2009 Mayıs Anneleri

hay allah pınar da kaçmış neyse ben de kaçıyorum şimdi kızlar. yarına görüşürüüükkk hepinize iyi geceleeeer

evet,semra hülyada kalıyor ama hiç nete girmiyorlarmı acaba?? bir iki kere semrayı gördüm okadar.

pınarcım,sağol canım. bende bioblası deneyim bakayım.

Dene canım işe yararsa bizde alırız a.s.

çok saol canım ama o zaman da çikolata sos az gelmiyo mu yaw:uhm:
diğer cevaplar için çook teşekkürler

Yok canım ince kat olması yeterli geliyo zaten a.s Tam ikiye böl yeter yerimseniben

herkescıkler burdaymıs ne guzellkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yatmaya gıdenlere ııı uykular kızlar
benımkıde uyudu malum bugun cuma ya esımle tv ızlemeye calısıyoz simdide dondurma yıyecezzcokacimcoookhihoyyyt

herkese iyi geceler ne kadar kalabalık bir gece
geçmişi okudum ancak kızlar

meltemcim kaynanam kızıyla kalıyordu bekardı kızıda evlendi tatile görümcelerim gelmişti evindeydi şimdi gittler oda bana geldi

fulyacım geçmiş olsun

ojeli oğlunun inş düzelir gözü canım

sibelcim ve esracım oyun halılarınız çok güzel ikiside aynı sanırım güle güle kullansın bebişleriniz zeka gelişimi için çok önemli bir oyuncak bizde yarın sipariş veriyoruz eşime söyledim okey dedi bana yazarmısınız hangi sitede daha uygun

ayşecim usg niz temiz çıkmış sevindim bitanem

birsencim elbisen çok güzel güle güle giy ek gıdaya başlamışsın hayırlı olsun bacım yarasın oğluşlarına

bize gelince sabah eşim annesini hastaneye götürmüştü şekeri için neysem ben arayınca 11.30 gibi çıkmamız lazım dedi oda halledip gelicem dedi eve geldi tabi ben dedim iptal oda yok sen bana kızdın o yüzden böle yapıyorsun hadi götürüyorum yok diyorum iptal bir türlü inanmadı en sonunda ikna oldu d h senin cnaım sıkılmış yemeğe götüreyim dedi neysem gittik kızımıda hazır giydirmiştim

sonra geldik evle uğraştım biraz yorgunum ama burayada bakmadan yatamadım

iyi akşamlar aysuncum afiyet olsun

bizimde oturup sohbet ettiğimiz tv izlediğimiz zaman çok kısıtlı

benim kuzuuda uyudu

bu akşam azcık resim yükleyeyim ne zamandır aklımda

iyi akşamlar aysuncum afiyet olsun

bizimde oturup sohbet ettiğimiz tv izlediğimiz zaman çok kısıtlı

benim kuzuuda uyudu

bu akşam azcık resim yükleyeyim ne zamandır aklımda

sende hosgelmıssın tatlım tesekkurler
valla bızde cok vakıt gecıremıyoz allahtan yarın calısmıycakmıs yarın hem dolasırız pazarda nobetcı yıne yokkk

sende hosgelmıssın tatlım tesekkurler
valla bızde cok vakıt gecıremıyoz allahtan yarın calısmıycakmıs yarın hem dolasırız pazarda nobetcı yıne yokkk

yarının tadını çıkarın canım inş havada güzel olur bol bol gezersiniz

benim eşim bu hafta sonu çalışıyor maalesef

denize benim içinde gir ceren 1 saati benim için giriyor.
oleeeey çok beğenecek oğluşun her sitede ayrı fiyat iyi araştırın.

oyyyyy türkizeee bakkk heyyyyy maşallahhhh
sağol canım ya
ay bende facebok a girdim artık ama yazışma hala msn yok.eşim sen çocuklusun kulüptekilerle zaten yoğunsun bide oraya takılırsan kızımı unutursun diyor.valla havuz ve mangal oy oy
misafir çok zor bide sevmiyorsan
Ah bu izmir in suları yaz günü o kadar kesilirmi ya .
maşallah türkize.. bende almayı düşünüyorum o halılardan böyle içinde bebişle görünce daha hoşuma gitti
al canım çok güzel tavsiye ederim
bende küvete gireyim :):):):):sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tutkuncum Türkizde çok tatlı çıkmış.

