2009 Mayıs Anneleri

efeyle ece uyumuşken bişiler yiym buarada dün tartıldım eski kiloma dönmüşüm
sölemesi ayıp 60 olmuşum 73 le doğum yapmıştımşakkıdı

ya kızlar benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyo ama düz yerde değil yastıkta yatırıyorum yatışını bi görseniz sanki hiç rahat değil gibi secdede durur gibi

benımkıde duz yerde uyumayı sevmıyoookaydirigubbakcemile3
yer mınderının altına kucuk yastıklarla engebe yapıom ole rezıl rezıl uyuyoo kaydirigubbakcemile3yenı kesfettım dogrusukaydirigubbakcemile3
bole rahat edıolar heralde:roflol:

Aman yaaa uyuttum cırlak alıyı ÖmÜŞÜde anakucaĞında salladım ıkısı uyudu ÇamaŞırımı astım......kuruyanları katladım yerleŞtırdım ....Çocukların banyo leĞenlerı ortadaydı onları kaldırdım ..bır battanıye ılaÇ olmuŞ onu bastırdım suya kosla dÖktÜm bakım nasıl Çıkacakmı sonra onuda makınaya atacam gıtmeden Çocuklarında ÇamaŞırı yıkansın bulaŞık makınamı ÇalıŞtırdım....strelıze makınasını yıkadım tezgahımı ÇamaŞırsuyu ıle temızledım Şımdı oturdum......kocıŞ pazarda daha gelemdı o gelınce kuafÖre gıdecem offf yoruldum yaa bıŞeycıkde yemedım canımda hazırlamak ıstemıyor yaa....kuafÖrden gelınce duŞ alırım saÇlarımı fÖnlerım Çıkarız ...
Eeeeeeeeee sız ne ettınız garıııı

ay bu arada facede senı sevmeyecem garı Şarkısı varya kopuyorum ona yaa

pinarcim olur böyle şeyler canim ya..aglayip canini daha da sıkmasaydin keske..umarim akli nereye gittiyse biran önce başina gelir eşinin ;)

hamarat hatun birsennnn :)) bende koptum o şarkiya :D ümitleri kiriveedin hayallerimi çaliveedin :))))) bitiveesinn gari bu çileee :))))))))

ben geldım kızlar zemuszemuszemuszemus
dısarısı cok sıcak yandım resmennnn
oglusuma sortlu takım aldım yazlık pantolon aldım sapka aldım eve gelıncede denedık cok tatlı oldu yaaaa:nazar::nazar::nazar:
ogluma nıveanın gunes sutunu aldım 50 faktorlu bıraz dolastık geldık
yemek yedık hemen size bakem dedım
simdi gecmısı okuyayım bakayım

Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso

Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedim :kızgın: Neyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso

cnm ya neolur aglayıp uzulme defnos etkılenır
cnm erkekler kadınlar gıbı ınce ruhlu olamıyor dusuncesızce davranıyolar
gelınce karsılıklı konusuptatlıya baglanır durum zaten(genelde bızde oyle olur)
bız kadınlar malesefkı uzuldugumuzle kalıyoruz bosver sen kocanı uzulme :teselli::teselli::teselli:

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyelerdenin daha doğrusu bu gruba yeni katıldım...bi ara msj yazmıştım ama sonra girme fırsatım olmadı...hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş cvp yazamadığım için öncelikle özür dileyip geç kalmış olsada hoşbulduk diyorumzemuszemus ben de 4 mayıs ta anne oldum... bugün oğlum minik enes im tam 2 aylık oldu.... bazı arkadaşlar gibi maalesef bende mama takviyesi yapıorum:sinifsinif: ayrıca ilk bebeğim... o yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.... ilk msj ımda da belirtmiştim yaklaşık bi sene önce diyet yapanlar grubundaydım...siteye yabancı diilim ama aranızda yeniyim... bebişlerimizi güzel güzel büyütürüz inş...:ecrin_bebek:

cnm sende hosgeldın aramıza burası gercekten cok sıcak bı ortammma.s.

Aman yaaa uyuttum cırlak alİyİ ÖmÜŞÜde anakucaĞında salladım İkİsİ uyudu ÇamaŞırımı astım......kuruyanları katladım yerleŞtİrdİm ....Çocukların banyo leĞenlerİ ortadaydı onları kaldırdım ..bİr battanİye İlaÇ olmuŞ onu bastırdım suya kosla dÖktÜm bakİm nasıl Çıkacakmı sonra onuda makİnaya atacam gİtmeden Çocuklarında ÇamaŞırı yıkansın bulaŞık makİnamı ÇalıŞtırdım....strelİze makİnasını yıkadım tezgahımı ÇamaŞırsuyu İle temİzledİm Şİmdİ oturdum......kocİŞ pazarda daha gelemdİ o gelİnce kuafÖre gİdecem offf yoruldum yaa bİŞeycİkde yemedİm canımda hazırlamak İstemİyor yaa....kuafÖrden gelİnce duŞ alırım saÇlarımı fÖnlerİm Çıkarız ...
Eeeeeeeeee sİz ne ettİnİz garİİİİ

ay bu arada facede senİ sevmeyecem garİ Şarkısı varya kopuyorum ona yaa

cnm masallah yıne işleri bıtırmıssın sımdıde suslenıp püslenıp gezmelere gıdılcekmıssŞenizŞeniz

ay öldüm yorgunluktannn..
dolma fırında patates pilav yaptım çamasırları yıkadım astım.ortalığı topladı kocam felaket dağıtıyor yardım etmediği gibi..birde laf söylemesi cabası.işte tabi bugunde.
zeynep uyurken dusamı girsem acaba.daha yeni uyudu gibi.

Back
X