• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

siribone cnm sen m,llete bakma ben mevlüt yapıyorum gelen aaa göbeğin kalmış diyor bende ikidene doğurdum olacak tabi dedimm....morelimi bozmaya birebirlerr

haklısın aslında bırsencımm...:lepi:ama herkes ole dıınce bugun haslama yedım tum gun heee alalaaaa...
saolun falla moral oldunuz olcak tabe dıom bana cok almışınn coookkk deyolarr tovbe tovbeeekötükedihüso
buarada aslı benn bırsenn :))))

ayyy aslıcığımm sen bakma millete ben evlendim kilo aldım ayy şiştin dediler ne oldu sana dediler

sonra bi zayıfladım aaa ne yaptın dediler kimseyi memnun edemezsin sen nasıl mutluysan öle güzeldir

ben her aynaya baktığımda güzel hatunsun birsen diyorum önce kendini beğen gerisi boş

ayyy aslıcığımm sen bakma millete ben evlendim kilo aldım ayy şiştin dediler ne oldu sana dediler

sonra bi zayıfladım aaa ne yaptın dediler kimseyi memnun edemezsin sen nasıl mutluysan öle güzeldir

ben her aynaya baktığımda güzel hatunsun birsen diyorum önce kendini beğen gerisi boş

soyadın topaloğlumu cnm bende bir arkadaş var aslımm diye bir arkadaşş varmıydı yaa

haklısın bırsencimm dogru soyluosunn...
aldırmamk lazım ınsan kendını naassı mutlu hıssedıosa ooo demı amaŞeniz
yok bıtanem o ben deılımm o baska bı arkadassshihoyyyt

merhaba kızlar bu gün boyu kızla uğraştım uyumak bilmedi şimdide annemin kucağında uykuya var gücüyle direniyo bakalım ne zaman bayılacak uykusuzluktan ben pes ettim o etmedi valla babası gibi inatçımı olacak bu kız yandıkk mafoldumben

bizim de gaz sancımız başladı 3 gündür....şimdilik rezene veriyrum bakalım yarın nurse harvey alcam...umarım uzun sürmez yaaa :(((

kızlarrrrrrrrrrrrrr bnımkı gene cıldırdıııııııııı susmuyooooooooooooooooooooooooo offfff yaaaaaaaa

cnm biliyorum bende gazı vardır kesin,saç kurutma makinesini çalıştır,biraz sakinleşince iki ayağını birden karnına doğru bastırarak hareket yaptır,gaz çıkarana kadar bak o zaman düzelir..

merhaba kızlar bu gün boyu kızla uğraştım uyumak bilmedi şimdide annemin kucağında uykuya var gücüyle direniyo bakalım ne zaman bayılacak uykusuzluktan ben pes ettim o etmedi valla babası gibi inatçımı olacak bu kız yandıkk mafoldumben

cnm her aksam senle benım senaryolar deişmediiii bı senınkı bı benımkı nebu uykusuzluk bu cocuklarda anlamadım yaaa kafamçokkarıştıbız pes edıoz onlarda pes etmek yokya pesss falla..benımkı uyudu ama 5dk sonbr sıl baştannn pööffffffmafoldumbenbasladı bıle mıkırdanmayaaaaaa ben aglıcam sımdı yaaa anneme cok kızıorumm gelmıo kadın yaa sınırrrr oluorummm yalnız yalnız bended sınır kalmıo artık kendımı sıkmaktannn

cnm biliyorum bende gazı vardır kesin,saç kurutma makinesini çalıştır,biraz sakinleşince iki ayağını birden karnına doğru bastırarak hareket yaptır,gaz çıkarana kadar bak o zaman düzelir..[/QUOT

keske gaz olsa cnm yaaa
benımkı huysuz her aksam aynı satte aynı seneryooooomafoldumben

vallahi bütün kızlar toplandık bebişler bizi dikti ayağa

kız fotoyu gördüm pek genç ve güzelsin maşallah bebişle berabermi büyüycen kız
SAOL BACIMM ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 EVET CNM ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM AMA DOĞUMDAN SONRA ÇABUK BÜYÜDÜM kaydirigubbakcemile3

civciv hakkaten çok genç görünüyosun yaşını merak etim şimdi bak ben meraklı melahat kaydirigubbakcemile3

