• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ayşecim bencede kesinlikle satma hiç bir kaynana gelinine 55 gr bilezik takmaz istisnadır herhalde böyle kaynanalar hem size 25-30 binlik arabada almışlar evede az çok yardım edeceklermiş kayınvalidelini ben alabilirmiyim :) istersen bir aylığına kaynanaları değiştirelimde bak senin ki melekmi yoksa şeytanmı kaydirigubbakcemile3 bende 2008 temmuz 27 de evlendim 4tane bilezik ve altın set taktılar ve hemen istediler taktıklarını bende kışın artık dayanamadım ve bozdurup gönderdim hepsini ayrıca inanırmısın evimde kaynanamın bir bardağı bile yokbenim ailem dayadı döşedi evimi düğünümüzüde biz yaptık anlayacağın bedavaya gelin aldılar ve halada çok yüzsüzler lafçılar iftiracılar dedikoducular ve ağzınla kuş tutsan dahi yaranamazsın bir tuhaflar yani anlatılacak gibi değiller tamam seninkiler ayrımcılık yapıyor oalbilirler ama boşver cnım bak eşinin mesleği var senin mesleğin var gül gibi geçinip gidiyosunuz kimseye muhatçlığınız yok kaynın tamam aklını kullanıp okuyamamıştır ama bence siz onlardan 2-0 öndesiniz kaynına ne kadar fazla şey yapsalarda ele bakmak çok zor hep kaynananların eline bakıcak hiç olmazsa senin öyle bir durumun yok kendi maaşınız var boşver canım bence çok fazla kafanı takma gör bak eltinde hep sana imrenir insanın eşinin işsiz olması hiçte kolay değil bak ne güzel senin eşinin bir işi var maaşı var ele muhtaçlığı yok tabi bu olayların iyi yönüne bakmak opuyorumnanaktan
Kız aynı benimki senin gaynanada hepsi iğğğğğrençççç

birsen nerelerde kızlar bilgisi olan varmı pınarda giremiyor artık eskisi kadar
kız sen nerdesin peki

iyi geceler kızlar ayy çok yoruldum benim oğlan 2 gündür uyumuyor gündüzleri çook güzel uyurdu ama artık uyumuyor az önce yatırdım 5 dk sonra ağlayarak uyandı sürekli çığlık atıyor damakları çok kaşınıyor şimdi babasıyla içerse çığlık atıyor gene diş mi çıkarıyor acaba belirti mi bunlar?

esracım yok sadece mama sandalyesi. netten hepsi...... .com sitesinden aldım. annadın demi siteyi? :)) markası comfy canım. biz beğendik. tepsisi 2 tane üstteki çıkıp yıkanıyo. boyu aşağı yukarı ayarlanıyor. ve sırt kısmı 3 kademe arkaya yatırılabiliyor. fiyatı uygun bişey arıyosan tavsiye ederim. ama 300-500 TL'ye de var mama sandalyesi a.s.

iyi geceler kızlar ayy çok yoruldum benim oğlan 2 gündür uyumuyor gündüzleri çook güzel uyurdu ama artık uyumuyor az önce yatırdım 5 dk sonra ağlayarak uyandı sürekli çığlık atıyor damakları çok kaşınıyor şimdi babasıyla içerse çığlık atıyor gene diş mi çıkarıyor acaba belirti mi bunlar?

yaa sen adını mı değiştirdin?? eski bizim kızlardan birsin değil mi? geçmişi kaçırmış olabilirimde:utangac:

bu arada çığlık derken,ağlama gibimi,yoksa öyle mutlu mutlu mu?

Cnm gir ya arasıra ıssız ada oldu burası hiç uğrayan yok korkarım kapanacak yakında topikimiz:gitme:
valla biraz rahatlayalım doluşuruz kız yine

Ayse seninkiler yine insafliymis, bizimkiler benim dogum öncesi kredi cektirdiler bize 17.000 Euro. Faiziyle olur 25.000 Euro. Doruk okula baslayana kadar ödeceyecegiz. Doruga güzel bir dogum hediyesi oldu anlayacagin. Üstelik esime vermediler krediyi, benim onayim gerekti. Bende salakligima doymayayim, imzaladim, simdi bosansak ya da esim ölse, mecburen ben ödemek zorundayim. Uyduruk bir ev vereceklerdi güyya, sözü bile gecmiyor artik...Aklima gelince sinirlerim öyle geriliyor ki anlatamam...Diger kaynima ev yapilmasini birak, ogluna bile yapildi evlenince.

Ya Doruk'u alistirmaya calisiyorum bende Gülhan'cigim, sürekli gezmeye cikartiyorum, telefonda ben konusurken, sesi aciyorum, olabildigince kalabalik yerlere gidiyoruz. Öyle aglamiyor ama temkinli davraniyor, güvende hissetmek istiyor kendini.

Esra'cigim hosgeldin. Esinde biraz anlayisli davransa...
dimi ama
kız bu erkek tarafı hep uyanık oluyor zaten
Herkese günaydın kızlar uzun bir aradan sonra aranızdayıım.Hepinizi çook özledim.geçmişe biraz baktım ama bitiremedim malesef çok fazla birikmiş çok şeyler kaçırmışım.Düzenli takip edemiyorum ama girmeye çalışıcam internetimiz yeni bağlandı sorunlu biraz daha önce söylemiştim sanırım taşınıcağımı.taşındım bir yakadan diğer yakaya benim için çok zor oldu hala alışma aşamasındayım.şimdi dışarı çıkıcam gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi.
hoşgeldin canım özledik
slm kizlar

ya bu topicc niye böle durgunlasmis yaa..paylasimlarin hergecengun artacagi yerinee,duraklama hissettim.bebekler buyudukce paylasimlarda artmali yaa...benneyaptımki

gece 2.bebekleri konusmussunuzz..benden size iki cocuklu bir anne olarak tavisyemm uygun yas 4 yas..
kuzenim iki tane dogurdu ust uste cook yiprandii..biri birini uyandiriyodu geceleri...birini doyuur digeri agliyo...ama benim kizim 4 yasindaydi kendi yemegini yiyordu,oyunlar oynuyoordu,kresten gelince de yorgun oluyordu zatenn.hamileligim rahat gectii o yuzdenn..simdi ise bana yardimci olmak istiyorr.artik anlicak yasta ,kardesini cook seviyor,kiskanmiyor aksinee..kiii zaten kendi de demisti ben kucuk bir kardesim olmasini istiyorumm diyee...gunduzleri kreste oldugu icin evde ogluma gerekli özeni gösterebiliyorum,teker teker buyutmek daha iyi bence,daha ilkler bebekligini yasamadan 2. taraftari deilimm ben..
bu benim dusuncemdi.isteyenlere yuce Rabbim versin insallahh..a.s.
çalışmaya başladık yakında toparlanırız yine 2. 2 sene sonra
günaydın kızlar nasılsınız? herkes 2.bebişi düşünüyor bendeeeeeeeee inşallah seneye ekimde tekrar hamile kalmak istiyorum tabi bir aksilik olmassa herşey yolunda gdierse her ne kadar eşim erken desede ikisi bir büyüsünler malum benim yaşımda geçiyor:))
kız 40 lar karışır belki yine
gunaydın canım ooo sen cok erkencı cıktın yaw bana 4 seneden once zor gelıyor valla
kız ikizlerle zor gerçekten
selam kızlar. şu ev mevzusunda bikaç arkadaş eşimin tepkisini sormuştu. (alıntı yapmayınca kim olduğunu unutmuşum,kusura bakmayın) eşim anasına hiiiç bişey demez!!! bana habire onları savunuyor. naapsınlar ,o çocuğun hiçbişeyi yok, benim maaşım var çok şükür!!! beni daha beter deli ediyor!!

bu arada benim kaynana 15.000'e çıkarmış limiti! bide biz arabayı satıp biraz daha düşük model bişi alalım,ordan da hiç yoksa 10.000 TL eve aktarırız diye düşünüyorduk. efendim arabayı satmayacamışız, kayınpeder öyle diyormuş!!! aslında bende arabamızı seviyodum,satmak istemiyodum ama adam böyle deyince gıcıklığına satmak istiyorum!! hem arabayı sattırma, hem keseyi açma, ohh ne ala memleket!! üstüne de çek krediyi, yıllarca onu öde!!! çok kızgınım çokk!!

annemle konuştuk biraz önce,o da beni gaza getiriyo yaa iyice gıcık oluyorum!! hep kocan yüzünden diyo! aslında haklı ama kocama laf söylesin de istemiyorum:((

kızlar yaa,çok canım sıkkın. hamileliğimden hatırlayanlar vardır belki,ben bişeyi kafaya taktımmı uyku bile girmiyo gözüme:(( gece 1,5 filandı uyuduğumda 5'te de geri uyandım. düşünmekten uyuyamıyorum:çok üzgünüm:
arabayı satarsan bi daha zor olur tatlım siz blöf yapın çoğaltın meblağı
Kızlarrrrr faceye bakınnnnn birsen eklemiş oyuncğı aynı kağana benziyoooooooooo kaydirigubbakcemile3
ay bizdede var ama kız hali senin oğlana benzettim bende yerim oğlunu senin maş..
merhaba kızlarrrrrrr
baya oldu giremeyeli özlemişim sizleri ya
konulara fransız oldum tabi giremeyince uzun zamandır
eşim evdeydi
gerçi halen evde pazartesiye kadar
aam iş için bi yerlere gidebilir haber bekliyoruz
pc onda oluyor evde olunca bana pek değmiyor
bide benim okul işi var tabi
git gel bakalım ne olacak sonumuz
umarım tüm bebeişler iyidir
hoşgeldin canım
hep iş engel bize.
mutahara kız şu senin kızın bantlerına hastayım
burcum ne o gönderdiğin anlamadım kız

bencede diştir canım çok sızı yapar yavrum ya

esracım yok sadece mama sandalyesi. netten hepsi...... .com sitesinden aldım. annadın demi siteyi? :)) markası comfy canım. biz beğendik. tepsisi 2 tane üstteki çıkıp yıkanıyo. boyu aşağı yukarı ayarlanıyor. ve sırt kısmı 3 kademe arkaya yatırılabiliyor. fiyatı uygun bişey arıyosan tavsiye ederim. ama 300-500 TL'ye de var mama sandalyesi a.s.
çok beğendim tatlım siteyi anladım sağol.
Birsen o köşe koltuk bende bakıyorum bi sitede 650 ye birçok çeşit var ama kaliteyi bilemem sana yakın gerçi

kızlar yine beeeen
nabersiniz?
Sibel de benim gibi iş temposundan şikayetçi sanırım çok zor onu anlıyorum
Pınarda bi gelemedi be ne pc ymiş olmadı gitti
Dırımcım ne alcan yatak mı?
Ceren senin o dandolinmi hani şu titreşimlilerden yoksa sadece mama sandalyesi mi bana yazsana nerden aldın?
KNK kız beni unutmuşsun kız aşkolsun
Hülya sendemi hala ek gıdada problem çekiyorsun.
Gülhancım dünürüm nasılsın?
Mutahara nerde bu arada ?

off cnm yaaa hiçç sroma valla bazen ağlata ağlata yediriyorum :1no2:
heleki akşamları muhallebi yedirirken
bir elini ayağımın altına koyuyorum bir elimle hem kaseyi hem diğer elini tutyorum şarkı turku ilahi ninni aklıma gelen herşeyi söylüyorum ama nafile denemediğim çeşit yapmadığım şebeklik kalmadı yaw senağlamasenağlama

Tutkunum yazılarımızın sağ üst kösesine bak bendede simit çay çilek ayakkabı var mesela onlar satın alınıy puanla sendede olsun cnmmmmmm kusur kalma diye rep verdim o reple alıcanna.s.

bir elini ayağımın altına koyuyorum bir elimle hem kaseyi hem diğer elini tutyorum şarkı turku ilahi ninni aklıma gelen herşeyi söylüyorum ama nafile denemediğim çeşit yapmadığım şebeklik kalmadı yaw senağlamasenağlama
sorma bizdede aynı dert yemek istemiyor biberon rahat geliyor Gazel de hastalanmış geçmiş olsun tatlım ya

Tutkunum yazılarımızın sağ üst kösesine bak bendede simit çay çilek ayakkabı var mesela onlar satın alınıy puanla sendede olsun cnmmmmmm kusur kalma diye rep verdim o reple alıcanna.s.
sağol tatlım benim hemen alcam

kızlar yine beeeen
nabersiniz?
Sibel de benim gibi iş temposundan şikayetçi sanırım çok zor onu anlıyorum
Pınarda bi gelemedi be ne pc ymiş olmadı gitti
Dırımcım ne alcan yatak mı?
Ceren senin o dandolinmi hani şu titreşimlilerden yoksa sadece mama sandalyesi mi bana yazsana nerden aldın?
KNK kız beni unutmuşsun kız aşkolsun
Hülya sendemi hala ek gıdada problem çekiyorsun.
Gülhancım dünürüm nasılsın?
Mutahara nerde bu arada ?

cnm yatak değil köşe koltuk

cnm diştir aynı sorun bendede var

bencede diştir canım çok sızı yapar yavrum ya

çok beğendim tatlım siteyi anladım sağol.
Birsen o köşe koltuk bende bakıyorum bi sitede 650 ye birçok çeşit var ama kaliteyi bilemem sana yakın gerçi

çabukkk söle kızzz neresi orası gidip bakemmm

yaaa neden böyle yapıyor yaaa........anne sütü demek her güsel şeye bedelmiş
bizimkilere çöp versen yiyor bee geçen misafiriğe gittik annem 4-5 kaşık normal ıspanak yemeği yedirdi içine ekmek ufaladı yedi bu delülerr
peynire bitiyolar mamaya koyamadan veriyorum ...pekmezede ..yumurtayada biizm yediklerimizden olsunda ne olursa olsun havuçlu patatesli kabaklı pirinçli tuzsuz ve salçasız mercimek çorbası yediler bugünn

kız nerden alcam ama bulamadım nasıl

almışsın iştee

yaa sen adını mı değiştirdin?? eski bizim kızlardan birsin değil mi? geçmişi kaçırmış olabilirimde:utangac:

bu arada çığlık derken,ağlama gibimi,yoksa öyle mutlu mutlu mu?

evet canım nick mi değiştirdim.çığlık işte hiç susmuyor hiç mutluluktan atar gibi değil valla.

birsencim çok zor ya eğer diştensense çıkarana kadar yandık yine uyuttum zar zor uyanmazsa tabi gözleri kıpkırmızı oldu kanlandı ama uyumamak için nasıl direndi yavrum ne bulursa ağzına götürüyor ısırmaya çaışıyor biberonu bile öyle bir ısırıyor ki.
canım bende de var köşeli koltuk açılıyor yatak oluyor o yönden iyi ama oturmaya gelince hiç kullanışlı değil çok pişman oldum ben aldığıma birisi gelse tren gibi diziliyorsun valla.en iyisi oturma grubu.

birsencim çok zor ya eğer diştensense çıkarana kadar yandık yine uyuttum zar zor uyanmazsa tabi gözleri kıpkırmızı oldu kanlandı ama uyumamak için nasıl direndi yavrum ne bulursa ağzına götürüyor ısırmaya çaışıyor biberonu bile öyle bir ısırıyor ki.
canım bende de var köşeli koltuk açılıyor yatak oluyor o yönden iyi ama oturmaya gelince hiç kullanışlı değil çok pişman oldum ben aldığıma birisi gelse tren gibi diziliyorsun valla.en iyisi oturma grubu.
2

cnm ben daha hiçç uyutamadım savaştayım yaaa..... hergece aynı deli olCam

ayaklarım acıdı sallamaktan kasıyorda kendini atmak istiyor ayağımdan

cnm benim odam küçük idal olarak iyi biz şimdi iki çakyattayız.... köşe alırsak
bir çekyatı çocukların oraya koyacaz..... biri kalacak yine

Ahseni uyutuyorumm çok uykum var eşime dedim hiç oralı değil
çok canım sıkkın kızlar adam hiçbi işe yaramıyor pijamasını bile simit şeklinde bırakıyor ya
ne yapcam benn:((

esen cnm eğer öğretmen olmasaydın işi bırak derdim yalan yok kadın her işe yetişsin ama adam bir işi yapsınn.............

sende kadın tut cnm günlük evi toplamaya .....yada o toplar parası kıymetliyse

uyuz oluyorum yawww

yaa ömeri uyutayım derken ali uyandı ...anneme sesleniyorum bilmem kaçıncı uykusunda

seslenirken ayağımdaki ömer uyandı tekrar salla aman yaaaaaaaa çıkıyorsa çıksın bu dişşş

yoksa olmadık yerden bi diş ben çıkaracam

sorma yaa valla eğer ihtiyac olmasaydı cidden izne ayrılırdım devlet memurluğu olmasaydı da bırakırdım işi
çok canım sıkkın söylüyorum tamam diyor arkamı dönüyorum aynı ne bu ya deli olacağım
en sevmediğim kadın tipi dırdırcı kadındır öyle oldum bende
ama bugünden itibaren susucam hergün ona kızdığım şeyleri bir kağıdayazıcam
patladığım yerde de eline verice ceviz kabuğunu doldurmayacak bişeyden patlamadığımı anlasın poffffffffffffffffffff

günaydn hanımlar sonunda donduk ızınden ızmıt cok guzeldıı
orda ızmıtlı kkcılarla bıle bulustum
ama 2 gunde vardık 2 gunde donduk yolculuk cok guzeldı karadenız sahıl yolunu kullandık karadenız o kadar guzelkı anlatamam
neyse ama oğlum ben ve esım hastaladık oglum ıstahlı bır sekılde oksuruyor dr pedıtusla asıste baslattı ınsallah gecer
ıns kızlar hepınız ıyısınızdır hasta bebıs falan yoktur umarım
hepınızı cok ozledım optum sızlerı ve bebıslernızı

Back
X