canım yaa Allah yardımcın olsun. ahtırladığım kdarıyla annen çok yardımcıydı sana, hamileliğinde o baktı hep. kadın da yıprandı artık demekki. sen neden sık sık annene gelip kalıyosun? eşine nereye gidiyor?günaydınlar berbat bir gecenin sabahından ömeri dün gece hiç uyumadı gibi bişeyy
saat 10.30 annem ben yatmyaa gidiyorum dedi...dedim gidemezsin ikiside uyanık yaa dedim.
ben tek başıma bunları uyutmayı başarabilsem evimde kalırdım dedim...bütün gün zsaten yoktun canım çıktı dedim
neyse kolay olan alşi aldı uyuttu iki dk.ömer ama uyumuyor 11 de basladım kolumda sallamaya saat 11.35 de uyudu gece tabi o uyuyana kadar ikikere aliş kalktı anneme sesleniyorum yok ömer tam dalacak ikikere bırak gittim aliyi uyuttum..
gece 1 de kalktık sonrasını bilmiyorum saat 7 de ömerle uğraışıyordun yarım saatlik bölüm pörçük uykuylayım........velet şimdi uyudu....gülhan çantayı aldın anneye ben annemdeyim ama evimde kocamla daha iyi bakıyorum düna annem dışardaydı bütüngün su akmadı vs.
aksam bana gelmiş iki patlıcan patates biber soyamadınmı dedi...
bende başladım bağrınmaya ben evde yapamıyorum iki çocukla kocam beklemiyorda senmi bekliyorsun pess dedim.. offfffffffff yaaa çocukları evde anneme bırakacam amrkete gidecem kafam dağılsınn
günaydın canım. afiyet olsun.önceden daha iyiydi oğluşum,şimdi beni hep gözünün önünde görmek istiyorkafamçokkarıştıgunaydın kızlar nasılsınız
banucum canım bencede bır görumce ıcın yuvanı yıkmaya degmez daha cok mutlu edersın onu sızın eşinl sorununuz hep gorumce yuzunden cıkmıyormu zaten aman evlenıyor karaktersız bırak evlensınde sızde rahatlayın başka turlu kurtulamıycanız bu yüzsüzden sende dıkkat et canım kendıne hasta olursun ıkı tane melegın var kım bakar onlara
gulhancım bacım annene gıdıyormuşsun bana bayagı yakınsın yanı gel bacım yamacıma gel :))))
cerencım canım ne guzel kahvaltı yapmısınız oglusunla bız 5.30 da kalktık hala fırsat bulamadım veletlerden sımdı bakıcıları geldı yıycem bırseyler
ama çok şükür gece uykumuz iyi:Saruboceq: akşam 9 filandı uyuduğunda,gece 4'te kalktı emdi,geri uyudu. sabah geri sekizde kalktı yine emdi,yanıma yatırdım. bu sefer de 9 buçuğa kadar beraber uyuduk
neyseki annen canın,iki laf söyleyip rahatlıyorsun. birde kaynanan olsaydı şimdi annen yerinde,o zaman iyice kudururduntülaycığım anlamıyorum annemi yaa ayağımda ali hem sallıyorum hemde kk ya yazıyorum
ikide bir sesleniyor aliyi uyuttuysan kalk bana yardım et yardım et
yaa ben o kadar kötüyümki hiçbişey yapamasım gelmiyor anlatamıyorum
dedim bir bardak bir çatal fazladan koyacan onunmu yardımını yapacam ne varmış ona yardım etseymişim yaaa..........sabah sbah beni buanlıma sokuyor kalbini kıracam ben evimde bile yapmıyorummmmmmmmmmm yaa