2009 Mayıs Anneleri

iyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:

bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:

yaa canım hiç sorma benim de acayip dökülüyo. Pınar bi şampuan ismi söylemişti ama işe yarayıp yaramadığından o da eemin değildi galbaa. usg de temiz çıkmış hayırlı olsun.
sağol canım. prozinc diye şampuandı sanırım. bioblas almayı düşünüyorum bende, ahh keşke işe yarasa!!
evet cnm ya
insanın içi gidiyor helede elinden bişey gelmiyorsamafoldumben

oy maşallah ömere

cnm sonucunuz güzel çıkmış sevindim:lepi:
sağol canımopuyorumnanaktan

saçlarım uzadılarda,yazlıktan eve dönünce kestirecem ama çok kısaltamam,ekimde kaynımın düğünü var çünkü. valla saç kremi bile kullanmıyorum yaa nerdeyse 1 haftadır taramıyorum bile dökülmsinler diyemafoldumben denizden gelip duş alıp kıvırıyorum tepeme:gitme:

evet tabi canım şikayetçi olduğuma bakma,bende anne sütü için çok memnunum ama kaşıkla yedirmeyi merakla bekliyoumzemuszemus

ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-

fulyam güzel annem cnm tatlımmm güzel kıızımızz hasta olmuş neden oldu acaba yaaa çok zor çokkkkkkkkkkk biran önce iyileşme temennisi ileee

ankam cnm strelizeye atmadan cnmfırca ile çeşme altında yıkıyorum bazen mama kalıntısı oluyor sıcak su koyup bekletiyorum

ya kızlar,size bir sorum daha var.
ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama çözünürlüğü çok büyük geliyor benim makinadan çekilenlerin. onları nasıl küçültebilirim??

ben bu konuda daha önce de şöle bi yorum yapmıştım. inşallah işine yarar:

cnm hosgeldın herkesın sacları dokuluyor sanırım
usgnız temız cıkmıs gozunydınnkaydirigubbakcemile3

oooh yarasın tosunuma:):) yaa bende heveslendim :)

şükür cnm kalça ultrasonuuz iyi çıkmıs..
yaa bende heveslendim ek gıdalar için

hay allah geçmiş olsun fulyacım neden çıkmış olabilir ki?

bilmiyorum cnm ama 38.su an

geçmiş olsun canım zeynebime. evet anne olmak öylesine muhteşem bir duygu!

sağol cnm ..

teşekkürler teyzesi....
aynı ben benim eşimde su an işte yalnızım annemler yakın allahtan keske hep onlarla olabilsem seni anlıyorum cnm

Ay canım valla nasıl gazı vardı kuzumun az önce zar zor uyudu :çok üzgünüm:

buda Türkizin tekmele oynası kız değilmi önce ayna onun için

Oy maşallahhhh a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Ohhh hadi hayırlı olsun zemuszemus Bende çok heves ediyorum valla :lepi:

Hoşgeldin canım a.s. Valla ben o prozinc'i kullandığım halde dökülüyor yine de :çok üzgünüm: Ama biraz azalttı gibi sanki :uhm:

Kalça ultrasonunuzda temiz çıkmış sevindim canım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Valla zordur tek olma canım halısın. Ama sıkma canını ya zaman ne gösterir bilinmez a.s.

1. : Sabunsuz sıcak duru su ile iyice çalkalıyorum sonra sterilizatöre atıyorum alkisalkisalkis
2. : Kasık ağrım yok çok şükür alkisalkisalkis
3. : 3 paketin büyük kısmı bitiyor. Ben büyük dikdörtgen borcama yapıyorum 1 avuç ancak artıyor alkisalkisalkis
4. : 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti, 1 kat çikolata sos, 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti ve 1 kat çikolata sos olmak üzere toplam 6 kat alkisalkisalkis
5. : Ben nakit para 100'e Dastini şubesinden aldım. Taksit yada kredi kartı olursa 130 dedi. Ama kızlar netten aldılar. Sanırım 109'du. Kargo bedava galiba :uhm:

cnm ben yaptım ondan 2 paket yetti bisküvi.evet tek kat diziyorsu cnm üzeine kremsanti üstüne çikolata sosu sonra bir kat daha bisküvi diziyorusn aynı sekilde kremsanti ve sos..
diğer sorularını bilemiyoruumm tatlım:)

ben bu konuda daha önce de şöle bi yorum yapmıştım. inşallah işine yarar:
deneyim canım sağol.
cnm hosgeldın herkesın sacları dokuluyor sanırım
usgnız temız cıkmıs gozunydınnkaydirigubbakcemile3
evet ya! ilk başta çok korktum,ama baktımki hepimizin dökülüyor, birazcık rahatladım.

sağol canım çok şükür

sağol pınarcım.. inşallah gece artmaz atesi calpol verdim ama...

pınar senin tatlıyı 5 kere yaptım bile şimdiye kadar:):) sağol cnm

sağol pınarcım.. inşallah gece artmaz atesi calpol verdim ama...

pınar senin tatlıyı 5 kere yaptım bile şimdiye kadar:):) sağol cnm

Merak etme tatlım geçen Defne'nin de ateşi yükselince doktoru aradım 38'e kadar normal. İlaç bile vermene gerek yok dedi. 38'den sonra Calpol ver, buçuğu geçerse ara beni dedi. Ama ben onu aramadan önce calpol vermiştim düştü ateşi. İnşallah Zeynebiminde düşer a.s.

Afiyet şeker olsun tatlım a.s.

meltemcim yaptım dediğini sağol. oldu ama çok minicik oldu. biyerde hatamı yaptım acaba??

yaa bu arada benim dünürüm civciv hülya nerelerde? hi. sesi çıkmaz oldu??

[QUOTE=ankakuşu;8369272]ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-[/QUOTE]
1.bende sterilazatör yok cnm
sıcak su ve fırçalya yıkıyorum arada hepsini kaynatıyorum
2.bende hiç olmadı
3.pınrın kini ben yapmadım haberim yok:))tubanınkini yaptım ama petibör bisküvi ile 1,5 yeterli oluyor :))
4.geçiyorum
5.onuda bilmiyorum cnm
sabun yok yani?

ayyy benimki yıkıyo ortalığı bi bakam bari

sabun yok evet
bak ağlatma kuzuyu

evet,semra hülyada kalıyor ama hiç nete girmiyorlarmı acaba?? bir iki kere semrayı gördüm okadar.

pınarcım,sağol canım. bende bioblası deneyim bakayım.

çok saol canım ama o zaman da çikolata sos az gelmiyo mu yaw:uhm:
diğer cevaplar için çook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…