sağol canım. prozinc diye şampuandı sanırım. bioblas almayı düşünüyorum bende, ahh keşke işe yarasa!!yaa canım hiç sorma benim de acayip dökülüyo. Pınar bi şampuan ismi söylemişti ama işe yarayıp yaramadığından o da eemin değildi galbaa. usg de temiz çıkmış hayırlı olsun.
sağol canımopuyorumnanaktanevet cnm ya
insanın içi gidiyor helede elinden bişey gelmiyorsamafoldumben
oy maşallah ömere
cnm sonucunuz güzel çıkmış sevindim:lepi:
cnm benim benimde saçlarım çok dökülüyor kafayı yiyecem hiç böle bişey olmadı bende uyuz oluyorum kısada saçlarım dökülüyor heryere yaaaa
cnm ne güzel sütün varrr yarıyor benim kuzularım bundan eksik bizde hipp anadan bebelac babadan besleniyoruzz
kalçanız için sevindim çok şükür herkesin iyi
ya kızlar,size bir sorum daha var.
ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama çözünürlüğü çok büyük geliyor benim makinadan çekilenlerin. onları nasıl küçültebilirim??
fot mak la çektiklerinin boyutu büyüktür 300 500kb ya da 1mb civarı falandır o yüzden ekleyemiyosundur heralde ben o durumda napıyom biliyon mu.
1. fot mak da çektiğim resmi açıyorum
2. bilgisayarın prtsc tuşuna basıyorum
3. tüm programlardan donatılardan paint programını aç
4. düzenden yapıştır de (ekranının tüm görüntüsü yapışacak oraya)
5. kare şeklinde bi tuş var köşede ona bas.
6. sonra fotoğrafı köşesinden sol tıklayarak çerçeveye al.
7. o seçtiğin kısma sağ tıklayıp kes de
8. dosya dan yeni de
9. değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak hayır de
10. yine düzen den yapıştır de (foton ortaya yapışcak)
11. veee son olarak dosya dan farklı kaydet deyip istediğin bi yere mesela masaüstüne kaydet.
bu işlemlerden sonra fotoğrafın kilobiti bayağı düşmüş oluyo ve kolay yükleniyo
ama önce fotoğraf makinasının ayarlarını düşürmeyi dene. onunla da olmuyosa bu yöntemi deneyebilirsin. alıştın mı çok kolay bakma sen böyle uzun iş olduğuna..
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
ankam cnm strelizeye atmadan cnmfırca ile çeşme altında yıkıyorum bazen mama kalıntısı oluyor sıcak su koyup bekletiyorum
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
hay allah geçmiş olsun fulyacım neden çıkmış olabilir ki?
geçmiş olsun canım zeynebime. evet anne olmak öylesine muhteşem bir duygu!
iyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:
bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:
evet cnm ya ondan huysuzdu bugün çok şükür yaptık kakamızı rahatladıkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bi kakaya bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi doğrusu:dance::dance::dance:
hemde beline kadar yapmış
badisi,alt açmamız bide çoraplarımız hep kaka oldu
olsun heeeeç mühüm değeeeellllllll
banyo yaptırdım emzirdim uyudu memede
yatırdım
öğlen yemek yiyememeiştim
şimdi makarna pişiriyorum
inş yiyicem
cnm inş defnede en kısa zamanda yapar cnma.s.
buda Türkizin tekmele oynası kız değilmi önce ayna onun için
nurten cnm iyileşmesine cok sevindim bebişinin..
cnm bu arada adresini gönder bana haftasonu dısarı cıkarsam hediye bakayım kuzuma..
5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..
beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
iyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:
bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:
ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-
ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-
fulyam güzel annem cnm tatlımmm güzel kıızımızz hasta olmuş neden oldu acaba yaaa çok zor çokkkkkkkkkkk biran önce iyileşme temennisi ileee
deneyim canım sağol.ben bu konuda daha önce de şöle bi yorum yapmıştım. inşallah işine yarar:
evet ya! ilk başta çok korktum,ama baktımki hepimizin dökülüyor, birazcık rahatladım.cnm hosgeldın herkesın sacları dokuluyor sanırım
usgnız temız cıkmıs gozunydınnkaydirigubbakcemile3
sağol canım çok şükürşükür cnm kalça ultrasonuuz iyi çıkmıs..
yaa bende heveslendim ek gıdalar için
teşekkürler teyzesi....
aynı ben benim eşimde su an işte yalnızım annemler yakın allahtan keske hep onlarla olabilsemseni anlıyorum cnm
sağol pınarcım.. inşallah gece artmaz atesi calpol verdim ama...
pınar senin tatlıyı 5 kere yaptım bile şimdiye kadar:):) sağol cnm
sabun yok yani?
ayyy benimki yıkıyo ortalığı bi bakam bari
Ay canım valla nasıl gazı vardı kuzumun az önce zar zor uyudu :çok üzgünüm:
1. : Sabunsuz sıcak duru su ile iyice çalkalıyorum sonra sterilizatöre atıyorum alkisalkisalkis
2. : Kasık ağrım yok çok şükür alkisalkisalkis
3. : 3 paketin büyük kısmı bitiyor. Ben büyük dikdörtgen borcama yapıyorum 1 avuç ancak artıyor alkisalkisalkis
4. : 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti, 1 kat çikolata sos, 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti ve 1 kat çikolata sos olmak üzere toplam 6 kat alkisalkisalkis
5. : Ben nakit para 100'e Dastini şubesinden aldım. Taksit yada kredi kartı olursa 130 dedi. Ama kızlar netten aldılar. Sanırım 109'du. Kargo bedava galiba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?