Kızlar bi yarımsaat uyumuşuz, oğluş altını cırtlatmış, uyandı ağlayarak, onu temizledim şimdi, baktım kakamız yeride maşallah düzelmişiz hehehe hoşuma gitti öptüm ayaktabanlarını aferin sana dedim :)))
Şimdi emişiyoz gene, bu arada ben açım ya, sabahtan beri 2 poça, 1 bisküvi ve 2.5 lt suyla duruyorum,uyucam diye yemeğede gitmedim, burda minik bi elektrikli ocak var bide mini buzdolabı, bazen çorba pilav prenses tatlısı fln yapıyorum o kadar, bu arada prenses süper oluyo kızlar,tam yaz tatlısı, hemde çok basit :
Prenses tatlısı:
Kakaolu petitbeurre bisküvi, 10 yk irmik, 10 yk şeker, 1 lt süt
Eğer bisküvisiz yapacaksak,borcamı soğuk su ile yıkayıp suyunu akıtıyoruz kurulanmayacak,bisküvilideyse bisküvileri dibine diziyoruz, ateşte irmik şeker ve sütü pişiriyoruz bisküvilerin üstüne döküyoruz, şimdi soğuyacak,
Üstü için :
1-)çay süzgeci ile tarçın dökülebilir (bu yılbaşında ben kağıttan yıldızlar çıkarmıştım, bu boşluklarada tarçın elemiştim süpr görünüyodu)
2-)bisküvilerden bir miktar poşetin içine konularak kavanozla ezilip tatlı sıcakkken üstüne dökülebilir (annem hep böyle yapar)
3-) eğer komposto visne suyu varsa, biraz pirinçunu yada nişasta ile pişirilerek kıvamlı sos elde edilir, buda soğuyan tatlının üzeie dökülür yeniden dolaba konulup bekletilir