kızlar merhaba.işyerindeyim bir türlü işlerim bitmiyor ya çıldırcam.burcu canım çok geçmiş olsun.iş yoğunluğu ev misafir derken senide arıyamadım. kızlar 2.ayın sonunda2 ayaktan bir koldan karma aşı yapıyorlar.rotavirüs aşısı ise 3.ay sonunda yapılıyormuş.bugün doktorumuz söyledi.
oyyy benımkıde buay sonu bıtıyo ekım basına kadarda ben aldım ucretsız ızın ama hala kıme bırakıp nasıl işe tekrar baslıcam bılmıyorum öff ya bu kız dogdu dogalı düşünmeden uyuyudugum bı gece yok valla:asigim:
kızlar izmit kerpeye gidiyoruz halamın yazlığı var oraya c.tesi yola cıkacaz pazar dönecez
yaa kafamı toplayamıyorum ondan yoksa şimdiye kadar ellikere hazırdı.....
çocuklarınki hazır yıkanacaklardanda alacamm oda cuma ykarım ütülerim koyarım...
kocam gelincede ne alacaksam göstetrsinn biter
bigudi sen ne iş yapıyorsun cnm
gunaydınnn herkese...ama kımsecıkler yok daha..hihoyyyt
3gun yoktum aboooo sayfa sayfa ustune.kafamçokkarıştıokuyamadım anacım gecmişi saatler lazım falla..ama herkes kocasıyla arasını duseltmişş sankıı..
bıde buluşmaa olmuşşş resımlerı goremedım daha..ohh gene bulusmusunuz gacılarrr
bıs gene uykusuz gunlerdeysdık 3gun deıl pc accak yemek yapcak vaktım olmADI.annmde bendeydı ama durduraadıkkı benım sıpayıı arabayla şehır turklarımı atmadıkk soluu dr damı almadıkk yok gene yokk..Allahtan bişi cik yok saglıında huysuz iştezemuszemus
sonunda aldım ANASONNNN dun gece gusel bı uyku cektık aılecekkkaydirigubbakcemile3
sabah 7 de uyandık 9 da gerı uyuduydu uyandııı şimcikkkk
anason hala etkısınımı gosterıo ne benımkı emdı gerı uyudu yafsCADIARZU
bu arada barıstık bısde eşimle..ozur dıledııı opuyorumnanaktan
bısden bukadar..
sızde newar ne yokk bacılarr
günaydın arkadaşlarrr yorgın bi günün ardından uykusuz bi gece geçirdim erenim uyudu daha yeni..yavrum hafif ateşlendi 37 oldu ama calpol vermiştim dün , sabah bida verdim iyi şimdi..
bende sersem gibiyimm bu gün doğum parasını almaya gitcem postaneye eğer yattıysa of bebişimi bırakıp gitcem ama aklım hep onda olcakk.
benım ogluş uyuyo bende bı dusa gıreyım 5dk da cıkrım uyanmazsa tabii..
sorada bı mutfaga gecıp makarna koyım taze fasuılye yaptıydıöm bıde makarna olduda bıttııı..
işlerı bı halledem gelırım gene
selamlar kızlar!!!
burcu cnm çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kuzucuğumun...
Pınarcım alıştırdıysan sorun yok ozaman ne güsel...benim ev serin o yüzden sürekli yıkayamıyorum malesef( bu arada afiyet olsun ve iyi gezmeler bacım sana ..
birsen cnm demek gitme zamanı geldi allah kolaylık versin yafs...
tubacım sende gidiyorsun he iyice boş kalacak buralar...iyi gezmeler ve iyi eğlenceler sanada cnm..
sıra bizde herkez giderde biz dururmuyuzz :)))
Allah nasip ederse bizde cmt günü bursaya gidiyoruz ..seherimin yanına 1 hafta orda kalıcaz az önce bileti aldım..
dönüncede şileye 1 hafta yada 15 günde orda kalırız artık yaz sezonunu kapatırız bebekle yeter okadar gezmek dimi :))
kolay gelsın bırsencımm.
super anne hatta KK NIN ANNESI SECELIM BACIM SENI:lepi:
hepımız tek sıpayla kıcımızı zor topluoz sana masllahh bacım ya hayranıum falla...
selamlar kızlar!!!
Pınarcım alıştırdıysan sorun yok ozaman ne güsel...benim ev serin o yüzden sürekli yıkayamıyorum malesef( bu arada afiyet olsun ve iyi gezmeler bacım sana ..
tubacım sende gidiyorsun he iyice boş kalacak buralar...iyi gezmeler ve iyi eğlenceler sanada cnm..
Allah nasip ederse bizde cmt günü bursaya gidiyoruz ..seherimin yanına 1 hafta orda kalıcaz az önce bileti aldım..
dönüncede şileye 1 hafta yada 15 günde orda kalırız artık yaz sezonunu kapatırız bebekle yeter okadar gezmek dimi :))
cnm bursa buluşması için senin gelmeni bekliyoruz haberin ola...:))
sağol cnm benimm:1hug:
abooowwww:1shok: 1 haftamı kızz kocişşş bişey demezmi benim koca netten tanıştığım arkadasa yollamaz kalmayaa ist.il sınırlarında
aa hadi yaaa bak hiç haberim yoktu bacımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 açın kollarınızı ben geliyommm :lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bacım biz semoşla hemen hemen ailece görüşüyoz hem benim kociş sizleri benden daha iyi tanıyor maşAllahhh :roflol::roflol:
min_ju cnm malesef yapacak bişi yok diye biliyorumtek çare pembe giymek :))
kızlar izmit kerpeye gidiyoruz halamın yazlığı var oraya c.tesi yola cıkacaz pazar dönecez
yaa kafamı toplayamıyorum ondan yoksa şimdiye kadar ellikere hazırdı.....
çocuklarınki hazır yıkanacaklardanda alacamm oda cuma ykarım ütülerim koyarım...
kocam gelincede ne alacaksam göstetrsinn biter
bigudi sen ne iş yapıyorsun cnm
Herkese selam kızlar.Geceden beri ayaktayım desem yeridir bana birsürü iş çıkardı ufaklık önce kendi üstüne sonra benim üstüme tepen aşaya bi güzel suladı. yıka yıka bitmedi yaw.Dalgınlığıma gelmiş en sevdiğim penyelerimi atmıştım makineye bişey rengini vermiş herşeyim pespembe oldu yaaa napıcam şimdii bi fikri olan varmı arkaadşlar krem rengi penyeler resmen pembe olmuş ilk defa başıma geldi böle bişi mafettim herşeyimi bi bilen vardır umarıım :gitme: :gitme:
bigudicim saol inş işe yarar bende deniyim bari kosla da dökiym belki işe yarar.valla benımde basıma bı kere gelmıstı attım 90a hemen bazıları cıkmıstı bı dene ıstersen
kızlar selam böle arada bir girebiliyorum kopuk kopuk oluyo ama okuduğum kadarıyla bebişler ve anneler genel olarak iiler... burcucum çok çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin cnm...
bugün oğlum çok sıkıntılı sabahtan beri ıkınıyo ve hala yapamadı kakasını... azıcık zeytinyağı verdim ama hiç fayda etmedi o ıkındıkca ben üzülüyorum yaa... napmam gerek kızlar yaaa...
selamlar kızlar!!!
bu eşim abisine sinir oluyorummmmm vuracam ben bu adamı
Herkese selam kızlar.Geceden beri ayaktayım desem yeridir bana birsürü iş çıkardı ufaklık önce kendi üstüne sonra benim üstüme tepen aşaya bi güzel suladı. yıka yıka bitmedi yaw.Dalgınlığıma gelmiş en sevdiğim penyelerimi atmıştım makineye bişey rengini vermiş herşeyim pespembe oldu yaaa napıcam şimdii bi fikri olan varmı arkaadşlar krem rengi penyeler resmen pembe olmuş ilk defa başıma geldi böle bişi mafettim herşeyimi bi bilen vardır umarıım :gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?