Günaydınlar Herkese...a.s.
Biz gene sabahçı kuşlar 6 da kalktık.Çamaşır astım 2 makine bulaşık yıkadım.zemuszemus
Yağızı uyutunca birde ütü yapıcam.Bugün hava çok kasvetli ya içim sıkıldı kapkaranlık.:bbo:
Böyle havaları hiç sevmiyorum.delikafadulden
günaydın canımm. ohh sabah sabah nekadar iş yapmışsın..kasvetli havaları bende hiç sevmem içim kararır. bende işteyim 12 de paydos bugün zaten. sabah oğluşumla seviştik öyle geldim..
Yok canım ya işin büyüğü daha geride ama şimdi hiç başlayamıycam ağırlık bastı üzerime yağızı uyuttum şimdi.Oh ne güzel oğluna erken kavuşucan bugün.Sabahları zaten ayrı bir tatlı oluyorlar Günaydın annemmmmm diyorum bir sırıtmalar gülücükler agular görceksin eliyle yüzüme dokunuyor ay allahım sana şükürler olsun :Saruboceq:
Bende kaçayım canım yarım saatte olsa uzanayım gelirim.05:30 da kalktım ya uykum geldi.mirmirmirmir
günaydın millet günaydınnnn sabah buradada amma gök gürledi şimşek çaktı dedim çocuklar uyanır ama korkmadılar ee nede olsa gökyüzüne yakınız biz....
neyse kalktık ömere mama faslı yaptım aliş dönencesi ile konuşuyor şuan
bugün misafirim var 6 kişi gelecekler kızlar kahvaltı bile yapmadan işe girişeceğim....
dün gezdiğimden bugün full çalışmalıyım menüm şöle olacak
kıymalı milföy
kek
patates salatası
poğça olacak....zaman kalırsa sütlü tatlı yapacam ...
ilk iş şimdi keki çırpmak hazır aliş dururken yoksa zor inş.uslu dururlar hazılrıklar biter çamaşırlarım var katlanacak onları katlayım evi süpüreyim sonrada banyo var .......
inş.............uslu olacazzz..............
siboş annemim kıyafeti geldi çekip koycam görrr cnm
kızlar ek gıda işi süper çok hoşuma gitti ama 1 ay sonra çorbalar var o işte yorucu olacak yawww
kızlar dünden beridir benden kanlı akıntı geliyor d.kontrol hapı kullandığım içindir dedim ama şöle bişey var d.kontrol içerken kahve leke geliyordu ve artı başlarda oluyordu ben paketi yarıladım yaa
bu nereden çıktı bi mıçmı düzeltemedim ben şimdi doktoru arasam gel diyecek gidemem bekleyeceğim bakalım ne olacak?
tutkun cnm benim kıyafetimi deneyip söz giyecem buraya koyacam kocam çekerse resimlerii
günaydın kzılar
bizd erkenkalktık amam tekrar kızım uyudu bende yattım azcık daha
kahvaltı sofrasını hazıarladım
bulaşık amkinesini boşalttım
evi toparladım
bi tek biizm yatak kaldı
zeynep uyuyu çünkü
üstümü de deiştirdim mi
hazırım artık
akşamdan yemeklerimi de yaptım
misafirim var diye
inş sorunsuz geçer
bugün giremem daha
kendinize iyi bak
öptüm bebeişlerinizi kocamann
pıstığım sütüm bayadır yokkk malesefff kaynanatör sülasesi bende süt müt bırakmadı
Evet kızlar kızım hastalandı ateşi var üşüttümüki anlamadım.Fulyanınkide hastaymış geçmiş olsun.
marlın pek tatlı çıkmış maşallah röportajmı yapıyor şarkımı söylüyor
Aysuncum nasılsın.
Gelelim bizim Eskişehir meselemize biz süpriz yapıcaktık biliyosunuz Almanyadan gelen teyzem aradı dediki hepimiz ayrı yerdeyiz böyle olmuyor ondan dedem ve anneannemide alıp haftaya istanbula geliyorlar.Tabi bi sorun çıkmazsa o kadar sevindim ki eşimde bak herşeyde bi hayır vardır dedi 1 saat sonra abisi aradı geçen gün yok çocukların okulu var uzatamayız tatili hemen pazartesi dönüyoruz çarşamba çok geç demişti şimdi evin işi çıkmış 1 hafta sonra geleceklermiş resmen içimden küfrettim eşimde sinir oldu söylendi ama benim kalp kırıldı.şimdide yalovaya gidelim 1 hafta kalalım diyordedim napcam orda ben çocukla otelde neresi varki istemem bayramda götür Eskişehire beni dedim böyle işte
Günaydınlar Herkese...a.s.
