ahanda bir odun dahaaaklava:
klava:dayaklık bunlar ya harbiden
sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırr
hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsun
sibel kız dayanamadım kalkıp yapacaktım ki eşim aradı yer ayırtmış kaydirigubbakcemile3zemuszemus
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
eşin gönlünü almış canım yazık üzülmüş adam işte
bana gelince bugün küçük bir denema yaptım şeftali suyu verdim bakalım bir kaşık kadar içti şapırdattı ağzını sevdi galiba ama doktora gidene kadar bekliycem 15 gün sonra 4 aylık olucaz ve kontrülümüz var bakalım ne diycek işe başlıycam bende o yüzden 4. ayda geçmek istiyorum ek gıdaya
Ben doktora sormustum, 4. ayin sonunda baslayabilirsin demisti Gonca'cigim. Sanirim Eylül'ün son haftalarinda baslarim ama ilk ne verecegim bilemiyorum?
meyve suyu ile başlanıyor genelde canım sonra meyve püresi sonra sbeze çorbaıs ve yoğurt sanıırm bdie muhallebi ama tabi hangi sırayla nasıl oluyor bende tam bilmiyırum bu ek gıd aolayı beni kasıyor ya bide iznimde bitiyor ama ek gıda dönemi için zin bırakıp ekndim ilgilenmek istiyorum bakıcak abyan tam ilgilenmeye bilir
hülyacım bozmuşsun orucu ama bir bilgi yazmıştım buraya kefaret gerekmiyor sadece kazasını tutacaksın o kadar canım
kıvılcım sütünü de arttırmışsın aman maşallah
benim sütümde bulgur pilavı ve taze soğanla artıyor maşallahh
benimkinide kola ve meyve suları şekerli ne içersme artırıyor tabi kilolarda artıyor