28 CNM :kedi:

Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

Ohhhh Karaköy keyfi yapıyorum valla zemuszemus

Akşam güneşi güzele vururmuş derler kaydirigubbakcemile3

Aile saadetimiz hihoyyyt

Biz artık babişkomla böyle karşılıklı gülüşüyoruz a.s

Buda teyzoşlarıma benden sabah gülücüğü a.s.

OHH YİNE GEZMELERE GİDİLMİŞ MAŞALLAHHH BU CADININ GÜLÜŞÜNE ŞenizŞeniz

bende nezaman ısterse werıom cnm...
benımkı yaklasık 2saate bır emıo kendılıınden ole bı duzen oustu bızde...bıtek o duzenlı zatenkaydirigubbakcemile3tabı uykusuz gecelerdekı meme ıstegımızı saymazsakk..ozamanda emmekten benımkıler cekılıookaydirigubbakcemile3

alah sabır wersın cnmm..senınkıde tam takıkmışş hee..tam kaynan ne o oleee:oklava:

maşallah kıs pek ekerrr maşallahhh kırkbırkere:nazar:

bu kusma hepımızde war benımkıde son bıkacgundur eskıye oranla daha cok kusuo yaa..acaba mıdelerımı genışlıooo:uhm:

aynen cnmm benımkıde ole oldu busabah burnundfan geldı yafsss arttı falla kusma mıktarı yartın dr amı gıtsek dıorum ama sıze hep normal demış drrr:uhm:

masallahhhh fıstıkk gıbımsınızzzzŞeniz

burcu cnm bu annelr neden boleeeebenımde sutum ınmedıınde annem banada ole yaptı aynen senıkı gıbıç.....hemen mamaaaa:umursamaz:ben dınlemedım tabiiii ama hep siniroldum en sonundavsoyledım ...sıkma canını sern emzırrrr cok aglrsa wer ozaman mamayı....

kızlar ya benım kuzu uyuyamadı gene ya...ay her banyodan sonra bole yapıo bu coıcukk yıkamaya tovbe dedırtcek falla..ıkı gun hiç uyumadı bugun uyku akıo hebıyerınden ama bıturlu derın uykuya dalamadı..kucaımsda dızımde uyuyuooo yatırıom 5dk uyanıoo hemen anlamadım yaffsss:1no2:
bu arad benım dıkıs yerındekı kıl donmesıymişşş:lepi:ayy cok sewındım saolun kızlar hepınıze yazan herkese moral için tesekkurrrrrŞeniz
dun kaynanamlara gıttık muglaya..dugun wardı ya...atlattrık sukurrrrhihoyyytben gerım gerım tabeee ay goren herkez taktı kıkılolarıma benımde yaa...sınır oldumm kötükedihüso
manyakmı ne mıllet cocuk dogurduk heralde alalalalala:olmaz:

AHH BACIM İNŞ DEDİĞİN GİBİ MİDELERİ BÜYÜDÜĞÜNDEN OLUYORDUR :gitme::gitme:

OYY KUZUM MAŞALLAH CNM BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ GİBİ DURUYOR Şeniz

kızlarrr cok mu şişkoyum yaaa bu dugun sonrası bı foto ewe gelınce cektım merak eettım nassı gozukuom okadarda şişkomuyum dıe yafss
oglusumun yuzu kapalı olan şuankı halıı oylece uyuyuyooookaydirigubbakcemile3

CANIM BENCE GAYET GÜZELSİN SANADA OĞLUŞUNADA NAZAR DEĞMESİNN Şeniz

BU ARADA OĞLUŞUN SAÇI PERUK DEĞİL DİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HERKEZE HAYIRLI AKŞAMLAR ....

BİZ BUGÜN ÇOK YORULDUK YAW SABAH KAHVALTIYA KAYNANAMA GİTTİK SAAT 3 TE ELTİSİNİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİ ORDAN KALKTIK BAŞSAĞLIĞINA GİTTİK..AMA KIZIM SABAH 6 DA UYANDI VE AKŞAMA KADAR 10 DK BİLE UYUMADI SADECE ARABADA UYUYORDU İNİNCE TEKRAR UYANIYORDU ...NESE SAAT 6 GİBİ EVE GELDİK HEMEN ONU YIKADIM SAAT 9 GİBİ DE UYUDU BENDE HEMEN DUŞUMU ALDIM YEMEK YEDİK ... ÇOK UYKUSUZ VE YORGUNUM CADIM YÜZÜMDEN UYANMASA BİRAZDAN BENDE YATAM :bbo::bbo:

SAOL BACIMM ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 EVET CNM ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM AMA DOĞUMDAN SONRA ÇABUK BÜYÜDÜM kaydirigubbakcemile3

28 CNM :kedi:

AHH BACIM İNŞ DEDİĞİN GİBİ MİDELERİ BÜYÜDÜĞÜNDEN OLUYORDUR :gitme::gitme:

OYY KUZUM MAŞALLAH CNM BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ GİBİ DURUYOR Şeniz

CANIM BENCE GAYET GÜZELSİN SANADA OĞLUŞUNADA NAZAR DEĞMESİNN Şeniz

BU ARADA OĞLUŞUN SAÇI PERUK DEĞİL DİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BİZ BUGÜN ÇOK YORULDUK YAW SABAH KAHVALTIYA KAYNANAMA GİTTİK SAAT 3 TE ELTİSİNİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİ ORDAN KALKTIK BAŞSAĞLIĞINA GİTTİK..AMA KIZIM SABAH 6 DA UYANDI VE AKŞAMA KADAR 10 DK BİLE UYUMADI SADECE ARABADA UYUYORDU İNİNCE TEKRAR UYANIYORDU ...NESE SAAT 6 GİBİ EVE GELDİK HEMEN ONU YIKADIM SAAT 9 GİBİ DE UYUDU BENDE HEMEN DUŞUMU ALDIM YEMEK YEDİK ... ÇOK UYKUSUZ VE YORGUNUM CADIM YÜZÜMDEN UYANMASA BİRAZDAN BENDE YATAM :bbo::bbo:

saolasın cnmmm..şişko dıyenlerr kaynanamgılın tarafııı:oklava:ohh be rahatladımm falla haslamalara basladıydım bende bu aksam ıtıbarıyle bırakem barii:kedi:
deıl teyzesi peruuk has be has kendı sacıı anasının karnında uzatmış model werdırmişte ole cıkageldı yanımızakaydirigubbakcemile3
ay inşş uyanmaz benımkıde uyudu ama 5dk sonra başlar gene mızıklamaya..benımkı sabah 6da baslıo 15dklık uykulara arad 2 saat anca uyuyo boluk bolukk sonra gece 2ye kadar nobetttt benımkıde fazla uykusuz cnm yaaaa...off gene sınırlerım lastıklestıı gerıldıı we gewsediiiiiiii:çok üzgünüm:
benımkı basladı gene mıkırdanmayyaaaa nesı war ya gaz da deıl ALTI KURU KARNI TOKKK yenı kaka yaptııı eeee nıe uyumuo yarın dr a gıtcezzz baska ayolu yokk:olmaz:

siribron benimkide aynı canımya gündüz uyku yok çocukta kafayı yedirticek bana annem olmasa yanmıştım yani wc ye dahi gidemezdim azcık beşiğine koysam basıyor çığlı kucakta uyuyor beşiğe koyunca gözleri açıyo ben şimdi anason çayı verdim biraz sakinledi uykuya dalacak gibi tavsiye ederim canım

benımkıler oglana bı kunye taktı okadarrrrr:oklava:ılk torun hemde.bı kunyeyle kaldılarrr durumlarıda warrr hepımız ayıpladıkk dogrusuuuu:umursamaz:

