- 9 Nisan 2025
- 645
- 411
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
- #4.301
Hadi hayırlısı olsun :) Erkek bebiş sayısı arttı derken bir kız bebek atağa geçtiSağlıkla gelsin
![]()
Teşekkür ederim
Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun :) Erkek bebiş sayısı arttı derken bir kız bebek atağa geçtiSağlıkla gelsin
![]()
Ankaradaysanız ben intergen'de yaptırdım. En uygun fiyatlı olan bu firma sanırımNevagen intergen genoks firmalarına yaptıran var mı ? Yada kesin şuraya yaptır dediğiniz ?
Ayy biz cinsiyeti ögrendik erkek olacakmışAmin inşallah yazarım tabiki![]()
Ben yaptırmayacağim sonucu değiştirmeyecek çünkü hicbirsey.uclu dörtlü testte yaptirmiycam.saeece detaylı ultrason yaptırırım yeter.sonucunuzu sizde atarmisiniz karsilastiralim.benim yaş 35 özelden yazıyorum sizeTam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..
Özelden yazamıyorum size buradan atiyorumTam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..
Ben size gönderdimÖzelden yazamıyorum size buradan atiyorum
Bana herşeyi denediler yüzük kız çıktı çin takvimi erkek çıktı tatlı çok yiyorum yüzüm aşırı sivilcelendi hiç mide bulantım olmadı bıçak makas testinde bıçak çıktı rüyamda erkek diyordu doktorum hatırladıklarım bunlar sonuç erkekCinsiyet öğrenen hanımlar hurafeleri uyguladınız mı doğru çıkan oldu mubende yüzük testi erkek çıkıyor
Bana da doktor 12+4 de erkek dedi ama şimdi değişen kişileri duyunca acaba benim de değişir mi diye soru işaretim oluyor.Selam kızlar
Biz bugün tam 14 haftalık olduk
Birkaç haftadır doktorlar erkek gibi düşünüyordu, çıkıntı gözüküyordu
Bu sabah kontrolüm vardı
Doktor %90 kız dedi
2 hafta sonra tekrar bakacak ama değişeceğini zannetmiyorum dedi
Çin Takvimi ve kafaya tuz dökme hurafesi erkekti![]()
Altay, Alp, Erbay aklıma geldi. Hepsi Türkçe isimler. Erbay da babamın ismi ve kimsede duymadım neredeyse.Kizlar erkek isimleri önerileri gelsin lütfen,ama yeni moda ağır Arapça isimler istemiyorum,çocuk Türk ,Türk isimleri de çok güzel,Araplar Türkçe isim koyuyor muöz Türkçe sade isim onerilerinizi yazar mısınız
Ah ya çok üzüldüm. Ne desem bilemiyorum, Allah kalbinize ferahlık versin.Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Güzel düşünün güzel şeyler olsun moralinizi bozmayın başka doktorlarada bi sorun içiniz rahatlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin RabbimÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Üzülmeyin lütfen doktorların öyle dediği ama sağlıklı doğan bir sürü bebek varÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Güzel kardeşim canım kardeşim o kadar üzüldüm ki ,ne denir sana,iyi ki yaptırmışsin ama testini,ilk bebeginiz miydi,Allah'tan gelene isyandan değil insan evlada olan sevgiden üzülür bu duruma çok çok geçmiş olsunÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Kızımın adı netleşti yüksek ihtimalle değişmez diye düşünüyorum İpek yazabilirsin canım@denizzehr harika ötesi bir isim adıyla yaşasın ilekker hep kumral,sarışın,akıllı oluyor kızımın adı ipek duyan bayılıyor
Bana da doktor 12+4 de erkek dedi ama şimdi değişen kişileri duyunca acaba benim de değişir mi diye soru işaretim oluyor.
Acaba geçen haftalarda erkek denildiği zamana ait ultrason görüntüsü var mı?![]()