- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
herkese günaydınnn hatunlar? nasılsınız bakim benim kız sabahtan beri uyanık kakasını yapamadı yine ıkınıyor kuzucuğum ayy yine ağlıyor:gitme: bir kızıma bakayım gene gelirim
Günaydın canım geçmiş olsun ya. Şu bebekler bi 6 aylık falan olsalarda düzene girse gazları, kakaları valla :Saruboceq:
ya şu meşhur buzlu pastanın tarifini banada verirmsiniz merak ettim walla
Geçmişte var canım. Dur bulayım a.s.
[k] {n} [k];7847001 .!.:ya ben o planı okumadım hemen bi bakayım kendi kafama göre bişiler yapıcam ama nasıl olacak bakalım çok kararlıyım çoookkkkklmaz:
cnm geçmiş olsun bayagı ugraştırmış sizi defne kızım he?? cnm bnm kıyamam ya pınarcım sen babulineyi düzenli olarakta versen bukadar acı çekmez kuzucuk ya agrısı oldugunca verince hemen etki etmiyo!! o hem vitamin takviyesi ve çok dogal korkmadan verebilirsin cnm hem kaka sorunuda çekmezssin bnm kızı babulin düzene soktu hergün veriyorum cnm aksatma bence sende ver sende rahat et kızında...zemuszemus
kızlar analara çekiyo cilveli cilveli bende bitiyom vallaopuyorumnanaktan
günaydın cnm.. iştesin galiba dimi??kolay gelsin çabucak mesain biitsinde bebeişine kavuş inş.
offf ya dimi kız esen fena gözüküyo ya mafoldumben
Ya bacım valla bi kere gazı yokken verdim. Nasıl ağladı çığlık çığlığa. Hülya'da gazı yokken verirsen bağırsakları fazla çalıştığı için zorlamıştır dedi. Korktum bende bi daha vermeye. Her sabah bi çay kaşığı vereyim o zaman :uhm:
günaydınlar ayyyy yorulmusum ben dün ya tabi 6 kat o arabayı indir bin dir o tek yeterdi dün içeri girdin annem çocukları soyarken ben bezelyeyi pişirdim taksi çağırdık annem gitti
sonra ütü yaptım aliş dün huysuzdu aksamada devam etti.....
ben gene koca ile kapışma noktasına geldim yaa çok dağıtıyor bide çocuk bakarken herşyi istiyor
dedim ben ikisine bakıyom yemeğimi yapıyom ..çamaşırıyımı yıkıyoprum ütülüyorum evi topluyorum tek temizliğimi yapamıyorum dedi.......bana nedese beğenirsiniz oda snein yeteneğinnn
günde 4 tTLI KASIĞI BABULin veriliyorya ben dün verdim aksam bana kalkmış neden hepsini verdin şimdi lazım oldu .....sabır sabırrr........neyse tartışmadan bitirdik...konuşmayı saat 12 de yattım ömer uyumuyor sonra eşimi kaldırdım salondan biz geçtik. klimayı açtım velet o zaman uyumuş eşim bizi yatak odasına geçirdii....işte sabah 5.30 mama yedik....sonra ocişe sandeviç hazırladım onu yolladım...
tekrar yattım saat 9.30 kalktık lişe demir ilacı verdim .....sonra bulaşık makinasını boşalttım pisleri koydum ......ömer kalktı mama yedirdim o yerken alide istedi onada yaptım yedi.....alt temizleme faslıı sonra baktım sesleri yok hemen yemek için patlıcan soydum tuzlu suya koydum ...sarımsala soğanda hazır....şimdi bu veletler kayıyor yawaş yawaşşş gidip kızartayım patlıcanları uyurken onlar pişsin aksana rahat edem ...............
ayyy pınar geçen dedinya çamaşır işini allah inandırsın geçen cumadan beri yıkıyourm yaa bi posta yıkadım kurudu ütüüledim sonra c.tesi astıklarımı almıştım dün ütüledim ipte bir posta beyaz aslı şimdi renkli yıkanacak....bugün yavaş yavaş çocukalrın valizni hazırlayımm bişey unutmadan yola çıkayım...
offf benim tarzanlarrr uyanıyor yaaa tilki uykusuu bunlarr........
Günaydın canım a.s. Kocaların sıcak başına geçti heralde bu aralar kaydirigubbakcemile3
Ya çamaşırı sorma valla. Bende şimdi ütü yapıcam. Bi posta yıkanacak var. Onları yıkamadım halledeyim de üst üste gelmesin kafamçokkarıştı
[k] {n} [k];7847081 .!.:sogaol tatlım benmde istemiyo ama yemem lazım sontraya bırakınca çok acıkıyorum çok yiyorum hemen yersem azz yiyorum..
valla cnm bi tabak domates salatalık biber ve bi kase maydonoz yiyorum kepekle...
senn tatlıyı yaparım olmazzsa güzel oluyo hem kolay..
cnm bende geçmişten bakıcam şimdi bilmiyorum tarifi??
Aaaaa beni domates falan kesmez bacım. Hergün mutlaka yumurta yiyeceğim. Doyduğumu anlamıyorum valla. Şimdide kaşarlı omlet yaptım yedim söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3
kızlar siz süt içiyormusunuz gaz yapar falan diyorlar ben hala içmiyorumda içsemmi acaba?
Ben içersem hiç sevmem ama şekerli içiyorum canım. Sadesi gaz yapıyor a.s
[k] {n} [k];7847251 .!.:yok be yavrum bnm göbegi görmedinmi??zım sen kaldırıyon kiloyu benm boyda kısa hüsmen gibi duruyom onun için vermem lazım..
bnmki diet degil zaten fazla yemiyorum hiç kilo almadım dogumdan sonra ama vermedimde!!
az yiyip spor yapıcam şu mekik aletinden aldıracam kutlaya o helleder göbegi 2-3 ayda inş.
bende deli danalar gibi koşturuyom evde ya ama gram vermiyom anlamadım!!!
Kızlar dert etmeyin. Benim teyzemde ilk 5 ay kilo veremedi. Hatta deli gibi tatlı yediğinden kiloda aldı. Ama sonra heralde rahimde küçüldükçe bi kilo vermeye başladı. 1 sene dolmadan eski halinden de zayıf oldu iki hamileliğinde de alkisalkisalkis
[k] {n} [k];7847374 .!.:bnm kız uyanmadan mutfagı toparlayım kızım uyanınca mamasını veririm beraber markete gidicez sonrda hazırlıklarım var çok öp...
Kolay gelsin canım. Bende kahvaltımı ettim. Mutfağımı toparlayayım. Defnoş uyansın emzireyim. Cesaret edebilirsem bende bi markete gideyim kızımla hihoyyyt Tatlı malzemem kalmamış onları alayım hihoyyyt
aynı nurtenciğim hergün sucuk gibi oluyorum bazen ayağın altından yer kayıyor gibi oluyorum dengem bozuluyor ama yok gitmiyor
dün doktorda dedi bana herkesle aynı yersin herkesden daha çok şişersin çünki sen pkosun dedi...
vallamı dedim içimden......cnm ilk 6 ay mekik yasakkk iç dikişler yüzünden haberin olsun ben ağır iş yapayım ağır kaldırayım dikiş yerlerim ağrıyorr
Ayyy o terlemeyi bana sorun. Banyodan çıkıyorum, incecik şeyler giydiğim halde yarım saate kalmadan su gibiyim :çok üzgünüm: