burcu canım çook geçmiş olsun Allah başka keder vermesin inşallah. kusura bakma biraz geç oldu ama..
bize sağlık ocağında verem+karma+zaattüre yaptılar özel drda da rotavirüs yaptırdık canım
sterilizatörü neden değiştirdin canım?
boşver bacım elini boş yere kana bulama:tomato:
ben de özellikle gece yatarken yüzükoyun yatırıyorum yoksa çabuk uyanıyor. böyle yatınca ellerini kolllarını fazla hareket ettiremediği için kendini uyandırmıyorzemuszemus
benim oğlanın da sadece ayak tırnakları bana benziyor yaa çok komik. demek senin de öylekaydirigubbakcemile3
daha önce de sölemiştim dr dedi ki:
24 dereceden azsa iki kat
27 derecede sadece yarım kollu çıtçıtlı badi
32 derecede daha da ince kolsuz badi
37 derecede çıplak
canım ben de hiç bi şi yapamıyorum biraz elimden bıraksam hemen basıyo yaygarayı. hem de öyle kucağıma alıp oturmak yok. kucakta zıp zıp zıplatıyo beni bütün gün..
hoşgeldin canım çok özlediydik seniiii
canım geçmiş olsun yaw çok kötü biliyorum. hani susması için ne gerekiyosa yapıcaksın ama ne yapsan susmuyo. geçen gün ben de senin bu dediğini söyledim eşime: "kucağımda tutuyorum, sallıyorum, şarkı söylüyorum susturuyorum. saatlerce aynı pozisyonda bekliyorum her tarafım uyuşuyo. belim ağrıyo, topuklarım sızlıyo, her şeye razıyım yeter ki böyle ağlamasın. çaresizlik en kötüsü. bu çaresizliği yaşamayayım da belim kopsa da razıyım" dediydim. şimdi sen diyince burnumun direği sızladı. Allah yardımcın olsun bacım ne diyim
altı aydan önce mekik çekilmiyo demişti kızlar yawfisfisfis
ay okuyom okuyom bitmiyor yaw. tam bitirdim okumayı cevap yazıcam bu sefer de oğlan bırakmadı. kucağımda öyle bi uyudu ki kıpırdayamadım. e ben de başlamışken bütün topikleri okudum sıraylakaydirigubbakcemile3
bize gelince çarşamba günü aşılarımızı olduk ve aynen o andan sonra perişan olduk. dün anca topladık kendimizi. üç gün boyunca acayip huzursuzdu bebişim. popom hiç yer görmedi valla. çok çok çok kötü geçti. dün yani 4. gün ateş yaptı çok az. (en fazla 37,5 gibi) şaşırdım ben de. ama ateşle birlikte bi sakinlik geldi oğluma. şimdi iyiyiz çok şükür. dün geceden beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama amma konuşmuşunuz. e ama suç bende 2-3 gün girmeyince ipin ucu otomatikman kaçıyo işte. yorum yapacak biçok şey vardı ama çoğu güncelliğini yitirivermiş ben gelene kadar, kusura bakmayın gari. bu arada bebişlerin fotoları gördüm hepsi birbirinden güzel maşallahhh

bu arada tatile çıkanlara iyi tatiller ama özlicez sizi kızlaaarrrr