masllahh pınarrr buyumus defnemmmmmmm
cok gusel gozukuosunuzzz..kız bız bı gezmeye gıdıozz en fazla 2 saat benımkı kuduruoo yaaaaa....durduramıoz apartopar eweeee kosuoz sonra babmızda bı panık olukı ogluşş aglayınca sormakafamçokkarıştı2 kere cıktıkk babamızla aynı yaptı sıpaa..ucuncuye cesaretkalmadı yafs..defne kızım uslu herhll maşallahhh benımkı huysuzkı ne huysuuzz:bbo:

cnm benımı kıl donmesıymıss gosterdımmm dunn.kıl içinde ama gectı o sertlıgı.oyyy kıyamam kız defneye bu cocukların kak sorunu nolcek bole yaa bızde paso gaz damlası kullnanıoz falla yaaa:ecrin_bebek:
hamarat hatun senıı aksamkı menude suppermışş haniiii...ben gene yalnız yalnızz kociş gene işte bu aksamda yalnızım ınsan yalnızken bişicik yıyesı gelmıo yahuu
kızlar yagız yuzunu kapattırarak uyuyuyooo kac saatır uyuyamadıydı ya dızımden koydum yeere gene uyandı emdıkk gaz cıktı yuzunu orttum yatırdım koltuga uyudu kaldı benımkııızemuszemusher gecen gun yenı bı huyunu ogrenıom yaaaopuyorumnanaktan

Bizimkiler hiçbişey takmadılar canım. Komşusu kayınvalideme demiş. Pınar'a bi doğum hediyesi takmadınız diye. Pınar düğününde takılanları bile takmıyor. Altın sevmez o demiş. Bide kendi anlatıyo bana. Tamam sevmem ama altın almak zorunda değilsiniz ki. Yada takmasamda alın. Sözüm ona ilk torun. Durumları da yerinde yani. Benim annemin durumu olmadığı halde valla para biriktirerek bilezik almış kuzuma a.s. Banada çok güzel bi gömlek almış. Düşünmesi yeter canım anamın ya Şeniz

Benim kuzuda açık havada olursa ve keyfi yerindeyse hiç sorun çıkarmıyo sağolsun. Anası kılıklı seviyo gezmeyi kaydirigubbakcemile3

saolun kızlarrr ya..
bende bı sewındımkı sormayınnnhihoyyythihoyyy
cok buyuk deılmış allahtan kendı kendıne cıkar dedı dr şişliği gectı zaten iice sıktı dr içini bıde pansumannn dıkıs yerım gecmişş ama ağır kaldırmak yok halıyleeehihoyyyt
ole falla pınar ya mıllet takık kılolara ...napalım canım kılolarım feda ıolsun oglumaaahihoyyyt
oyy kıyamam defnemeeee...nedır bu gaz derdı kızlarr yaa..ben bu sıcakta aykta corapla dolasıom genede banamısın demıo yafssskafamçokkarıştıgene gaz gene gaz..dedıın gıbı pınarım gazlı bu mayıs kuzularııııı:kedi:

Tekrar geçmiş olsun canım ya a.s.

Ayyy ben hayatta çorapla gezemem :bbo: Zaten diyorum ya ben artık anladım ki benimle alakası yok. Defnoş gazlı bi bebek öyle kabul ettim a.s

ama temmuzun ortasına kadar olsun muhakkak bende çıkıcam tatile çüünkü,bu arada capitoldeki bebek bakım odası tek kişilk,iki alt açma yeri var bide emzirme koltuğu koca alışveriş merkezine yakışıyomu hiç!Anneleri hiç düşünmüuolar valla...

Tamam canım Sibel gelsinde hallederiz a.s.

