Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglun cok tatli ama Asli, bayiliyorum bu resmine:)
Alis hasta oldugundan uyumuyordurda, Ömer neden uyumuyor ki Birsen?
KNK canım ben ılk elle almıstım hıc memnun kalmadım cok yorucu ve sutu elektrıklı gıbı sagmıyo..alektrıklı daha kolay ve kullanıslı ınternetten MEDELA dıye bı marka var onu aldım burda kızların couda onu aldı hem kucuk hem kullanıslı ve sağısıda gayet ıyı...elektrıklı derım ben
kivilcim sen almanyanin neresindensin
Iyi Geceler Kizlar,
Bugün bizim doktor randevumuz vardi, Dorugun sol böbregiyle ilgili. Durum hala ayni ama risk sinirina dayanmamis, Aralik ayinda tekrardan kontrole gidecegiz, o sürectede doktoru bakacak her randevumuzda. Artik yabancilara karsi temkinli davraniyor Doruk. Doktor'un esi bir sürü saklabanliklar yapti, banamasin demedi. Bize bakiyor, nasil tepki vereyim der gibi.kaydirigubbakcemile3 O hareketlerin ceyregini ben yapsam, gülmekten bayilir oysaki...Muayene sirasinda cok sakin durdu, isiklar falan dikkatini cekti. Ultrason muayenesi sirasinda kabloyu cekistirip agzina götürmek istedi yalniz, doktoru ugrastirdi epeykaydirigubbakcemile3
Ayse Gecmis olsun öncelikle canim, atlatirsin umarim bir an önce. Bu arada süt arttirmak icin tüm yöntemler bir yana, fistikli baklava bir yanakaydirigubbakcemile3Esim gecen getirmisti, yememle birlikte gögüslerim tas gibi oldu, simdi sürekli evde bulunduruyorum ve diger ek önlemlerin hepsini biraktim. Aklinda bulunsun.
Özlem'cigim hediyeleri begendigine cok sevindim, güle güle giyinsin Zeynebim.
BirsenGecmis olsun, umarim ciddi birseyi yoktur Alis'in.
Dırım canım Ali iyidir inşallah
Ceren nasıl oldu böbreklerin ve canım okulun yarımgünse ve zorlancaksanız çalış ama uzunsa çok zor insan kıyamıyor yavrusuna zor yani
Bigudi sanada geçmiş olsun.
Pınar senin kocişte döndü anasına valla hemen ipleri eline al
Sibelcim nasılsın
incihan canım damadım nasıl sende kışlık hazırlıyon sanırım ne hamaratız yahu
MUTAHARA İLGİN ne kargosu kim kime ne gönderiyor alıp veriyor anlamadım.
Civcivim Seherim Beyazım Aysunum Kıvılcım,nabersiniz.
bu ara Fulya da yok Yeni Annede gelmedi ojeli yok oldu haberarmısınız onlardan
unuttuklarım var mı kafam çok dolu kusura bAKMASINLAR
Bide Marlın var nerdesin kız
dün biraz gecmisi okudum bu günlerde gündem konusu kocalar sanirim
biraz olar deyisti birazda biz yani ben eskiye göre daha agresifim ona karsi
ben geceleri o uyuyabilsin uykusuz ise gitmesin diye tek basima yatiyorum bebeklerle
kayinvalidede var güya yardima geldi bu cocuklar niye agliyor diye gelmez geceleri
gündüzleride esim isten gelince aman yavrum canim yavrum olayi varr
yalniz yemek isine karismiyorum yani onuda yapsaam hayir demez ama ben sokulmuyorum
yemekte kafasina göre yapar asla sormaz caniniz ne cekiyor diye hastaneden glediyim ikinci günü kuru fasulye yapmisti sanada yumurta kirariz demisti
temizliye asla elini sürmez
amann sabbah sabah ne saydimm kaynanayaa heee
gunaydın kızlar a.s.
