2009 Mayıs Anneleri

kızlarrrr eski resimlere bakıyordum göbüşümün resmini gördüm

canum hamiş kalmak istediii korunmasammı acep ooluyor nasıl olsa olursada eyvallah derizzz heheeee

nasıl olsa deforme oldu vücudum :roflol::sm_cool:sıcak çocuklar ve gezememek beynimi sulandırıyor sanırımm:1rolleyes:

aynen birsencim bende hamişliğimi özledim yaw aklıma geldikçe o halim tekrar hamile kalasım geliyo çok zevkliydi yaaa. :asigim: :asigim:

selam kızlar hamilelik günlerinizi özlüyomuşsunuz ben hamilelik günlerimi hiç özlemiyorum çünkü hamilelikten deil ama eşim ve ailesiyle çokk sorunlar yaşadık çok üzüldüm oyüzden hamilelik deyince aklıma hep döktüğüm gözaşlarım geliyo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
hatunlar daha kucaklarındakileri büyütmeden yeni bebeği düşünüyorlar yahuuu:mymeka::mymeka:

uley 1 saattir geçmişi okuyorum bee ne düşük çenelisiniz :oklava::oklava::oklava:

biz yine gezmelere gittik ama ondan önce kızımı dr a götürdüm kaç gündür hafif öksürüğü vardı kuzumun boğazının sol tarafı hafif kızarmış largopen şurup verdi günde 3 defa vericem kusması içinde yine fazlası çıkıyor dedi mrk edilcek bişi yokmuş ishalide sordum günde 8 defadan fazla yaparsa ishal sayılıyormuş...neyseki şükür öenmli bişiy çıkmadı kaydirigubbakcemile2
işitme ve duyma testlerini sordum pramatüre bebeklere yapılıyormuş bi sorun olsa fark edersiniz gerek yok o yüzden dedi ...
sonra hastaneden geldik bizim bi tanıdıklar ümreden gelmişlerdi onları ziyarete gittik zemzem suyu içtik kızımada içirdim azcık şifa olsun diye :Saruboceq:
çıkarkende hurma ve başörtü hediye ettiler tabi benim cadı yine eve gelince sızdı şimdi uyandı umarım gece uyur kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

claries ya cnm gecen 25 tane bez değiştiriyoz günde demiştin o kafama takıldı yanlış mı yazdın acaba bacım???

ayy yemek yapmadım hala yaw kocişi neyle kandırsam acaba :((

kızlar sonunda oglumu uyutabıldım sankı (tabı heran uyanmazsa)nerdeyse 11 saattır uyanıktı ya bı bebek nasıl bukadar uyanık kalabılır

hatunlar daha kucaklarındakileri büyütmeden yeni bebeği düşünüyorlar yahuuu:mymeka::mymeka:

uley 1 saattir geçmişi okuyorum bee ne düşük çenelisiniz :oklava::oklava::oklava:

biz yine gezmelere gittik ama ondan önce kızımı dr a götürdüm kaç gündür hafif öksürüğü vardı kuzumun boğazının sol tarafı hafif kızarmış largopen şurup verdi günde 3 defa vericem kusması içinde yine fazlası çıkıyor dedi mrk edilcek bişi yokmuş ishalide sordum günde 8 defadan fazla yaparsa ishal sayılıyormuş...neyseki şükür öenmli bişiy çıkmadı kaydirigubbakcemile2
işitme ve duyma testlerini sordum pramatüre bebeklere yapılıyormuş bi sorun olsa fark edersiniz gerek yok o yüzden dedi ...
sonra hastaneden geldik bizim bi tanıdıklar ümreden gelmişlerdi onları ziyarete gittik zemzem suyu içtik kızımada içirdim azcık şifa olsun diye :Saruboceq:
çıkarkende hurma ve başörtü hediye ettiler tabi benim cadı yine eve gelince sızdı şimdi uyandı umarım gece uyur kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cnm gecmıs olsun gazel hnma
senın kızla benm oglanın kusması bıtmeyecek sanırımŞenizŞeniz

buarada bırsencım cok tukuruyo bu cocuk demıstınya nısan annelerınde okumustum ay olarak hemen hemen aynısınız dıs yerlerı kasınabılıyomus bızımkıde devamlı elını agzına goturuyo salyalı gezıyoruz abovvkafamçokkarıştı bızım oglanında dıs yerlerımı kasınıyokı kaydirigubbakcemile3bıde boyle erken dıs cıkaranların dıslerı daha cabuk cururmus dıyorlar

