günaydın herkese nasılsınız kızlar ben bugün işe başladım çok duygusalım prenseslerime çok alışmışım

işe alışmam biraz zor olacak
canım hayırlısı olsun. gerçekten çok zor bir durum. ama her şey bebişler için. inşallah en kısa sürede bu yeni hayatınıza adapte olursunuz.
kızlar ben geldim. evlilik yıldönümümüzdü face 1 tane resim koydum.. :)
kızım daha şimdi uyudu bende yatarım öpüyorummm hepinizi
yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu umutlu yıllara. ama keşke eşinin de bi fotoğrafını koysaydın da onu da görmüş olsaydık. yıldönümü fotosunda sadece sen varsınkaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bu arada benimki artık geceleri de salıncağında yatıyor. Eskiden memede uyur hemen beşiğine koyardım. Şimdi emerken yine uyuyor beşiğine yatırıyorum 5 dk sonra gözünü açıyor. Ama salıncağına koyup 1-2 dakika sallarsam uyanmıyor :uhm: O yüzden artık gündüzleri pek salıncağında tutmıcam. 24 saat salıncakta yatsın istemiyorum kafamçokkarıştı
Ay dönümlerinde büyüme olduğu için böyle huy değiştirir demişti doktor. Bakalım bekliyoruz normale dönsün diye kaydirigubbakcemile3
ay pınarcım geceleri salıncakta yatmaya alışmasın. 15 güne kalmaz dönmeye kalkmaya başlar bunlar o zaman salıncak göz önünde olmadığı zamanlarda tehlikeli bi hal alacak. bence gündüzleri senin kontrolünde salıncak, geceleri sen uyurken yatak daha risksiz olur. ama bu duruma nasıl alıştırırsın, cimcimeye nasıl laf geçirirsin onu bilmem iştekaydirigubbakcemile3
bugün kkdan bi arkadasıma gidecem kızlar doğum yaptı 1 ay oldu olmadı hedaye birpaket bez birde yanına ufak bişiii aldımmm eyi etmişmiyimmmm...................
sürmüşüm kırmızı ojemi giyecem kırmızı gömleğimi kotumu kırmızı rujuda koydukmuuu benden çingenesi yokkk ......bu ara çok kokş oldum yawwww............
oooohhhhhh yakışır arkadaşımaaaa, ki nitekim fotonu gördüm süpper olmuş...
Günaydın Kızlar,
Birsürü alıntı yapmıştım ama hata veriyor yaaa yazdım okadar uçtu gitti.Kusura bakmayın mafoldumben
Çok fenayım ya öyle bir kanamam varki ayakta duracak halim yok :bbo: yağızda ancak uyudu.
Bugün tetanozun 3.dozu var ay kimsecikler gitmedi sanırım 3 dozu olmaya yazan olmamıştı çünkü.Kolumada ağrı yapacak offf.:sinifsinif:
Banucum işe başlamışsın tatlım allah yardımcın olsun çok zordur biz ne yapacağız bakalım.:gitme:
ben salı günü oldum 3.yü ama ilk ikisindeki kadar sorun çıkarmadı. belli belirsiz yani. galiba vücut iyice bağışıklık kazandı. ama benim haylaz oğlum gazını çıkarırken ha bire aşımı mıncırıp duruyo. iğne yeri kabuk yaptı. sakınan göze çöp batar ya. o minicik deliği bulup orayı tırnaklıyo yaw. inş bi şey olmaz
Kızlar yatılı misafir çok zormuş ya mıçımı kaşıcak vaktim yok valla koşturup duruyom
ne zaman gidiyolar, hadi ama bekliyoz bak :)
Ya şu resiler koymadan gidemedim kaydirigubbakcemile3 Amcası ve babanesi Defnoş'a karpuzun suyunu içiriyolar. Bizimkide şapur şupur içiyor. Vermeyi kesince de çığlık çığlığa bağırıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay pınar çok tatlı bu ya. yamyama bak sen
evet pınarcım onların alerjik özelliği var birde çileğin 6.aya kadar kesinlikle çilek evrmeyin dedi doktor.bu arada kızlar gittiğim doktor bana çok güzel beslenme listesi hangi ay ne yer hangi yiyecekler alerji yapar.hangi aylarda hangi haREKETLERİ YAPAR EN GEÇ YAPACAĞI AYLAR GÜZEL BİLGİLER HAZIRLAMIŞLAR VALLA
ay canım onu bi şekilde bizimle de paylaşabilir misin?
