2009 Mayıs Anneleri

kızlarrr eger birimizin evinde toplanacaksak herkez bişiler yapar aslında çokta rahat ederizz benim eve buyrun isterseniz???

kızlar ev işi çok iyi ama nurtenle ben avcılarada gürpınarada zor geliriz

heheheee nurtnin kocada yok dediğim gşbş taksi bana çok maliyetli oluyorr

evimde şimdi müsayit değilllllllllll buyrun diyemiyorummm

[k] {n} [k];7722697 .!.:
inş. oyun bozanlık yok ama hülyanın yapmasına imkan yok çünki karı evde durmuyo heryere gidiyo burayada gelmezse dicemki hülya bizi sevmiyoooooooooooo

kızlarrr eger birimizin evinde toplanacaksak herkez bişiler yapar aslında çokta rahat ederizz benim eve buyrun isterseniz???

bende dedim ama birso benim evi beğenmediii:kedi:

ben çıkıyorum kızlar bu buluşma işi en uygun kadir has sanırım en kısa zamanda ayarlayalım canlarım
gellirim yine görüşürüzzz

bende dedim ama birso benim evi beğenmediii:kedi:

ülen evi neden beğenmeyim ama oraya nasıl gelecem söyleee

taksi çok para kızımmm biz normal yemeğe geçene kadar öle lüxler yapayız şimdi eee tek bebekde değiki alam kucağıma geleyim sizee

gel al diyomm sanaazemuszemus

ben kek yaparım falla çok beğeniliyor kekim

slm kızlarrrr..
gene buluşma var haaa yahu bızım gunahımız ıstanbulda oturmamakmıı heee kıskanıoz ama yafs-tatlicadiarzu-
kızlarrrr bugun dr a gıdecektık ya sabah gıttıkk..
benım oglan 6da dıktı gene bayragı 8 de cıktık ewden.uyumuyo cok kusuo hıc durmuo dedım..dr ultrasonda iç organ incelemesı ıstedı,testıslerı içinde ultrasona gırdık bırde ıdrar tahlılı yaptırdık hepsını ogleyın aldık sonuclarıı,baktı tekrar bişicik cıkmadı kuzumda maşallah sapasaglam.kılosu yerınde 5400 olmusuzkılo alımı cok coookkk ıyı dedı.ben acmı acaba dedım sutummu yetmıo oda yok yetmese kılo almaz dedı...eee dedım neden pekı????oglun yaramaz dedı,hareketlı ve bakımı zor bı bebk dedı,sabırlı olcaksın bu beyın suyuna gıtceksın dediiitamam ddeık cıktık...bı eczacı arkadas war su anasondan alıım dıe gıttım.onada anlattım bole dıye.o arkadasında 3yasında oglu war,bızdede aybı sorun wardı dedı,bızımkı açmışş..anne sutu boldu ama doyurmuomuş oglanı dedı:1shok:süt war emıo ama karnı aççç alalalala:1shok:bız mama werdık bı denedık ogun rahat ettı uyudu cocuk dedı ....sonrada mamaya baslamışlarr

ewe gelınce 2 saat memede uyudu bende yattım yattım yerden memem agızda uyudu kuzum..uyandı tabı emdık olmaı gaz cıkardık yokkk ..ewde su numune mamalardan vardı yaptım içirdimmmm az once uyudu yaaaa kızlarrr yaaaamafoldumbenkarnımı acmıs ta ondan uyumuomus sımdı yaaa offff ııce kafam karıstı süt fıskırıo benden amıoda benımkııı,ama uyumuodu şimdi uyudu yaaa..warmı bole bişi yaaaa,doyurmayan anne sutudemi oluo kızlarr yaaaaaaaaamafoldumben

cnm hersey yolundaymıs ne guzel oglusunun masallahı var
cnm bence mama verme hemen belkı bugun oyle denk gelmıstır emzırıken tek memedek sut bıtmeden dıgerını verme butun katmnlarını emsın

gerı uyandıııı bacılarrrrrrr benım oglan
ay sewınsemmı uzulsemmi anlamdım kızlar ya napcamı sastım valla.dr uykusuna bışı yapamayız kucuk daha dedi.anasonla rezene aynımı kızlar?

