• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ilgin kırkınız hayırlı olsun cnm bizimkilerde oyun isitiyolar şuan biri bir bacağım sallıyor diğerini öteki bacağımm eee ikisini kucağıma alamayacağım için oturudum ana kucağı sallıyorum işte

cerenciğim hepimiz süperizzz........

esen kızz yapacam tabi çeyizz evet okutalım evlensinler
ben doktor olmalarını çok istiyorum sen ne istiyon ne olsun

SEHER merhaba cnm nasılsın

valla gönül istiyor ki genetik mühendisi olsun ama nasip inşallah okusunlar da

tünaydiin kizlar a.s.

herkescikler iyi cok sukur :) bizde iyiyiz..dün evde olmamiza ragmen bi türlü yazamadim bişey yahu..dün aşidan sonraki 3.günümüzdü..sabah 11de bitti 3 gün..hemen ikindide banyo yaptim kizçemi..baska bişey hatirlmiyorum düne dair nedense..he bide yagmur yagdi :D

şimdide böyle bi tuhafim..uykum yok ama halimde yok..su kizceyi nasil uyutcagimi düşünüyorum..faltaşi gibi gözleri :D uyuyor tam sepetine koyuyorum,uzaklaşiyorum uyaniyor cadi..son bi kere daha deneyeyim :D

gelirim gene a.s. öptüm sizide boncuklarinizida a.s.

Bacılar selam a.s.

Bizde doktordan geldik. Kızım bu ay 1042 gr almış ve 4982 gr olmuş hihoyyyt Boyuda 4 cm uzamış ve 58 cm olmuş hihoyyyt Doktor size zayıf gelebilir çünkü boyu uzun , sütün yaramasa az gelse bu kadar kilo almaz dedi çok sevindim hihoyyyt Aşılarımızı olduk. Çok ağladı tabi canım benim :çok üzgünüm: Rota virüsü aşısı için ben tavsiye ederim ama size kalmış. 3.aya kadar düşünün. Kontrole geldiğinizde yaparız isterseniz dedi a.s Kakası için düzensiz olabilir her çocuk aynı yapmaz, gazı için Babuline vermek iyi dedi. Zinco diye ısrar etmedi neyseki kötükedihüso Gaz sorunu 4.ayda düzelir. Daha çok gaz değilde sizinki kolik gibi gözüküyor dedi. Çünkü sürekli gazını çıkarıyor bizimki. Senin yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum dedi. Hıçkırık tuttuğunda limon verebilirsin, arkasından iki çay kaşığı su ver, başka suya gerek yok dedi. Refleksleri çok kuvvetli. Kafasını falan çok iyi tutuyor maşallah dedi. Kıyafet için tek kat badi yeterli. Eğer illa pijama giydirmek isterseniz çok ince yazlık pijama olabilir ama 27-30 derece arası evler için tek çıtçıtlı badi yeterli dedi. Bende eve geldik çoraplarını bile çıkardım kuzumun. Pişmiş ayakları resmen. Dedi de dedi işte kaydirigubbakcemile3

Benim kontrolümde iyi geçti. Rahim düzelmiş. Smear testi için örnek aldı. 3 günde çıkıyormuş sonucu. ılişkiye girebilirsiniz artık dedi kafamçokkarıştı Bu akşam kaçış yok yani :a015:

Karnımız acıktı. Bi yemek hazırlayayım. Eğer kızıma aşılar ateş yapmaz, huysuzluk etmezse akşam serinliğinde benim için alışverişe gideceğiz. Gelirim yine öptüm sizi a.s.

Son düzenleme:
Bacılar selam a.s.

Bizde doktordan geldik. Kızım bu ay 1042 gr almış ve 4982 gr olmuş hihoyyyt Boyuda 4 cm uzamış ve 58 cm olmuş hihoyyyt Doktor size zayıf gelebilir çünkü boyu uzun , sütün yaramasa az gelse bu kadar kilo almaz dedi çok sevindim hihoyyyt Aşılarımızı olduk. Çok ağladı tabi canım benim :çok üzgünüm: Rota virüsü aşısı için ben tavsiye ederim ama size kalmış. 3.aya kadar düşünün. Kontrole geldiğinizde yaparız isterseniz dedi a.s Kakası için düzensiz olabilir her çocuk aynı yapmaz, gazı için Babuline vermek iyi dedi. Zinco diye ısrar etmedi neyseki kötükedihüso Gaz sorunu 4.ayda düzelir. Daha çok gaz değilde sizinki kolik gibi gözüküyor dedi. Çünkü sürekli gazını çıkarıyor bizimki. Senin yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum dedi. Hıçkırık tuttuğunda limon verebilirsin, arkasından iki çay kaşığı su ver, başka suya gerek yok dedi. Refleksleri çok kuvvetli. Kafasını falan çok iyi tutuyor maşallah dedi. Kıyafet için tek kat badi yeterli. Eğer illa pijama giydirmek isterseniz çok ince yazlık pijama olabilir ama 27-30 derece arası evler için tek çıtçıtlı badi yeterli dedi. Bende eve geldik çoraplarını bile çıkardım kuzumun. Pişmiş ayakları resmen. Dedi de dedi işte kaydirigubbakcemile3

Benim kontrolümde iyi geçti. Rahim düzelmiş. Smear testi için örnek aldı. 3 günde çıkıyormuş sonucu. İlişkiye girebilirsiniz artık dedi kafamçokkarıştı Bu akşam kaçış yok yani :a015:

Karnımız acıktı. Bi yemek hazırlayayım. Eğer kızıma aşılar ateş yapmaz, huysuzluk etmezse akşam serinliğinde benim için alışverişe gideceğiz. Gelirim yine öptüm sizi a.s.

maşallah defneye de annesine de canım çok sevindim bizim aşılarımızda yarn bakalım inşallah bir sorun yaşamayız kontrolümüzde yarın
kaç kilo olduk acaba tam bir ay oldu dr a gitmeyeli hamileyken bile bu kadar uzun süre beklememiştim her hafta gidiyordum:))

bende prima kullanıyorum. ama her alt değiştirmemde johnsons baby nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. ondan galiba hiç pişik olmadı daha çok şükür. 8-10 saat değişmediği oluyor altının. hıı çok çok dışına fışkırıyorkaydirigubbakcemile3

ben pistikte krem sürüyorum, hata yapiyorum galiba. Simdiye kadar iki kere pisik oldu gerci. Ya cocuk doktorumuz cok karsi bu bakim ürünlerine. 3 ay sabret diye her gittigimde uyariyor. Ne kadar dogal gibi gözüksede kimyasal barindiriyorlarmis ve ileride cilt sorunlu hastaliklara daha kolay yakalanirlarmis v.s. Ne yapacagimi sasiriyorum bazen. Hatta sadece su ile banyo yaptir diyor ama bunu uygulamiyorum, icime sinmiyor cünkü. En azindan sampuan kullaniyorum.

Bu arada kizlar, günde kac bez kirletiyor bebisleriniz ortalama. Ben 5-8 arasi bez degistiriyorum. Günde 3 iler 6 arasi kaka yapiyor.

maşallah kızıma nazar degmesinn..su uykusuz oglanlara accuk akıl wersın defne kızım falla...:nazar::nazar:yat pınarcıım bızım yerımızede uyu anacımmmkaydirigubbakcemile3bende wercem anasonu baska care kalmadıı:umursamaz::nazar::nazar:

Benim kız sizinkileri dövecekmiş uyusunlar geceleri dedi :oklava:

canummm sıkılıyor öle bir adet oluyorumki kızlar kan kaybından ölmezsem iyidir bu ne yaa bende bir kadındoğumcu bulacam yakın hastanede gidem bir muayne olam
çocukları götürdüğümüzde gidecem

Bi dr'a görün bacım ya. Fazla kan kaybıda iyi değil :uhm:

Pinar Defne cok tatli olmus. Gülmesine bayildim:) Allah nazardan saklasin kuzucugunu...

Bu arada kizlar ben yalnizim ama esim sag olsun, cok yardimci oluyor. Hakkini ödeyemem. Dorugu uyutmakta benden cok daha basarili. Öyle güzel ninniler söylüyor ki, ben bile dayanamayip uyuyorum bazen:)

Sağolasın canım a.s.

