Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne hamişliği kız delüüü
valla ben hamileliği sevmedim sen sevdiysen önden buyurabilirsinn
kızlarrrr eski resimlere bakıyordum göbüşümün resmini gördüm
canum hamiş kalmak istediii korunmasammı acep ooluyor nasıl olsa olursada eyvallah derizzz heheeee
nasıl olsa deforme oldu vücudum :roflol::sm_cool:sıcak çocuklar ve gezememek beynimi sulandırıyor sanırımm:1rolleyes:
hatunlar daha kucaklarındakileri büyütmeden yeni bebeği düşünüyorlar yahuuu:mymeka::mymeka:
uley 1 saattir geçmişi okuyorum bee ne düşük çenelisinizklava:
klava:
klava:
biz yine gezmelere gittik ama ondan önce kızımı dr a götürdüm kaç gündür hafif öksürüğü vardı kuzumun boğazının sol tarafı hafif kızarmış largopen şurup verdi günde 3 defa vericem kusması içinde yine fazlası çıkıyor dedi mrk edilcek bişi yokmuş ishalide sordum günde 8 defadan fazla yaparsa ishal sayılıyormuş...neyseki şükür öenmli bişiy çıkmadı kaydirigubbakcemile2
işitme ve duyma testlerini sordum pramatüre bebeklere yapılıyormuş bi sorun olsa fark edersiniz gerek yok o yüzden dedi ...
sonra hastaneden geldik bizim bi tanıdıklar ümreden gelmişlerdi onları ziyarete gittik zemzem suyu içtik kızımada içirdim azcık şifa olsun diye :Saruboceq:
çıkarkende hurma ve başörtü hediye ettiler tabi benim cadı yine eve gelince sızdı şimdi uyandı umarım gece uyur kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
claries ya cnm gecen 25 tane bez değiştiriyoz günde demiştin o kafama takıldı yanlış mı yazdın acaba bacım???
ayy yemek yapmadım hala yaw kocişi neyle kandırsam acaba(
cnm gecmıs olsun gazel hnma
senın kızla benm oglanın kusması bıtmeyecek sanırımŞenizŞeniz
25 bezmi benim 6 yada 7 25 çok ya iki günde bezmi alınr hem alıştırmamak lazım sık değiştrmeye
cnm evet ya utu yapmaktan canm cıkıyo ama dedıgın gıbı nazr boncukları olsunayy hiç sorma cnm yaa valla çok zor bi durum bugün 3-4 defa hem onun hem kendi üstümü değiştirdim :1no2::1no2:
neyse kusmalarıda nazar boncukları olsun bizimkilerin sağlıkları yerinde olsun yeter Şeniz
bu arada cnm bende sordum bugun eli sürekli ağzına lıyor diye ama dişle ilgili bişey demedi bu aylarda olur normaldir elelrini tanımaya çaılışıyor dedi ama o ağzına alıca benim hoşuma gidiyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm genelde dr lar suyu önermiyor ben güneş kremide kullanmıyorum zaten tenini yakacak kadar güneşte durmadık hiç durmayıda düşünmüyorum ...
cnm benimde kafam çok karıştııı abartılı bi rakam yani acaba yanlış mı yazdı diye düşüyorum :uhm::uhm:
cnm yanlıs yazmıs olabılır cunku saat bası degıstırse 24 eder hadı bazen ust uste 2-3 kere benımde degıstırdıgım olur ama tas çatlasa 10 olur
ya kımse yazmıyo yıne bısey daha sorucam kızlar bız sımdı salı gunu ızne ayrılıp konyaya gıtcezde orasının burdan sıcak oldugu kesın dr sıcakta hergun su ver + 50 faktorlugunes kremı kullandemıstı bebıse ben daha almadımda sız kullanıyomusunuz hangı marka önerırsınızz