2009 Mayıs Anneleri

uyumuyor bu kız uyusada tubişin pastasından yapacam
evim temiz bulaşıkları makinaya koymuştum zaten
bitek yatağı toplayacam
aaaaaaaaa bi de kızın ütüleri var onları yapacam
tabi bunları hep uyursa yapacağım yoksa yapamam

tünaydın bacılar
bugün benim temizlik işim bitti gibi bi yemek işim kaldı ece hnm gündüz uyuyo gece uyumuyoomafoldumben oyüzden çok yorgunum gündüz o uyuyunca uyu diyolr ben hiç öğlen vakti uyuyamam hatta dün uyumaya çalıştım uyuyamadım
off çok sıkıldım istanbula gitme işimiz yine uzadı
evde tek başına kafayı yiycem ya
kaynanamlarda üst katta oturuyo
ama onlarda yoklar onlarda istanbulda
bi ben kaldım o olsaydı iyi oluyodu ya
bugün düğün var komşunun gidemiycez:bbo:
kocam 9dan önce gelmiyo

Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso

Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedim :kızgın: Neyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso
kız ben senin yerinde olsam takılırdım peşine herifin
ev kalsın öyle bi haftasonunuz var
ev nasıl olsa hergün dağılıyo

Valla bacılar hepimizde aynı dert demek ki a.s Hem iyi yanları var hemde bazen böyle vurdumduymaz oluyorlar :oklava: Kendi başımızın çaresine bakıcaz alkisalkisalkis Bi 10 dk kızımı uyurken izledim geçti tüm sinirim :asigim:

Bende yatak odasını, mutfağı ve banyoyu toparladım. Çamaşırlarımı astım. Bi makina daha attım. Şimdi prensesim uyandı. Gazı var yine. Hem çıkarıyor hem mızırdanıyor. O tekrar uykuya dalarsa şu renkli çamaşırlar kurumadan beyazları ve Defnoşun çamaşırlarını ütüleyeyim de üst üste gelmesin delikafadulden

kız ben senin yerinde olsam takılırdım peşine herifin
ev kalsın öyle bi haftasonunuz var
ev nasıl olsa hergün dağılıyo

Ev umrumda değildi bacım. Bırakırdım öylede ben kendim fena terliyim. Duş alıcaktım, aşağı kuaföre inip bi fön çektiricektim falan. Amaannn nereye giderse gitsin gelsin burnundan getirrim bugün zaten ben onun kaydirigubbakcemile3

tekrar hoşgeldin canım

aynen canım sabah sabah sinir oldum bende beni annemlere bırak dedim arabayı sattık bu arkadaşının arabası bugün teslim edecek arabayı bırakmadan beni anneme bırak dedim işim var bırakamam dedi ve gitti kötükedihüso
hep kendilerini düşünüyorlar yaaaa

oh temizlik işini bende dün halletti bugünde kaş bıyık halledecem inşallah

tünaydın millet
dün eşim balığa gidiyorum diye çıktı saat 10 30 da geldi sinir oldum kızda uyumadı hep kucak istedi
sonra yoldan aradı hazırlanın sahile gidip gezelim dedi
çıktık kumpir yedik kızımda gayet mutlu gezdi dışarda uyur diye düşündüm uyumadı,
gece saat 1 eve geldik Ahsenin gözü cin gibi bakıyor koynuma aldım meme verdim emerek uydu arada gözlerini açıyor yanındamıyım diye bakıp geri uyuyor tam daldığında saat 4 tü
ya ben bunun uyku düzenini nasıl oluşturucam yaAAA çok dengesiz saat 4 e kadar oturulur mu yaa
ya benimkide öyle gözleri cin gibi oluyo gece
dün gece anlayışlı oldu gerçi kırkım biteli 4gün oldu bi iş yapamamıştık:kedi:
dün izin verdi kızım kırklandık:lepi:

eyvah eşi gelince pınarların evinde müthiş bir elektrik var :1shok:
Allah eşine yardım etsinn:Saruboceq:

eyvah eşi gelince pınarların evinde müthiş bir elektrik var :1shok:
Allah eşine yardım etsinn:Saruboceq:

Evet canım elektrik kaç bin watt olur Allah bilir artık kaydirigubbakcemile3

Bu arada Tuba'cım tarif için sağolasın bacım. Bugün yada yarın mutlaka denicem. Benim bisküvi pastam biit. Sonunu az önce yedim. Bu sefer seninkini yapalım bakalım a.s.

Kız uyuklarken ütüye başlayayım. Ne yapsam kardır bacılar. Öptüm sizi a.s.

offf ya alim dünden beridir kaka yapamadı ondan ağlıyormuş yaaa fitil attım şimdi sustu ömerde acıkmıi gece uyuyorrr gündüzde fazla fazla yiyor 11.20 gece 150 cc yedi şimdi yine yiyorr

hadi pınarcığım güle güle ....

inanın şuan nasıl ter döküyorum anlatamam durmuyolar yaaa inş. durularda çamaşırımı asarım bulasık makinamı çalıştırırım....

bende pınar gibi düşünüyorum şimdi çıkan çamöaşırları iki dk. ütüleyem kaklsın ama izin verirlerse

ülen çaMAŞIRLARI ASAMADIM SES DUYDUM KORKTUMMM

BENDE ÇIKAN RENKLıLERı ÜTÜLEDıM ÇOĞU EŞıMıN SIFIRYAKA ATLETLERıYMıŞŞŞ KALKTII ŞıMDı ÇOCUKLARI YIKAYACAMM

oyy dusuk cenelı hatunlar ne yazmısınız yaffsss oku oku bıtmedı...hepsını okumayada gozum yemedı dogrusu..
BURCU cnm gecmişolsun kagana...daha ııdır umarım.nasıl oldu ıshal?resımlerde cokk gusel bacımmallah daım mutluluk wersın..
PINAR anacım banada kal geldı mısafırden ama ne yaparsın...
ESEN cnm sorma falla benım anayı fırtına attı herhal buraya..ben stem etrtım accuk..ınsan uykususz olunca herbısı dııo anam..eşime kızmıs ondan gelmemiş megersem bana desene demi ama..neyse yaptım aralarını şukurrr
ANKAKUSU cnm sen nasılsın?
AYSEGUL bacım senın bı oglus daha warmıs yaaaa aboooo..kız netcen mısafır yayıl işte ewde..
BIRSEN anam sen tekmısın...bı aboooo hatta bravo yanı sana..kıs ben tekıyle bas edemıom yaaa maşallah arkadasım sana...
CLARIES nasıl oldu kuzucuk?uyku durumu nasıl?
CIVCIV kız huysuzlanmıs ha?umarım gecmıştır daha ıımı cnm ya..arada tutuo bunları agama krızı..benımkı aksam baslıoo aglamaya genelde...
MUTAHHARA cnm sen nasılsın?gezmelere dewammı..
KIVILCIMM senın uyku duzeldımı?

KIZLAR KOLIK CD SI ıŞE YARADIMI?????
bende camasır attım,bızım pazarı bugun buranın..pazarlıları yerlestırdım...ewi neyım topladım..eşim ewde o bakıo oglana...bende accuk keyıf yepıom gercı konusmuoz kocişle..sabah sabah gerdı benı elım ayaım sakradı sınırden yafs...kaynanamlar aradı sabah oglanın huysuzluunu bılıolar ya cmı o cocuk demişler kocıse..mama faln werın actrur ondan durmuodurrr!!!!!!!!!!!ay hopladı sınırler zaten taktılar sutume yetıomu dıe
tovbe toıvbe...bı basladık konusmaya sonu tartısma neysekı yatıstık bırazzzz sızden nbr?

bugün noluyo kocişlere yaaaa
bende ütü yapıyorum arada size bakıyorum
şimdi telefon geldi akşam misafirim var tubişin pastasından yapacam başka ne yapsam ki

selam hatun kizlar a.s.

ya bu cd işe yariyor galiba..içinde bizim duymadigimiz sinyaller felan olmasin ya..hipnoz edilmiş gibi uyuyor..ay şüpheci oldum iyice..sharlock holmes tuba :D

11.30da mama verdim kizima..temizlik yapcam diye actim muzigini,salladim uyudu..sonra vazgectim temizlikten dişari cikalim dedim..1.30da dişari ciktik..1 saat dolaşip geldik kizimla..gene uyudu..heh şimdi uyandi..ac kaldi cocuk dicektim tam :D bi emzirip geleyim :D

ya kızlar benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyo ama düz yerde değil yastıkta yatırıyorum yatışını bi görseniz sanki hiç rahat değil gibi secdede durur gibi

AlıŞı yıkadım keyıf yaptrtıyor zorla Ömerı yıkıyacam herıf pazara uĞrayacakkk mız mız yapıyor

selam hatun kizlar a.s.

ya bu cd işe yariyor galiba..içinde bizim duymadigimiz sinyaller felan olmasin ya..hipnoz edilmiş gibi uyuyor..ay şüpheci oldum iyice..sharlock holmes tuba :D

11.30da mama verdim kizima..temizlik yapcam diye actim muzigini,salladim uyudu..sonra vazgectim temizlikten dişari cikalim dedim..1.30da dişari ciktik..1 saat dolaşip geldik kizimla..gene uyudu..heh şimdi uyandi..ac kaldi cocuk dicektim tam :D bi emzirip geleyim :D
benim kız gece uyumuyo
bende gecemi açsam son sesle siteyi ayağa kaldırımmhihoyyyt

Back
X