slm kızlarrrr..
gene buluşma var haaa yahu bızım gunahımız ıstanbulda oturmamakmıı heee kıskanıoz ama yafs-tatlicadiarzu-
kızlarrrr bugun dr a gıdecektık ya sabah gıttıkk..
benım oglan 6da dıktı gene bayragı 8 de cıktık ewden.uyumuyo cok kusuo hıc durmuo dedım..dr ultrasonda iç organ incelemesı ıstedı,testıslerı içinde ultrasona gırdık bırde ıdrar tahlılı yaptırdık hepsını ogleyın aldık sonuclarıı,baktı tekrar bişicik cıkmadı kuzumda maşallah sapasaglam.kılosu yerınde 5400 olmusuzkılo alımı cok coookkk ıyı dedı.ben acmı acaba dedım sutummu yetmıo oda yok yetmese kılo almaz dedı...eee dedım neden pekı????oglun yaramaz dedı,hareketlı ve bakımı zor bı bebk dedı,sabırlı olcaksın bu beyın suyuna gıtceksın dediii tamam ddeık cıktık...bı eczacı arkadas war su anasondan alıım dıe gıttım.onada anlattım bole dıye.o arkadasında 3yasında oglu war,bızdede aybı sorun wardı dedı,bızımkı açmışş..anne sutu boldu ama doyurmuomuş oglanı dedı:1shok:süt war emıo ama karnı aççç alalalala:1shok:bız mama werdık bı denedık ogun rahat ettı uyudu cocuk dedı ....sonrada mamaya baslamışlarr
ewe gelınce 2 saat memede uyudu bende yattım yattım yerden memem agızda uyudu kuzum..uyandı tabı emdık olmaı gaz cıkardık yokkk ..ewde su numune mamalardan vardı yaptım içirdimmmm az once uyudu yaaaa kızlarrr yaaaamafoldumbenkarnımı acmıs ta ondan uyumuomus sımdı yaaa offff ııce kafam karıstı süt fıskırıo benden amıoda benımkııı,ama uyumuodu şimdi uyudu yaaa..warmı bole bişi yaaaa,doyurmayan anne sutudemi oluo kızlarr yaaaaaaaaamafoldumben
yaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy
çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor
Merhaba ben geldİm belkİ bİr ÇoĞunuz unuttu benİ doĞum İznİnden berİ gİremedİm ama evdekİ pc anca yaptırdık en son para ayırdıĞım Şey olsun İstedİm oĞlum doĞdu herŞeyİ yoluna koydum ve yİne sİzİnleyİm İŞte kİmbİlİr neler oldu neyse artık dÖndÜm takİp edİcem sİzlerİ
saol canım benım...
benım tek memeyı saınca 70 80 cc cıvarı cıkıo kımızaman kımızamanda 50 cc ama sagmayı bırakıp ucunu sıkınca sut hala fıskırıo makınamı cekmıo ne anlamadım...
kı dr kılo alımı cok ıyı fazla bıle dedı yaa ne bılem bırsos ya sastım falla..
su annemede cok kızıorum cokkk kızlarr ya
eşimin yanında bişide dıemıorumm bugun resmen sinirlerım bosaldı hıckıra hıckıra agladım..3 gundur 4 saatlık uykular vbenı mahfettı dogrusu ... annmı caırdım bugun gel de azıcık dınleneyım dıe..nıe gelcekmısım dıo yaaa,bız senı ole buyuttuk oglunda sana cekmış dıo...nasıl gerı gıtxcem ewe eşin gece 1 de gelıo dıooomafoldumben
psıkolojım altust kızlar ya bırbılsenız cok doluyum cokkkmafoldumben
40 cıkıana kadar zaten ben ıstemedım kımseyı 15 gunlukken kaldık yalnız ozaman bu kadar kuduruk deıldı benım oglan nolduysa 40 tan sonra oldu.15gundur mıcıo agzıma..
annemede anlam weremıom ananen benı senle bıraktıında sen 20 gunluktun dıo onunmu acısını cıkartıo anlamadımkı.... bende kapattım yuzune telı bı umıt gelır dıodum ama yok kızlar gelmedı yaa kızıorum ya sankı uvey ewlatım ya ınanın su saate kadar yemek bıle yemedımmafoldumbenyıyemedımkı oglandan
dogum sonrası pısıkolojı falan kalmıcak artık bende...cocua deılde anneme sınır oldum yaaa bende anneyım ama bırturlu anlam weremıorum bu yaptıına
kocam bıde işten gelıo gece 1 de cocuk bakıo adamada acıorum ya havaalanında calıoruz ıkımızde nasıl youn nasıl yorucu anlatamam sızeeemafoldumbenona karsıda utanıorum yanı hanı uzakta olsa annem gelemıo dersın bolede olunca bişicik diemıorummmafoldumben
ahh aslıcığım cnm anneler iyi hoşlar ama bazen oluyor böle durumlar benimkide bi enterasan hatta ananem dahada enterasan ben nete takılıyorum ya
ananem herkese birsen bebeklere bakmıyor bütün gün ateri oynuyor diyor
annemde çocukları herkese veriyor yapma dediklerimş yapıyorrr amann birsürü şey
cnm eşin ne iş yapıyor o kadar geç geliyor eve
saol canım benım...
benım tek memeyı saınca 70 80 cc cıvarı cıkıo kımızaman kımızamanda 50 cc ama sagmayı bırakıp ucunu sıkınca sut hala fıskırıo makınamı cekmıo ne anlamadım...
kı dr kılo alımı cok ıyı fazla bıle dedı yaa ne bılem bırsos ya sastım falla..
su annemede cok kızıorum cokkk kızlarr ya
eşimin yanında bişide dıemıorumm bugun resmen sinirlerım bosaldı hıckıra hıckıra agladım..3 gundur 4 saatlık uykular vbenı mahfettı dogrusu ... annmı caırdım bugun gel de azıcık dınleneyım dıe..nıe gelcekmısım dıo yaaa,bız senı ole buyuttuk oglunda sana cekmış dıo...nasıl gerı gıtxcem ewe eşin gece 1 de gelıo dıooomafoldumben
psıkolojım altust kızlar ya bırbılsenız cok doluyum cokkkmafoldumben
40 cıkıana kadar zaten ben ıstemedım kımseyı 15 gunlukken kaldık yalnız ozaman bu kadar kuduruk deıldı benım oglan nolduysa 40 tan sonra oldu.15gundur mıcıo agzıma..
annemede anlam weremıom ananen benı senle bıraktıında sen 20 gunluktun dıo onunmu acısını cıkartıo anlamadımkı.... bende kapattım yuzune telı bı umıt gelır dıodum ama yok kızlar gelmedı yaa kızıorum ya sankı uvey ewlatım ya ınanın su saate kadar yemek bıle yemedımmafoldumbenyıyemedımkı oglandan
dogum sonrası pısıkolojı falan kalmıcak artık bende...cocua deılde anneme sınır oldum yaaa bende anneyım ama bırturlu anlam weremıorum bu yaptıına
kocam bıde işten gelıo gece 1 de cocuk bakıo adamada acıorum ya havaalanında calıoruz ıkımızde nasıl youn nasıl yorucu anlatamam sızeeemafoldumbenona karsıda utanıorum yanı hanı uzakta olsa annem gelemıo dersın bolede olunca bişicik diemıorummmafoldumben
canım rezene bizde hiç işe yaraadı,ama babuline iyi geldibizim de gaz sancımız başladı 3 gündür....şimdilik rezene veriyrum bakalım yarın nurse harvey alcam...umarım uzun sürmez yaaa((
kaydirigubbakcemile3ayyyy kızlar bebiş hediyesinde yeni bir moda bana hediye vitrin takımı gelmiş çok şaşırıdm
tabi buda beni oğluşlarıma çeyiz yapmaya itikliyorrr hehe kızım yok ama oğluşlara yapsammı bi çeyiz
vitrin takımı birer tane .....havlular ......patikler ...ayyyyyyyyyyyyyy çocuklar a diyemiyolar benim düşüncelere bakkk delimiyim neyimmm valla erken evlendirecem ben bu çocukları
inş.adam gibi okurlarda meslekleri olur ..........esen kızz verecenmi kızını erken erkennn demeyesin sonra tek kızım veremem kız evi naz evi vs.vs..
maşallah defneyehihoyyytBacılar selam a.s.
Bizde doktordan geldik. Kızım bu ay 1042 gr almış ve 4982 gr olmuş hihoyyyt Boyuda 4 cm uzamış ve 58 cm olmuş hihoyyyt Doktor size zayıf gelebilir çünkü boyu uzun , sütün yaramasa az gelse bu kadar kilo almaz dedi çok sevindim hihoyyyt Aşılarımızı olduk. Çok ağladı tabi canım benim :çok üzgünüm: Rota virüsü aşısı için ben tavsiye ederim ama size kalmış. 3.aya kadar düşünün. Kontrole geldiğinizde yaparız isterseniz dedi a.s Kakası için düzensiz olabilir her çocuk aynı yapmaz, gazı için Babuline vermek iyi dedi. Zinco diye ısrar etmedi neyseki kötükedihüso Gaz sorunu 4.ayda düzelir. Daha çok gaz değilde sizinki kolik gibi gözüküyor dedi. Çünkü sürekli gazını çıkarıyor bizimki. Senin yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum dedi. Hıçkırık tuttuğunda limon verebilirsin, arkasından iki çay kaşığı su ver, başka suya gerek yok dedi. Refleksleri çok kuvvetli. Kafasını falan çok iyi tutuyor maşallah dedi. Kıyafet için tek kat badi yeterli. Eğer illa pijama giydirmek isterseniz çok ince yazlık pijama olabilir ama 27-30 derece arası evler için tek çıtçıtlı badi yeterli dedi. Bende eve geldik çoraplarını bile çıkardım kuzumun. Pişmiş ayakları resmen. Dedi de dedi işte kaydirigubbakcemile3
Benim kontrolümde iyi geçti. Rahim düzelmiş. Smear testi için örnek aldı. 3 günde çıkıyormuş sonucu. İlişkiye girebilirsiniz artık dedi kafamçokkarıştı Bu akşam kaçış yok yani :a015:
Karnımız acıktı. Bi yemek hazırlayayım. Eğer kızıma aşılar ateş yapmaz, huysuzluk etmezse akşam serinliğinde benim için alışverişe gideceğiz. Gelirim yine öptüm sizi a.s.
Allah kolaykı versin cnm,sabır versin bol bol,görümcenede:mymeka:kızlar biri beni durdursun
şuan sinirden ölmek üzereyim patlıycam çığlıkçığlığa bağırmak ağlamak istiyorum
görümcem tam karşımda oğlumu pışpışlıyo beni deli ediyo eşim dün şehirdışına gittiği için illa sizde kalcam dedi( geldi dün dünden beri bana inek muamelesi yapıyo resmen ben sanki ineğim sadece emzirmek için varım başka bi görevim yok
çocuğu emziriyorum ya hemen alıyo kucağımdan sen ver bana sen bal başka işlerine diye
dünden beri hasret kaldım yavruma... emmese biile emiyo diyorum daha fazla kucağımda kalsın diye... ağlayacağım yaa sor tutuyorum kendimi... ben aslında ağzına s...bilirimde eşimde yok tatsızlık çıkmasın şimdi son kez sabrediyorum... birdaha asla ama... az öncede arabasında uyudu çocuk yanımıza getirdim sen karşı koltukta otur diyo bana ben burdan bakarım...
allah aşkına siz olsanız naparsınız... ben bugün katil olmazsam birdaha olmama... ha bide saat başı bez değiştiriyo kendi kendine... ben bukadar sık değiştirmiyprum dedim zoruna gitti... dorukla konuşuyo kendi kendine bidaha kaka yapma annen kızıyo bak bezler bitiyo diye diyor yaaa...nolur biri beni sakinleştirsin... napayım ben yaa... eşim daha yola çıkamamış akşam 10 dan önce gelemez nasıl sabredeceğim ben yaaa...
kız daha ne istiyon ne güzel işte,cnm milupa aptamili sevmedi benim kız da şimdi eşim sma almış bunu daha iyi yiyiyormerhaba kızlarrr ŞenizŞeniz
ya ben kızıma biberonla mama vermeye çalışıyorum almıyor bu ağzında oynayıp duruyor arada bir veriyim alışsın diyorum ama nafile memeden başka bişi ağzına sokmuyor bu cadı yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
zeynep de yapıyora.syaa kızlar benim ömerim bol bol tükürük yapıyor ya allah aşkına sizde varmı böyle bişeyy
çocuk baya tükürük yapıp tükürüyor
Merhaba canlarım bu gün 2. ay aşımızı olduk 2 bacak bi koldan tabi ben kuzumun sesini duymamak için kaçacak delik aradım sağlık ocağında kuzum çok ağladı yaa bu arada banada kızılcık aşısı yaptılar ama küçükken ben bu hastalığı geçirmişim iğneyi yediğimle kaldım kaydirigubbakcemile3 kızın ateşi şimdilik normal çıkmaz inşallah siribron canım aldınmı anason verde uyusun biraz rahat et canım sende
anason ve rezene farklı şeyler canım anason uyku da verir ve fazla iirmemek lazımgerı uyandıııı bacılarrrrrrr benım oglan
ay sewınsemmı uzulsemmi anlamdım kızlar ya napcamı sastım valla.dr uykusuna bışı yapamayız kucuk daha dedi.anasonla rezene aynımı kızlar?
Merhaba ben geldİm belkİ bİr ÇoĞunuz unuttu benİ doĞum İznİnden berİ gİremedİm ama evdekİ pc anca yaptırdık en son para ayırdıĞım Şey olsun İstedİm oĞlum doĞdu herŞeyİ yoluna koydum ve yİne sİzİnleyİm İŞte kİmbİlİr neler oldu neyse artık dÖndÜm takİp edİcem sİzlerİ
İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a
İyi geceler kızlar,hepimiz aynıyız anlaşılan aynı dertler hepimizdede var,olsun bu günlerde geçecek elbet..Şu anda oğlum uyuyor rahat rahat oturmam gerekirken özledim bile onu..:)Şimdi size doğum öncesi ve doğum resimlerimizden bikaç tane atıcam bakalım beğenicekmisiniz?
Yfrog - dahanbebek112
Yfrog - dahanbebek682
Yfrog - dahanbebek638
Yfrog - dahanbebek65
Yfrog - dahanbebek111a
aslı cnm anladım yoğunsunuz demek ne yapacan yaa analar çatlak kızım
bak çatlama işi bebeler doğar doğmaz başlıyor
hepimiz yava yavaş çatlamıyormuyuz kızzz
bizde veletler büyüdüğünde öle deriz belkii
sağol cnm teşekkür ederizz,sana ne dicem geçen gün capitolde bi bebek gördüm seninkine o kadar çok beziyorduki hatta sordum ben sizi tanıyormuyum kadınlar kulubünden diye kadın yoo dedi,bozuldum tabi ama olsun sordum yinede zemuszemusçok güzel görünüyorsunuz canım maşallah
yok bacım sen demezsin bana söz verdin di miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?