- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
baktım pek tatlı maşallah çekik gerçekten kız ben öğlen 1 de Türkizide alıyorum kucağıma durmuyorsa beraber 2. ye jan gemayı seyrediyoruz
Evy baby i bende beğendim can bebe benmde hoşuma gitmedi gerçi 11 kilo falan olun ca da o iyi olur çünkü çok geniş bi bez Ben Molfix kullandım şimdi eşim ultra primanın kokulu 4-9 kilosunu almış yarın ona başlıycam
Araba sesine alıştıda ani korna sesleri bide benim evin arkası cami ezan sesinde sıçrıyor uyuyorsa koşa koşa ezanda yanına gidiyorum sallıyorum bazen gittiğimde uyanmış oluyor tam mızıklıycak beni görünce susuyor hiç Allah günah yazmasın ama ezan başladı diycem aklıma gelmemişti heralde zamanla alışır
canım ben süt vermiyorum acaba yediği bugünkü mamada ıspanak mı vardı falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3diye düşüneyim şaka bi yana ben üşüttüm kızı ondan oldu senin denk gelmeside iyi olmuş yoksa tekrar git gel zor olurdu
sese alışmış işte ne güzel benim kızda tv den etkilenmiyor sadece ani seslerde hemen hopluyor geçen gün kucağımdaydı sesli bi hapşurdum başladı ağlamaya
Canım bu günler hoşuna gidecek sonra anlatırken ben hiç yaşayamadım o zevki mesela benim kızda biberonda uyuyor en çok emzirme beni heyecanlandıruyodu o da olmadı
Kız maşallah sana
günaydın canım buluşuyosunuz ha 2 çocukla süpersin kaynananın kıyağıda süpermiş
:))) ilahi :))) ıspanaklı mama :))) bide doğru diyosun süt azalınca çıldırmıştım bende emziremicem diye çok şükür atlattık, sende üzülme cnm 2. de emzirirsin bol bol:1hug: