offf ya alim dünden beridir kaka yapamadı ondan ağlıyormuş yaaa fitil attım şimdi sustu ömerde acıkmıi gece uyuyorrr gündüzde fazla fazla yiyor 11.20 gece 150 cc yedi şimdi yine yiyorr
oyy dusuk cenelı hatunlar ne yazmısınız yaffsss oku oku bıtmedı...hepsını okumayada gozum yemedı dogrusu..
BURCU cnm gecmişolsun kagana...daha ııdır umarım.nasıl oldu ıshal?resımlerde cokk gusel bacımmallah daım mutluluk wersın..
PINAR anacım banada kal geldı mısafırden ama ne yaparsın...
ESEN cnm sorma falla benım anayı fırtına attı herhal buraya..ben stem etrtım accuk..ınsan uykususz olunca herbısı dııo anam..eşime kızmıs ondan gelmemiş megersem bana desene demi ama..neyse yaptım aralarını şukurrr
ANKAKUSU cnm sen nasılsın?
AYSEGUL bacım senın bı oglus daha warmıs yaaaa aboooo..kız netcen mısafır yayıl işte ewde..
BIRSEN anam sen tekmısın...bı aboooo hatta bravo yanı sana..kıs ben tekıyle bas edemıom yaaa maşallah arkadasım sana...
CLARIES nasıl oldu kuzucuk?uyku durumu nasıl?
CIVCIV kız huysuzlanmıs ha?umarım gecmıştır daha ıımı cnm ya..arada tutuo bunları agama krızı..benımkı aksam baslıoo aglamaya genelde...
MUTAHHARA cnm sen nasılsın?gezmelere dewammı..
KIVILCIMM senın uyku duzeldımı?
KIZLAR KOLIK CD SI İŞE YARADIMI?????
bende camasır attım,bızım pazarı bugun buranın..pazarlıları yerlestırdım...ewi neyım topladım..eşim ewde o bakıo oglana...bende accuk keyıf yepıom gercı konusmuoz kocişle..sabah sabah gerdı benı elım ayaım sakradı sınırden yafs...kaynanamlar aradı sabah oglanın huysuzluunu bılıolar ya cmı o cocuk demişler kocıse..mama faln werın actrur ondan durmuodurrr!!!!!!!!!!!ay hopladı sınırler zaten taktılar sutume yetıomu dıe
tovbe toıvbe...bı basladık konusmaya sonu tartısma neysekı yatıstık bırazzzz sızden nbr?
bugün noluyo kocişlere yaaaa
bende ütü yapıyorum arada size bakıyorum
şimdi telefon geldi akşam misafirim var tubişin pastasından yapacam başka ne yapsam ki
selam hatun kizlar a.s.
ya bu cd işe yariyor galiba..içinde bizim duymadigimiz sinyaller felan olmasin ya..hipnoz edilmiş gibi uyuyor..ay şüpheci oldum iyice..sharlock holmes tuba
11.30da mama verdim kizima..temizlik yapcam diye actim muzigini,salladim uyudu..sonra vazgectim temizlikten dişari cikalim dedim..1.30da dişari ciktik..1 saat dolaşip geldik kizimla..gene uyudu..heh şimdi uyandi..ac kaldi cocuk dicektim tambi emzirip geleyim
ya kızlar benim kız yüz üstü yatmayı çok seviyo ama düz yerde değil yastıkta yatırıyorum yatışını bi görseniz sanki hiç rahat değil gibi secdede durur gibi
efeyle ece uyumuşken bişiler yiym buarada dün tartıldım eski kiloma dönmüşüm
sölemesi ayıp 60 olmuşum 73 le doğum yapmıştımşakkıdı
Aman yaaa uyuttum cırlak alİyİ ÖmÜŞÜde anakucaĞında salladım İkİsİ uyudu ÇamaŞırımı astım......kuruyanları katladım yerleŞtİrdİm ....Çocukların banyo leĞenlerİ ortadaydı onları kaldırdım ..bİr battanİye İlaÇ olmuŞ onu bastırdım suya kosla dÖktÜm bakİm nasıl Çıkacakmı sonra onuda makİnaya atacam gİtmeden Çocuklarında ÇamaŞırı yıkansın bulaŞık makİnamı ÇalıŞtırdım....strelİze makİnasını yıkadım tezgahımı ÇamaŞırsuyu İle temİzledİm Şİmdİ oturdum......kocİŞ pazarda daha gelemdİ o gelİnce kuafÖre gİdecem offf yoruldum yaa bİŞeycİkde yemedİm canımda hazırlamak İstemİyor yaa....kuafÖrden gelİnce duŞ alırım saÇlarımı fÖnlerİm Çıkarız ...
Eeeeeeeeee sİz ne ettİnİz garİİİİ
ay bu arada facede senİ sevmeyecem garİ Şarkısı varya kopuyorum ona yaa
pinarcim olur böyle şeyler canim ya..aglayip canini daha da sıkmasaydin keske..umarim akli nereye gittiyse biran önce başina gelir eşinin
ben geldım kızlar zemuszemuszemuszemus
dısarısı cok sıcak yandım resmennnn
oglusuma sortlu takım aldım yazlık pantolon aldım sapka aldım eve gelıncede denedık cok tatlı oldu yaaaa
ogluma nıveanın gunes sutunu aldım 50 faktorlu bıraz dolastık geldık
yemek yedık hemen size bakem dedım
simdi gecmısı okuyayım bakayım
cnm ya neolur aglayıp uzulme defnos etkılenır
cnm erkekler kadınlar gıbı ınce ruhlu olamıyor dusuncesızce davranıyolar
gelınce karsılıklı konusuptatlıya baglanır durum zaten(genelde bızde oyle olur)
bız kadınlar malesefkı uzuldugumuzle kalıyoruz bosver sen kocanı uzulme :teselli::teselli::teselli:
ay öldüm yorgunluktannn..
dolma fırında patates pilav yaptım çamasırları yıkadım astım.ortalığı topladı kocam felaket dağıtıyor yardım etmediği gibi..birde laf söylemesi cabası.işte tabi bugunde.
zeynep uyurken dusamı girsem acaba.daha yeni uyudu gibi.
pınarcım takma kocanı benim kocanın eline kimse su dökemez karısını üzmek ağlatmak konusunda ben her gün ağlıyorum her günnnn
Bende ütülerimi yaptım. Renkli çamaşırlarımı astım. Bizimki geldi o sırada. Sarılmalar, özledim seni demeler falan. Geç dedim otur konuşacağız :umursamaz: Ben herhangi biri değilim. Beni insan yerine koymak zorundasın. Öyle umursamaz tavırlar takınamazsın. Sabah kalkıp bana yardım etmen gerekirdi ki bende yetişeyim. Falan filan. Saydım da saydım. Ama hem saydım hem ağladım. Çok üzüldü. Özürler diledi. Haklısın. Bazen üzerindeki ağır yükü anlayamıyorum. Kusuruma bakma. Bazen öküzlüğüm tutuyor falan dedi. Yemek yiyelim, Defnoşu yıkayalım dışarı çıkalım bi güzel gezelim dedi. Neyse yemeğimizi yedik. Defnoşu yıkadık. Oda yıkanınca rahatadı heralde uykuya daldı. Uyansın dışarı çıkacağız. Ama henüz affetmiş değilim yani. Önümüzdeki günlerdeki hareketlerine göre bakacağım artıkklava:
kızlaaar aslında geçmişi okuyorum toptan cevap yazıcam ama gördüm ki hepiniz tubanın pastasından yapmaya karar vermişsiniz. geç olmadan uyarayım dedim. pastanın tarifine baktım da içinde çiğ yumurta var. biz artık çiğ yumurta yiyebiliyo muyuz ki? ben bir süre daha çiğ yumurta, çiğ et, gibi şeyler yiyemeyiz diye biliyorum ama bi dr lara soralım isterseniz. ben de rafadan yumurtanın hasretiyle yanıp tutuşuyorum...
geçmiş olsun canım. hay allah ben de sevinmiştim temizlik yemek derdin yok diye ama...Kıııız canım çektiiii :))) burda buz dolabı var, merkeze inersek malz. alıp yapam bende
Meltemcim bende aynen, süt yapsın diye yedim durdum, doğurduğumdan daha kiloluyum şimdi, olsun bunada çok şükür, süt olayı düzeldi cnm, sağdan sonra soldada mastit oldu benim ama dr bu sefer hap verdi emzirirken kullanılabilenlerden, dedim sütüm gidiyo kesemem emzirmeyi, temizliği ben yapıcam aslındada yapamıyom bi hafta geçti:tomato:
ne kadar iyi niyetlisin ve o ne kadar fesat...Kizlar Iyi Aksamlar,
Iki gündür keyifsizim, ara ara geldim ama yazamadim. Oglumla ilgili sorun yok cok sükür, sadece kakasi biraz sulu sanki, yaparkende epey ses cikartiyor. Ishal mi acaba yine? Gerci atesi normal, keyifsizde degil. Birde kakasinin rengi sarimsi. Anlamadim vallahi.
Kizlar kendimi aptal gibi hissediyorum ya. Bu ayin sonu Türkiye'ye, esimin ailesinin yanina izine gelecektik. Anne ve babasi yasli oldugu icin, özel bir durum vardi birazda. Malum muhtemelen son torunlari ve görmeyi cok istiyorlar. Gecen yil cok bunalmistim, bu yil gitmeyi düsünmüyordum aslinda. Ama birsey demedim, sonucta yasli insanlar, torunlarini görmeye haklari var...
......
Icim epey dolmus, yazdikca yazasim geliyor. Annem'e ve kardesime de anlatamam bunlari. Paylasma geregi duydum, umarim basinizi agritmam...
merhaba kızlar ilk msj ve son msj 12.22 de yazmısım ondan 5 dk.sonra mutfa gitmiştim çay suyu koymaya kapın çaldı karşı komsun altkattaki komşum ile geleceklermiş çocukları görmeye ben şoktaımmm:1shok: biliyorsunuzki annemden geldiğimden beridir evi temizledim halim yoktu çocuklar vs.kadında tutamadım neyse ben kahvaltıyı es geçtim saat bireyirmi var acilinden hemen banyoya girdim çamaşır suyu ile klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sildim klozet takımını değiştirdim bu arada veletler durmuyor yatak odasına koydum elekterik süpürgesini açtım ömerim sustu ama ali vızıldadı lavoba yıkadım bıraktım geldim aliyi sakinleştirdim klozet yıkadım aliyi sakinleştirdim...sonra salon süprdüm bu arada fırına kek attım herzaman kekim hairka olur ama bu sefer kekim kabarmadı üstelik içi çiğ kalmıştı şok oldum:1shok: neden dedim yaaa herzaman aynı yapıyordum süte baktım son kullanama tarihi eylüllün 11 de kabartma tozları 2010 2011 son kullanmalı yumurtalar taze ....kafayı yiyecem ama düşünemezdim hemen birtane daha çırptım ama öteki keki kalıptan çıkaramadım sıcaktı .....bu kekide turta hamuru vs.yaptığımız kelepceli kalıbım vardı ona koydum pişti ama altı pişmemiş şokkk şokk şokk ...........salonu süpürdüm toz aldım yatak odasını süpürdüm tozunu aldım neversimleri değiştridim çocukalrın odasını topladım milföyüm vardı onu yaptrım fırına attım ama bu arada ali durmuyor kucağıma alıyorum vs.ana kucağını mutfa koydum hem kek yaptım hem ayağımla saaldım biraz uyudu bende etrafı topladım çekytaları üzerine eski çarşaf atıyorum sıcakta çekyatın kumaşı bacağımıza yapışıyor diye onları kaldırdım....ama hala pijamalarlayım ter o biçimmm elektriik süpürge ortada ben pijamalarlayken geldilerrr sat ikiye yirmi var haber verdikden bir saat sonra hemen makarna salatası yaptım onlar otururken ikici kekde gidince böğrek ve salata verdim çay verdim çocuklar misafr varken uslu oluyolar allahtan ...hala şoktayım yaa iki kekimede ne oldu ...:gitme::sinifsinif:anneme anlattım allah allah diyor burada millet sana yaptırıyor kekini bayat bişey vardır dedi...ama herşey tazeydi .....................neyse geçtii ama ben öldüm bütün kap kacağı bulaşık makiinasına tepmiştim plastikelri aldım yıkadım tepsileri yıkadım tencerimi yıkadı tabakalr kaldı ömüşle aliş ağlıyor yemek yapamadım böğrek var azda makarna salatasıı ama ben misafir alamıyormusum yaa yda birgün önceden söylenecek yoksa olmuyorr offfffffffffffffffff..............................kadınlarla otururamadım bile ayy ne gerek vardı dediler bana ama saat 5 de gittiler o kadar saat açmı oturacaktık keşke iki lahmacun söyleseymişim ayranla yaaa........aptal kafam kafamçokkarıştı[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
e zaten keyfini süremediğin için istiyosun bence. ben de öyleyim. yenilen pehlivan güreşe doymazmışüleynnn benim hamişliğim nasıldı bilmiyormusun nasıl sevilecek bişeymiydiiii özendim belki tek olunca rahat olur hahaaaa
direk güneşe çıkmaya gerek yok gölgede de yanıyo bebekler. sokağa çıkacaksanız mutlaka krem sürün dio dr larcnm evet ya utu yapmaktan canm cıkıyo ama dedıgın gıbı nazr boncukları olsun
dıs mevzusunu nısan annelerınde okumustum onlar oyle demıslerdı bazılarınınkı erken cıkmaya baslıyomus eger bakabılırsem damagına bakmaya calıscam yerlerı bellı olabılıyomus
cnm banada sag.ocagındakı dr demıstı bende daha su vermedım burda gunese cıktıgıda yok zatende bakalım oraya gıdınce duruma gore dr a gıderız tekrardan
saol canııııımmmmmmbeyaz cnm eklemişsin beni faceden
ankakuşunuda ekledim mennn
Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso
...........
Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso
Ya valla nasıl iş bu anlamadım ya kötükedihüso Zaten bütün hafta annesinden eve-evden annesine gidip geliyorum. Akşamları görüştüğümüz bikaç saat zaten onda da Defne'yle oyna, yıka, uyut derken bizde uyuyoruz. Ulan bi haftasonumuz var. Her fırsatı değerlendirmemiz lazımken bizimki bide böyle yaptı çıldırdım resmen delikafadulden Onlar çalışıyo yoruluyo da biz evde tüm gün kıçımızı yayıp oturuyomuyuz yaniBebekle uğraşmak çok kolay geliyo onlara. Sanki emzirince herşey bitiyo. Bebekler hep öyle uslu uslu yatıp uyuyolar gibi geliyo. Bırakıcaksın 1-2 gün bebekle başbaşa. Yandım anam dicekler. Akılları başlarına gelicek anlıcaklar bizi Ya ben o çalışıyo diye mümkün olduğunca akşamları bile Defne'yle kendim ilgileniyorum. Gece zaten Defne'nin uyku sorunu yok. Kirlisini bırakmamaya çalışırım. Herşeyi temiz ütülüdür. Elimden geldiğince yemeksiz bırakmam. Anneme gidelim der giderim, dayıma gidelim der sesim çıkmaz tüm akrabalarını gezerim. Benim anneme gelince kırkyılda bir gidilir. Bi hafta sonumuz var birlikte vakit geçirdiğimiz. Onda da böyle yaparsa bende bayrağı elime alır bu işin içine ederim kimse kusura bakmasın klava:
benim dr da yeni multitabs verdi bunu kullan deviti kes dedi ama ben yeni aldım ilacı yarın başlıcam kullanmaya deviti kescemMerhaba kızlar dr bie 1aylıkkken gittiğimizde ACD3 verdi onu kullanıyoruz sabahları 10 damla 6 ay olana kadar kullanıcaz,vitamin takviyesiymiş hemiçinde devit3de varmış, sağlk ocağının verdiği devit3 vermiyorum eğer bunu vermezsen ver dedi sizveriyormusunuz?
tekrar hoşgeldin o zman amin canm hepbirlikte büyütelimmrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyelerdenin daha doğrusu bu gruba yeni katıldım...bi ara msj yazmıştım ama sonra girme fırsatım olmadı...hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş cvp yazamadığım için öncelikle özür dileyip geç kalmış olsada hoşbulduk diyorumzemuszemus ben de 4 mayıs ta anne oldum... bugün oğlum minik enes im tam 2 aylık oldu.... bazı arkadaşlar gibi maalesef bende mama takviyesi yapıorum:sinifsinif: ayrıca ilk bebeğim... o yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.... ilk msj ımda da belirtmiştim yaklaşık bi sene önce diyet yapanlar grubundaydım...siteye yabancı diilim ama aranızda yeniyim... bebişlerimizi güzel güzel büyütürüz inş...:ecrin_bebek:
bazen günde bir bazen 2 günde bir ama dört gün hatta 8 gün yapmadığı da oldu. comformile geçtiğimizden beri en geç iki günde bi yapıyo amamama veren arkadaşlar bebeklerinşz günde kaç kere kaka yapıyorr
ne sesi duydun neden korktun bacım yaaülen çaMAŞIRLARI ASAMADIM SES DUYDUM KORKTUMMM
BENDE ÇIKAN RENKLıLERı ÜTÜLEDıM ÇOĞU EŞıMıN SIFIRYAKA ATLETLERıYMıŞŞŞ KALKTII ŞıMDı ÇOCUKLARI YIKAYACAMM
cnm cıg yumurta yenmemesının sebebı toksoplazman negatıfse hamıleyken gecerlı bı durum buda.... kı coğu dr soylemez bıle valla benm neg oldugu halde hamıleyken herseyı yedım hep yumurtayı rafadan yedım
artık bence sende yıyebılırsın hamılelıgın ilk 3 ayında o hastalıga yakananlarda bebekte dusuk bazı anomalı olma ıhtımalı artabılıyomus o yuzden dıkkatlı olmak gerekıyor
ama artık hıc bı sakınca olmaması lazım bıde toko yu gecırmıssen onceden zaten yakalnmazsın hamıle olsan bıle ama sen yınede druna danıs cnm
[/url][/IMG]
işte kısa saçlı dırımmm nasıl kızlar beğenmeyen açık açık fikrini söylesin kociş sevmediii çünkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?