dİZİM VAR ONDAN ONA TAKILDIM HERKESDE GİTMİŞ KIZIM YİNE UYUDU GECE NÖBET VAR DEMEKTİRR
cnm ne dızısı ızlıyosun ben bısey bulamıyorum cok sıkılıyorum o yuzden bende ızlerım belkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dİZİM VAR ONDAN ONA TAKILDIM HERKESDE GİTMİŞ KIZIM YİNE UYUDU GECE NÖBET VAR DEMEKTİRR
Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum(
canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))
,
canım metroport bahçelievlerde yol üstünde E5 üzerinde yani arabayla mı geleceksin otobüsle mi
Esencim eşim getirecekti arabayla ama bahçelievler avrupa yakasında olduğu için uzak diye getirmeyebilirsenağlama
Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum(
canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))
kızlar esenle hülya kayıp yine ama ben birkez daha diyeyim buluşma metroprtta
saat 1.30 la 2 arası yemek katında olsun burgerin önünde bekleşelim
gelenler kimler şimdi
esen
hülya
böcek
dırım
ayşegül
semra
knk
okeymidir kızlar
Canım metroprt neresi? karşıdamı yoksa bana bir tarif etsenize
cnm hayırlı olsun kırkınız hihoyyythihoyyyt
kore dizisi devlet kanalı 1 decnm ne dızısı ızlıyosun ben bısey bulamıyorum cok sıkılıyorum o yuzden bende ızlerım belkı
kız valla uyudu amann aman maşallah
kız pınar Allah razı olsun mucize gibi hihoyyyt
inşallah tevafuken uyumamıştır işe yarıyordur
kız gördüğümüz an maşallah diyoruz kız hadi bide yazarak diyim
MAŞALLLLLLLLLLLLLLAAHHHHHHHHHHHHH![]()
ay cnm ya çok güzel çıkmışınız ohh deniz kenarıda benim yerimede gir denize:))
cnm masallah kızımıza demek önden bıle gıdıyomus
cnm yaa inş hemencecık gecıverır sutun duzene gırdı sanırım
yaa ishal oldugu nasıl anlasılıyo sadece yesıl kaka degıl herhalde bızımkı de arada yapar yesıl kaka cok beslendıgınden dıyorum ben
cnm benımkıde arada yesıl yapıyo fazla beslendıgınde olurmus
a.s.a.s.afiyet olsun canımmm
cnm recep bey iyi suan emısıyoruz dun degıl onckı gece hıc uyumadı benıde uyutmadı dogal olarak ilk defa boyle huzursuzdu sanırımnazar değdıı dun gece cok sukur ii uyudu
a.s.a.s.cnm cok lezzetlı bı tatlıya benzıyo denemem lazım
afiyet olsun guzelımmyerimseniben
Kızlaaaar banada özelden gönderin şu kolik müziğini ya bende istiyomm, pınarım eline sağlık inş bizdede işe yarar
:))) sağol cnma.s.
Kız denize girmeye vakitmi var, terelelli söylettiriyo kağan valla :)) saol cnm
Yok cnm aynı zamanda su gibi oluyo bide sümüksü, olursa hemen anlarsın ztn, olmasın inş.
a.s.a.s.
Oyy gündüz neysede gece çok fena olmuştur cnm ya, olmaz bi daha inş.
a.s.a.s.