Of yaaaaa :çok üzgünüm: Geçen hafta bahsettiğim yeni hamile arkadaşımın boş gebelikmiş biraz önce öğrenmiş :çok üzgünüm: Çok üzgündü ya nasıl teselli edeceğimi bilemedim offff bütün keyfim kaçtı :çok üzgünüm:
hay Allah ne desem boş. ama hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda kevuşur bebişine.
[k] {n} [k];8232763 .!.:
of yaa kızım benide emmiyor biberonuda almıyor ne yapacagımı şaşırdım savaş verdim bugün onunla çok aglıyo ya karnı aç mama için aglıyo ama biberonu almıyo çok sonradan alıyo ondan sonra güp güp içiyo mamayı!! benide emmiyo sanırım beni bırakacak çok üzülüyorum neden öyle oldu aklıma şuda geldi, ender saraçın beşi birada çayı var ondan içtim bikaçgün acı kekikli falan acaba sütüme geçtide igrendimi? gerçi 2gündür bıraktım içmiyorum sırf buyüzden beni bırakırsa çok üzülürüm.
iyi geceler kızlar
canım sakın pes etme. biliyorum çok zor ama zorla da olsa emzirmeye çalış. eğer çok ısrarcı olursan bırakmazmış bebek memeyi. inşallah bırakmaz. ayrıca kekikten olduğunu da pek sanmıyorum biz de yok anason yok kimyon soğan bi sürü şey yiyoruz süt olsun die. onların kokusu değil de bi kekik mi kötü gelmiştir. bilmem ki???
günaydın cicişşlerrrrr ayyyyyyyy bi ömerim sakindi malesef oda azmanlık yolunda gündüz hiç uyumuyor ayakta sallarsak ayakta uyuyor indirdiğin an uyanıyor aksamları uyumuyor sani kahve içiyor velet
gece 12 de uyudu yaaaa oda nasılll yatırdım uyudu diye uyandı yatağını salladım uyudu 10 dk. geçti tekrardan mır mırrrr yine salladım yatağını odada aliş uyuyor oda bağırıyor aliş uyanırsa yandığımızın resmi ....neyse uyudu tam oturacam yine bu sefer gitmedim kendi kedine uyudu bende yattım sabah 5.30 kalktılar yedirdik....sabah sekiz ali ağlıyoo ananeye sattım mama yemişş 9 da ömer çığırıyorrr
kalktım mama yaptım mama yerkende a<ltını açtım dolmuş bez pipiside normal çiş yok dedim bezi altından aldım sen yerken bi mıç yatağa nasıl bezi kaptım koydum bilmiyorum elleri ayakalrı mok oldu annem yetiştiii yatağamada mıçtınız diyor elleri yüzü mıçı ayakları yıkandı tırnaklarını kestim karnını doyurdum şimdi uyutmaya çalşıyorumm
hahahahah severim ben onu. ooohhh canı sağolsun oğlumun
canım ben canbebe nin altaçmaları var onları kullanıyorum içinde 7 tane var hep onları seriyorum 9 lira falan yatakta batmıyor tavsiye ederim
ben de can bebe alt açma kullanıyorum 7,5 lira, resimli falan çok şirin. bi de kipa alt açma var o düz hasta bezi gibi 12 tanesi 6 lira. çok memenunum ben de tavsiye ederim valla
kız bitirmişin işleri yine
Maşallah yağıza artık iyice hareketlendiler
kız bulamadım göbek tam olanların bacak bol geliyor üstlerdede hep askılı moda şimdi işe başlayınca yasak bizde ondan kısa kollu bulamadım bide robadan olanlarda 5 aylık hamile gibiyim. isyandayımmmmmmmmmmmmmmm
canım sma mamayı bulamıyorum artık ondan değiştirsem mi diyorum.Comformili dr kes artık dedi bakalım ne alsam diyorum
canım ben de conformil kullanıyorum. dr neden kes dedi ki?