evet cnm ya ondan huysuzdu bugün çok şükür yaptık kakamızı rahatladıkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bi kakaya bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi doğrusu:dance::dance::dance:
hemde beline kadar yapmış
badisi,alt açmamız bide çoraplarımız hep kaka oldu
olsun heeeeç mühüm değeeeellllllll
banyo yaptırdım emzirdim uyudu memede
yatırdım
öğlen yemek yiyememeiştim
şimdi makarna pişiriyorum
inş yiyicem
cnm inş defnede en kısa zamanda yapar cnma.s.
Ay canım valla nasıl gazı vardı kuzumun az önce zar zor uyudu :çok üzgünüm:
buda Türkizin tekmele oynası kız değilmi önce ayna onun için
Oy maşallahhhh a.s.
nurten cnm iyileşmesine cok sevindim bebişinin..
cnm bu arada adresini gönder bana haftasonu dısarı cıkarsam hediye bakayım kuzuma..
5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..
beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
Ohhh hadi hayırlı olsun zemuszemus Bende çok heves ediyorum valla :lepi:
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım a.s. Valla ben o prozinc'i kullandığım halde dökülüyor yine de :çok üzgünüm: Ama biraz azalttı gibi sanki :uhm:
Kalça ultrasonunuzda temiz çıkmış sevindim canım a.s.
iyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:
bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:
Hoşgeldin canım a.s. Valla zordur tek olma canım halısın. Ama sıkma canını ya zaman ne gösterir bilinmez a.s.
ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-
1. : Sabunsuz sıcak duru su ile iyice çalkalıyorum sonra sterilizatöre atıyorum alkisalkisalkis
2. : Kasık ağrım yok çok şükür alkisalkisalkis
3. : 3 paketin büyük kısmı bitiyor. Ben büyük dikdörtgen borcama yapıyorum 1 avuç ancak artıyor alkisalkisalkis
4. : 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti, 1 kat çikolata sos, 1 kat bisküvi, 1 kat krem şanti ve 1 kat çikolata sos olmak üzere toplam 6 kat alkisalkisalkis
5. : Ben nakit para 100'e Dastini şubesinden aldım. Taksit yada kredi kartı olursa 130 dedi. Ama kızlar netten aldılar. Sanırım 109'du. Kargo bedava galiba :uhm: