??
bana geçen ay "2.aşiya gelmeden calpol verin" demişlerdi..
marlıyn sen nasılsın cnım
ay kizlar bana bi uyku çöktüki anlatamam..koltuk "gelll gellll" diye cagiriyor sanki :)))
kizçemi bici bici yaptim emzirdim sizdi yavrucak..öyle güzel uyuyorki benimde uyuyasim geldi..ama bi yandan içimdeki dogru ses "ütü yap tuba" diyor :))))) hangi sese kulak versem acaba
pinarcim sihhatler olsun defneyede :)
goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))
tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli
ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??
Bencede bacım. Ben vermeye devam edeyim kaydirigubbakcemile3
Canım ya stres yapma. Sen artık bebeklisin. Kimse kusura bakmasın :dilcikar:
Hoşgeldin canım a.s.
Benimki 2 kere uyandı bacım o arada kaydirigubbakcemile3
Yok kız tıkanmaz. Benimkide bazen öyle hızlı hıçkırıyo ki kaydirigubbakcemile3 Emdikten sonra midesi genişlediği için orda hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Mide ona deyince hıçkırıyomuş doktor söyledi bana a.s.
Sağolasın canım valla ya hergün biraz daha büyüyolar hihoyyyt
Bence ütü yap bacım a.s Bende yaptım şimdi kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım senin güzel kuzuna da sıhhatler olsun a.s.
Valla bizimkilerde aynen öyle. Annem herkese resimlerini gösteriyomuş telefondan. Bilgisayar ekranından seviyomuş. Görümcemlerde de geçen gün badisi kalmıştı. Bütün gece onunla uyumuş garibim kaydirigubbakcemile3
Bizde pazartesi olacağız canım. Ama bana calpol ver falan demedi. Gitmeden versem mi :uhm:
Benim cadıda 2 kere uyandı. Salladım salıncağında uyudu. Ben o arada ütülerimi hallettim. Şimdi uyandı tekrar emzirdim yatırdım yerine. Ütülediklerimi yerine kaldırıcam. Yemeğim var zaten hihoyyyt Bi tek makarna yaparım eşim gelince. Bide semizotu yıkayıp salatasını yaptım mı tamamdır bugünki işlerim hihoyyyt Duş almak istiyorum ama bu kızdan korkuyorum ya. Uyusada uyanık olsada giremiyorum duşa :uhm:
pınarcım bende eşim gelince yapıyorum benim kızada belli olmuyor hadi grşrz kızlaaaar
pınarcım bende eşim gelince yapıyorum benim kızada belli olmuyor hadi grşrz kızlaaaar
kıslarrrrrrrrr hepinize selamlar çok şükür girip bir selam verme fırsatı bulabildim.
ah evde net olsa hep gireceğim ama yok işte ama alacağız kısmet olursa. bebişleriniz nasıl büyüdürlermi? hepisini tek tek öpüyorum kuzuların sizde iyisiniz umarım
valla kıs ne hamaratsın bacım hemen hallettin işleri
öyleymiş mideleri genişlermiş genişlesin kuzucuklar büyüsün bu arada benim kıs hala uyuyor valla
çok şükür canım oğluşum iyi yanımda şu an hıçkırıyor sorma içi çıktı çocuğun ..
büyüyor işte defne ne yapıyor uslumu?
benimki şükür çok arsız değil maşallah diyeyim.gece uykusu süper akşam 10-11 gibi yatar sabah 6 ya kadar gece 1-2 defa kalkıp emer o kadar
hıhhh şimdide kaka yaptı bakale ya durun değiştirip gelcem inşallah bize rahatlık yok bu sıpalardan tatlı sıpalarrrr
Dönence kullanan bacılar hangi ürünü kullanıyosunuz :uhm: Bende bu ay almayı düşünüyorum tiny love marka iyi diyolar ama karar veremedim :uhm:
uyumadim tizlarütüye basladim..2 gömlek 2 pantolon ütüledim daha ter içinde kaldim aklima şu kizin tirnaklari geldi..onlarida hazir uyurken halledeyim sonra ütüye devam ederim :)
cerencim hoşgeldin canim :) inşaAllah en kisa zamanda net alirsinizda sıksık gelirsin :)
evettt geldimmm ta çıtçıtlı badisine çıkmış kuzumun nasıl yaptıysa tüm badiyi değiştik...
Dönence kullanan bacılar hangi ürünü kullanıyosunuz :uhm: Bende bu ay almayı düşünüyorum tiny love marka iyi diyolar ama karar veremedim :uhm:
Tamam canım değiştir pişmesin çocuk bu sıcakta a.s.
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Emzir kız çocuğu hıçkırığı geçsin kaydirigubbakcemile3
Defnoşum iyi napsın biraz cadı. Gaz problemimiz var biraz. Ama onuda ilaçlarla hafifletiyoruz. Onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür. Gece aynen 10-11 gibi uyuyor. 3-4 saatte bir emmek için kalkıyor. Sabah bazen 11'lere kadar uyuyor canım. Birlikte büyüyoruz işte tatlım ya napalım hihoyyyt
evettt geldimmm ta çıtçıtlı badisine çıkmış kuzumun nasıl yaptıysa tüm badiyi değiştik...
