2009 Mayıs Anneleri

kızlarrrr eski resimlere bakıyordum göbüşümün resmini gördüm

canum hamiş kalmak istediii korunmasammı acep ooluyor nasıl olsa olursada eyvallah derizzz heheeee

nasıl olsa deforme oldu vücudum :roflol::sm_cool:sıcak çocuklar ve gezememek beynimi sulandırıyor sanırımm:1rolleyes:

kız dur ne hamileliği hemde iki küçük bebişle bi ikiz daha olursa napıcandelikafadulden anam kafayı yersin
bende korkuyorum ya hamile kalırsam die sprail taktırıcam ama cnm yanıcak die gidemiyorum nasıl korunsak:kedi:
keşkem tüplerimi bağlataydım

[k] {n} [k];7802381 .!.:
iyi geceler kızlr kocişim geldi bugün evimizdeyiz banada uyduruktan bi bi takı seti almış, uyduruk diyorum çünki altın degil:(((( çok begendim dedim aslınd güzel bilmemne taşıymış özel bişymiş sorsan:dilcikar: pazartesi takarım göstertirim size!!!zemuszemus

canım çıktı valla sabah 9dan buyana yeni oturdum yaptıklarımı anlatısam sayfalar piterrrrkaydirigubbakcemile3

kızımda uyudu son posta çam. asıcam ve bende cup yatak..

gçmişi okurken kıvılcıma şaştım valla:1shok::1shok::1shok:ahanda böyle oldum

bence bu kart görümce seni kıskanıyo cicim komplekslidirde o ayyy aallah kolaylık versin ver agzının payını herkes haddini bilsin bunlar iilikten anlamaz canm bide utanmadan çocuk istiyo yapsamış okadar macera peşinde koşacagına..
accayip şaştım ya nerde oturuyo bunlar cnm??

benden bu kadar kızlar kızımıda azcık izleyim çokkk tatlı oldular dimi allahıma binlerce kez şükrediyorum onu her görüşmde aşıkım aşık!!!!
bide gülüşler şımarık aglamalar falan ısırıyorum onu ayyyyyyyyy:))))))

ay benim kocişte çok zevksiz bacım
tunik almış bana rengini görseniz pok sarısıhihoyyyt
mecburen beğenmiş gibi yaptım
benimkide gündüz paso uyuyo akşam üstü uyanıyo 10 gibi uyuyo gece 12de geri uyanıyo 2ye kadar
nasıl alıştırıcam gece uykusuna ya oğlum böyle değildi

nurtancim h.g bacımm dua ette kocişin onuda düşünmüşş :))

bende kızımı ısırasım geliyor ama kıyamıyorum yaw uyurken bile özlüyorum valla öpüp öpüp dururyorum kocişte kızıyor rahatsız etme kızımı diye :))

ben mama vermiyorum oyüzden suya gerek yok ama sen mama veriyosan su mutlaka ver cnm
çok güneşte tutmamaya çalış cnm ama sen yinede güneş kremini kullan erzurumdan sonra konya evt sıcak gelebilir bebişe
cnm bende sadece anne sutu verıyorum
[k] {n} [k];7802381 .!.:
iyi geceler kızlr kocişim geldi bugün evimizdeyiz banada uyduruktan bi bi takı seti almış, uyduruk diyorum çünki altın degil:(((( çok begendim dedim aslınd güzel bilmemne taşıymış özel bişymiş sorsan:dilcikar: pazartesi takarım göstertirim size!!!zemuszemus

canım çıktı valla sabah 9dan buyana yeni oturdum yaptıklarımı anlatısam sayfalar piterrrrkaydirigubbakcemile3

bence bu kart görümce seni kıskanıyo cicim komplekslidirde o ayyy aallah kolaylık versin ver agzının payını herkes haddini bilsin bunlar iilikten anlamaz canm bide utanmadan çocuk istiyo yapsamış okadar macera peşinde koşacagına..

benden bu kadar kızlar kızımıda azcık izleyim çokkk tatlı oldular dimi allahıma binlerce kez şükrediyorum onu her görüşmde aşıkım aşık!!!!

cnm gozunaydın kocısın gelmıs işte neolursa olsun senı dusunup yıne almıs bı hedıyesüprizzzzzsüprizzzzz
cnm haklısın artık cok tatlılar ama bazen cok yoruyolar bızı mısal benımkının 2 gundurkı halı ama olsun onların bı gulusu herseye bedell

ayşegül cnm akşam saatlerinde elinden geldiğince bol bol emzir ve kucağına almamaya gayret göster en fazla yanına uzanıp emdir ve uyuması gereken saatte sessiz ortam olsun birde hiç konuşturmayın ..gündüzde uyanık tutmaya çalış umarım işe yarar bacım..

ay benim kocişte çok zevksiz bacım
tunik almış bana rengini görseniz pok sarısıhihoyyyt
mecburen beğenmiş gibi yaptım
benimkide gündüz paso uyuyo akşam üstü uyanıyo 10 gibi uyuyo gece 12de geri uyanıyo 2ye kadar
nasıl alıştırıcam gece uykusuna ya oğlum böyle değildi
ay eet zevksizlikten almış aman diyorum!!! gece uykusunu anlaması lazım çok zor öyle valla bnm hiç sorunum olmadı çok şükür 10da uytmamaya çalış 12 de uyusun öylelikle alışır heralde aklıma bu geldi???
nurtancim h.g bacımm dua ette kocişin onuda düşünmüşş :))

bende kızımı ısırasım geliyor ama kıyamıyorum yaw uyurken bile özlüyorum valla öpüp öpüp dururyorum kocişte kızıyor rahatsız etme kızımı diye :))
sagol tatlım nasılsın??
ay zati ona seviniom hediyede degilim ya bakamyın bana onuda yapmıyodu şeytanın bacagını kırdık şükür... gerisi gelirzemuszemus

dimi ya senn kızda fena güzel oyyy oyyy onuda ısırıcam banane bananeeeee... bu bebek halleri daha masum ya bitiyorum yaaa

cnm bende sadece anne sutu verıyorum

cnm gozunaydın kocısın gelmıs işte neolursa olsun senı dusunup yıne almıs bı hedıyesüprizzzzzsüprizzzzz
cnm haklısın artık cok tatlılar ama bazen cok yoruyolar bızı mısal benımkının 2 gundurkı halı ama olsun onların bı gulusu herseye bedell

cnm sagolasınopuyorumnanaktan

bide hediyeyi veririken diyoki ben çok düşünceli bi kocayım! arabanın torpido gözüne koymuş hediyeyikaydirigubbakcemile3 aç bakalım orda ne var dedi bende heyecen yaptım kocaman bişi bekledim baktım kutu bile degil poşette!!!!

aman neyse düşünmüş alırken o yeter..:.

hemde ne bedel ne bedel rabbim bütün bebekleri korusun..

neyse kızlar ben yatıcagım tabı once oglanı uyandırıp altını alıp emzırıp gerı yatıracagım ıns uyur herkese iii geceler opuyorum hepınızııı

buarada bırsencım cok tukuruyo bu cocuk demıstınya nısan annelerınde okumustum ay olarak hemen hemen aynısınız dıs yerlerı kasınabılıyomus bızımkıde devamlı elını agzına goturuyo salyalı gezıyoruz abovvkafamçokkarıştı bızım oglanında dıs yerlerımı kasınıyokı kaydirigubbakcemile3bıde boyle erken dıs cıkaranların dıslerı daha cabuk cururmus dıyorlar

alla alla enteresan soram tohtorr

hatunlar daha kucaklarındakileri büyütmeden yeni bebeği düşünüyorlar yahuuu:mymeka::mymeka:

uley 1 saattir geçmişi okuyorum bee ne düşük çenelisiniz :oklava::oklava::oklava:

biz yine gezmelere gittik ama ondan önce kızımı dr a götürdüm kaç gündür hafif öksürüğü vardı kuzumun boğazının sol tarafı hafif kızarmış largopen şurup verdi günde 3 defa vericem kusması içinde yine fazlası çıkıyor dedi mrk edilcek bişi yokmuş ishalide sordum günde 8 defadan fazla yaparsa ishal sayılıyormuş...neyseki şükür öenmli bişiy çıkmadı kaydirigubbakcemile2
işitme ve duyma testlerini sordum pramatüre bebeklere yapılıyormuş bi sorun olsa fark edersiniz gerek yok o yüzden dedi ...
sonra hastaneden geldik bizim bi tanıdıklar ümreden gelmişlerdi onları ziyarete gittik zemzem suyu içtik kızımada içirdim azcık şifa olsun diye :Saruboceq:
çıkarkende hurma ve başörtü hediye ettiler tabi benim cadı yine eve gelince sızdı şimdi uyandı umarım gece uyur kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne parıyon yawfssss düşünce bizimkiii:kedi::kedi:

günaydin kizlar a.s.

