• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

teşekkürler kızlar ilginciği valla çocuklar öksürüyor ben anlmadım gitti aliş yine öksürük şurubu ve antibiyotik kullandığı halde ....bugün randevu aldım cerrahpaşadan hem cerraha görünecekler hemde çocuk dahileye ......

kızlar işlerim çok bugünn mutfağım talan çocuklara mama yapıp yedirteceğim sonra biberon kalkamış strelize edeceğim salon aksam çok dağıldı orayı toplamam lazım çamaşır katlamam lazım tabi bide bişiler yemem gerekk...çocukların izin verdiği kadar tabiii

ilginciğim çok şık cnm fiziğe bişey diyemiyorum zatenn

esenciğim ve değer eğitmelerin öğretim yılı hayırlı olsunn

esencim beyazcım teşekkürler fıstıklar:)))
siyahı çok severim bende beyazcım

esenim ahseninden ayrılmak zor olacak tatlım iyi mesailer dilerim çalışan anne olmak zor bitanem yaaa ama herşey güzel yavrularımız için tatlım

birsencim kıyamam bebişlere ben inşallah en kısa sürede düzelir tatlım alişimiz bünyesi hassas sanırım yiyenimin
teşekkür ederim yorumun için şekercim

öyle canım herşey onlar için
hayırlısı ilk gün olduğu için böyle öğrencilerimi görünce unuturum sanırım

kızlar merhaba ben bu siteye çoktandır üyeyim ama bi türlü anlamıyorum bu siteyi çok karışık diğer üye olduğum site öyle değil ara ara geliyorum ama karışık olduğundan bişey yazmadan çıkıyorum. neyse.
benimde 4 mayıs doğumlu kızım var ısmi Elif Naz 36+4 de normal doğum yaptım. 3100 gr 51 cm boy 35 cm kafa çapı vardı.
şuan en son 9 eylülde tartıldı 6650 63 cm boyu vardı maşallah kuzucuğuma...
ben izmirde yaşoıyorum 25 yaşındayım. özel bi firmada satış kontrol dep. çalışıyorum.
şimdilik bu kadar siteyi çözersem daha sık gelicem buraya

Son düzenleme:
arnavut hoşgeldin aramıza maşallah bebişinede güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle aslında site karışık değil canım mayıs anneleri topiğinde yazışıyoruz hepimiz aile gibi olduk burada:))) senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

arnavut hoşgeldin aramıza maşallah bebişinede güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle aslında site karışık değil canım mayıs anneleri topiğinde yazışıyoruz hepimiz aile gibi olduk burada:))) senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

hoşbuldum cnm. ya ne bileyim öteki site daha basit tüm konulara cvp yazabiliyorum burda sadece bu başlğı görebiliyorum diğer konulara nerden geçerim bilmiyorum aktif konular yok yani ezelden kalan yazılar bile var..
Neyse öyle yada böyle ben bu siteye ve bu topiğe girmeye çalışcam...:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız.birsencim ayın üyesi seçilmişssin tebriklerrr.alişinede geçmiş olsun canım inş.atlatır biran önce.arnavut canım aramıza hoşgeldin nasılsın..

HoŞbuldm canm. Nasıl olayım kızımı bırakıp ıŞe gıtmek acayıp koyuyor bana. Şımdı ben gıderken gÜlÜmsÜyor ama ılerde aĞlayacak gıtme dıye o zaman nasıl bırakıpta ıŞe gıtcem bılmıyorum.

herkese günaydınlar.
arnavut hoşgeldin. ben de burda yeniyim. birkaç gün oldu geleli. kendimi tanıtayım. ismim ayşe, 5 mayıs doğumlu kızımın adı ceylin.39+1 de spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3200 gr doğdu minişim.şimdi 7700 gr 64 cm. çankkale'de yaşıyorum. hamileyken işten ayrıldım. çocuğumu en az 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum. böyle işte...

herkese günaydınlar.
Arnavut hoşgeldin. Ben de burda yeniyim. Birkaç gün oldu geleli. Kendimi tanıtayım. Ismim ayşe, 5 mayıs doğumlu kızımın adı ceylin.39+1 de spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3200 gr doğdu minişim.şimdi 7700 gr 64 cm. çankkale'de yaşıyorum. Hamileyken işten ayrıldım. çocuğumu en az 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum. Böyle işte...

sende hoş geldin cnm. Benim kızla senin kızın arası 1 gün :)

bende hep kendim büyütmek istemiştim ama malesef hayat şartları böyle 74 günlükken işe başlamak zorunda kalmıştım. çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok allahtan k.validem alt katımdada çocuk yollarda telef olmuyor.

sende hoş geldin cnm. Benim kızla senin kızın arası 1 gün :)

bende hep kendim büyütmek istemiştim ama malesef hayat şartları böyle 74 günlükken işe başlamak zorunda kalmıştım. çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok allahtan k.validem alt katımdada çocuk yollarda telef olmuyor.
babaanne bakıyorsa iyi canım. gözün arkada kalmıyordur. ben burada gurbetteyim ne annem ne de kayınvalidem var yanımda. bakıcı da ben istemedim.

arnavutcum benim altı yaşında ve beş aylık iki kızım var
iki prensese sahibim bebeğim 19 mayıs doğumlu:) genel sezeryanla doğum yaptım bende yönetici asistanıyım canım üç yıldır bir firmada bende bebişimi iki buçuk aylıkken bırakıp çalışmaya başladım zor oldu ama herşey onlar için

Back
X