men geldim ikiz annlerden biri ile buluştum çok tatlı biriydi daha henüz hamiş
oturduk yedik içtik sonra ben kardeşime saç düzleştricisi aldım
markete girdik bişiler baktık sonra kendime abiye kıyafet aldımm
[/URL][/IMG]
işteeee önden haliiii pek güzel çekemedim ama üzerimde gösteririm
bu arkası
[/URL][/IMG]
bu arada bu ay biri 900 biri 850 gr almış alişimin boyu 5 cnm uzamış
ömerimin 4 cm ömerim 6850 olmuş
alim 6250 0lmuşşş
bu ay 1 kilodan az aldıkları için üzüldüm doktorumuz kızdı bana çocukların gelişimi çok iyi dedi bundan fazlası efham olur dedi ek gıdaya geçtik hipp kavanoz meyve pürelerini önerdi birde kaşık maması pirnc önerdi.....ama birinci kaşık maması olarak bulamadım bebelacın pirnç muhallebisini aldımm
yarın itibari ile başlıyoruzz silikon kaşıklarımızda hazırrrrrrrrrrrrrrrrr 5 ayda sebze çorbasına geçeceğizz
menden bölee arkadaşlarr
bu ali şuan çıldırdı mamayı yemiyor 5 parmağı ağzına sokuyor yaa
Kızlar eşim geldi denize girelim diyo, görüşürüs kaçtım ben
Kızlar Yağız'a internetten Tiny Love tekmele oyna oyun halısı sipariş etmiştim öğlan geldi.Çok süper çok beğendim valla.Yağız çıldırdı oyuncakları 1 saattir içinde ama gık yok bende o arada işlerimi yaptım.
Bakın bakalım sizde beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
sağol cnm hala yapamadım kuzuzmay yazık canım ya inş bir an önce yapar..
Ah cnmmm yazık ya, kaşıkla versen yer belki bi iki yudum..
aynen cnm yaya özlemcim bana eşin günahsız gibi geldi benm eşimde bazen o şekilde davranır bende bi kaç biş yakalamıştım ama ark. sitesi degil resimler falan neyseeee
bana dediki eger çok önemsesem silerim senden gizli yaparım ruhun duymaz nerden bileceksin saklamıyorum gocunmuyorumda dedi..
hakta verdim çünki ben çok şüpheciyimdir buna yer vermezdi ama unuttuk gitti..
bakasana cvpta yok yazışma yok bu siteler msnede reklam veriyolar ilk açınca onlar çıkıyor yaalnışlıkla tıkladıysa hemen üye yapmış olabilir..
bence büyütme eşeğin aklına karpuz kabugu sokmayerimseniben
kalbinide ferah tut..
zeynepe gelince bnm kızda dün geceden beri agladımı susturamıyorum
heralde aglama dönemindeler bızıklarrr zor uyttum valla bazen çok sıkılıyorum sebebsiz aglamalardan..
cnm çok güzelmişKızlar Yağız'a internetten Tiny Love tekmele oyna oyun halısı sipariş etmiştim öğlan geldi.Çok süper çok beğendim valla.Yağız çıldırdı oyuncakları 1 saattir içinde ama gık yok bende o arada işlerimi yaptım.
Bakın bakalım sizde beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bu arkası
[/URL][/IMG]
alim 6250 0lmuşşş
bu ay 1 kilodan az aldıkları için üzüldüm doktorumuz kızdı bana çocukların gelişimi çok iyi dedi bundan fazlası efham olur dedi ek gıdaya geçtik hipp kavanoz meyve pürelerini önerdi birde kaşık maması pirnc önerdi.....ama birinci kaşık maması olarak bulamadım bebelacın pirnç muhallebisini aldımm
yarın itibari ile başlıyoruzz silikon kaşıklarımızda hazırrrrrrrrrrrrrrrrr 5 ayda sebze çorbasına geçeceğizz
menden bölee arkadaşlarr
Kızlar eşim geldi denize girelim diyo, görüşürüs kaçtım ben
[/URL][/IMG]
bu arkası
[/URL][/IMG]
alim 6250 0lmuşşş
menden bölee arkadaşlarr
Benim kızın huysuzluğu üzerindeydi delikafadulden Neyse şimdi uykuya daldı. Azcık uyusunda kendine gelsin bari :bbo:
Kayınvalidem geliyo yarım saate kadar. Duş almam lazım ama Defnoş uyanıp ağlayacak diye korkuyorum :bbo:
Bari ortalığı toparlayayım azıcık a.s.
Nurten'cim kızının iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah bi daha hastalık görmesin bebeklerimiz a.s.
Ojeli Ceren'cim hoşgeldin canım. Özlemiştik valla seni a.s. O medela pompadan bende kullanıyorum çok memnunum canım a.s Oğluşunun gözü içinde geçmiş olsun. İnşallah düzelir düzelmezsede sıkma canını. Bi yakınımın oğlu oldu aynı operasyonu. Çok kısa süreli kolay bişey a.s.
Tutkun Esra'cım valla ilk biz gelemeyeceğimizi söyleyince sanki herşeyi biz bozmuş gibi olduk. Ama bu yağmurda çıkmayı göze alamadık. Neyse bizden sonrada yağmur dolayısıyla kimse gidemedi zaten. Kısmet böyleymiş uzatmanın manası yok yerimseniben
Özlem canım kakasını yapamamak rahatsız etmiştir bencede. Bizimkide bugün yapmadı. Aynen huysuz bi halde. İnşallah yaparda rahatlar kuzum a.s.
