2009 Mayıs Anneleri

ahh aslıcığım cnm anneler iyi hoşlar ama bazen oluyor böle durumlar benimkide bi enterasan hatta ananem dahada enterasan ben nete takılıyorum ya

ananem herkese birsen bebeklere bakmıyor bütün gün ateri oynuyor diyor
annemde çocukları herkese veriyor yapma dediklerimş yapıyorrr amann birsürü şey

cnm eşin ne iş yapıyor o kadar geç geliyor eve

cnm bencede bugünlük denk gelmiştir dr dun dediği gibi doymasa kilo almaz biliyorsunuz benim kızda sürekli kusuyor hemde ağız dolusu midesinde ne kalıyor nasıl kilo alıyor anlamıyorum CADIARZU

yaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy

çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor

bacım bi sitede okumuştum 3.ayda tükürük ve baloncuk yapması normalmiş içini ferah tut Şeniz

ayy cnm h.g hiç unuturmuyuz nasılsın bebiş nasıl??

sabır çek bacımmm yarında çık biraz hava al oğluşla iyi gelir bazen evde oturmakta insanı bunaltıyorrr ..annenede stem etme gelmek istemiyorsaa neticede anne dimiii :1no2:

havalımanında ozel bı sırkette seflık yapıo cnm..
vardıya sıstemı oyusedn bellı bı duzenı yok cnm ya..oglen gıdıo 1 de gelıo 4 te gıdıo 1 de gelıoo..vsuucakların kalkması ıcın koordıne yapıp agırlık hesaplıo..bodruma havalımanı ya yazın manyak youn bırsen yaa kısın rahatta haftada 2 3 gun gıdıoz işe yazın manyak gıbı calısıoz ama...malum bodrum yaz memleketı.bende aynı sırketteyım oyuzden yazınkı yorgunluu ve younluu ıı bılıorum..bız yazları ewı otel gıbı kullanırdık...bode ozel sektor ııce yoruo yanı kımızaman 12 saatlık vardıyalar cnm yaa..adamcaız ewe gelıo bendekı bıtkın halı goruoo alıp bıde 4 e kadar oglanı pıspıslıo onla yatıo...annemde bunları bılıo bzıım calışma sıstemımısı bılıo ama genede gelmıo bırsen yaa anlam weremıom bırturlu sebep arıom yokkk yanıı

senın ananende bı almmiş yaniiikaydirigubbakcemile3su moralle bıle guldurdun ya benı allah razı olsun cnmŞeniz
benımkı uyudu zorla 15 dk en fazla..:1no2:

cnm sutu sagınca zaten az gelır bebek emerken oooo agzına cok daha fazla ceker:sm_cool:
cnm drda demıs zaten kılo alımı cok iyi dıye senın sutun yetıokı kılo alıyor her bebek aynı olmaz kımı sakın olur kımı bıraz daha haraketlı kımıde bırazcık huysuz olabılır senı yasadıklarını bekı coğumuz yasıyodur kafana takıp strese gırme şte o zaman allah korusun sutun azalır

Merhaba canlarım bu gün 2. ay aşımızı olduk 2 bacak bi koldan tabi ben kuzumun sesini duymamak için kaçacak delik aradım sağlık ocağında kuzum çok ağladı yaa bu arada banada kızılcık aşısı yaptılar ama küçükken ben bu hastalığı geçirmişim iğneyi yediğimle kaldım kaydirigubbakcemile3 kızın ateşi şimdilik normal çıkmaz inşallah siribron canım aldınmı anason verde uyusun biraz rahat et canım sende

bizim de gaz sancımız başladı 3 gündür....şimdilik rezene veriyrum bakalım yarın nurse harvey alcam...umarım uzun sürmez yaaa ((
canım rezene bizde hiç işe yaraadı,ama babuline iyi geldi
kaydirigubbakcemile3
maşallah defneyehihoyyyt
Allah kolaykı versin cnm,sabır versin bol bol,görümcenede:mymeka:
kız daha ne istiyon ne güzel işte,cnm milupa aptamili sevmedi benim kız da şimdi eşim sma almış bunu daha iyi yiyiyor
kutunun yarısı bitti bile 1 haftada
yaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy

çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor
zeynep de yapıyora.s

hadi cnm geçmiş olsun
bu 2.ay aşıları 2.ay dolunca mı yapılıyor
biz hepatit 2.doz için haziran 16 da gittik
17 ağustosda gelin dedileerr kafam karıştı:1shok:

gerı uyandıııı bacılarrrrrrr benım oglan
ay sewınsemmı uzulsemmi anlamdım kızlar ya napcamı sastım valla.dr uykusuna bışı yapamayız kucuk daha dedi.anasonla rezene aynımı kızlar?
anason ve rezene farklı şeyler canım anason uyku da verir ve fazla iirmemek lazım

hoşgeldin canım bebeğin nasıl

aslı cnm anladım yoğunsunuz demek ne yapacan yaa analar çatlak kızım
bak çatlama işi bebeler doğar doğmaz başlıyor
hepimiz yava yavaş çatlamıyormuyuz kızzz

bizde veletler büyüdüğünde öle deriz belkii

siribron üzülme canım annen yokmuş gibi davran ne yapalım biraz katlanacaksın inşallah en kısa zamanda geçer

maşallah cnm ya resimler süper çıkmış
kartpostal gibi

iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.

makinaya çamaşır attım bir sürü de ütüm var
ben gidem ütüleri yapem de gelemsonra çamaşırları asarım ütüler birikmesin
görürşrüz

çok güzel görünüyorsunuz canım maşallah
sağol cnm teşekkür ederizz,sana ne dicem geçen gün capitolde bi bebek gördüm seninkine o kadar çok beziyorduki hatta sordum ben sizi tanıyormuyum kadınlar kulubünden diye kadın yoo dedi,bozuldum tabi ama olsun sordum yinede zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…