Afferim eşine canım. Zaten uzaktasınız en azından o yardımcı olunca iyi olur senin için a.s.

pınar oh süper fotolar keyiflerde iyiymiş

biz kızımla bugün gezmeye gttik arkadaşıma giderken bi uyudu gelince uyandı.şimdi uyudu bende yatıyorum iyi geceler

Sağolasın tatlım a.s. Ooo Türkiz hanım gezmelere gidince uyumuş hep afferim ona alkisalkisalkis

maşallah canım defnoşa günden güne düzelleşiyor opuyorumnanaktan

evettt geçmişi okudum şimdi sıra bende
sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik çok güzel geçti oradan annemlere geçtim sahil annamlere çok yakın eşimin işi çıktı sen git ben giderim dedim ay demez olaydım Ahsen bir ağlamaya başladı
arabasında durmadı kucak istedi bende bir elimle ahseni tuttum bir elimle de arabayı sürdüm ter içinde kalmışı:kedi:
annemlerde yıkandım Ahseni de yıkadık saat 3 te yatış o yatış saat 12 ye kadar 3 saatte bir kalkıp emdi ve uyudu akşam eşim geldi bizi boğaza çay içmeye götürdü sıpa orada da uyudu eve geldik yatağına bir koydum uyandı velet yaakafamçokkarıştımeğer o yattığını gece uykusu sanmış şimdi gündüz mü sandı ne anlamadım :uhm:bakıyor gülüyor
namaz kıldım emzirdim salladım şimdi geri uyudu inşallah uyanmaz bakalım:Saruboceq:
bende gideyim de yatayım bari
bu arada benim kayınvalidemlerde bişe takmadılar ilk torun ama boşver onlar kendi başlarının çaresine baksınlarda ben bişe istemiyorum:dilcikar:
neyse bacılar herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüzzopuyorumnanaktan

Sağol canım a.s. Anaaaaa bak zilliye sen gecesi gündüzüne mi karıştı kuzumun kaydirigubbakcemile3

bana gelince kızlar, bugünde bana nöbet vardı da topiği ben açayım dedim. nöbet dediysem yanlış anlamayın,oğluma değil, bana!kafamçokkarıştı o maşallah mışıl mışıl uyuyor. sabah 5te oğlumu emzirip yatırdım, sonra uyuyamadım! hiç de yaptığım iş değil ama anlayamadım! çok sinirliyimkötükedihüso uyuyamadığımdan olabilir mi?-tatlicadiarzu-

bende direnmedim daha fazla. kalkıp çamaşır attım, ortalığı filan topladım. öğleden sonra gezmemiz var. ve çarşamba günü de memlekte dönüyorum kızlar!! 2 ay yokum!:1shok: eylül de dönecem ve memlekette internetim de olmayacak! sizi çok özleyecem. beni unutmayın olur mu?:a015:

Oooo sabah sabah pek bi hamaratmışız maşallah a.s.

Bizde seni özleriz tabi bacım. Ama keyfine bak sen. Güzelce dinlen a.s.

günaydın kızlar!
sadece okuyup okuyup çıkıyodum bazende okuyamadn çıkıyodum. artık yavaş yavaş tek elle yazmaya alışayım bari:) bu kızın kucaktan inmeye niyeti yok. yavrum kıvranıyor gazdan.
dışarı çıkıp gezmeyi çooook özledimm. daha başarabilmiş değilim hastane dışında dışarı çıkmayı. bugün yalnnızım. tabi eşim geçn haftaki gibi izin alıp gelmezse. sabah aşımızı olduk geldik. eşim eve gelene kadar şöyle olursa ne yaparsın böyle olursa ne yaparsın diye beni sözlü sınavdan geçiriyor sanki. en sonunda da bi yeri kırılsa ne yaparsın diye sorunca içimden pes artık dedim. ama herşeye hazırlıklı olmak gereirmiş.
sağlık ocağındaki hemşireye sinir oldum. tartmadı kızımı. hemen hemen tartılmazmış bebekler. biray geçmesi gerekirmiş. yoksa sen huzursuz olursun dedi. ama 12 gün olmuştu dedim. huzursuzda olmam dedim. yinede tartmadı.

yarın akşam ablam geliyor. sadece yaklaşık iki gün yalnızım bakalım kendime bakabilcekmiyim. çocuktan fırsat bulabilirsem.

bunları yazmak tam 50 dk sürmüş. :(((

herkeslere iyi bir hafta dililiyorum.

Selam canım hoşgeldin. Adam da ne yapsın yalnızsın diye korkmuş işte a.s Aaaa o salaklara neymiş canım tartsalarmış Allah Allah :oklava:

ayyyy kızlar bebiş hediyesinde yeni bir moda bana hediye vitrin takımı gelmiş çok şaşırıdm

tabi buda beni oğluşlarıma çeyiz yapmaya itikliyorrr hehe kızım yok ama oğluşlara yapsammı bi çeyiz
vitrin takımı birer tane .....havlular ......patikler ...ayyyyyyyyyyyyyy çocuklar a diyemiyolar benim düşüncelere bakkk delimiyim neyimmm valla erken evlendirecem ben bu çocukları
inş.adam gibi okurlarda meslekleri olur ..........esen kızz verecenmi kızını erken erkennn demeyesin sonra tek kızım veremem kız evi naz evi vs.vs..