Biz gene sabahçı kuşlar 6 da kalktık.Çamaşır astım 2 makine bulaşık yıkadım.zemuszemus
Yağızı uyutunca birde ütü yapıcam.Bugün hava çok kasvetli ya içim sıkıldı kapkaranlık.:bbo:
Böyle havaları hiç sevmiyorum.delikafadulden
Yok canım ya işin büyüğü daha geride ama şimdi hiç başlayamıycam ağırlık bastı üzerime yağızı uyuttum şimdi.Oh ne güzel oğluna erken kavuşucan bugün.Sabahları zaten ayrı bir tatlı oluyorlar Günaydın annemmmmm diyorum bir sırıtmalar gülücükler agular görceksin eliyle yüzüme dokunuyor ay allahım sana şükürler olsun :Saruboceq:
Bende kaçayım canım yarım saatte olsa uzanayım gelirim.05:30 da kalktım ya uykum geldi.mirmirmirmir
günaydın canımm. ohh sabah sabah nekadar iş yapmışsın..kasvetli havaları bende hiç sevmem içim kararır. bende işteyim 12 de paydos bugün zaten. sabah oğluşumla seviştik öyle geldim..
günaydın millet günaydınnnn sabah buradada amma gök gürledi şimşek çaktı dedim çocuklar uyanır ama korkmadılar ee nede olsa gökyüzüne yakınız biz....
neyse kalktık ömere mama faslı yaptım aliş dönencesi ile konuşuyor şuan
bugün misafirim var 6 kişi gelecekler kızlar kahvaltı bile yapmadan işe girişeceğim....
dün gezdiğimden bugün full çalışmalıyım menüm şöle olacak
kıymalı milföy
kek
patates salatası
poğça olacak....zaman kalırsa sütlü tatlı yapacam ...
ilk iş şimdi keki çırpmak hazır aliş dururken yoksa zor inş.uslu dururlar hazılrıklar biter çamaşırlarım var katlanacak onları katlayım evi süpüreyim sonrada banyo var .......
inş.............uslu olacazzz..............
siboş annemim kıyafeti geldi çekip koycam görrr cnm
kızlar ek gıda işi süper çok hoşuma gitti ama 1 ay sonra çorbalar var o işte yorucu olacak yawww
günaydın kzılar
bizd erkenkalktık amam tekrar kızım uyudu bende yattım azcık daha
kahvaltı sofrasını hazıarladım
bulaşık amkinesini boşalttım
evi toparladım
bi tek biizm yatak kaldı
zeynep uyuyu çünkü
üstümü de deiştirdim mi
hazırım artık
akşamdan yemeklerimi de yaptım
misafirim var diye
inş sorunsuz geçer
bugün giremem daha
kendinize iyi bak
öptüm bebeişlerinizi kocamann
kızlar dünden beridir benden kanlı akıntı geliyor d.kontrol hapı kullandığım içindir dedim ama şöle bişey var d.kontrol içerken kahve leke geliyordu ve artı başlarda oluyordu ben paketi yarıladım yaa
bu nereden çıktı bi mıçmı düzeltemedim ben şimdi doktoru arasam gel diyecek gidemem bekleyeceğim bakalım ne olacak?
tutkun cnm benim kıyafetimi deneyip söz giyecem buraya koyacam kocam çekerse resimlerii
günaydın fıstıklar
üşütmüşüm ebnd ekızlar egce açık yatmışım boğazım aprıyor çok fena
denede gece hiç kalkmadı normalde saati kuruyordum bu sefer unutmuşum akşam 10.30 da yattı sabah 6 da ben zorla kaldırıdm canım sıkıldı gece sütü alamadı
şimdi uyandık emzirdim kaksını yapmaya devam ed,iyor birazdan onu temizliycem
birsencim kolay gelsin fıstığım inş güzle bir şekilde ağırlarsın misafirlerini
esracım geçmiş olsun türkize neden üşütttü acab aya dışarı falanmı çıktın ateşine sık sık bak canım
adresi sibel yollamış bitanem sağolasın sende
eskişehir olayı bir şekilde çözümlenmiş bazen eşler böyle oluyor maalesef
sibelcim bugün pek hamararsın valla ben daha bir şey yapmadım kahvaltı bilem valla,
neysem kaçayım ben kızlar kzıı yıkayım kahvaltı edeyim eşim yok bugün çalışıyor annesinide sabahın köründe yakınlarda bir akrabasına götürdü ne çok seviyor bu kadın gezmeyi ya ölse yine gezer valla
bazen eşime çok üzülüyorum iki tarafıda memnun edicem diye canı çıkıyor ama anlayışlı olcam ben ya çünkü kaynanam oğlunu bile düşünmüyor bari ben kocama acıyayım adam bana lazım ne yapayım
kaderrr canım sıkıldı yine ben kaçar öptüm bacılar
Günaydınlarrrrr hihoyyyt
Bizde kızımla 8,30'da kalktık. Kakasını yapmış hemen poposunu yıkadım. 15 dk sonra bi daha yaptı. Hadi dedik bi sabah banyosu yaptıralım. Yıkadık babasıyla kuzumu. Onlar oynarken ben duş aldım. Gece sırılsıklam olmuşum delikafadulden Sonra tam emziriyorum hadiiii bi daha yaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Eh be kızım dedim 3 postada yapılır mı kaydirigubbakcemile3 Yine yıkadım poposunu. Yatırdım beşiğine şimdi 15 dk'dır uyuyor :lepi: Babamızda uyuyor. Aslında benimde ütü yapmam lazım ama hiç yapmak gelmiyor içimden. En iyisi koltuğa uzanıp keyif yapayım bende kaydirigubbakcemile3
vay sıpacık vay demek sabah sabah 3 kere yıkattırdı kendini...keyif onların değilmi canım nasıl yaparlarsa yaparlar..
bizimkide ne yapsam altını açsam anında işiyor..birde böyle ta gözüne kulağına filan yapıyor görseniz gülmekten ölürsünüz..artık yakalıyorum ama hemen yaparken elimi tutuyorum elime yapıyor..kaydirigubbakcemile3
günaydın pınarcığım babanız evde ohhh ne güsell benimde olsaydı keskeee
zor bela 125 ml lik kayısı meyve püresini verdimm ama ali yarısını yedi yarısınıda ömer yedi
heralde bir kavonozu sadece bir çocuk yemeli ama kayısıyı aliş hiç beğenmedi beee
ömer yedi yarında böle gidecek 3 gün arka arkaya gidecek bu işş neysemmm deneyecez akla karayı seçtim alişe yedirene kadar eli yüzü meyve oldu beee...
ben poğçamı yapayım ali uyuduuu çünkii kek pişmişş
zor bela 125 ml lik kayısı meyve püresini verdimm ama ali yarısını yedi yarısınıda ömer yedi
heralde bir kavonozu sadece bir çocuk yemeli ama kayısıyı aliş hiç beğenmedi beee
ömer yedi yarında böle gidecek 3 gün arka arkaya gidecek bu işş neysemmm deneyecez akla karayı seçtim alişe yedirene kadar eli yüzü meyve oldu beee...
Valla alem bunlar canım ya ne isterlerse gözümüze baka baka yapıyolar kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s. Bizimki haftasonları çalışmıyor hihoyyyt
Ayyy yerim ben onların meyve pürelerini Şeniz Koca adam oldular beeeee hihoyyyt
günaydın goncacığımmm sizede geçmişşş olsunnnn valla kekimi yaptım çamaşırlarımı topladım katlayamadımm.....ömer vızıldadı onu uyuttum şimdi ali vızıldıyorrr uykudan gözünü açamıyorrrr
gonca canımm günaydın nasılsın büyütmüşsün valla cimcimeyiii
Maşallah canım
Geçmiş olsun canım kızına a.s.
Ay sizin Eskişehir'e gidişte valla yılan hikayesine döndü he bi rahat vermediler sizeklava:
Günaydın canım kolay gelsin sana bugün yoğunsun anlaşılan :1no2:
Ayyy o sabah uyanmaları yok mu zemuszemus Önce mıkırdanıyo sonra beni görünce başlıyo gülücükler atmaya Şeniz
Günaydın canım ohhh öğlene ne kaldı şurda a.s.
Günaydın kızlar. Misafir zor valla. Allah kolaylık versin ikinize de a.s.
Canım bi sorsan ama doktoruna ya ihmal etme :uhm:
Günaydın canım a.s.
Bizimkide öyle 7-8 saat uyuyor merak etme. Doktor depo yapıyor uyumadan önce. Aç kalsa uyanır merak etme diyor a.s
İyi yapmışsın bacım sen anlayışlı ol bari kocana alkisalkisalkis
Günaydınlarrrrr hihoyyyt
Bizde kızımla 8,30'da kalktık. Kakasını yapmış hemen poposunu yıkadım. 15 dk sonra bi daha yaptı. Hadi dedik bi sabah banyosu yaptıralım. Yıkadık babasıyla kuzumu. Onlar oynarken ben duş aldım. Gece sırılsıklam olmuşum delikafadulden Sonra tam emziriyorum hadiiii bi daha yaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Eh be kızım dedim 3 postada yapılır mı kaydirigubbakcemile3 Yine yıkadım poposunu. Yatırdım beşiğine şimdi 15 dk'dır uyuyor :lepi: Babamızda uyuyor. Aslında benimde ütü yapmam lazım ama hiç yapmak gelmiyor içimden. En iyisi koltuğa uzanıp keyif yapayım bende kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?