2009 Mayıs Anneleri

ilgin cnm bende arkadasımın kraftın strelizesi var o bana verdi onu kullanıyorum bizim 15 tane olduğundan makinada 8 tane aldığından biriktirip makinaya atıyorum birkere mama yiyolar sonra yıkanmaya

sağol bitanem:)))))))))))))))

kızlar benimde misafirlerim az önce gitti eşim gelecek birazdan yemeğimde hazır duruyuda uyuttum yağmurumda parka gitti dedesiyle öyle işte sizlerde ne var ne yok duşumuda aldım durumuda yıkadım misler gibi olduk ana kız yağmur prenseside gelince ykarım sonrada yemek yeriz dışarı çıkarız ailecek biraz gezeriz

Bende dolma bıber yaptım pÖsmeÇlerı sabah yıkadımya aman uyudularrr

bıde pudıng pastası yaptımm....dÜnden kalma makarnam varr

off mutfakta iş yapmak bu sıcakta ne zor ya piştim resmen kıymalı börek bamya etli yaprak sarması ve ıslak kurabiye yaptım bende ve kızım uyudu süperr:)

off mutfakta iş yapmak bu sıcakta ne zor ya piştim resmen kıymalı börek bamya etli yaprak sarması ve ıslak kurabiye yaptım bende ve kızım uyudu süperr:)

hayırdır misafirmi kızzzzçok gözellll menü hee ben gidecez diye dolma yaptım sadece yarınada kalır makarnamızda onu yerim bende

hayırdır misafirmi kızzzzçok gözellll menü hee ben gidecez diye dolma yaptım sadece yarınada kalır makarnamızda onu yerim bende

evet canım ya misafir gelecek ama misafir bahane bunları asıl benim canım çektikaydirigubbakcemile3 birsen bebekleri denize sokacakmısın ben cesaret edemedim bide çok sıcaktı kız acayip huysuzluk etti

Son düzenleme:
kızlar benim kız acayip ellerini emmeye alıştı sizinkilerdede emiyomu bide damağına dokunuyo midesini ulandırıyo sıpa bağlıcam ellerini valla elini yakaladığı anda şappır şuppur emiyo yaa

evet canım ya misafir gelecek ama misafir bahane bunları asıl benim canım çektikaydirigubbakcemile3 birsen bebekleri denize sokacakmısın ben cesaret edemedim bide çok sıcaktı kız acayip huysuzluk etti
cnm doktor temizzse sok denize dedii
kızlar benim kız acayip ellerini emmeye alıştı sizinkilerdede emiyomu bide damağına dokunuyo midesini ulandırıyo sıpa bağlıcam ellerini valla elini yakaladığı anda şappır şuppur emiyo yaa

bizimkilerde yapıyorr

claries cnm ben daha bu gün sordum doktoruna elini emio diye bırak emsin emme refleksi gelişiomus cnm cekme dedi.
deniz için 9 aya kadar sokma dedi...

oyyyyyyy herkes gitmişşşşşşş bugün kızımı dr götürdük sonra viaporta gezmeye ve kipaya gittik bu arada kangurumuzuda kullandık.Türkiz hep uyudu ama klimalardan üşümüş heralde hemen kakası yeşilleşmiş geldiğimizden beri uyuyor şimdi uyandı ben bi yedireyim geçmişe bakamadım sonra artık eşimden pc yi yeni aldım görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar bizde kaçar yarın Allalhın izniyle bu saatlerde bursadayız...fazla çene yapmayın geçmişi okumak zor oluyor kuzucukları ve sizi öpüyoruzz ...

leyn bizim doktor deniz temizse sok dedi öteki doktorlar sokma demiş ben sokarım arkadaşlar

alışsınlarrrr

birsürü ütü yaptım valizler tamam kapandı ağızları

velwtler gündüz uyudukları için şimdi nöbet ettiriyolarrr

ben anneme gittim misafirler vardı deli gibi yedimm:))
akşam eşim geldi aldı beni(bu arada hala küsüs) bi akrabamz ameliyat oldu eçmiş olsua gittik
şimdi geldik kuzum uyuyoo sabah hiç uyumamıştı
bende yatayım bari iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeee

sana da iyi yolculuklar canım iyi bak damadımaa:)))
konuşuruz tlf la eşimin beleş akşam ararım seni hehe

kızlar ya bu koyu yeşil kaka usutmekdenmı oluyormuş bu havada nasıl usutuyorklarkı benımde oglumun kakası hep koyu yesıl ama ben fazla yemekden sanıyordum hıc doktora sormadım hep koyu yesıl yapıyor hastalıkdan falan olsa başka sıkayedıde olmazmı bebegın ya sabah ılk işim doktoru aramak olcak

Back
X