clearis cnm sok tabii denizeeee
ooffffffffffffffffff canum sıkıldı ömüşünde ağzında pamucak gördüm yeni baslıyor dilinde bir iki nokta karbonatlı su ile sildimm alişe verilen ilacdan sürdüm yaaaa ben bu çocuklara o kadar tedirgin oluyorum bunudur yaaaa elleri ağzında acaba ondanmı offffffffffffff
[k] {n} [k];7869107 .!.:slm kızlar..
gülşahçım nasılsın??? duru yagmur ne yapıyor??
kimseler yok nerde bu gaciler??
bnm misafirlerim gece 1de gittiler çok yoruldum inanın..
benm kızı 2gündür yıkayamadım bitürlü kız sabah 8de bi kalktı bidaha uyutmadı bende kendide dedim olmayacak eşimi kaldırdım yıkadık kızı uyudu cnm ya şimdi uyuyo anneme gidicem eşimi beklyom çok sıcak ya..
meltemcim sagol tatlım moral aldu ama kararlıyımlmaz:
hülya oh ne güzel bnm kızın dolabıda bit pazarı gibi oldu bende küçükleri kaldıracam die ütülediklerimi üstüste koyup duruyom yerleştirme yok..
tubacım iyi gezmeler sana annye slm..
kıvılcım benm kızda dün ellerini keşfetti akşamdan beri bakıp duruyo çok ttatlı oluyorlar bayılıyorum..
birsenim karbonatlı suyla sildiysen geçer üzülme ya tek dertleri bu olsun!!
cnm hoşgeldin çooook geçmiş olsun şimdi nasıl oglan nasıl tedavi ettiler serum yedi dimi cnm ya??Kızlar biz geldik, Kağacımla 3 gün hastanede yattık ishalden, şimdi daha iyi çok şükür, sizler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
iyi yapmişsıncnm evde yalnız olmuyor bende bugünanneme gidicem eşim çok geç geliyo sıkılıyorum buarada hadi inş. istedigin gibi olsun dualar senle..selam kzıalr naıslsınız?biz bugün anneme geldik kzıızmla
babam sabah bizi almaya geldi
eşim nöbette olacak bugün bende yalnız kalmayayaım diye anneme geldim
iyi oldu
sze bir bakayım dedim ama geçmişi okumaya pek fırsatım olamayacak
benim kız pek urmuyor bugün birde kpss ek yerleştirmesi varmış
kardeşimle onlara bakıp tercih yapıcaz
inş olur bu sefer ya
bana dua edin lütfenn
hepinizi öpüyorum
görürrşüz
ohhh ısırırımm onun popoyu ben cnm ya lafta dinlermiş benmkide öyle agıl gagıl benle muhabbet ediyo cvp veriyo aradada iç çekiyoki görmelisin.. dimi ya büyüdü kızlar valla..canım ıyıyız ıkımızde yenı uyandı hanımın poposunu actım keyıf yapıyo bende aldım cayımı yanıma muhabbet edıyorus agzıma bakıyo laf anlatayım dıye opuyorumnanaktan
resımlerınızı gordum hıcte taktıgın kadar degılsın anne olduk olcak tabı bıraz degısıklık :lepi:
mısafır işi hep dert bebişler olunca zor oluyo...kolay gelsın canım sana buarada defnede baya degısmıs cok cabuk buyuyolar yaaa
Hoşbulduk cnm, serum verebilmek için 9 yerinden deldiler kuzumu, tabi o çığlık çığlık bağırır ben deli gibi ağlarım, sakinleşsin diye kucağıma veriyolar, susuyo ama çenesi titriyo yavrumun, korkunçtu ya,bi türlü ilerlemedi serumda, sonuncuda olmayınca dr a danıştılar, dr muayene etti su kaybı çok yok takmayalım dedi, boşuboşuna deldiler yani, kuzumda mafoldu bende...mafoldumben[k] {n} [k];7869844 .!.:cnm hoşgeldin çooook geçmiş olsun şimdi nasıl oglan nasıl tedavi ettiler serum yedi dimi cnm ya??
iyi yapmişsıncnm evde yalnız olmuyor bende bugünanneme gidicem eşim çok geç geliyo sıkılıyorum buarada hadi inş. istedigin gibi olsun dualar senle..
özlem testi yaptınmı çook merak ettim??
ohhh ısırırımm onun popoyu ben cnm ya lafta dinlermiş benmkide öyle agıl gagıl benle muhabbet ediyo cvp veriyo aradada iç çekiyoki görmelisin.. dimi ya büyüdü kızlar valla..
eşim geldi kızda uyandı müsadenizle biz çıkalım çok öptük opuyorumnanaktan
Kızlar biz geldik, Kağacımla 3 gün hastanede yattık ishalden, şimdi daha iyi çok şükür, sizler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
Şimdi ishal maması hn25 ve anne sütü veriyoruz, 2 gün sonra kontrole gidicez durum değerlendirmesi için, inş. tamamen geçer artık..
Canım çok çok geçmiş olsuna.s.
geçmiş olsun burcu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?