Siboşum o Yağız oğlanı ben parçalarım delikafadulden Yerim onu maşallah damadıma ya ne güzelde sere serpe oynuyor halısında alkisalkisalkis Akşam kayınpederine göstereyimde gelininize de alsın bari bundan hihoyyyt
Birsen'cim elbise çok güzel. Güzel günlerde giy inşallah a.s. Oğluşlarına da maşallahhhhh Şeniz
pınarcım merhaba canım nasılsın
Oh bizim yerimizede girin Burcucum ohh ferahlarsınız bu sıcaklarda hihoyyyt
Oh maşallah oğluşlarımagünlük yemek listeside verdimi canım anlat biraz bu ek gıda olayını bende merak ediyorum haftaya cumartesi bizde 4 aylık oluyoruz bakalım bizde başlıycazmı?Kıyafetinide çok beğendim güle güle giy tatlım asıl ben anneninkinide çok merak ettim valla kaydirigubbakcemile3
Ye kaynanası ye :roflol::roflol:
Teyzeleri beğenmenize çok sevindik çok teşekkürler hepinize Şeniz
Benim kızın huysuzluğu üzerindeydi delikafadulden Neyse şimdi uykuya daldı. Azcık uyusunda kendine gelsin bari :bbo:
Özlem canım kakasını yapamamak rahatsız etmiştir bencede. Bizimkide bugün yapmadı. Aynen huysuz bi halde. İnşallah yaparda rahatlar kuzum a.s.
canım şimdiye kadar nerde kalıyodu ki ??selam kızlar
birsencim kolay gelsin sana canım çok zor gerçeten ne oldu kıssss kocan ne yaptı gene
benimde eşim geldi annesi rahatsızmış onu hastaneye götürmeye gitti şekeri fırlamış hastaneden buraya getircek bende kalmaya başlıycak artık allah bana sabır versin bakalım bu işin sonu nereye varıcak
ne yapıyoss şimdi buluşuyozmu
haydaaa oldu mu ki şimdi böyleee. cnnım ya ne kadar üzülmüşsündürbiz gidemiyoruz kızlar Eskişehire eşimin abisi geliyormuş annemde şu an yolda haber veremedim kadın şok olcak bide onlar geliyor diye şimdi gitmi diycem sinirimden ağladım.Kadın Aydınlardan geliyor abisi ........... keyfi için biz dedemide görmeye gidemiyoruz bide annemde şimdi ortada kalcak.Onu da boşver şimdi annesi Eskişehire gideceğimizi öğrendi kesin gitmeyelim diye gelir.Eşim olmazsa bayrama gideriz falan deyip beni hazırlıyor biliyor anasının domuzluklarını ondan.nefret ediyorum eşimin ailesinden.
canım başınız sağolsun. acını deşmek istemem ama noldu ki kardeşinecanım bende ankarada oturuyorum. çok mu kalın giyidiriyosun gece yatarken acaba. bende ilk zamanlar öyle yapıyordum. kafası sırılsıklam olurdu. bebekler ısıyı üstten verirlermş.şimdi gögsüne kadar örtüyorum ve yatarken üstüne askılı çıtçıtlı badisini altınada ince saylabilecek pantolan ve çorapla yatirıyom. sabaha karşı emzirdikten sonra üstüne ince bi uzun kollu giydiriyom. güneşe mutlaka çıkar ben akşam 6 gibi çıkarıyom gün içindede balkona çıkarıyorum. dışarısı sıcak oluyor üşütmezsin bugünlerde.
günaydın kızlara.s.
kaynanamlardayım. burdan pazar günü köye geçeceğiz. kardeşimin yemeği var. onu vereceğiz. geçen ramazan bayramında kaybetmiştik. kızımı dayısına götürecem. ilk hamile olduğumu aile içinde ona söylemiştim. ççokk üzülüyorum her gittiğimde umarım sütüm kesilmez. ordanda annemlerle antalyaya gidecem. herkesi öpüyoruz..
ohhhh çok şükürrr geçmiş olsun canımoyyy oyyy ne oldunuz be??
nerdeyse bakırköye geçiyordum ki birseni arayım dedim buluşma ertelenmiş!!!
neyse zaten belliydi kabak tadı vermişti!!!
başka zamana ama tutkunu ve goncayı göremedigim için üzüldüm özellikle tutkunu yaaa..
oda eskişehire gidemiyormuş cnm ya harbi sen kısmetsiz bi kızmısın nesin anlamadım offf ben sinir oldum!!!
daha geçmişe bakamadım kayınlarımla kaynanam geliyorrrrr
İYİ HABER
KIZIM İYİLEŞMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ben de bundan kullanıyorum. memnunum ayrıca ayarlı olduğu için acıtmıyor. en kısıktan başlayıp alıştıkça daha sert çektirebilirsin
bakalım cnm yabeyazcim sen ciddi ciddi konus bence esinle..belliki gecmeyecek senin sıkıntın knusmadan :S inşaAllah bu sefer seni rahatlatir canim..
hadi ben kactim kizlar a.s. eşim geliyormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?