• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

arnavut canım aynı şeyleri bende düşünüyorum şimdi gülüyor ama ilerde öyle olmıyacak:(( ceylinim benim kızda 5 mayıslı

pardon görmeden yazmışım annen bakıyormuş ne güzel. ben hamileyken ayrıldım işten canım. burda kimsem yok. ne yazık ki. tek maaşla idare edicez bi süre.napalım.
tlyonl2009 kızlarımız aynı gün doğmuş ne güzel.seninkinin boyu kilosu nasıl?

Son düzenleme:
Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
tebrikler cnma.s.
tutkuncum rahatladım tatil iyi geldi kızlarım eşimle birlikte dolu dolu üç gün geçirdik eltim görümcem için onu sildim ben öyle biri yok diyor evlense bile düğününe gelmem diyor tatlım bu durumda beş eltiyiz en safı benim sanırım iyilikten iyilik doğar diyorum tesellim bu aralıktada gitmezse eşime kesin bir şekilde boşanacağımı söyledim gözünü bu sefer fena korkuttum gibi bakalım şaka bir yana iki çocuğum var boşanmak en son çare

beyazcım günaydın canım geçmiş olsun tatlım hava değişimi hasta mı etti bebeğimi kıyamam tatlım bence bir kaç günden birşey olmaz biraz iyi olsun öyle yaptır canım aşısını

sağol cnm
bizde araba yok
bayramda da zşyaret etmeden olmadı
havlar soğuktu baya yağmur falan
soğuk aldı yavrum
bende öyle diyorum az toparlansın öyle yaptırayım
şimdi ağır gelir gibime geliyor:çok üzgünüm:

tebrikler cnma.s.

sağol cnm
bizde araba yok
bayramda da zşyaret etmeden olmadı
havlar soğuktu baya yağmur falan
soğuk aldı yavrum
bende öyle diyorum az toparlansın öyle yaptırayım
şimdi ağır gelir gibime geliyor:çok üzgünüm:

evet tatlım birkaç gün toparlansın bencede yiyenim:nazar::1hug:

Sızlerı tanımak Çok gÜzel oldu yenı arkadaŞlar edınmek Çok gÜzel gebelıkveannelıktede bır sÜrÜ arkadaŞım var hatta yÜz yÜze gÖrÜŞtÜklerım bıle oldu... Burda olmaktandan mutluyum artık bıraz bıraz ÇÖzdÜm sıteyı

evet benım kayınvalıdem bakıyor eltımın 3 yaŞındakı kızınada bakıyor allahtan eltımın kızı benım kızıma bı zarar vermıyor aksıne Çok ılgılı memesını fln verıyo aĞzına aĞladıĞı zmn tesellı edıyor fln gÖzÜm arkada deıl yanı. Arada bı anneme gıdıp kalıyoruz 1 hafta k.vlıdem dınlensın dıye ıŞte Öyle bÖyle bÜyÜcecek acelecı kızım benım..

Bu arada ben 31+6 da raporumu almaya gıttım ÇalıŞacaktım kadın bana senın kasılmaların var ben senı ÇalıŞtırmam dedı 32 hafta ÇalıŞamaz raporu verdı ve ben akŞamına sancılandım hsataneye gıttım kendı drm bıle ŞaŞırdı sen kendını yormuŞun seın kasılman fln yoktu dedı. GerÇktende rapor ıŞlemı ıÇın gÜmrÜkten konaĞa kadar yÜrÜmÜŞtÜm o yÜrÜmek benı mahvettı. Allahtan aÇıklıĞım yoktu sadece sancım vardı.. 1 ay annemde kaldım pre...r dıye bı ıalÇla kızımın karnımda kalmasını saĞladı drm. Ama benım zıllı 36+3 de akŞam vaktı atak yapıp 36+4 de doĞdu. Çok zor bı doĞum oldu epıdural normaldı ama pek normal deĞıldı ıkınamadıĞım ıÇın bastırarak doĞurttular mahvoldum vajınamda varısler oluŞmuŞ hamılelıkte doĞumda onlar patladı ıÇlı dıŞlı Çok dıkıŞlerım vardı dıkıŞler 15 gÜnde ıyıleŞtı ama kaburgalarım 2 ay aĞrıdı nerdeyse.. Of Çok uzun yazmıŞım neyse geÇtı gıttı meleĞım kollarımda Şımdı allahıma Çok ŞÜkÜr.

