2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar takipteyim ama günler biraz yoğun olunca yazamıyorum. sibelcim oyun halınız çok ciciymiş. bende tiny love'dan anakucağı ve puset için oyuncak aldım. foto çekip gönderirim. oğlum çok sevdi:) çığlıklar atıyorŞeniz

hosgeldın tatlım elbısen guzel gozukuyor ama bıde ustunde gorelım
cnm gelısımlerı gayet ııı sen kafana takma:teselli::teselli: meyve puresını hazırmı alcaksın yoksa evde kendınmı yapcaksın cnm demek hersey hazır gerı sayım baslasın o zaman

sıbelcım cok guzel gozukuyor oyun halınız bızde alcaz bakalım

ay yazık canım ya inş bir an önce yapar..
sağol cnm hala yapamadım kuzuzm
ohh nerye ıkınmaya başladı şimdi
inş yapabilir yavrum

Ah cnmmm yazık ya, kaşıkla versen yer belki bi iki yudum..

yemiyo cnm ya bağırıp duruyor sürekli
neyseki şimdi sustu
aynen cnm ya
eşimin bütün şifrelerini bilirim bişey yapsa hemen siler saklamaz adam
ama ne bileyim işte
bugün hiç aramadı
hep arayıp sorardı kızım ne yapıyor diye
saat kaç oldu aramadı
bakalım gece arayacak mı
pek ihtimal vermiyorum ama neyse
cnm çok güzelmiş
ne güzelde bakıyor oyuncaklara renkli renkli ilgisini çekmiş
maşallah oğluşuna

maşallah ikizlere
elbisende güzel görünüyor cnm
bide üstünde görürüz sonra

birsencim elbisen güzelmiş üzerindede görmek isterim ek gıdalara geçiyorsun hadi hayırlısı tatlım hipp marka organikmiş sanırım

Benim kızın huysuzluğu üzerindeydi delikafadulden Neyse şimdi uykuya daldı. Azcık uyusunda kendine gelsin bari :bbo:

Kayınvalidem geliyo yarım saate kadar. Duş almam lazım ama Defnoş uyanıp ağlayacak diye korkuyorum :bbo:

Bari ortalığı toparlayayım azıcık a.s.

Nurten'cim kızının iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah bi daha hastalık görmesin bebeklerimiz a.s.

Ojeli Ceren'cim hoşgeldin canım. Özlemiştik valla seni a.s. O medela pompadan bende kullanıyorum çok memnunum canım a.s Oğluşunun gözü içinde geçmiş olsun. İnşallah düzelir düzelmezsede sıkma canını. Bi yakınımın oğlu oldu aynı operasyonu. Çok kısa süreli kolay bişey a.s.

Tutkun Esra'cım valla ilk biz gelemeyeceğimizi söyleyince sanki herşeyi biz bozmuş gibi olduk. Ama bu yağmurda çıkmayı göze alamadık. Neyse bizden sonrada yağmur dolayısıyla kimse gidemedi zaten. Kısmet böyleymiş uzatmanın manası yok yerimseniben

Özlem canım kakasını yapamamak rahatsız etmiştir bencede. Bizimkide bugün yapmadı. Aynen huysuz bi halde. İnşallah yaparda rahatlar kuzum a.s.

Siboşum o Yağız oğlanı ben parçalarım delikafadulden Yerim onu maşallah damadıma ya ne güzelde sere serpe oynuyor halısında alkisalkisalkis Akşam kayınpederine göstereyimde gelininize de alsın bari bundan hihoyyyt

Birsen'cim elbise çok güzel. Güzel günlerde giy inşallah a.s. Oğluşlarına da maşallahhhhh Şeniz

Kızlar eşim geldi denize girelim diyo, görüşürüs kaçtım ben

Oh bizim yerimizede girin Burcucum ohh ferahlarsınız bu sıcaklarda hihoyyyt

Oh maşallah oğluşlarıma günlük yemek listeside verdimi canım anlat biraz bu ek gıda olayını bende merak ediyorum haftaya cumartesi bizde 4 aylık oluyoruz bakalım bizde başlıycazmı?Kıyafetinide çok beğendim güle güle giy tatlım asıl ben anneninkinide çok merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

Ye kaynanası ye :roflol::roflol:

Teyzeleri beğenmenize çok sevindik çok teşekkürler hepinize Şeniz

pınarcım merhaba canım nasılsın

Sağolasın canım benim iyiyim çok şükür Defnoş'la uğraşıyorum işte sen nasılsın yerimseniben

Yerim bitiririm valla kaydirigubbakcemile3

Bu arada Burcu'cum benim yerime de ferahla bacım :çok üzgünüm:

yaa siboşcuğum askıları yapılacak cnm aksam eşim alacak onunda resmini koyarım dedim anneme böle olmaz diye ama ilkkez açık bi elbise giyecek azcık değişik olsun annem hep içine bastırmıştır böle şeyleri en ufak tepkim kırardı onu çok güzel onun kıyafetide

cnm şimdi doktorum birden ek gıdaya geçme taraftarı değilim dedi meyve ve muhallebi ile başlayacağız dedi.....sabahları 10-11 arası özellikle açken meyve pürelerini ver dedi....aç olmaları önemli çünki sevip sevmediğini gözlemleyeceksin dedi.......aksam yatarkende prinç muhallebisini yedir tok tutsun dedi.......