nasılsınızz bakalım kac gundur yazamıyorum
ben cok hastayım 3 gundur o kadar oksuruyorumkı daha ates falan yokk ama gelecek gıbı ben hastalanayım onemlı degılde oglumu hasta etcem dıye korkuyorum sut korur falan dıyolarda bılmıyorummm
offf oglumuda yarın saglık ocagına goturcez bakalım 10 gunde buymusmu yoksa kasık mamasına baslıycaz demıstı nasıl olcak bılmıyorum
esracım canım benm alısmıssın işe ama türkızı bırakmak zor gelıyomus gececek ınsallah bı bakmısız buyumusler onlarda bızı bırkacak okullara gıdecekler
sımalcım ben 6 aylık hamıleyken evy babyden babystardan mılupadan ıstemıstım bez gondermıstı hepsı mılupa huggıes bez gonderıyor ve nıveanın ıslak mendılı ve bakım urunlerınden gonderıyor
lannn sibelle pınarr böğünn görüşüyooo düşmanmı çatlatıyonuzzzz
banada gelecektinizzz sibelll kahvaltıya gelecem didiiiii
kızlar bana estiii yinee 8 kişilik masamı verecem birine benim 4 lü kırma masam var onu kullanacam heheheheh kışa çocuklar sürünürse mıç kadr evde alanları olsun hem hem atmazsam herifin alacağı yokkk.................
bu arada esen garusu okuldamı yaa
hayatımın ikinci erkeği, yakışıklım benim..büyümüşmü kızlar yaa?
ImageShack Gallery
ohh bigün bizede gelin kızlar böylece beklerim..aşıklarda süperler havuç yiyen hallerine bayıldım..:))
lann totiklere bakkkk maşşallahhh yağız olannn pek bi yaguşuklu defnoşa bişii demiyommm
sibelcim pınarcım iyi muhabbetler.afiyet olsunn bebişlerimizede.
ohh sibelcim pınarcım maşallah havuç kafalı yiyenlerimi yerim ben
selam millet nasılsınız bakem:))
deli oldum bu müdüre yaaa sabah 9 da okula gittim seminer dediğin 1 en fazla 2 saat sürer di mi ay yok bizim müdür cidden seminer hazırlamış sunuyor
bildiğimiz şeyleri tekrar dinledik
kayınvalidemin dr randevusu vardı eşim baktı o da biberonla sütünü içirememiş dedim kaşıkla ver 10 kaşık vermiş yavrum ağlaya ağlaya uyumuş deli oldum
neyse alışacaklar bir şekilde inşallah
geldikten sonra bende kızı emzirdim uyudum az önce kalktım eşim revani istiyormuş ben kalkıp bir yapayım
sibel ve pınar hadi iyisiniz yine buluştunuz ohhhhh
miniklerde çok güzel görünüyorlar
birsen hani bende gelecektim sana ses çıkmayınca senden gelemedim:)):kedi:
aysun geçmiş olsun canım
selam kızlar nasılsınız
şöyle üstten bakabildim geçmişe okuyorum okuyorum bitmiyo :)
aysuncum geçmiş olsun
pınarcım çok tatlı kızın
yağız'ım da tam 10 numara :)
birsencim aliş'in balgamı var mı bana da aynı balgam incelticiyi vermişti bizimki kustu iki gün sonra almadı yani ilacı
öksürüğünün artması balgam varsa iyi yoksa ve öksürüyosa drunla görüş bence
Selam Kızlar,
Bugun smear için dr gıttım.Ordanda diyetisyenyen randevu almıştım ona gittim.Bu arada da yanı 1 saatlik Bora yı aneme bıraktım.Sonra neyse işim bittı annemlerın apartmana bir girdim çığlık çığlığa Bebek ağlıyor.Annem 4.katta oturuyor düşünün.Bora kıyametı kopartmış.Uyumuş uyanınca benı aramış.Şasırmışlar ne yapıcaklarını ya.Ama nasıl içini cekiyor gözlerden yaslar akıyor.Bin pişman oldum bıraktığıma.Ki annemı cok sık görüyor ama evı yadırgadı heralde.
Hiçte sevmediğim yabancı secen cocuklardı.Basıma geldi.Nasıl alıştırıcam bilmiyorum.Ama cok uzuldum.Şimdi hem uyuor hem inliyor hala yavrum.
Pınarcım ve Sibelim iyi muhabbetler.Cok cok tatlı çıkmışlar.
Kızlar aklımdayken yazayım şu süt korur muhabbetı varya o doğruymuş.Sadece emzıren ve adet görmeyen kadınlar hormonlar sayesince yumurtaları oluşmazmış.
Ve emziren anneler adet olmaya basladıysanız.Bu sütünüzün azalmasına işaretmış.Süt hormonu pasifleşip kadınlık hormonu artmaya baslarmış.
Gelelim önemli konuya.Benım kı cocuk cocuk diyorduya.Bende sezeryanda en fazla 3 diyordum.
Tabı sordu doktora oda gecen hafta 7.bebeği oldu bir hastamın demez mi.
Ve benim 1-2 gun içinde catlamaya hazır 2 dev yumurtam varmış.Dr kaç bu gece evden diyor bana ya.
revani yaptım mis oldu misss
şimdi markete gideceğim gelirim yine
bugunlerde gene anneme bozugum....lmaz:
ıznımın bıtımıne 2ay kaldı ya onceden ben bakcam dıen kadın sımdıyse 1ay ben 1ay kayınvalıden dıo yaaaaaaaaakafayı yıcem yanı..benım oglanın huysuzlugu annemıde korkuttu galıba napcam bılmıom kızlar ya...1 ay aynı ewde yasanmazkı helede 2 yıl benı arayıp sormayan ınsanlarlaaa offfffffffffffffffffffff yaaa:gitme:hersey ust uste gelıooo annemle enı boyu konusamadım daha cıddımı deılmı pek anlayamadım...bakıcı tutayım dıom ama bu zamandada kıme emanet etcem mınıcık bebeğimi bilmıorum kı bız vardıyalı calısıoz sadece gunduz olsa bulunur bana gecelı gunduzlu bakıcı lazımm off kızlar off yaaa
PINAR SIBEL maşallah kuzulara yagız oglan buyudukce pek bı yakısıkllı oluo canımmmm defnosum bıtanen satennnopuyorumnanaktan
canım kalca fılmı rontgen gıbı falan degıl bız hamılyken bıze baktıkları ultrasonla bebegın kalcasına bakıcaklar yanı radyasyon falan yok ıcın rahat olsun bence bıran once yaptır
bu arada 9 ay bekleme ısıne gelınce valla hala bende tık yok benımde kuzularım grıp oldu dun dr gıttık ılac verdı antıbıuyotıklık degılmış cok sukur bıde nazlının gözu hastalıkdan hem kanlandı hem capaklandı senağlama
slm demeden çıkmayım geçmişe baktım
geçmiş olsun dlekler için teşekkürler kızlar kötü bi gündü ölsem unutmam...
kız bu pınarla,sibel gacısı nerde buluştular vallah haberim yok.. bayıldım resimlere yagızda koca adam gibi çıkmış hele kaşları tam bitirim yavvv sibel yandın bacımmmm..
tüm gün evle ve kızla ugraştım mama yemiyor,muhallebi verdim onuda kaşıkla yemek zor geldi biberona koydum yine yemedi ne oldu yine bu kıza a anlamadım((
YA BİDE ÇOK KERE SORULDU ARTIK ÖÖÖÖĞĞĞĞ GELDİ BİLİYORUM AMA BEN POMPA ALICAM VE SÜTÜMDE AZ HANGİSİ İYİ ÇEKER Bİ AKIL VERİN HELE!!!
ELLEMİ,ELEKTRİKLİMİ??
uff banyo yapmam lazım çokta üşeniyorummmm ugrarım yineeee
byeee
benim bildiğim kadarıyla,doğumdan sonraki üç ay kullanılıyodu o cnm!!kızlar benim 3ay bititde bu ferro senol yani kan damlasını şimdi mikullanacam
kızlar günaydın herkese..nasılsınız??
slm,selam kızlar ben temmuz annesiyim
bebişim daha 44 günlük bu gece uykuları ne zaman düzene giriyo..
aslında benim düzenli 2 saatte bir en fazla 3 saatte bir kalkıyoruz .emişiyoruz altımıza bakıyoruz gaz çıkarıp uykumuz açılmadan yatıyoruz.gece lambası ile ışığı açmadan hiç konuşmadan takılıyoruz.
ama sabah 7 oldum mu en fazla 8 de ağlayarak uyanıyoruz salona gelene kadar.biraz gazlıyız bu arad...
benim sizden öğrenmek istediğim...
bu gaz sancıları ne zaman son bulur ve gece uykuları ne zaman uzar.
anne sütü alıyoruz bu arada..
süt arttırma demişsiniz bende bişey yazayım petibör büsküvi ve hurma bende çok güzel süt yapıyor...
sağmak içinde wee şiringa şeklinde manuel pompa kullanıyorum....
ama çalışan anne iseniz sürekli sağmanız gerekiyorsa medela nın elektiriklisini öneririm....
teşekkürler