tatlım bnmki o doyurmayan sütlerden bnmde geliyo ama nekadar emsede doymuyo illa mama yicekki dursun..

gerı uyandıııı bacılarrrrrrr benım oglan
ay sewınsemmı uzulsemmi anlamdım kızlar ya napcamı sastım valla.dr uykusuna bışı yapamayız kucuk daha dedi.anasonla rezene aynımı kızlar?
cnm ben daha hiç vermedim öyle şeyler bilemiyomki??

bence senin oglan kuduruk anacım ve çooooookkk yaramaz!!!kaydirigubbakcemile3

aslıcığım maşşallah oğlusuna ....

yaa arkadaşlar sütümüz fışkırıyo diyosunuz ama doymuyor diyorsunuz peki sağın bebelerinizi hiç emzirmeden ne kadar sütünüz çıkıyor bakın 2 aylık bebek bir öğünde 120 cc süt içmeli 3-4 saat tok dursun rahat uyusun

yaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy

çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor

canım güle güle kullan,dünyada ne insanlar var diyorum başka yorum yapmıorum,ne güzel.

maşallahçok şeker

cnm ya sana mı şişko diyorlar maşaallah taş gibisin
kilolar nerdeymişsositososito

Merhaba ben geldım belkı bır ÇoĞunuz unuttu benı doĞum ıznınden berı gıremedım ama evdekı pc anca yaptırdık en son para ayırdıĞım Şey olsun ıstedım oĞlum doĞdu herŞeyı yoluna koydum ve yıne sızınleyım ıŞte kımbılır neler oldu neyse artık dÖndÜm takıp edıcem sızlerı

saol canım benım...
benım tek memeyı saınca 70 80 cc cıvarı cıkıo kımızaman kımızamanda 50 cc ama sagmayı bırakıp ucunu sıkınca sut hala fıskırıo makınamı cekmıo ne anlamadım...
kı dr kılo alımı cok ıyı fazla bıle dedı yaa ne bılem bırsos ya sastım falla..

su annemede cok kızıorum cokkk kızlarr ya
eşimin yanında bişide dıemıorumm bugun resmen sinirlerım bosaldı hıckıra hıckıra agladım..3 gundur 4 saatlık uykular vbenı mahfettı dogrusu ... annmı caırdım bugun gel de azıcık dınleneyım dıe..nıe gelcekmısım dıo yaaa,bız senı ole buyuttuk oglunda sana cekmış dıo...nasıl gerı gıtxcem ewe eşin gece 1 de gelıo dıooomafoldumben
psıkolojım altust kızlar ya bırbılsenız cok doluyum cokkkmafoldumben
40 cıkıana kadar zaten ben ıstemedım kımseyı 15 gunlukken kaldık yalnız ozaman bu kadar kuduruk deıldı benım oglan nolduysa 40 tan sonra oldu.15gundur mıcıo agzıma..
annemede anlam weremıom ananen benı senle bıraktıında sen 20 gunluktun dıo onunmu acısını cıkartıo anlamadımkı.... bende kapattım yuzune telı bı umıt gelır dıodum ama yok kızlar gelmedı yaa kızıorum ya sankı uvey ewlatım ya ınanın su saate kadar yemek bıle yemedımmafoldumbenyıyemedımkı oglandan
dogum sonrası pısıkolojı falan kalmıcak artık bende...cocua deılde anneme sınır oldum yaaa bende anneyım ama bırturlu anlam weremıorum bu yaptıına

kocam bıde işten gelıo gece 1 de cocuk bakıo adamada acıorum ya havaalanında calıoruz ıkımızde nasıl youn nasıl yorucu anlatamam sızeeemafoldumbenona karsıda utanıorum yanı hanı uzakta olsa annem gelemıo dersın bolede olunca bişicik diemıorummmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…