Aha karı sonunda kafayı yedi kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün kırkımız çıkıyor annem ve babannemi bekliyorum onlar gelecekler hayırlı olsun hepimizin kırkı inşallah bebişler sakin olur bundan sonra kızlar

Kırkınız hayırlı olsun canım benim a.s.

tünaydiin kizlar a.s.

herkescikler iyi cok sukur :) bizde iyiyiz..dün evde olmamiza ragmen bi türlü yazamadim bişey yahu..dün aşidan sonraki 3.günümüzdü..sabah 11de bitti 3 gün..hemen ikindide banyo yaptim kizçemi..baska bişey hatirlmiyorum düne dair nedense..he bide yagmur yagdi :D

şimdide böyle bi tuhafim..uykum yok ama halimde yok..su kizceyi nasil uyutcagimi düşünüyorum..faltaşi gibi gözleri :D uyuyor tam sepetine koyuyorum,uzaklaşiyorum uyaniyor cadi..son bi kere daha deneyeyim :D

gelirim gene a.s. öptüm sizide boncuklarinizida a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Neyse atlattınız 2 günü yani alkisalkisalkis Benide banyo işi düşündürüyor. Bizimki alıştı her gün yıkanmaya. Kesin huysuzlanıcak :çok üzgünüm:

Pinar senin cimcime manken olacak galiba:) Kilo alimi istikrarli, boy ise uzayip duruyor...

Tuba benim oglumda televizyonkolik, bazen önüne geciyorum tepkilenecek mi diye, kiziyor ve ters ters bakiyor bana:)

Benim oglum bugün ishali atlatti ya, uykusu yine ayni düzene girdi galiba. Su anda huzurlu bir bicimde uyuyor. Tahtaya vurayim da üc kere:) Uyandiginda da en fazla 1 saat uyanik kaliyor, oynatip iyice yoruyorum, sonra acikiyor, emerken yine uykuya daliyor:)

kızlar biri beni durdursun

şuan sinirden ölmek üzereyim patlıycam çığlıkçığlığa bağırmak ağlamak istiyorum

görümcem tam karşımda oğlumu pışpışlıyo beni deli ediyo eşim dün şehirdışına gittiği için illa sizde kalcam dedi:(( geldi dün dünden beri bana inek muamelesi yapıyo resmen ben sanki ineğim sadece emzirmek için varım başka bi görevim yok
çocuğu emziriyorum ya hemen alıyo kucağımdan sen ver bana sen bal başka işlerine diye
dünden beri hasret kaldım yavruma... emmese biile emiyo diyorum daha fazla kucağımda kalsın diye... ağlayacağım yaa sor tutuyorum kendimi... ben aslında ağzına s...bilirimde eşimde yok tatsızlık çıkmasın şimdi son kez sabrediyorum... birdaha asla ama... az öncede arabasında uyudu çocuk yanımıza getirdim sen karşı koltukta otur diyo bana ben burdan bakarım...

allah aşkına siz olsanız naparsınız... ben bugün katil olmazsam birdaha olmama... ha bide saat başı bez değiştiriyo kendi kendine... ben bukadar sık değiştirmiyprum dedim zoruna gitti... dorukla konuşuyo kendi kendine bidaha kaka yapma annen kızıyo bak bezler bitiyo diye diyor yaaa...nolur biri beni sakinleştirsin... napayım ben yaa... eşim daha yola çıkamamış akşam 10 dan önce gelemez nasıl sabredeceğim ben yaaa...

ay bişi daha var onuda yazmadan geçemiyeceğim

yavrumu oğlum diye seviyo hatta bazen annem diyor yaaa ... şaka gibi yaaaa....

ya kizlar bu kız tv ye bakiyor..bide bi bakişi varki ölürsünüz gülmekten..dur bi resmini cekeyim su halinin :D

Kız bizimkide öyle kitlenip kalıyor resmen kaydirigubbakcemile3 Ama babamız yasakladı. Hemen çeviriyor kızımı. Oda ağlamaya başlıyor. Kavga ediyolar baba-kız kaydirigubbakcemile3

maşallah defneye de annesine de canım çok sevindim bizim aşılarımızda yarn bakalım inşallah bir sorun yaşamayız kontrolümüzde yarın
kaç kilo olduk acaba tam bir ay oldu dr a gitmeyeli hamileyken bile bu kadar uzun süre beklememiştim her hafta gidiyordum:))

