Kız bizimkide öyle kitlenip kalıyor resmen kaydirigubbakcemile3 Ama babamız yasakladı. Hemen çeviriyor kızımı. Oda ağlamaya başlıyor. Kavga ediyolar baba-kız kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım a.s. Hadi bakalım yarın inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin a.s.
Valla ben kakasını yapmadığı sürece pişik kremi sürmüyorum. Sadce unybaby'nin ıslak mendiliyle siliyorum. Hastanede hemşire öyle demişti bakımı anlatırken. Hiç pişik olmadı çok şükür hihoyyyt
Ben uyanıksa saat aklıma geldikçe kontrol ediyorum. Çişini bir kere bile yapmış olsa değiştiriyorum hemen. Hiç yapmamışsa bile 3 saate bir mutlaka değiştiriyorum. Kakasını hergün yapmıyor ama çişini çok sık yapıyor. Ben bazen günde 10 bez değiştiriyorum a.s
Evet canım babasına çekecek heralde boy konusunda alkisalkisalkis Gerçi ben 59 cm doğmuşum ama sonradan ene gitmişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aaa düzeldiğine çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar a.s.
Maşallah ya çok tatlı olmuşşşş
Canım valla ne desem ki. İçimden basbas bağır kov gitsin demek geliyor ama sen yine de sakin ol

lmaz: Akşama kadar idare ediver canım. Yada al kucağına. Özledim çocuğumu de tövbe tövbe ya insana kendi çocuğunu sevdirmiyolar

klava: