2009 Mayıs Anneleri

Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum:((

canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))

,

canım metroport bahçelievlerde yol üstünde E5 üzerinde yani arabayla mı geleceksin otobüsle mi

Esencim eşim getirecekti arabayla ama bahçelievler avrupa yakasında olduğu için uzak diye getirmeyebilirsenağlama

Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum:((

canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))

kızlar esenle hülya kayıp yine ama ben birkez daha diyeyim buluşma metroprtta

saat 1.30 la 2 arası yemek katında olsun burgerin önünde bekleşelim

gelenler kimler şimdi

esen
hülya
böcek
dırım
ayşegül
semra
knk

okeymidir kızlar

Canım metroprt neresi? karşıdamı yoksa bana bir tarif etsenize

cnm hayırlı olsun kırkınız hihoyyythihoyyyt

cnm yukleyebıldınmii ben suan uyusun dıye olanı yuksek sesle actım bızımkının karnı tok bakem uyuyacakmı kendılıgınden sallamayıda bıraktım suan dınlıyoookaydirigubbakcemile2

kız valla uyudu amann aman maşallah
kız pınar Allah razı olsun mucize gibi hihoyyyt

inşallah tevafuken uyumamıştır işe yarıyordur

Kızlaaaar banada özelden gönderin şu kolik müziğini ya bende istiyomm, pınarım eline sağlık inş bizdede işe yarar

kız gördüğümüz an maşallah diyoruz kız hadi bide yazarak diyim
MAŞALLLLLLLLLLLLLLAAHHHHHHHHHHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar:

:))) sağol cnma.s.
ay cnm ya çok güzel çıkmışınız ohh deniz kenarıda benim yerimede gir denize:))

Kız denize girmeye vakitmi var, terelelli söylettiriyo kağan valla :)) saol cnm

cnm masallah kızımıza demek önden bıle gıdıyomus:nazar::nazar::nazar:
cnm yaa inş hemencecık gecıverır sutun duzene gırdı sanırım :nazar::nazar::nazar:
yaa ishal oldugu nasıl anlasılıyo sadece yesıl kaka degıl herhalde bızımkı de arada yapar yesıl kaka cok beslendıgınden dıyorum ben

cnm benımkıde arada yesıl yapıyo fazla beslendıgınde olurmus

Yok cnm aynı zamanda su gibi oluyo bide sümüksü, olursa hemen anlarsın ztn, olmasın inş.
afiyet olsun canımmm
a.s.a.s.
cnm recep bey iyi suan emısıyoruz dun degıl onckı gece hıc uyumadı benıde uyutmadı dogal olarak ilk defa boyle huzursuzdu sanırımnazar değdıı dun gece cok sukur ii uyudu

Oyy gündüz neysede gece çok fena olmuştur cnm ya, olmaz bi daha inş.

cnm cok lezzetlı bı tatlıya benzıyo denemem lazım
afiyet olsun guzelımmyerimseniben
a.s.a.s.

Kızlaaaar banada özelden gönderin şu kolik müziğini ya bende istiyomm, pınarım eline sağlık inş bizdede işe yarar

:))) sağol cnma.s.

Kız denize girmeye vakitmi var, terelelli söylettiriyo kağan valla :)) saol cnm

Yok cnm aynı zamanda su gibi oluyo bide sümüksü, olursa hemen anlarsın ztn, olmasın inş.

a.s.a.s.

Oyy gündüz neysede gece çok fena olmuştur cnm ya, olmaz bi daha inş.

a.s.a.s.

evet cnm ya dun zombı gıbıydım okadar sınırlıydım bıde inş hcbırımızde olmasınn
bende gonderdım cnm free userı tıklayıp ındır

off kızlar bızde yaramadı işe ne yazıkkı kolık muzık gercı daha 1 kere dınlettırebıldım..
dun mısafır akını wardı ewde aksam gunduz offffffffffffffff,
şimdi gen misafır beklıoz annemle offfffffffffffff
boyle uykusuz uykusuz bıde mısafır agırlıcam ay ınsan ııce sınırlı oluoo yahu bıde bunun ustune mısfır hıc cekılmıo aksı gıbı benım oglan uyumaz uyumaz simdi UYUYOOOOO:((((!!!!!!!!!!!

off çok yoruldum efe bey uyudu ece hanmda uyuyo ama uyanmak üzere bi ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum.
bi yemek işim kaldı oda markete gitmem gerekiyo iki çocukla markette çok zor oluyokaydirigubbakcemile
kızlar özlem hanginizdiniz yaa facede eklemişsiniz beyaz senmiydin cnm

kızlar ben çıkıyorum namaz kılayım sonra biraz uzanayım
evimde temizleniyorrrzemuszemusoh miiiiiiiiiiiiiiisssss
bi yemek yapıcam sadece

Back
X