5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..
beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)
bende küvete gireyim :):):):):sm_cool:
nurten cnm iyileşmesine cok sevindim bebişinin..
cnm bu arada adresini gönder bana haftasonu dısarı cıkarsam hediye bakayım kuzuma..
5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..
beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
giremedim kii uyumuoo benim zeynep.. ateşi düşsün yaa dayanamıyorum hasta olunca içim acıoooo resmen..ya anne olmak ne muhtesem ve zor bişey
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
evet cnm yagiremedim kii uyumuoo benim zeynep.. ateşi düşsün yaa dayanamıyorum hasta olunca içim acıoooo resmen..ya anne olmak ne muhtesem ve zor bişey
oy maşallah ömerekızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
cerencim;8369070[COLOR="Indigo" .!.:kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.[/COLOR]
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?