Aaaa küçük mü o kadar :1shok: Tepe Nautilus'unki güzel. 3 koltuk, 3 bez değiştirme yeri var. Lavabosu falan var. İyi yani :lepi:

ikici buluşma varmışşş nerede neden benim haberim yokkkk yawwww aaaaaaaaaaa

bu sefer karşıdakiler karışa gelsin b.köye giderikkk

Henüz bişey yok bacım. Siboş gelsinde tatilden herkes müsait olursa toplaşırız yine hihoyyyt

kızlarrr cok mu şişkoyum yaaa bu dugun sonrası bı foto ewe gelınce cektım merak eettım nassı gozukuom okadarda şişkomuyum dıe yafss
oglusumun yuzu kapalı olan şuankı halıı oylece uyuyuyooookaydirigubbakcemile3

Oğluşuna da sana da maşallah canım harikasınız a.s.

Maşallah canım çok tatlı ya a.s. :nazar:

siribroncum maşallah fıstığım çok iyi görünüyorsun valla
bende eski kiloma döndüm sayılır biraz göbüşüm var tabi
birsencim pınarcım sibelcim cerencim knk mutahhara fulya kızlar bebişler nasıl bizimki kolik sürekli ağlıyor bazen sinirlerim çok bozuluyor eşim aldı uyuttu şimdi sen git dinlen iyi gözükmüyorsun dedi mirmirmirmir

Canım hoşgeldin. Hepimizde var o sorun sanırım. Benimkide bazen hiçbişeyi yokken ağlıyor. Ancak memeyle susturuyorum :bbo:

Yok bacım bunlar bizden inatçı valla kaydirigubbakcemile3

bizim de gaz sancımız başladı 3 gündür....şimdilik rezene veriyrum bakalım yarın nurse harvey alcam...umarım uzun sürmez yaaa :(((

Geçmiş olsun canım sende geldin gazlılar kervanına kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s.

Benim kız 8'den beri uyuyor. Bugün erken geçti gece uykusuna. İnşallah sabah sabah dikmez beni ayağa :bbo: Yarın ikimizinde kontrolü var. Bakalım ben ne durumdayım. YArından sonra kocişten kaçış yok :bbo:

Defnoşunda aşıları var. İnşallah ateş falan yapmaz kuzuma ya :çok üzgünüm:

siribron benimkide aynı canımya gündüz uyku yok çocukta kafayı yedirticek bana annem olmasa yanmıştım yani wc ye dahi gidemezdim azcık beşiğine koysam basıyor çığlı kucakta uyuyor beşiğe koyunca gözleri açıyo ben şimdi anason çayı verdim biraz sakinledi uykuya dalacak gibi tavsiye ederim canım

bende onu sorcm sana cnm ya...
eşim yuzunden alamadım daha kucucuk cocua anasonmu verılırmış deyıp duruooo:oklava:akşamları bu sınır harbını benden baska yasayan yok amamafoldumbensorma yaa delı olcam bı cocuk heç mi uyumaz yaaa ben bıle bu yasta uykusuz kalıom mınnacık sey nasıl dayanıo anlamıommm pess yaa...alcam yarın anasonu nederse desınnn yoksa ben ddelırcem yaaaakafamçokkarıştıbenım annemde gelmıo dusun artık wc ye gıdemıomm yemek desen max 10 dk da çiğnemeden yutuom nerdeyse cıyak cıyakk derdı ne anlamdım yaaa..
her cayı denedım,iyigeceler cayı aktardan beb cayı karısık bırsuru ot var içinde banamzıın demıo cnm yaaa..
kucakta tutmaktan ne bel kaldı nede kolllmafoldumbenher akşam aynıı gunduz gene dajha sakın aksam olunca kuduruo yaa..koltua bıraktım ole sızdı mı nee kıpırdatmaya korkuom valla:1no2:

Hoşgeldin canım. Başınız sağolsun a.s.

Valla bu cadılar canları ne zaman isterse o zaman uyuyorlar anladım artık a.s Dışarıda olunca düzenleri bozuluyor gariplerin ya :çok üzgünüm:

Anasonu annem bize verirmiş hep. Geece uyku sorunu yaşarsam ilk aklımda anason var :lepi:

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar tek tek yazamadım ksr bakmayın.. a.s.
Bi sorum olcak size bebeğin kakası hafif kokulu olunca vede yeşillikler olunca hasta olduğu anlamına mı geliyor kızlar :gitme:

Back
X