uyumadim tizlarütüye basladim..2 gömlek 2 pantolon ütüledim daha ter içinde kaldim aklima şu kizin tirnaklari geldi..onlarida hazir uyurken halledeyim sonra ütüye devam ederim :)
cerencim hoşgeldin canim :) inşaAllah en kisa zamanda net alirsinizda sıksık gelirsin :)
bende daha almadim canim..hiçbi bilgimde yok valla
valal canım benimki markalı falan değil aldığımız park yatkta vardı bide müziği çalıyor üstündede atları var dönüp duruyor atlar
ay kızlar benimkide öle nazar değmesin kuzcuklara
benim kız nihayet uyandı gideyim ihtiyaçlarını karşılayayım
kızlar günaydın
bizimki hazır uyuyorken bi bakim dedim... gerçi dünya kadar ütüm var evi temixlemem gerek ve aşam için yemek yapmam gerek... diceksiniz ki kayınvaliden sende kalıyor ne işe yarıyor... o sadece doruk la ben ilgilenmeyeyim diye ellinden geleni yapıyor bezini bile elimden alıp kendisi değiştiriyor elinde olsa sen emzirme ben veririm dicek ha bide sürekli eldiven takıp üzerini örtüyor çocuğun... görümce deseniz akşam üstü geliyor yaptıım yemekleri yiyor doruk u elimden alıp ben uyuturum sen işini yap diyor kudurcam resmen... çok yoruldum kızlar evi temizle yemek yap dorukla ilgilen... pazar günü gidiyorlar biraz dinleneceğim inşallah... akşam hala ben gidiyorum siz nasıl bakcaksınız bu çocuğa altını değiştirebilcekmisin diyor yaaaa.... çocuk uyanıyor kucağıma almama fırsat tanımıyorlar... geçen gün yavrum 4 saat mızmızlandı ve ben 5 dakika bile ilgilenemedim sinirden kuduracaktım... gidecekleri için sabır çekip duruyorum bişi demiyorum ama az kaldı sabrımın sınırlarındayım resmen... akşam görümceler yemeğe geldiler yine (sözüm ona bana yardımcı olcaktı hamaileyken öle ditordu yükten başka bişi diil şuanda) neyse yemek yedik doruk uyandı emzirmeye gittim bu bulaşıkları makineye yerleştirdi sabah bi açtım makineyi resmen tıkmış içine bidaha hepsini boşaltıp kendim yerleştirdim yaaa.. akşam saat 11 olmuş aa ütün varmış hadi yapayım diyor yaaa... ben salağım yaa çocuk kandırıyo... ulen bende 31 yaşındayım salak diilim bazı şeylerin farkındayım herhalde... ay çok sinirliyim yaaa... bu akşamda gelirlerse kudurcam artık yaaa...oğlumla başbaşayken hiçbisıkıntımız yok yavrumun ağlaması yok keyfi yerinde bunlar doluşunca benim sinirlerim bozuluyo ve doruk da başlıyo mızmızlanmaya...
ay neyse çok uzattım daha çok şey varda anlattıkca sinirleniyorum kızlar yaaa...
Pazartesi kendi doktoruna sorucam bakalım canım :uhm:
Pazartesi benimde kontrolüm var bakalım ne diyecek :uhm:
Bu arada koca 2 dilim karpuz ve peynir yedim. Akşama bu kızı gaz sancısı tutarsa kulaklarınızı çınlatırım bacılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bizimkinin dönenceyi çok seveceğine eminim bacım çünkü şimdi bile salıncağının içinde hayvan resimleri varya renkli renkli. Onları elleyip çığlıklar, gülücükler atıyor zemuszemus
Valla o doktor verme limon dedi. Çocuk doktoru değildi gerçi. Dur bakalım pazartesi kendi doktorumuza bi soralım. Valla 2 damla veriyodum hemen kesiyodu. Arkasından da 2 çay kaşığı su veriyodum içi yanmasın diye. Bide bizimki limonu bir seviyor. Ağzına 2 damla damlatınca şapur şupur yalana yalana emiyodu kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım a.s.
Benim cadım da emdi uyudu şimdi. O arada bende biraz evi toparlayayım. Askıda çamaşırlarım var alıpta yavaş yavaş ütüleyeyim. Bu arada kayınvalidem aradı. Kızım ev çok sıcaktır sizin. Yanmasın çocuk. Al gel istersen burda serin serin yatar dedi. Bende işim var anne bakarız dedim. Gitmicem tabi. Dalga mı geçiyor nedir. :uhm: Bi giydir üşümesin der, bi yanmasın der tövbe tövbeklava:
pınarcım maşallah bebişine çok tatlı kıyamam
kızlar bu arada biberonları falan nasıl steril ediyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz steril aleti
bigudicim cnm ben gündüzleri evde sadece çıtçıtlı kısa kol badi ve çorap giydiriyorum dışarı çıkarken boydan kısa tulum ve çorap akşamlarıda ince pijama giydiriyorum doktorum sizden en fazla bir kıyafet fazla olabilir sakın abartma demişti
ay kizlar koptum gülmekten azöncekizimin altini değiştiriyordum..o sirada da reklamlarda "onun sevdigi mamayi biliyorum,ihtiyaci olan herşey içinde var" gibi bi cümle gecti mama diyince dikkatimi cekti..ay dur bakayim hangi markaymiş dedim kedi mamasi çikti :))))) algida secicilik olayini biraz abarttim anlaşilan
bu arada baby sling kullanan varmı kızlar aranızda
ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??
kıslarrrrrrrrr hepinize selamlar çok şükür girip bir selam verme fırsatı bulabildim.
ah evde net olsa hep gireceğim ama yok işte ama alacağız kısmet olursa. bebişleriniz nasıl büyüdürlermi? hepisini tek tek öpüyorum kuzuların sizde iyisiniz umarım
Eşim 9 gibi ancak gelecekmiş offfff :çok üzgünüm:
Bende Defnoşun salıncağına çarpım. Ay nasıl korkuyla uyandı, ağladı kuzum ya içim acıdı valla mafoldumben Daldı yine uykuya :çok üzgünüm:
Defne uyurken girsem mi bi cesaret duşa acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?