2009 Mayıs Anneleri

pınarcım takma kocanı benim kocanın eline kimse su dökemez karısını üzmek ağlatmak konusunda ben her gün ağlıyorum her günnnn

offf ya alim dünden beridir kaka yapamadı ondan ağlıyormuş yaaa fitil attım şimdi sustu ömerde acıkmıi gece uyuyorrr gündüzde fazla fazla yiyor 11.20 gece 150 cc yedi şimdi yine yiyorr

Canım ya öyle 1 gün kakasını yapamasa hemen fitil veriyo musun :uhm. Bizimki bazen 4 gün yapmıyor. Doktor fitil için 8.günden sonra diyor :uhm:

Amaaan bugün kocişlerin hepsine bişey oldu valla :uhm: Boşver sen takma kafana. Devam et süt vermeye a.s.

bugün noluyo kocişlere yaaaa
bende ütü yapıyorum arada size bakıyorum
şimdi telefon geldi akşam misafirim var tubişin pastasından yapacam başka ne yapsam ki

Allah kolaylık versin bacım a.s. Patates salatası bide peynirli poğaça gibi bişey olabilir a.s.

Aaa işe yaradı mı bacım ne güzel zemuszemus

ya kızlar benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyo ama düz yerde değil yastıkta yatırıyorum yatışını bi görseniz sanki hiç rahat değil gibi secdede durur gibi

Canım yüzüstü yatırınca mutlaka yanında dur. Doktor göz önünden ayırmayın diyor. Bide yastık falan koyma ya. Henüz omurgaları tam gelişmediği için hep dümdüz yatmaları gerekiyormuş :uhm:

efeyle ece uyumuşken bişiler yiym buarada dün tartıldım eski kiloma dönmüşüm
sölemesi ayıp 60 olmuşum 73 le doğum yapmıştımşakkıdı

Ne güzel valla alkisalkisalkis

Afferim sana hamarat ve süslü hatun alkisalkisalkis

Dinlemedim ya bakayım bi ara CADIARZU

pinarcim olur böyle şeyler canim ya..aglayip canini daha da sıkmasaydin keske..umarim akli nereye gittiyse biran önce başina gelir eşinin

Valla elimde değildi bacım çok sinirim bozuldu. Ağlaya ağlaya açıldım ama kaydirigubbakcemile3

Güle güle giysin tatlım oğluşun cicilerini hihoyyyt

Aynen canım. Biz ne kadar ince düşünürsek onlar o kadar küt oluyorlar klava:

Bende ütülerimi yaptım. Renkli çamaşırlarımı astım. Bizimki geldi o sırada. Sarılmalar, özledim seni demeler falan. Geç dedim otur konuşacağız :umursamaz: Ben herhangi biri değilim. Beni insan yerine koymak zorundasın. Öyle umursamaz tavırlar takınamazsın. Sabah kalkıp bana yardım etmen gerekirdi ki bende yetişeyim. Falan filan. Saydım da saydım. Ama hem saydım hem ağladım. Çok üzüldü. Özürler diledi. Haklısın. Bazen üzerindeki ağır yükü anlayamıyorum. Kusuruma bakma. Bazen öküzlüğüm tutuyor falan dedi. Yemek yiyelim, Defnoşu yıkayalım dışarı çıkalım bi güzel gezelim dedi. Neyse yemeğimizi yedik. Defnoşu yıkadık. Oda yıkanınca rahatadı heralde uykuya daldı. Uyansın dışarı çıkacağız. Ama henüz affetmiş değilim yani. Önümüzdeki günlerdeki hareketlerine göre bakacağım artık klava:

pınarcım takma kocanı benim kocanın eline kimse su dökemez karısını üzmek ağlatmak konusunda ben her gün ağlıyorum her günnnn

Ohhh yemekler yapılmış ellerine sağlık canım benim a.s. Ya dağıtan koca fena valla. Benimki neyse öyle çok dağınık değildir. Evden acele çıkmazsa toplar çıkardıklarını a.s

Ya sen asıl sıkma canını bacım. Hamilelikte de sıkıntı yaşadın. Hala aynı kafada mı seninki ya düzelsin azcık huzur versin sana klava:

ben kuaförden geldim duş aldım havluyla pc basına geldim pınar geldimi kocan kızz ne oldu elektirik akımı........

aysun hayırlı olsun cnm cicilerrr...ben ağdamı yaptırdım alışverisimi yaptım 12 tane su bardağı aldım makina fena yapmış ötekileri .çokda eve öle tabak çanak almam da işte kötü geldi gözüme
sürahi aldım ..tencere altlığı ...vernel hurç ,,,poposil süzgeç aman bişilerr işte şimdi gidem saçımı yapam kızlar kocam hadi diyorr

pınoşş benimkiler kaka yapamayınca çok ağlıyor cnmmm hiç susmuyor sürekli vermiyorum ama böle zamanda veriyom mecburr

kızlaaar aslında geçmişi okuyorum toptan cevap yazıcam ama gördüm ki hepiniz tubanın pastasından yapmaya karar vermişsiniz. geç olmadan uyarayım dedim. pastanın tarifine baktım da içinde çiğ yumurta var. biz artık çiğ yumurta yiyebiliyo muyuz ki? ben bir süre daha çiğ yumurta, çiğ et, gibi şeyler yiyemeyiz diye biliyorum ama bi dr lara soralım isterseniz. ben de rafadan yumurtanın hasretiyle yanıp tutuşuyorum...

