Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende totiğimi uykusunun arasında emzirip yatayım artık yoruldum bugün. Öptüm hepinizi kızlar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar tek tek yazamadım ksr bakmayın.. a.s.
Bi sorum olcak size bebeğin kakası hafif kokulu olunca vede yeşillikler olunca hasta olduğu anlamına mı geliyor kızlar :gitme:
maşallah kızıma nazar degmesinn..su uykusuz oglanlara accuk akıl wersın defne kızım falla...::yat pınarcıım bızım yerımızede uyu anacımmmkaydirigubbakcemile3bende wercem anasonu baska care kalmadıı:umursamaz:
yesıl olunca usutmuste olabılıomuşş ama herzaman usutmus anlamındad deıl cnm hulyanınkı hazımsız cıkmıs mesala tahlıllerde..takıp et bakalım dewam ederse dr a gotur.bızımkı arada yesıl oluo 3keremı ne oldu ama 1er kerelık bende ayaklarına penye patık uzun pıjama falan gıydırdım gectı.bnenımkısınınkı usutmeydı herhalde
buarada benımkı pess ettı galıbaaaaahihoyyythihoyyytsızdı koltukta bıraktıım gıbı olecehihoyyythihoyyyt::
teşekkür ederim siribroncum.Bende takip edeyim bakayım inş bidaha olmaz..Bu arada resmini gördüm inan kıskançlıktan başka bişii değil onlarınki şişko görmemiş onlar.gayette zarif görünüyosun çatlasın onlar kaydirigubbakcemile5
canummm sıkılıyor öle bir adet oluyorumki kızlar kan kaybından ölmezsem iyidir bu ne yaa bende bir kadındoğumcu bulacam yakın hastanede gidem bir muayne olam
çocukları götürdüğümüzde gidecem
Kizlar Iyi Aksamlar,
Cok sükür oglumun bu gece sancisi yok, uyuyor 1,5 saattir. Ama terledi bugün hep, kakasinida öglen köpük köpük yapti. Galiba ishal olmusIcim gidiyor ya. Cok bitkin. Sürekli emziriyorum ve cay verdim gün icinde birkac kere. Yarinda doktora götürecegiz.
Pinar Defne cok tatli olmus. Gülmesine bayildim:) Allah nazardan saklasin kuzucugunu...
Siribron, umarim bir care bulursun senin su kücük yaramaza. Bebek yagiyla masaj yap tüm vücuduna mesela. Belki rahatlatir ve uyumasina yardimci olur. Günde kac saat uyuyor, merak ettim. Galiba uyumak icin senin kucagini benimsemis ve oraya sabitlemis kendini. Allah kolaylik versin canim.
Claries, sana da canim. Allahtan Annen yardimci oluyor sana. Nispeten durumun daha iyi.
Bu arada kizlar ben yalnizim ama esim sag olsun, cok yardimci oluyor. Hakkini ödeyemem. Dorugu uyutmakta benden cok daha basarili. Öyle güzel ninniler söylüyor ki, ben bile dayanamayip uyuyorum bazen:)
aslım cnm ilk adettim bu kadar olmamıştı
ama şimdi ikibuçuksaatte bir ped çıkarıyorum ve ped kople dolu kanatlar bile düşün zor yetişiyorum tuvalete annemde için temizleniyor karnın iceke işte diyor ama doktora gitmek lazım yine
kıvılcım iyi aksamlar maşşallah oğlusuna ve kocişde yardımcı olacak tabii biz tek başımıza yapmadık dimii........
öpüyorum ciciler sizi ben kaçar uıyuyam veletler uyudu
Birsen benim kanamamda haddinden fazla oldu ama galiba seninki kadar siddetli degildi canim. Ihmal etme. Dogru söylüyorsun, yalniz basimiza yapmadik. Ama bazi erkekler ilgisizler ve sadece sevme kismiyla ilgileniyorlar. Bu arada ufakliklari ayni anda nasil uyutmayi basariyorsun, bravo:) Iyi geceler canim.
Alıntı yapamadım geçmişe şöyle baktım
pınar oh süper fotolar keyiflerde iyiymiş
dırım kız aguları insanı heyecanlandırıyor kanamana dikkat et çoğuda sana zarar verir
kıvılcım claries siribron selamlar
biz kızımla bugün gezmeye gttik arkadaşıma giderken bi uyudu gelince uyandı.şimdi uyudu bende yatıyorum iyi geceler
bazen kucak bıle kar etmıo cnm ya...mafoldumben gecelerı 4 ssat uzun uyuyoo 12-4 arası emme ve gaz ları cıkartırsak ucbucuk saat falan...4-6 arası toplam 1 saat nerdeyse 6 dan 9 a kadar her 15dk da bı uyanıo..meme gaz kusmayla gecıooo toplam 1.5 ta ordan desek 6.5 saat gece yapıo gunduzde max 3 saat uyuyoo 9-12 arası uyanık..aksamustu 4 te baslıo mesaıı gece 1-2 ye kadarr bazen 12 de uyuyooo bazen 2 deişioomafoldumben
tum gun 9 saat anca yanı tas catlasınnn az demı cnm yaaaa bıde bu en ıyı halı yaniiimafoldumben
Aslinda her bebek farkli uyurmus, normal belki ortalama 9 saat. Ama sor bir doktora, belki birsey önerir?
Benim oglanda ilk birkac hafta böyleydi. Allahtan düzeldi. Gece bazen altini alinca uyumak istemiyor sadece. Birde böyle hasta ve gazli olunca.
Iyi Geceler Tutkun.
Bu arada benim oglan uyanmadan, azicik kestireyim. Iyi geceler herkese...
sagol cnm iyi diyelim iyi olsun evimi özledim,yatagımı özledim,kocamı özledim:a015: canım sıkkın yani anlıyacagınsahi minju geçmş olsun canım
knk sen nasılsın
cevap veremiycem grşrz öptüm hepinizi
sahi knk bu grup organizasyon ne yarın bakıcam
tşk ederim tutkuncum hemen kaçma kız daha sana oğlumun resmini göstercektim neyse yarın atarım ozaman iyi geceler cnm.