kizçem uyandi 5.30da..emzirdim gene uyuttum..eşimide yolladim..yatma sirasi bana geldi :D

hamile kalmakmi :D yok valla suanda düşüncesinden bile kaçarim :D hamilelik benimde hoş gecmedi ama esas lohusalik fenaydi ya..ay o ne biçim bi ruh haliydi öyle ya..neysem içim sıkılmadan gidip yatayim ben :D öptümmm

Esimin ankaradan halası geliyormuş yalova daki yazlığa mecbur bizde gidiyoruz haftasonu onlarlayım yani.Nasıl beceriyorlar su haftasonlarını mahvetmeyi anlamıyorum ya.Bora hep huzursuz mıkır mıkır nasıl hazırlanıcam ben bilmiyorum.

Esimin ankaradan halası geliyormuş yalova daki yazlığa mecbur bizde gidiyoruz haftasonu onlarlayım yani.Nasıl beceriyorlar su haftasonlarını mahvetmeyi anlamıyorum ya.Bora hep huzursuz mıkır mıkır nasıl hazırlanıcam ben bilmiyorum.
İnsanlAR plan yaparken karşılarındakini düşünmüyorlar canım belki güzel geçer sanada iyi gelir.

İnsanlAR plan yaparken karşılarındakini düşünmüyorlar canım belki güzel geçer sanada iyi gelir.

inşallah canım halamız hacettepede cocuk profösörü şimdi süt olayını uzatırda uzatır canımı cıkarır benim tlf bile yedi bitirdi beni.Kendi cocuklarıda emmemiş ama ondan bahsetmez hiç

gunaydınlar herkesea.s.
nasılsınız kızlar sonunda burdada hava bugun cok sıcak.. cok mutluyum o yuzden bugun esımde nobet istırahatınde bızı dısarı cıkartcak inş ama önce suan kahvaltı hazırlıyor bıze:nazar::nazar::nazar:
salı gune izne ayrılacagımız için ogluma alısverıs yapcaz ben hamıleyken cok kıyafet almamıstım oğluma sadece 0-3 aylık 4-5 alt ust 7-8 cıtcıtlı almıstım bana kalsa cok alırdımda esım aldırmamıstı neyse sımdı buyuyunce olmuyo gıbı onlar bol bol tısort sort alak istıyorum tabı bıde sapka
10 kılo fazlam oldugu için benm 2 pantolonum dısında bıseyımde olmuyor kendımede almak istıyorum ama bılmıyorum bakalım

Kizlar Iyi Aksamlar,

Iki gündür keyifsizim, ara ara geldim ama yazamadim. Oglumla ilgili sorun yok cok sükür, sadece kakasi biraz sulu sanki, yaparkende epey ses cikartiyor. Ishal mi acaba yine? Gerci atesi normal, keyifsizde degil. Birde kakasinin rengi sarimsi. Anlamadim vallahi.

Kizlar kendimi aptal gibi hissediyorum ya. Bu ayin sonu Türkiye'ye, esimin ailesinin yanina izine gelecektik. Anne ve babasi yasli oldugu icin, özel bir durum vardi birazda. Malum muhtemelen son torunlari ve görmeyi cok istiyorlar. Gecen yil cok bunalmistim, bu yil gitmeyi düsünmüyordum aslinda. Ama birsey demedim, sonucta yasli insanlar, torunlarini görmeye haklari var...

Ama esim gitmekten, birkac hakli gerekceyle vazgecti. Ilki Doruk'la ucaga binmeye cesaret edemiyor, hava basincindan kötü etkilenme ihtimali yüksek diye. Sonra burada sicaklar, en fazla 30 dereceyi gecmiyor. Ki, hala henüz 25 derece sicakliktan fazlasini görmedik, ucaktan indigimizde 40 dereceyle cocuk kötü olur diye korkuyor. Birde yolculuk cok uzun sürecek. Sabah evden ciksak, en iyi ihtimalle aksamüzeri oraya variriz. Bu süreclerde Doruk kucakta ve muhtemelen cildirasiya aglar:( Birde yüksek sezonda ucak biletlerir en iyi ihtimal kisi basi 500 Euro civari. Cok cok fazla, orada harcayacaklarimizida hesaba katarsak...Velhasil sordu bana. Bende kararini kendin ver, etki etmek istemem. Ama oglumu riske atmakta istemem, arabayla gidelim istersen dedim. Oda riskli geldi, karayoluna güvenemiyoruz...
Ailesiyle konustu. Babasi hakli buldu makul karsiladi. Anneside keza, uyumlu kadin. Üzüldüler tabi...Ama ablasi 1,5 saat boyunca olayi anlamadi gitti. Yok istemedigi icin bahane buluyormus, yok bunlarin hepsi fasa-fisoymus...Birde kesin benim etki ettigimi düsündü. Cünkü esim ikide bir, "art niyetli olma abla, kuruyorsun yine" gibi laflar etti...