cnm ya bak o yaptıgının farkında degılmıs neysekı anlayınca bıdaha uzmez senı inş
dedım ya hersey unutulur gıder sen uzuldugunle kalırsın bosver o ole yaptıysa sende bıyerde cıkartırsın acısını

cnm cıg yumurta yenmemesının sebebı toksoplazman negatıfse hamıleyken gecerlı bı durum buda.... kı coğu dr soylemez bıle valla benm neg oldugu halde hamıleyken herseyı yedım hep yumurtayı rafadan yedım
artık bence sende yıyebılırsın hamılelıgın ilk 3 ayında o hastalıga yakananlarda bebekte dusuk bazı anomalı olma ıhtımalı artabılıyomus o yuzden dıkkatlı olmak gerekıyor
ama artık hıc bı sakınca olmaması lazım bıde toko yu gecırmıssen onceden zaten yakalnmazsın hamıle olsan bıle ama sen yınede druna danıs cnm

geçmiş olsun canım. hay allah ben de sevinmiştim temizlik yemek derdin yok diye ama...

ne kadar iyi niyetlisin ve o ne kadar fesat...
benim annem de bizi doğurduğu zaman almanyada yapayalnızmış. o günlerde yaşadığı sıkıntıları anlattıkça hep sen geliyorsun aklıma inan...

ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞıLıYORUM.
bugün anneme senden bahsettim. kimsesi yok mu yardım edecek dedi. durumu anlattım. sadece anne ve kaynana kısmını. e başkası da mı yok dedi halası teyzesi kuzeni falan yazık yardım etsinler dedi. e demek ki etmiyolar dedim allah yardımcısı olsun dedi. şimdi durup durup sana dua ediyo valla...

üleynnn benim hamişliğim nasıldı bilmiyormusun nasıl sevilecek bişeymiydiiii özendim belki tek olunca rahat olur hahaaaa
e zaten keyfini süremediğin için istiyosun bence. ben de öyleyim. yenilen pehlivan güreşe doymazmış

direk güneşe çıkmaya gerek yok gölgede de yanıyo bebekler. sokağa çıkacaksanız mutlaka krem sürün dio dr lar

beyaz cnm eklemişsin beni faceden

ankakuşunuda ekledim mennn
saol canııııımmmmmm

Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso
...........
Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso

ya bence anlamıyolar gerçekten ha. tamamen salaklıklarından bence. erkek beyni işte o kadar basıyoklava: ben de geçen gün benimkine çok ağladı bugün delirdim çok üzüldüm falan die anlatıyorum, bana diyo çocuk bu tabi ağlayacak neden üzülüyosun. dedim keşke ağlarken sen burda olsan da seni görsem... ne sanıyolar acaba yaa...

benim dr da yeni multitabs verdi bunu kullan deviti kes dedi ama ben yeni aldım ilacı yarın başlıcam kullanmaya deviti kescem

tekrar hoşgeldin o zman amin canm hepbirlikte büyütelim

mama veren arkadaşlar bebeklerinşz günde kaç kere kaka yapıyorr
bazen günde bir bazen 2 günde bir ama dört gün hatta 8 gün yapmadığı da oldu. comformile geçtiğimizden beri en geç iki günde bi yapıyo ama

ülen çaMAŞIRLARI ASAMADIM SES DUYDUM KORKTUMMM

BENDE ÇIKAN RENKLıLERı ÜTÜLEDıM ÇOĞU EŞıMıN SIFIRYAKA ATLETLERıYMıŞŞŞ KALKTII ŞıMDı ÇOCUKLARI YIKAYACAMM
ne sesi duydun neden korktun bacım yaa

Son düzenleme:

tamam çiğ köfte için toksoplazma hikayesi geçerli ama çiğ yumurtada kuş gribi dahil bir çok hastalık olabiliyomuş. benim dr um ikisini ayrı ayrı söyledi hatta toksoplazma için çiğ et, yeşillik yeme dikkat et. çiğ yumurta, pastörize edilmemiş sütlerde de kuş gribi gibi virüsler bakteriler oluyo dikkat et. midye ve ton balığında cıva gibi ağır metaller olabiliyo diye ayrı ayrı söyledi. yine de sormak lazım die düşünüyorum canım

işte kısa saçlı dırımmm nasıl kızlar beğenmeyen açık açık fikrini söylesin kociş sevmediii çünkii

Son düzenleme:
ülen geldim duş saç makyaj çamaşır astım taksi yok bekliyoz taksici arayacak çıkamadık çok kızacak arkadaşlar

anka cnm çok sağol annem uzak kuzen muzen hak getire bana gelen çocuklara bakalım sen hizmet et tarzıdna ben hem hizmet hemde onları teftiş ediyorum işte....annenden allahrazı olsun cnm

ya balkonda koli var sanki içinde bişey varmış gibi geldi eşim geldi baktı yokmuş bişeyy

Son düzenleme:
[/url][/IMG]

işte kısa saçlı dırımmm nasıl kızlar beğenmeyen açık açık fikrini söylesin kociş sevmediii çünkii

eyvaaah kociş beğenmediyse biz ne desek boş valla. gerçi ben beğendim ama bu fotoğrafta saçın değil de sen pek güzel çıkmamışın yorgun gibi sanki eminim başka bi pozu koysan daha çok beğenirim.

ya bu ömeri ikide uyuttum hala uyuyor çocuğu giydirdim ettim uyanmıyor gideyim uğraşayım yoksa gece nöbet var

valla anka o uzun seviyorr ama ben sıcaktan bunaldımmm onun beğenmesi önemli ama kendim beğenmem daha önemli önce insan kendini beğemeli dimi amazemuszemus

bırsencım fonden dolayı model tam anlasılamıyo duz fon olsaydı sankı daha net anlasılırdı ama guzel olmusbenımkıde hemen hemen sennkı gıbı aman yakısıp yakısmaması onemlı degıl ben o kadar hafıfledımkı ıyıkıde kestırmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…