şimdilik böle cnm 5 ayda sebze çorbası yoğurt olacak dedi......

he bide meyve püresini şöle vereceksin mesela elmalı meyve püresini 3 gün arka arkaya vereceksin sonra 3 gün armut mesela alerjik bi durum varmı onu gözlemleyeceğizz

böle sibelciğim çok heycanladım yaaaa çok güzel bütün kavonazları alasım geldi zaten milupanın muhallebisini kaptım hehehe eşime demeyecem yok yedirmez ama üzerinde 4 aydan itibaren verin diyooo ......................................

evet cnm ya ondan huysuzdu bugün çok şükür yaptık kakamızı rahatladıkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bi kakaya bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi doğrusu:dance::dance::dance:
hemde beline kadar yapmış
badisi,alt açmamız bide çoraplarımız hep kaka oldu
olsun heeeeç mühüm değeeeellllllll
banyo yaptırdım emzirdim uyudu memede
yatırdım
öğlen yemek yiyememeiştim
şimdi makarna pişiriyorum
inş yiyicem
cnm inş defnede en kısa zamanda yapar cnma.s.

hayirli aksamlar kizlar a.s.

ben anneme geldim..canım cok sıkkın valla..hava nasil güzel oldu ögleden sonra :S neyse nasip kismet..

nurtencim cok sevindim bebişin iyi olmasina .a.s.

tutkuncum canim sıkma canini..bazen tutuyor bu erkeklerin odunluklari..ayar cekmek lazim arada :S

sibelcim güle güle kullanin,cok tatli olmus oglusun içinde :)

beyazcim sen ciddi ciddi konus bence esinle..belliki gecmeyecek senin sıkıntın knusmadan :S inşaAllah bu sefer seni rahatlatir canim..

birsencim güle güle kullan cicilerini a.s.

hadi ben kactim kizlar a.s. eşim geliyormuss

Sonunda 50 mt ötemdeki havuza girebildim :))) ferahla diyen arkadaşlara teşekkürler:))) sizin yerinizede girdim hehe :)) şimdi mangal yakıyo eşim ve teyzesi eniştesi bilimum akrabaları,pişince arıcak eşim kağanı alıp gidicem, duman altı olmasın çocuk diye,

Birsen vgüle güle kullan cicini ,ek gıdanız hayırlı olsunn

buda Türkizin tekmele oynası kız değilmi önce ayna onun için
g][/url]

Tutkunnnnn yirim ben bu kızı yirimmm, maşallah, eşime gösterdim halıyı sipariş et int.ten alalım bizde dedi, oleeeeeyyy
zemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
canım şimdiye kadar nerde kalıyodu ki ??

haydaaa oldu mu ki şimdi böyleee. cnnım ya ne kadar üzülmüşsündür

canım başınız sağolsun. acını deşmek istemem ama noldu ki kardeşine

ohhhh çok şükürrr geçmiş olsun canım

ben de bundan kullanıyorum. memnunum ayrıca ayarlı olduğu için acıtmıyor. en kısıktan başlayıp alıştıkça daha sert çektirebilirsin

birsen ek gıdaya geçmişsiniz hayırlı olsun canım. peki mama miktarını azalt falan dedi mi?

burcuuu gözün aydın. bak şimdi çok özendim sana işteee. havuz mangal falan. bana ne ben de gelicem. hah bi de şimdi aklıma geldi dün ben facebooku açık bırakıp dışarı çıkmıştım o ara bana yazmışsın. çok geçti gördüğümde canım ya kusura bakma nolur.

ya bi de ben demin daha fazla alıntı yapmıştım ama sadece bunlar çıktı nası oldu annamadım ki. hani hepsi kökünden kayboluyo onu anladım da kısmen kayıp ilginç oldu yani CADIARZU:uhm:kaydirigubbakcemile3

beyazcim sen ciddi ciddi konus bence esinle..belliki gecmeyecek senin sıkıntın knusmadan :S inşaAllah bu sefer seni rahatlatir canim..

hadi ben kactim kizlar a.s. eşim geliyormuss
bakalım cnm ya
yarın misafir gelecek bize ortak arkadaşlarımız mecbur iyi davranıcam eşime
bide bizde kalacaklar bakalım hayırlısı

kızım bugün teyzeleri bunları giymişti

oyy maşallah maşallah ne şeker olmuş Türkiz hanımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…