• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..
Ben yaptırmayacağim sonucu değiştirmeyecek çünkü hicbirsey.uclu dörtlü testte yaptirmiycam.saeece detaylı ultrason yaptırırım yeter.sonucunuzu sizde atarmisiniz karsilastiralim.benim yaş 35 özelden yazıyorum size

Tam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..
Özelden yazamıyorum size buradan atiyorum

Cinsiyet öğrenen hanımlar hurafeleri uyguladınız mı doğru çıkan oldu mu 😅 bende yüzük testi erkek çıkıyor
Bana herşeyi denediler yüzük kız çıktı çin takvimi erkek çıktı tatlı çok yiyorum yüzüm aşırı sivilcelendi hiç mide bulantım olmadı bıçak makas testinde bıçak çıktı rüyamda erkek diyordu doktorum hatırladıklarım bunlar sonuç erkek 🤭

Selam kızlar
Biz bugün tam 14 haftalık olduk
Birkaç haftadır doktorlar erkek gibi düşünüyordu, çıkıntı gözüküyordu
Bu sabah kontrolüm vardı
Doktor %90 kız dedi 🩷
2 hafta sonra tekrar bakacak ama değişeceğini zannetmiyorum dedi
Çin Takvimi ve kafaya tuz dökme hurafesi erkekti 😄
Bana da doktor 12+4 de erkek dedi ama şimdi değişen kişileri duyunca acaba benim de değişir mi diye soru işaretim oluyor.
Acaba geçen haftalarda erkek denildiği zamana ait ultrason görüntüsü var mı? 😊

Kizlar erkek isimleri önerileri gelsin lütfen,ama yeni moda ağır Arapça isimler istemiyorum,çocuk Türk ,Türk isimleri de çok güzel,Araplar Türkçe isim koyuyor mu 😀 öz Türkçe sade isim onerilerinizi yazar mısınız
Altay, Alp, Erbay aklıma geldi. Hepsi Türkçe isimler. Erbay da babamın ismi ve kimsede duymadım neredeyse.

Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Güzel düşünün güzel şeyler olsun moralinizi bozmayın başka doktorlarada bi sorun içiniz rahatlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim 🤲
Ben ikili test yüksek çıkıpta bebek down sendromlu olabilir denilipte sağlıklı doğan birçok bebek duydum

Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Güzel kardeşim canım kardeşim o kadar üzüldüm ki ,ne denir sana,iyi ki yaptırmışsin ama testini,ilk bebeginiz miydi,Allah'tan gelene isyandan değil insan evlada olan sevgiden üzülür bu duruma çok çok geçmiş olsun

Bana da doktor 12+4 de erkek dedi ama şimdi değişen kişileri duyunca acaba benim de değişir mi diye soru işaretim oluyor.
Acaba geçen haftalarda erkek denildiği zamana ait ultrason görüntüsü var mı? 😊

Ultrason fotoğraflarında çıkıntı gözükmüyor canım
Doktor birkaç anı çekiyor ya
Biz birkaç haftadır videoya alıyoruz
Bebek çok hareketli
Videoyu durdurup bakınca çıkıntı gözüküyor
Doktorlar da o hareket anlarında çıkıntı görür gibi oldu erkek olabilir dedi
Bugün de başta göstermedi kordonu bacak arasına almış
Sonra çıkıp 10- 15 dakika yürüyüp tekrar geldim
Başka bir doktor da geldi yardıma
Baktılar baktılar en sonunda emin oldular

Back