2009 Mayıs Anneleri

bi de koltuk altından ölçmek baya zor oluyor
dijital dereceyle ölçüyorum
makattan denesem hiç durmaz
sizler nasıl ölçüyorsunuz?

Son düzenleme:
bi de koltuk altından ölçmek baya zor oluyor
dijital termometreyle ölçüyorum
makattan denesem hiç durmaz
sizler nasıl ölçüyorsunuz?

canım daha erken verme bence ateş düşürücü
ben kulaktan ölçüyorum koltuk altıyla aynı çıkıyor
ateşliyken koltuk altından ölçtüm 39 çıkmıştı kulaktan dijitalle ölçtüm yine 39 çıktı dijitalle yüksek çıkar falan diyorlar ya aynı çıkıyor

banu maşallah kız çıtırsın valla kim der iki çocuk annesii

kulağından ölçtüm 37,6 çıktı koltuk altından ölçtüm 37 çıktı ama pek rahat durmadı
ne yapsam versem mi ki

kızlar ben 4 mayısta doğum yaptım kızım 3 ayını doldurdu bugün çok kötü bişey oldu hala ağlıyorum aslında çok hareketli biliyorum ama nasıl böyle bi hata yaptım olacağımı vardı koltuktaydı altını almıştım üstünü değiştirdim ellerimi yıkamaya gittim su açıktı duymadım yere düşmüş ((( o ağlıyo ben ağlıyorum görseydiniz yüzünün üstüne düşmüş yerde parke halı az uzaktaydı suratının olduğu kısım yerdeydi nasıl düştü nasıl oldu anlayamadım hala sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum uyuttum az önce bişey olurmu dra gidicem ama bişey yok gibi geldi yardımcı olurmusunuz teşekkürler

swetangell cnm çok geçmiş olsun ...inş önemli bişeyi yoktur ama ilk etapta uyutmak iyi değil diye biliyorum..en azından bi dr unu ara sor istersen(

beyazcım inş düşer ateşi yaw bugunlerde bu bebeklere ne oluyor anlamadım hepsinde bi ateş yükselmesidir gidiyor (

balkon sıcak diye mola verdik şimdi geldim hala güneş gitmemişş

sweetangel cnm bence bi uyandır kusmazsa sorun yok diye biliyorum bi gözlemle korkma allah birdaha göstermesin...

beyaz ne oldu cnm yaaaa bende aşıdan sonra ölçtüm kulakla koltuk altı aynı çıkmıyorrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyy bebişlere bişey olmasın yaaaaa

pınarrrr kızzz yaptınmı temüzlüpğüüü anamda bana gelecek ama önce hastaneye götürecez çocuklarııı ananemide getirecek o çocukları oyalar bende mutfağın duvarını silerim annemde evi temizler

off sağolun kızlar
banyo yaptırdım şimdi
şurup da verdim
inş çıkmaz daha
az gezdireyim evde
ii akşamlar herkese

hulyaaa cnm yaaaa anne sütü alıyor kızın bağışklığı kuvettli olmalı neden böle oldu yaaa

hepimiz üstüne çok titriyoz ondann

canım çok geçmiş olsun görülmemiş kaza işte bir anlık boşluğumuza gelebiliyor
bence uyutmasaydın uyandır ve takip et dr a göster istersen

özlem tatlım korkma duştan sonra rahatlarrrr

ayyyyy benim gibi saftirik yok pilav yaptım kızlarr ilkkez büyük ocağa koydum kavurdukdan sonra
küçük göze alacaktım unutmuşum burada yazıyazarken diyomki ayyy ekmek kızartması kokuyorrr mis gibi ama yakmışşşş karı diyommm meğer benim pilavın altı tutmuş yaaaa

dökemem üstünde bişey yokkk üstünü yeriz altını allah affetsin çöpee

:roflol::roflol::roflol:

esen leynnn millet birden gitti kıııı

sende kocanın günahına girme benim gibi hatırlıyormusun cnm bende yazmıştım hatırlmaıyor diyeee

bu arada 14 gün sonra d.günüm ama ben biliyorumki hiçbişey olmayacak maddi olarak sıkıntıdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…