Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben senin yerinde olsam takılırdım peşine herifinYa şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso
Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedimNeyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso
kız ben senin yerinde olsam takılırdım peşine herifin
ev kalsın öyle bi haftasonunuz var
ev nasıl olsa hergün dağılıyo
ya benimkide öyle gözleri cin gibi oluyo gecetekrar hoşgeldin canım
aynen canım sabah sabah sinir oldum bende beni annemlere bırak dedim arabayı sattık bu arkadaşının arabası bugün teslim edecek arabayı bırakmadan beni anneme bırak dedim işim var bırakamam dedi ve gitti kötükedihüso
hep kendilerini düşünüyorlar yaaaa
oh temizlik işini bende dün halletti bugünde kaş bıyık halledecem inşallah
tünaydın millet
dün eşim balığa gidiyorum diye çıktı saat 10 30 da geldi sinir oldum kızda uyumadı hep kucak istedi
sonra yoldan aradı hazırlanın sahile gidip gezelim dedi
çıktık kumpir yedik kızımda gayet mutlu gezdi dışarda uyur diye düşündüm uyumadı,
gece saat 1 eve geldik Ahsenin gözü cin gibi bakıyor koynuma aldım meme verdim emerek uydu arada gözlerini açıyor yanındamıyım diye bakıp geri uyuyor tam daldığında saat 4 tü
ya ben bunun uyku düzenini nasıl oluşturucam yaAAA çok dengesiz saat 4 e kadar oturulur mu yaa
eyvah eşi gelince pınarların evinde müthiş bir elektrik var :1shok:
Allah eşine yardım etsinn:Saruboceq:
benim kız gece uyumuyoselam hatun kizlar a.s.
ya bu cd işe yariyor galiba..içinde bizim duymadigimiz sinyaller felan olmasin ya..hipnoz edilmiş gibi uyuyor..ay şüpheci oldum iyice..sharlock holmes tuba![]()
11.30da mama verdim kizima..temizlik yapcam diye actim muzigini,salladim uyudu..sonra vazgectim temizlikten dişari cikalim dedim..1.30da dişari ciktik..1 saat dolaşip geldik kizimla..gene uyudu..heh şimdi uyandi..ac kaldi cocuk dicektim tambi emzirip geleyim
![]()