2009 Mayıs Anneleri

nurten cnm iyileşmesine cok sevindim bebişinin..
cnm bu arada adresini gönder bana haftasonu dısarı cıkarsam hediye bakayım kuzuma..

5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..

beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)

geçmiş olsun cnm inş ateşi düşer zeynebinin
sağol cnm bakalım ne olacak unutulup gidecek bu gidişle de en azında tavrımın ne olduğunu bilsin
bi daha ben görmiyim bişeyler
bende küvete gireyim :):):):):sm_cool:

ilahi fulyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

giremedim kii uyumuoo benim zeynep.. ateşi düşsün yaa dayanamıyorum hasta olunca içim acıoooo resmen..ya anne olmak ne muhtesem ve zor bişey

kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk

kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben

sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU

yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:

kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5

hay allah geçmiş olsun fulyacım neden çıkmış olabilir ki?

ooooohhhhh yarasın oğluşaaaa. hayırlı uğurlu olsun açılışı yapmışınız....nazar:

ayyy kız sen anlatınca nasıl canım çektii!! yemeyi değil haa, yedirmeyikaydirigubbakcemile3

yaa canım hiç sorma benim de acayip dökülüyo. Pınar bi şampuan ismi söylemişti ama işe yarayıp yaramadığından o da eemin değildi galbaa. usg de temiz çıkmış hayırlı olsun.

giremedim kii uyumuoo benim zeynep.. ateşi düşsün yaa dayanamıyorum hasta olunca içim acıoooo resmen..ya anne olmak ne muhtesem ve zor bişey
evet cnm ya
insanın içi gidiyor helede elinden bişey gelmiyorsamafoldumben
oy maşallah ömere

cnm sonucunuz güzel çıkmış sevindim:lepi:

cnm benim benimde saçlarım çok dökülüyor kafayı yiyecem hiç böle bişey olmadı bende uyuz oluyorum kısada saçlarım dökülüyor heryere yaaaa

cnm ne güzel sütün varrr yarıyor benim kuzularım bundan eksik bizde hipp anadan bebelac babadan besleniyoruzz

kalçanız için sevindim çok şükür herkesin iyi

ya kızlar,size bir sorum daha var.
ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama çözünürlüğü çok büyük geliyor benim makinadan çekilenlerin. onları nasıl küçültebilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…