Sonra icim acidi Anne ve babasina. Dünya hali, 1 sene sonra ne olacagi belli olmaz. Yasli insanlar, sevinsinler diye yaz sonu ben gidebilirim dedim esime. Cok sevindi, hemen haber verdi ve onlarda sevindiler. Icim bir yandan vicdanen rahat. Ama diger yandan ablasi bana karsi hic makul olmadi, hep aramizi acmaya calisti. Hep kötü anilar dirildi bellegimde, isteksizim gitmekte aslinda. Hemen firsati degerlendirdi ve yine emri-vaki bir tavirla, seneye emekli oldugunda buraya gelme karari aldigini söyledi esime telde. Ben insan degilim sanki, sorma geregi bile duymuyor. Aslinda insanlara karsi toleransliyim genelde, hata affederim. Ama cok ciddi hatalarinin yanisira, gecen yil beni soke etti. Hic evlenmemis kendisi, yalniz yasadi yillarca. Istanbul'da sifiri tüketti, babasinin evine dönüs parasini esim yolladi 1.000 Euro. 2 yildirda emeklilik harcini yasli babasina ödetiyor, calismiyor. Sorumsuz ve benmerkezci bir kadin esasen. Esimden 2. cocugumuz oldugunda, kendisine istiyor. Cildirdim bunu duyunca. Günlerce kavga ettik onun yüzünden. Zaten cok seyrek kavga ederiz ama edersekte kesin ablasi yüzünden oluyor ya. Bizle yasamak istiyor ileride ve esime bana ihanet edersen seni affetmem diyor. Valla bildigim birsey var, onunla yasamaktansa, bosanmayi tercih ederim. Esime de söyledim bunu...

Icim epey dolmus, yazdikca yazasim geliyor. Annem'e ve kardesime de anlatamam bunlari. Paylasma geregi duydum, umarim basinizi agritmam...
canım görümcen tehlikeli bi kadın eşinde ona kıyamıyor sanırım taviz verme ve dikkat et.

[k] {n} [k];7802381 .!.:

kız ne güzel almış hediye işte ben altın sevmem mesela bende gümüş yada farklı şeyler isterim hatta doğum hediyesi bana yüzük müzük alma dedim ben altın takmam biliyosun ona göre aldı
inşallah canım halamız hacettepede cocuk profösörü şimdi süt olayını uzatırda uzatır canımı cıkarır benim tlf bile yedi bitirdi beni.Kendi cocuklarıda emmemiş ama ondan bahsetmez hiç
kız bizim adımıza sor soruları anlatsın dursun mesela de benim gelin emmedi hi neden
kızlar biri su cd yi göndersin ya 12 de evden cıkıcam gitmeden indireyim bende
bende istiyorum cd yi

cnm sımdı gondrdım
banada göderirmisin canım
gunaydınlar herkesea.s.
nasılsınız kızlar sonunda burdada hava bugun cok sıcak.. cok mutluyum o yuzden bugun esımde nobet istırahatınde bızı dısarı cıkartcak inş ama önce suan kahvaltı hazırlıyor bıze:nazar::nazar::nazar:
salı gune izne ayrılacagımız için ogluma alısverıs yapcaz ben hamıleyken cok kıyafet almamıstım oğluma sadece 0-3 aylık 4-5 alt ust 7-8 cıtcıtlı almıstım bana kalsa cok alırdımda esım aldırmamıstı neyse sımdı buyuyunce olmuyo gıbı onlar bol bol tısort sort alak istıyorum tabı bıde sapka
10 kılo fazlam oldugu için benm 2 pantolonum dısında bıseyımde olmuyor kendımede almak istıyorum ama bılmıyorum bakalım
hep aldıklarımız kaldı 2. çocuğa artık bende de kıyafet yok donsuz kaldım

Back
X