Fulyacım geçmiş olsun Zeynebime oy kuzum neden çıktıki ateşi.
sağol canım baktım Yağız poz vermiş hemen bende yolladım halının içinde elini gezdir öten hayvancık var o basma yerleri hariç
ay özendim kız hadi bakalım hep önceler senin.AŞK KADINI elbisen çok seksi üzerinde görmek istiyoruz.
KIZLAR BU KONUDA TEZAHURAT LÜTFEN
kalça ult.iyi çıkmış hadi halıyı 120 ye aldım
sendroma girmişsin hemen gez
evet,semra hülyada kalıyor ama hiç nete girmiyorlarmı acaba?? bir iki kere semrayı gördüm okadar.

pınarcım,sağol canım. bende bioblası deneyim bakayım.
canım geziyo onlar

Evet kızlar kızım hastalandı ateşi var üşüttümüki anlamadım.Fulyanınkide hastaymış geçmiş olsun.
marlın pek tatlı çıkmış maşallah röportajmı yapıyor şarkımı söylüyor
Aysuncum nasılsın.
Gelelim bizim Eskişehir meselemize biz süpriz yapıcaktık biliyosunuz Almanyadan gelen teyzem aradı dediki hepimiz ayrı yerdeyiz böyle olmuyor ondan dedem ve anneannemide alıp haftaya istanbula geliyorlar.Tabi bi sorun çıkmazsa o kadar sevindim ki eşimde bak herşeyde bi hayır vardır dedi 1 saat sonra abisi aradı geçen gün yok çocukların okulu var uzatamayız tatili hemen pazartesi dönüyoruz çarşamba çok geç demişti şimdi evin işi çıkmış 1 hafta sonra geleceklermiş resmen içimden küfrettim eşimde sinir oldu söylendi ama benim kalp kırıldı.şimdide yalovaya gidelim 1 hafta kalalım diyordedim napcam orda ben çocukla otelde neresi varki istemem bayramda götür Eskişehire beni dedim böyle işte

hadi yemeğe gitmişsin bugünü kurtarmışsın bizim Türkizde öğleden sonra hastalandı hala keyifsiz sanırım üşütmüş yaavrum minoset verdim rezene şimdide gece çayı içirdim sayıklıyodu bi arayine oy oy diyordu babası kameraya çekmiş
ANKA sorularının yanıtı bende yok.
bu arada özelden yazarım siteyi sonra

işte adam olacak defne

oyyyyy maşallah kuyuya maşallah
şirine bu ya

cnm benim ya geçmiş olsun
inş ateşi çabuk düşer
iyi demişssin ebncde bayramda gidin akndırabilirsen eşini

kızlar iiy geceler
ben biraz süt sağayım bakalım çıkacak mı zeynep hiç ememdi bugün
sonra uğrarım belki tekrar

teşekkürler teyzesi....
aynı ben benim eşimde su an işte yalnızım annemler yakın allahtan keske hep onlarla olabilsem seni anlıyorum cnm

maalesef çok zor... alıştım artık diyodum ama çocuk olduktan sonra anladım ki aileme çok ihtiyacım varmışş umarım eşimin işi olurda ist.a döneriz :Saruboceq:

Hoşgeldin canım a.s. Valla zordur tek olma canım halısın. Ama sıkma canını ya zaman ne gösterir bilinmez a.s.

evt çok zor...umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur en kısa zamanda....

sendroma girmişsin hemen gez

kiminle gezicem:çok üzgünüm: artık tek gezmekten sıkıldııımm....arkadaşlar var bi kaç tane ama çok yakın diiller bana eşimde dediğim gibi çok çalışıyo yaa...neyse oğlumla çıkıp gezmeye devam umarım geçici bi dönemdir....

bu arada cvp yazan herkese tekrar teşekkür ediyorum... saolun iyi ki varsınız:teselli:

O süper valla bende geçmek istiyorum ek gıdaya bakalım verecekmi bizim doktor haftaya cumartesi randevu var çok heyecanlandım delikafadulden

Canım ya benimde saçlarım acayip dökülüyor Pınar'ın şampuandan alıcam bende bakalım inşallah işe yarar kalça ultrasonunuzda temiz çıkmış çok şükür.Ben 125 liraya aldım.Tutkunu söylediği sitede 140 lira onların indirim kuponu var diye 120 ye almışlar.Ben 1 hafta araştırdım nerdeyse en ucuzu benim aldığım site istersen özelden yazabilirim. opuyorumnanaktan

ya kızlar,size bir sorum daha var.
ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama çözünürlüğü çok büyük geliyor benim makinadan çekilenlerin. onları nasıl küçültebilirim??

Canım resmin üzerinde sağ tıklayıp birlikte açtan painti seç sayfayı açtığında CTRL+W yap bir sayfa çıkacak orda 100 100 yazan iki satırı 50 50 olarak değiştir yukarıdan farklı kaydet de oldu bitti boyutu küçülmüş olacak böyle ufacıkta görülmeyecek.vereliniortak

Mümkünse annenlere kısa süreli bir ziyaret yapsan belki iyi gelirdi.Ankara istanbul arası nedirki çok kısa.a.s

1-Sıcak suyla biberon fırçasıyla temizliyorum.:ecrin_bebek:
2-Bende böyle bir ağrı yok neden sende oluyorki :uhm: bir doktorunu ara istersen
5-Benim aldığım sitede 109 lira kargo ücretsiz canım alkisalkisalkis

Özeline yolladım tatlım yerimseniben

işte adam olacak defne

Geçmiş olsun tatlım ya.Senin bu kısmetsizliğin nolacak böyle hep aksilikler seni buluyor klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…