Sağolasın canım a.s. Hadi bakalım yarın inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin a.s.

ben pistikte krem sürüyorum, hata yapiyorum galiba. Simdiye kadar iki kere pisik oldu gerci. Ya cocuk doktorumuz cok karsi bu bakim ürünlerine. 3 ay sabret diye her gittigimde uyariyor. Ne kadar dogal gibi gözüksede kimyasal barindiriyorlarmis ve ileride cilt sorunlu hastaliklara daha kolay yakalanirlarmis v.s. Ne yapacagimi sasiriyorum bazen. Hatta sadece su ile banyo yaptir diyor ama bunu uygulamiyorum, icime sinmiyor cünkü. En azindan sampuan kullaniyorum.

Bu arada kizlar, günde kac bez kirletiyor bebisleriniz ortalama. Ben 5-8 arasi bez degistiriyorum. Günde 3 iler 6 arasi kaka yapiyor.

Valla ben kakasını yapmadığı sürece pişik kremi sürmüyorum. Sadce unybaby'nin ıslak mendiliyle siliyorum. Hastanede hemşire öyle demişti bakımı anlatırken. Hiç pişik olmadı çok şükür hihoyyyt

Ben uyanıksa saat aklıma geldikçe kontrol ediyorum. Çişini bir kere bile yapmış olsa değiştiriyorum hemen. Hiç yapmamışsa bile 3 saate bir mutlaka değiştiriyorum. Kakasını hergün yapmıyor ama çişini çok sık yapıyor. Ben bazen günde 10 bez değiştiriyorum a.s

Pinar senin cimcime manken olacak galiba:) Kilo alimi istikrarli, boy ise uzayip duruyor...

Tuba benim oglumda televizyonkolik, bazen önüne geciyorum tepkilenecek mi diye, kiziyor ve ters ters bakiyor bana:)

Benim oglum bugün ishali atlatti ya, uykusu yine ayni düzene girdi galiba. Su anda huzurlu bir bicimde uyuyor. Tahtaya vurayim da üc kere:) Uyandiginda da en fazla 1 saat uyanik kaliyor, oynatip iyice yoruyorum, sonra acikiyor, emerken yine uykuya daliyor:)

Evet canım babasına çekecek heralde boy konusunda alkisalkisalkis Gerçi ben 59 cm doğmuşum ama sonradan ene gitmişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaa düzeldiğine çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar a.s.

Bu da oglumun son hali teyzeleri...

(Off bir türlü ögrenemedim bu isi, yanlis yeri kopyaliyorum sürekli:)

Imageshack - doruk8haftasinakadar026

Maşallah ya çok tatlı olmuşşşş :nazar:

kızlar biri beni durdursun

şuan sinirden ölmek üzereyim patlıycam çığlıkçığlığa bağırmak ağlamak istiyorum

görümcem tam karşımda oğlumu pışpışlıyo beni deli ediyo eşim dün şehirdışına gittiği için illa sizde kalcam dedi:(( geldi dün dünden beri bana inek muamelesi yapıyo resmen ben sanki ineğim sadece emzirmek için varım başka bi görevim yok
çocuğu emziriyorum ya hemen alıyo kucağımdan sen ver bana sen bal başka işlerine diye
dünden beri hasret kaldım yavruma... emmese biile emiyo diyorum daha fazla kucağımda kalsın diye... ağlayacağım yaa sor tutuyorum kendimi... ben aslında ağzına s...bilirimde eşimde yok tatsızlık çıkmasın şimdi son kez sabrediyorum... birdaha asla ama... az öncede arabasında uyudu çocuk yanımıza getirdim sen karşı koltukta otur diyo bana ben burdan bakarım...

allah aşkına siz olsanız naparsınız... ben bugün katil olmazsam birdaha olmama... ha bide saat başı bez değiştiriyo kendi kendine... ben bukadar sık değiştirmiyprum dedim zoruna gitti... dorukla konuşuyo kendi kendine bidaha kaka yapma annen kızıyo bak bezler bitiyo diye diyor yaaa...nolur biri beni sakinleştirsin... napayım ben yaa... eşim daha yola çıkamamış akşam 10 dan önce gelemez nasıl sabredeceğim ben yaaa...

Canım valla ne desem ki. İçimden basbas bağır kov gitsin demek geliyor ama sen yine de sakin ol :olmaz: Akşama kadar idare ediver canım. Yada al kucağına. Özledim çocuğumu de tövbe tövbe ya insana kendi çocuğunu sevdirmiyolar :oklava:

canım benım hemımızde aynı paroblem sabret sımdı bısey desen atasızlık cıkcak buda esınle senın aranıda gerecek.hıc degmez belkıde tartısamak ıcın ortam koluyodur.bızler zaten hassasız bıde demezlermı ben kactan cocuk buyutum dıye bıraksalar bızde buyutecez.gercı senın gorumcen ılgılenme adına bısey yapmıs ya benımkını gorsen sankı el cocugu gıbı sevdı hıc samımı bulmadım.kıskanclığından oda hamıle klacakmıs ikincıye aman bunları dusunerek psıkoloımı bozmaya degmez

yok başıma ağrılar girdi evi terk edip gitmekistiyorum alsın doruk u potursun emzirsin hatta akşamda eşim gelir yaşasınlar işte birlikte

ay bişi daha var onuda yazmadan geçemiyeceğim

yavrumu oğlum diye seviyo hatta bazen annem diyor yaaa ... şaka gibi yaaaa....
al çocuğunu sev ya benim bir işim yok tek işim bebeğim de tabiki sever halası ama
sana sevdirmemekte neoluyormuş saçmalamasınkötükedihüso
Kız bizimkide öyle kitlenip kalıyor resmen kaydirigubbakcemile3 Ama babamız yasakladı. Hemen çeviriyor kızımı. Oda ağlamaya başlıyor. Kavga ediyolar baba-kız kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s. Hadi bakalım yarın inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin a.s.

Valla ben kakasını yapmadığı sürece pişik kremi sürmüyorum. Sadce unybaby'nin ıslak mendiliyle siliyorum. Hastanede hemşire öyle demişti bakımı anlatırken. Hiç pişik olmadı çok şükür hihoyyyt

Ben uyanıksa saat aklıma geldikçe kontrol ediyorum. Çişini bir kere bile yapmış olsa değiştiriyorum hemen. Hiç yapmamışsa bile 3 saate bir mutlaka değiştiriyorum. Kakasını hergün yapmıyor ama çişini çok sık yapıyor. Ben bazen günde 10 bez değiştiriyorum a.s

Evet canım babasına çekecek heralde boy konusunda alkisalkisalkis Gerçi ben 59 cm doğmuşum ama sonradan ene gitmişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaa düzeldiğine çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar a.s.

Maşallah ya çok tatlı olmuşşşş :nazar:

Canım valla ne desem ki. İçimden basbas bağır kov gitsin demek geliyor ama sen yine de sakin ol :olmaz: Akşama kadar idare ediver canım. Yada al kucağına. Özledim çocuğumu de tövbe tövbe ya insana kendi çocuğunu sevdirmiyolar :oklava:

amin canım inşallah bizde iyi geçiririz şu aşı işini

canım benım hemımızde aynı paroblem sabret sımdı bısey desen atasızlık cıkcak buda esınle senın aranıda gerecek.hıc degmez belkıde tartısamak ıcın ortam koluyodur.bızler zaten hassasız bıde demezlermı ben kactan cocuk buyutum dıye bıraksalar bızde buyutecez.gercı senın gorumcen ılgılenme adına bısey yapmıs ya benımkını gorsen sankı el cocugu gıbı sevdı hıc samımı bulmadım.kıskanclığından oda hamıle klacakmıs ikincıye aman bunları dusunerek psıkoloımı bozmaya degmez

o kadr bozduki psikolojimi.. bu bugüne mahsus bişi diil 29 gündür yapıylar bunu... başıma ağrılar girdi...

şekerler ben bugün 4 saatlik uykuyla duruyorum kızçem uyuyorken bende gidem biraz yatam gelirim yine öpüldünüz bayanlar:))

yok başıma ağrılar girdi evi terk edip gitmekistiyorum alsın doruk u potursun emzirsin hatta akşamda eşim gelir yaşasınlar işte birlikte

Hiiişşşt sakin ol bacım a.s Al bebeğini git bi odaya biz biraz dinlenelim de kapat kendini sakinleştir a.s.

şekerler ben bugün 4 saatlik uykuyla duruyorum kızçem uyuyorken bende gidem biraz yatam gelirim yine öpüldünüz bayanlar:))

İyi uykular canım dinlen güzelce a.s.

Kızlar yeni topik açtım. Bebişlerin gelişimlerini takip edelim. Herkes yazsın ekleme yapayım a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eklerinin-boy-kilo-takipleri.html#post7717145

Back
X