günaydin kizlar a.s.

ceylinim arnavut hoşgeldiniz aramiza kizlar a.s. maşaAllah bebişlerinize ;)

banucum maşaAllah duruyaaa cok tatli olmus cadi ;) sende düşman catlatir haldesin kiz :D bi maşaAllahta sanaa ;)

tülaycim günaydin tatlim :) selincik nasil?

birsencim tebrikler canim a.s. bebişleride hastaneye götürcekmişin..inşaAllah biran önce gecer su hastaliklari yaa..

beyazcim zeynebede cok gecmis olsun ya..sen bugun hiç çikma..sicak sicak dursun kuzucuk evde..yarin vurdurursun ;)

esencim canim hayirli olsun ögretim yili a.s. gerginliğin ilk gün olmasindandir muhtemelen ;) Allah yardimcin olsun bitanem ;)

tutkuncum seninde Allah yardimcin olsun canim..hem iş,hem ev hem bebiş..eviniz tekrar hayirli olsun canim ;) umarim çooook mutlu olursunuz ;)

bengicim galiba sende bugun basliyorsun calişmaya..yanliş anlamadim umarim :) Allah yardimcin olsun tatlim ;)

beyaz16 hoşbulduk canım.
arnavut zor bi doğum olmuş geçmiş olsun.ama bebeğin hepsini unutturmuştur eminim.
dırımkızı sana da tebrikler. ayın üyesi seçilmişsin.hihoyyyt

efem bize gelince..dün cok yoruldum..23 gibi anca oturdum..ama her işimi yaptim :) çamasir,temizlik,yemek,ütü,yerleştirmek vs :) bugun bi çamasirim ve bulaşiklarim vr :) he tabi bide coook sevdgim yemek işi var :umursamaz:

bebişim hala kabiz..dün poposuna zeytinyagi sürdüm..biraz yapti..bugunde armut verdim..ben meyveyi pek tek vermiyordum..artik sade veriyorum..belki böyle işe yarar..bugun kayisi ile kuru erik alip kaynatcam..bikaç günde ondn vericem..bazi kizlarda ek gidaya baslaninca kabizlik olurmus..ayaklanana kadar sürebilirmiş..benim kizda onlardan herhalde..napalim ciktigi kadari kardir ugrascaz artik :)

efem bize gelince..dün cok yoruldum..23 gibi anca oturdum..ama her işimi yaptim :) çamasir,temizlik,yemek,ütü,yerleştirmek vs :) bugun bi çamasirim ve bulaşiklarim vr :) he tabi bide coook sevdgim yemek işi var :umursamaz:

bebişim hala kabiz..dün poposuna zeytinyagi sürdüm..biraz yapti..bugunde armut verdim..ben meyveyi pek tek vermiyordum..artik sade veriyorum..belki böyle işe yarar..bugun kayisi ile kuru erik alip kaynatcam..bikaç günde ondn vericem..bazi kizlarda ek gidaya baslaninca kabizlik olurmus..ayaklanana kadar sürebilirmiş..benim kizda onlardan herhalde..napalim ciktigi kadari kardir ugrascaz artik :)

canım ek gıdaya geçince zorlanıyor bebişler bende dün biraz üzüm suyu verdim rahat yaptı akşam birde tatlım sürekli jimlastik yaptır ayaklarını bisiklet sürer gibi çevir yavaş yavaş gazıda çıkıyor kolayda yapıyor şekercim

banucum iyiyim canım selinimde iyi habire yuvarlanıp duruyor yakında ayaklanıcak :))) teyzesi sen nasılsın canım kızlar nasıl

