evet,semra hülyada kalıyor ama hiç nete girmiyorlarmı acaba?? bir iki kere semrayı gördüm okadar.
pınarcım,sağol canım. bende bioblası deneyim bakayım.
çok saol canım ama o zaman da çikolata sos az gelmiyo mu yaw:uhm:
diğer cevaplar için çook teşekkürler
hay allah pınar da kaçmış neyse ben de kaçıyorum şimdi kızlar. yarına görüşürüüükkk hepinize iyi geceleeeer
bende kaçayım. iyi geceler!!
iyi akşamlar aysuncum afiyet olsun
bizimde oturup sohbet ettiğimiz tv izlediğimiz zaman çok kısıtlı
benim kuzuuda uyudu
bu akşam azcık resim yükleyeyim ne zamandır aklımda
sende hosgelmıssın tatlım tesekkurler
valla bızde cok vakıt gecıremıyoz allahtan yarın calısmıycakmıs yarın hem dolasırız pazarda nobetcı yıne yokkk
denize benim içinde gir ceren 1 saati benim için giriyor.Sonunda 50 mt ötemdeki havuza girebildim :))) ferahla diyen arkadaşlara teşekkürler:))) sizin yerinizede girdim hehe :)) şimdi mangal yakıyo eşim ve teyzesi eniştesi bilimum akrabaları,pişince arıcak eşim kağanı alıp gidicem, duman altı olmasın çocuk diye,
Birsen vgüle güle kullan cicini ,ek gıdanız hayırlı olsunn
Tutkunnnnn yirim ben bu kızı yirimmm, maşallah, eşime gösterdim halıyı sipariş et int.ten alalım bizde dedi, oleeeeeyyyzemuszemuszemuszemus
sağol canım yaoyyyyy türkizeee bakkk heyyyyy maşallahhhh
ay bende facebok a girdim artık ama yazışma hala msn yok.eşim sen çocuklusun kulüptekilerle zaten yoğunsun bide oraya takılırsan kızımı unutursun diyor.valla havuz ve mangal oy oyburcuuu gözün aydın. bak şimdi çok özendim sana işteee. havuz mangal falan. bana ne ben de gelicem. hah bi de şimdi aklıma geldi dün ben facebooku açık bırakıp dışarı çıkmıştım o ara bana yazmışsın. çok geçti gördüğümde canım ya kusura bakma nolur.
ya bi de ben demin daha fazla alıntı yapmıştım ama sadece bunlar çıktı nası oldu annamadım ki. hani hepsi kökünden kayboluyo onu anladım da kısmen kayıp ilginç oldu yani CADIARZU:uhm:kaydirigubbakcemile3
misafir çok zor bide sevmiyorsanbakalım cnm ya
yarın misafir gelecek bize ortak arkadaşlarımız mecbur iyi davranıcam eşime
bide bizde kalacaklar bakalım hayırlısı
oyy maşallah maşallah ne şeker olmuş Türkiz hanımopuyorumnanaktan
Ah bu izmir in suları yaz günü o kadar kesilirmi ya .nurten cnm iyileşmesine cok sevindim bebişinin..
cnm bu arada adresini gönder bana haftasonu dısarı cıkarsam hediye bakayım kuzuma..
5 gün sularımız kesikti 2 günde elektrik kesiikti akşam yeni geldiler.
annemde kaldım 2 gece yoksa ne yapardım bilmiyorum.
ya zeynebin atesi 38 calpol verdim.inşallah düşer..
beyazcım sıkma canını bişey olmamıs zaten olsa daha dikkatli davranıp silerdi benceee.. bak ben bu konularda en tecrübeliyim :):) kızlar bilirr:):)
al canım çok güzel tavsiye ederimmaşallah türkize.. bende almayı düşünüyorum o halılardan böyle içinde bebişle görünce daha hoşuma gitti
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbende küvete gireyim :):):):):sm_cool:
sağol canım baktım Yağız poz vermiş hemen bende yolladım halının içinde elini gezdir öten hayvancık var o basma yerleri hariçTutkuncum Türkizde çok tatlı çıkmış.
Fulyacım geçmiş olsun Zeynebime oy kuzum neden çıktıki ateşi.
ay özendim kız hadi bakalım hep önceler senin.AŞK KADINI elbisen çok seksi üzerinde görmek istiyoruz.kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
kalça ult.iyi çıkmış hadi halıyı 120 ye aldımkızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
BİZ ZATEN KELİZ ZEYTİNYAĞ YAP
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
sendroma girmişsin hemen geziyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:
bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:
canım geziyo onlarevet,semra hülyada kalıyor ama hiç nete girmiyorlarmı acaba?? bir iki kere semrayı gördüm okadar.
pınarcım,sağol canım. bende bioblası deneyim bakayım.
herkese iyi geceler ne kadar kalabalık bir gece
geçmişi okudum ancak kızlar
meltemcim kaynanam kızıyla kalıyordu bekardı kızıda evlendi tatile görümcelerim gelmişti evindeydi şimdi gittler oda bana geldi
fulyacım geçmiş olsun
ojeli oğlunun inş düzelir gözü canım
sibelcim ve esracım oyun halılarınız çok güzel ikiside aynı sanırım güle güle kullansın bebişleriniz zeka gelişimi için çok önemli bir oyuncak bizde yarın sipariş veriyoruz eşime söyledim okey dedi bana yazarmısınız hangi sitede daha uygun
ayşecim usg niz temiz çıkmış sevindim bitanem
birsencim elbisen çok güzel güle güle giy ek gıdaya başlamışsın hayırlı olsun bacım yarasın oğluşlarına
bize gelince sabah eşim annesini hastaneye götürmüştü şekeri için neysem ben arayınca 11.30 gibi çıkmamız lazım dedi oda halledip gelicem dedi eve geldi tabi ben dedim iptal oda yok sen bana kızdın o yüzden böle yapıyorsun hadi götürüyorum yok diyorum iptal bir türlü inanmadı en sonunda ikna oldu d h senin cnaım sıkılmış yemeğe götüreyim dedi neysem gittik kızımıda hazır giydirmiştim
sonra geldik evle uğraştım biraz yorgunum ama burayada bakmadan yatamadım
oyyyyy maşallah kuyuya maşallah
Evet kızlar kızım hastalandı ateşi var üşüttümüki anlamadım.Fulyanınkide hastaymış geçmiş olsun.
marlın pek tatlı çıkmış maşallah röportajmı yapıyor şarkımı söylüyor
Aysuncum nasılsın.
Gelelim bizim Eskişehir meselemize biz süpriz yapıcaktık biliyosunuz Almanyadan gelen teyzem aradı dediki hepimiz ayrı yerdeyiz böyle olmuyor ondan dedem ve anneannemide alıp haftaya istanbula geliyorlar.Tabi bi sorun çıkmazsa o kadar sevindim ki eşimde bak herşeyde bi hayır vardır dedi 1 saat sonra abisi aradı geçen gün yok çocukların okulu var uzatamayız tatili hemen pazartesi dönüyoruz çarşamba çok geç demişti şimdi evin işi çıkmış 1 hafta sonra geleceklermiş resmen içimden küfrettim eşimde sinir oldu söylendi ama benim kalp kırıldı.şimdide yalovaya gidelim 1 hafta kalalım diyordedim napcam orda ben çocukla otelde neresi varki istemem bayramda götür Eskişehire beni dedim böyle işte
teşekkürler teyzesi....
aynı ben benim eşimde su an işte yalnızım annemler yakın allahtan keske hep onlarla olabilsemseni anlıyorum cnm
Hoşgeldin canım a.s. Valla zordur tek olma canım halısın. Ama sıkma canını ya zaman ne gösterir bilinmez a.s.
sendroma girmişsin hemen gez
kızlarrrrrrr şimdiii milupanın meyveli muhallebisiini yedirdim ömere bastan öğ dedi böğ dedii ama sonra yedi baya baya son bir kaşığı tükürdüüüüü fazla gelmişş...... ama ağzı yüzü hep muhallebi oldu aldım yıkadımmmm.............................sağsağlim ilk armutlu muhallebimizi yedikk
kızlaaarrr kel kalmak üzereyimmmm!!!!mafoldumben lütfen bana bir çözüm önerin! saçlarım o kadar çok döküldüki artık tokalarım tutmuyor! 1 haftadır da deniz, havuz derken daha da çok yıprandılarmafoldumbenmafoldumben
sorması ayıptır oyun halısını nekadara aldınız kızlar? bende puset oyuncağı aldım,oğlumun çok dikkatini çekti, çıldırdı bile diyebilirim. ama sizde görünce halıyı da canım çekti. aslında birde şu oyun parklarından almak istiyorum, gittiğimiz yerlerde yatak olarak da kullanmak için ama ikisi birden külfetli olurmu acaba?CADIARZU
yaa ek gıdalara geçmeyi bende çok istiyorum. ama sadece anne sütü verdiğim ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu için 6.aya kadar ek gıda yok dedi doktorlmaz: ama ben arada sırada kendi yediğim şeylerden az az veriyorum ağzına,o kadar iştahla yiyorki, zor tutuyorum kendimi kaşık kaşık vermemek için:kedi:
kalça ultrasonumuzda temiz çıktı çok şükür.
doktor amca "sağlıkçı mısın?" diye sordu bana. hayır meraklıyım dedimkaydirigubbakcemile3 o kadar çok okuyup inceliyoruzki, doktor kadar bilgiye sahip olduk nerdeysekaydirigubbakcemile5
ya kızlar,size bir sorum daha var.
ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama çözünürlüğü çok büyük geliyor benim makinadan çekilenlerin. onları nasıl küçültebilirim??
iyi akşamlar kızlar....öncelikle bebeği rahatsız olan tüm arkadaşlar geçmiş olsun....şuan okuduğum tek kişi var maalesef...fulya minik zeynebe allah acil şifalar versin...umarım ateşi çok yüksek değildir.... :Saruboceq:
bende bu aralar pek giremiyorum...sıcaklar o kadar bunaltıyo ki oğlum gündüzleri biraz mızmız oluyo bende de sıcaktan bi tembellik ki sormayın gitsin...ailemi çok özledim istanbul u çok özledim...:çok üzgünüm: gelen giden kimsecikler yok hergün aynı hergün iş güç yemek...arada dışarı çıksam da yetmiyo artık...eşimde maalesef çok çalışıyo bu sıralar...yakında konuşmayı unutucammafoldumben anlayacağınız kızlar haleti ruhiyem pek iyi değil...o yüzden siteye bile giresim gelmiyo...girip okuyup çıkıyorum bazen..neyse umarım yakında geçer.... UMARIMMMMMM.....:çok üzgünüm:
ya kızlar benim aklımda soracağım şeyler var kaç gündür hep unutuyorum:
1 biberonları sterilizatöre koymadan önce neyle ya da nası yıkıyosunuz?
2 benim kasıklarım hamileliğimdeki gibi ağrımaya devam ediyor. yatakta bi taraftan öbür yana bile dönemiyorum. sizde var mı böyle bişi?
3 pınar ve tuba pasta tarifi vermişti çoğunuz yaptınız tarifte 3 paket bebe bisküvisi diyor. nası yani? zaten bir paketi 400gr değil mi bu bisküvinin? eti cici bebeyi falan kastediyosunuz di mi? 3 paket çok diil mi?
4 yine pınarın tarifte bisküvi tek kat mı diziliyo?
5 şu dastiniden salıncak alanlar, salıncak 100 tl ama kargo parası ne kadar? bir de taksit yapılıyo mu?
Şimdiden teşekkürleeer daha soracaklarım vardı ama hatırlamıyorum. ayrıca 3-4-5. soruları sadece pınara da sorabilirdim sanırım ama bi el atıverin be:kedi:-tatlicadiarzu-
herkese iyi geceler ne kadar kalabalık bir gece
geçmişi okudum ancak kızlar
meltemcim kaynanam kızıyla kalıyordu bekardı kızıda evlendi tatile görümcelerim gelmişti evindeydi şimdi gittler oda bana geldi
fulyacım geçmiş olsun
ojeli oğlunun inş düzelir gözü canım
sibelcim ve esracım oyun halılarınız çok güzel ikiside aynı sanırım güle güle kullansın bebişleriniz zeka gelişimi için çok önemli bir oyuncak bizde yarın sipariş veriyoruz eşime söyledim okey dedi bana yazarmısınız hangi sitede daha uygun
ayşecim usg niz temiz çıkmış sevindim bitanem
birsencim elbisen çok güzel güle güle giy ek gıdaya başlamışsın hayırlı olsun bacım yarasın oğluşlarına
bize gelince sabah eşim annesini hastaneye götürmüştü şekeri için neysem ben arayınca 11.30 gibi çıkmamız lazım dedi oda halledip gelicem dedi eve geldi tabi ben dedim iptal oda yok sen bana kızdın o yüzden böle yapıyorsun hadi götürüyorum yok diyorum iptal bir türlü inanmadı en sonunda ikna oldu d h senin cnaım sıkılmış yemeğe götüreyim dedi neysem gittik kızımıda hazır giydirmiştim
sonra geldik evle uğraştım biraz yorgunum ama burayada bakmadan yatamadım
Evet kızlar kızım hastalandı ateşi var üşüttümüki anlamadım.Fulyanınkide hastaymış geçmiş olsun.
marlın pek tatlı çıkmış maşallah röportajmı yapıyor şarkımı söylüyor
Aysuncum nasılsın.
Gelelim bizim Eskişehir meselemize biz süpriz yapıcaktık biliyosunuz Almanyadan gelen teyzem aradı dediki hepimiz ayrı yerdeyiz böyle olmuyor ondan dedem ve anneannemide alıp haftaya istanbula geliyorlar.Tabi bi sorun çıkmazsa o kadar sevindim ki eşimde bak herşeyde bi hayır vardır dedi 1 saat sonra abisi aradı geçen gün yok çocukların okulu var uzatamayız tatili hemen pazartesi dönüyoruz çarşamba çok geç demişti şimdi evin işi çıkmış 1 hafta sonra geleceklermiş resmen içimden küfrettim eşimde sinir oldu söylendi ama benim kalp kırıldı.şimdide yalovaya gidelim 1 hafta kalalım diyordedim napcam orda ben çocukla otelde neresi varki istemem bayramda götür Eskişehire beni dedim böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?