ya kımse yazmıyo yıne bısey daha sorucam kızlar bız sımdı salı gunu ızne ayrılıp konyaya gıtcezde orasının burdan sıcak oldugu kesın dr sıcakta hergun su ver + 50 faktorlugunes kremı kullandemıstı bebıse ben daha almadımda sız kullanıyomusunuz hangı marka önerırsınızz

cnm gecmıs olsun gazel hnma
senın kızla benm oglanın kusması bıtmeyecek sanırımŞenizŞeniz

ayy hiç sorma cnm yaa valla çok zor bi durum bugün 3-4 defa hem onun hem kendi üstümü değiştirdim :1no2::1no2:

neyse kusmalarıda nazar boncukları olsun bizimkilerin sağlıkları yerinde olsun yeter Şeniz

bu arada cnm bende sordum bugun eli sürekli ağzına lıyor diye ama dişle ilgili bişey demedi bu aylarda olur normaldir elelrini tanımaya çaılışıyor dedi ama o ağzına alıca benim hoşuma gidiyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm genelde dr lar suyu önermiyor ben güneş kremide kullanmıyorum zaten tenini yakacak kadar güneşte durmadık hiç durmayıda düşünmüyorum ...

ayy hiç sorma cnm yaa valla çok zor bi durum bugün 3-4 defa hem onun hem kendi üstümü değiştirdim :1no2::1no2:

neyse kusmalarıda nazar boncukları olsun bizimkilerin sağlıkları yerinde olsun yeter Şeniz

bu arada cnm bende sordum bugun eli sürekli ağzına lıyor diye ama dişle ilgili bişey demedi bu aylarda olur normaldir elelrini tanımaya çaılışıyor dedi ama o ağzına alıca benim hoşuma gidiyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm evet ya utu yapmaktan canm cıkıyo ama dedıgın gıbı nazr boncukları olsun
dıs mevzusunu nısan annelerınde okumustum onlar oyle demıslerdı bazılarınınkı erken cıkmaya baslıyomus eger bakabılırsem damagına bakmaya calıscam yerlerı bellı olabılıyomus

cnm genelde dr lar suyu önermiyor ben güneş kremide kullanmıyorum zaten tenini yakacak kadar güneşte durmadık hiç durmayıda düşünmüyorum ...

cnm banada sag.ocagındakı dr demıstı bende daha su vermedım burda gunese cıktıgıda yok zatende bakalım oraya gıdınce duruma gore dr a gıderız tekrardan

ya kımse yazmıyo yıne bısey daha sorucam kızlar bız sımdı salı gunu ızne ayrılıp konyaya gıtcezde orasının burdan sıcak oldugu kesın dr sıcakta hergun su ver + 50 faktorlugunes kremı kullandemıstı bebıse ben daha almadımda sız kullanıyomusunuz hangı marka önerırsınızz

ben mama vermiyorum oyüzden suya gerek yok ama sen mama veriyosan su mutlaka ver cnm
çok güneşte tutmamaya çalış cnm ama sen yinede güneş kremini kullan erzurumdan sonra konya evt sıcak gelebilir bebişe

iyi geceler kızlr kocişim geldi bugün evimizdeyiz banada uyduruktan bi bi takı seti almış, uyduruk diyorum çünki altın degil:(((( çok begendim dedim aslınd güzel bilmemne taşıymış özel bişymiş sorsan:dilcikar: pazartesi takarım göstertirim size!!!zemuszemus

canım çıktı valla sabah 9dan buyana yeni oturdum yaptıklarımı anlatısam sayfalar piterrrrkaydirigubbakcemile3

kızımda uyudu son posta çam. asıcam ve bende cup yatak..

gçmişi okurken kıvılcıma şaştım valla:1shok::1shok::1shok:ahanda böyle oldum

bence bu kart görümce seni kıskanıyo cicim komplekslidirde o ayyy aallah kolaylık versin ver agzının payını herkes haddini bilsin bunlar iilikten anlamaz canm bide utanmadan çocuk istiyo yapsamış okadar macera peşinde koşacagına..
accayip şaştım ya nerde oturuyo bunlar cnm??

benden bu kadar kızlar kızımıda azcık izleyim çokkk tatlı oldular dimi allahıma binlerce kez şükrediyorum onu her görüşmde aşıkım aşık!!!!
bide gülüşler şımarık aglamalar falan ısırıyorum onu ayyyyyyyyy:))))))

Back
X