maşaallah tosunlara şu yüzüstü resimlerinde de pek bi tatlılar....opuyorumnanaktan şeytan popişlerine popişlerine şöle vura vura sev diyo:1hug: ama şeytana uymamak lazımsırnaşık şeysırnaşık şey
evet cnm çok tatlılarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşaallah tosunlara şu yüzüstü resimlerinde de pek bi tatlılar....opuyorumnanaktan şeytan popişlerine popişlerine şöle vura vura sev diyo:1hug: ama şeytana uymamak lazımsırnaşık şeysırnaşık şey
ilgin cnm bende arkadasımın kraftın strelizesi var o bana verdi onu kullanıyorum bizim 15 tane olduğundan makinada 8 tane aldığından biriktirip makinaya atıyorum birkere mama yiyolar sonra yıkanmaya
off mutfakta iş yapmak bu sıcakta ne zor ya piştim resmen kıymalı börek bamya etli yaprak sarması ve ıslak kurabiye yaptım bende ve kızım uyudu süperr:)
hayırdır misafirmi kızzzzçok gözellll menü hee ben gidecez diye dolma yaptım sadece yarınada kalır makarnamızda onu yerim bende
cnm doktor temizzse sok denize dediievet canım ya misafir gelecek ama misafir bahane bunları asıl benim canım çektikaydirigubbakcemile3 birsen bebekleri denize sokacakmısın ben cesaret edemedim bide çok sıcaktı kız acayip huysuzluk etti
kızlar benim kız acayip ellerini emmeye alıştı sizinkilerdede emiyomu bide damağına dokunuyo midesini ulandırıyo sıpa bağlıcam ellerini valla elini yakaladığı anda şappır şuppur emiyo yaa
semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş geççmişi okumayı bırakkkk :))