Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler cnma.s.Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
tutkuncum rahatladım tatil iyi geldi kızlarım eşimle birlikte dolu dolu üç gün geçirdik eltim görümcem için onu sildim ben öyle biri yok diyor evlense bile düğününe gelmem diyor tatlım bu durumda beş eltiyiz en safı benim sanırım iyilikten iyilik doğar diyorum tesellim bu aralıktada gitmezse eşime kesin bir şekilde boşanacağımı söyledim gözünü bu sefer fena korkuttum gibi bakalım şaka bir yana iki çocuğum var boşanmak en son çare
beyazcım günaydın canım geçmiş olsun tatlım hava değişimi hasta mı etti bebeğimi kıyamam tatlım bence bir kaç günden birşey olmaz biraz iyi olsun öyle yaptır canım aşısını
tebrikler cnma.s.
sağol cnm
bizde araba yok
bayramda da zşyaret etmeden olmadı
havlar soğuktu baya yağmur falan
soğuk aldı yavrum
bende öyle diyorum az toparlansın öyle yaptırayım
şimdi ağır gelir gibime geliyor:çok üzgünüm:
ceylininm kızım şu an 7 kilo 65 cm boyu
günaydin kizlar a.s.
beyazcim zeynebede cok gecmis olsun ya..sen bugun hiç çikma..sicak sicak dursun kuzucuk evde..yarin vurdurursun![]()
efem bize gelince..dün cok yoruldum..23 gibi anca oturdum..ama her işimi yaptim :) çamasir,temizlik,yemek,ütü,yerleştirmek vs :) bugun bi çamasirim ve bulaşiklarim vr :) he tabi bide coook sevdgim yemek işi var :umursamaz:
bebişim hala kabiz..dün poposuna zeytinyagi sürdüm..biraz yapti..bugunde armut verdim..ben meyveyi pek tek vermiyordum..artik sade veriyorum..belki böyle işe yarar..bugun kayisi ile kuru erik alip kaynatcam..bikaç günde ondn vericem..bazi kizlarda ek gidaya baslaninca kabizlik olurmus..ayaklanana kadar sürebilirmiş..benim kizda onlardan herhalde..napalim ciktigi kadari kardir ugrascaz artik :)
Sİzlerİ tanımak Çok gÜzel oldu yenİ arkadaŞlar edİnmek Çok gÜzel gebelİkveannelİktede bİr sÜrÜ arkadaŞım var hatta yÜz yÜze gÖrÜŞtÜklerİm bİle oldu... Burda olmaktandan mutluyum artık bİraz bİraz ÇÖzdÜm sİteyİ
evet benİm kayınvalİdem bakıyor eltİmİn 3 yaŞındakİ kızınada bakıyor allahtan eltİmİn kızı benİm kızıma bİ zarar vermİyor aksİne Çok İlgİlİ memesİnİ fln verİyo aĞzına aĞladıĞı zmn tesellİ edİyor fln gÖzÜm arkada deİl yanİ. Arada bİ anneme gİdİp kalıyoruz 1 hafta k.vlİdem dİnlensİn dİye İŞte Öyle bÖyle bÜyÜcecek acelecİ kızım benİm..
Bu arada ben 31+6 da raporumu almaya gİttİm ÇalıŞacaktım kadın bana senİn kasılmaların var ben senİ ÇalıŞtırmam dedİ 32 hafta ÇalıŞamaz raporu verdİ ve ben akŞamına sancılandım hsataneye gİttİm kendİ drm bİle ŞaŞırdı sen kendİnİ yormuŞun seİn kasılman fln yoktu dedİ. GerÇktende rapor İŞlemİ İÇİn gÜmrÜkten konaĞa kadar yÜrÜmÜŞtÜm o yÜrÜmek benİ mahvettİ. Allahtan aÇıklıĞım yoktu sadece sancım vardı.. 1 ay annemde kaldım pre...r dİye bİ İalÇla kızımın karnımda kalmasını saĞladı drm. Ama benİm zİllİ 36+3 de akŞam vaktİ atak yapıp 36+4 de doĞdu. Çok zor bİ doĞum oldu epİdural normaldİ ama pek normal deĞİldİ ıkınamadıĞım İÇİn bastırarak doĞurttular mahvoldum vajİnamda varİsler oluŞmuŞ hamİlelİkte doĞumda onlar patladı İÇlİ dıŞlı Çok dİkİŞlerİm vardı dİkİŞler 15 gÜnde İyİleŞtİ ama kaburgalarım 2 ay aĞrıdı nerdeyse.. Of Çok uzun yazmıŞım neyse geÇtİ gİttİ meleĞİm kollarımda Şİmdİ allahıma Çok ŞÜkÜr.
mutahharam nasılsın tatlım bebişimiz nasıl:) sağol tatlım duruda büyüyor teşekkürler
günaydın cnm
öyle yaptırayım değil mi
1-2 günden bişey olmaz
canım ek gıdaya geçince zorlanıyor bebişler bende dün biraz üzüm suyu verdim rahat yaptı akşam birde tatlım sürekli jimlastik yaptır ayaklarını bisiklet sürer gibi çevir yavaş yavaş gazıda çıkıyor kolayda yapıyor şekercim