Sİzlerİ tanımak Çok gÜzel oldu yenİ arkadaŞlar edİnmek Çok gÜzel gebelİkveannelİktede bİr sÜrÜ arkadaŞım var hatta yÜz yÜze gÖrÜŞtÜklerİm bİle oldu... Burda olmaktandan mutluyum artık bİraz bİraz ÇÖzdÜm sİteyİ

evet benİm kayınvalİdem bakıyor eltİmİn 3 yaŞındakİ kızınada bakıyor allahtan eltİmİn kızı benİm kızıma bİ zarar vermİyor aksİne Çok İlgİlİ memesİnİ fln verİyo aĞzına aĞladıĞı zmn tesellİ edİyor fln gÖzÜm arkada deİl yanİ. Arada bİ anneme gİdİp kalıyoruz 1 hafta k.vlİdem dİnlensİn dİye İŞte Öyle bÖyle bÜyÜcecek acelecİ kızım benİm..

Bu arada ben 31+6 da raporumu almaya gİttİm ÇalıŞacaktım kadın bana senİn kasılmaların var ben senİ ÇalıŞtırmam dedİ 32 hafta ÇalıŞamaz raporu verdİ ve ben akŞamına sancılandım hsataneye gİttİm kendİ drm bİle ŞaŞırdı sen kendİnİ yormuŞun seİn kasılman fln yoktu dedİ. GerÇktende rapor İŞlemİ İÇİn gÜmrÜkten konaĞa kadar yÜrÜmÜŞtÜm o yÜrÜmek benİ mahvettİ. Allahtan aÇıklıĞım yoktu sadece sancım vardı.. 1 ay annemde kaldım pre...r dİye bİ İalÇla kızımın karnımda kalmasını saĞladı drm. Ama benİm zİllİ 36+3 de akŞam vaktİ atak yapıp 36+4 de doĞdu. Çok zor bİ doĞum oldu epİdural normaldİ ama pek normal deĞİldİ ıkınamadıĞım İÇİn bastırarak doĞurttular mahvoldum vajİnamda varİsler oluŞmuŞ hamİlelİkte doĞumda onlar patladı İÇlİ dıŞlı Çok dİkİŞlerİm vardı dİkİŞler 15 gÜnde İyİleŞtİ ama kaburgalarım 2 ay aĞrıdı nerdeyse.. Of Çok uzun yazmıŞım neyse geÇtİ gİttİ meleĞİm kollarımda Şİmdİ allahıma Çok ŞÜkÜr.

oy oy epey zorluk yasamissin canim :S neyseki cok sukur gecti gitti hepsi :) bebişine bakip bakip unut o günleri artik ;)

mutahharam nasılsın tatlım bebişimiz nasıl:) sağol tatlım duruda büyüyor teşekkürler

cok sukur canim bende serrosta iyiyiz..kabizlik var işte bi :) onunla cebelleşiyoruz :))

günaydın cnm
öyle yaptırayım değil mi
1-2 günden bişey olmaz

bişi olmaz canim merak etme ;) ama tabi hangi aşi ve nerde vurdurcaginada bagli..mesela verem asisi saglik ocaklarina sadece perşembe günleri geliyormus..öyle bişeyse git tabi..ama rotavirus gibi bişeyse sart diil..ama sanirim sen rotanin 2.dozunu yaptirmicaksin dimi?

canım ek gıdaya geçince zorlanıyor bebişler bende dün biraz üzüm suyu verdim rahat yaptı akşam birde tatlım sürekli jimlastik yaptır ayaklarını bisiklet sürer gibi çevir yavaş yavaş gazıda çıkıyor kolayda yapıyor şekercim

evt kiz cocuklarda kabizlik,erkeklerde de atesten cok cekiliyormus..öyle dediler bilemicem dogrulugunu..valla canim hamur gibi yoguruyorum onu :) gaz sorunu yok cok sukur..sürekli pirtliyor :))) pirtlayinca hemen bacaklarini yukari kaldiriyorum..bunuda hülya ögretti :) dün gece öyle yaptirdim kakasini :) birazda zeytinyagi sürdüm..bu sabahta cikti biraz..böyle böyle idare edicez artik napalim :)

Back
X