• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Banuşum belki haklısın suanda böyle düşünüyorum.ılerde fikrim değişebilir.Hiç birsey için kesin konuşmak doğru değil.Ki ben Boradan önce 3 cocuğum olsun kalabalık aile olalım isterdim lakın pasa benı altüst etti.
Cok özeniyorum sakın bebeklere umarım Borada dediğin gibi düzelir.

Ve allah razı olsun esimden benım butun kaprısımı cekiyor.Ben 2 gunde bir mutlaka ağlarım sinirden.Hergun benı 5 kere arar, akşam cıcekler getirir.Kendimi iyi hissedeyim diye alışveriş yapmam için israr eder.Ve tam gun yanımda yardımcım var.Tum işleri yapıyor.Ben sadece Boraya bakıyorum.Kadın biraz bakayım diyor ama durmuyor Bora dayanamıyorum alıyorum hemen.

Gülhancım sıkma canını tatlım şöyle emeklemeye etrafı keşfetmeye başlasın rahatlayacağız.Ne kadar güzel eşinde sana yardımcı.

Neyse kızlar bende çıkıyorum öpüldünüz oğluma koşayım

Banuşum belki haklısın suanda böyle düşünüyorum.İlerde fikrim değişebilir.Hiç birsey için kesin konuşmak doğru değil.Ki ben Boradan önce 3 cocuğum olsun kalabalık aile olalım isterdim lakın pasa benı altüst etti.

Ve allah razı olsun esimden benım butun kaprısımı cekiyor.Ben 2 gunde bir mutlaka ağlarım sinirden.Hergun benı 5 kere arar, akşam cıcekler getirir.Kendimi iyi hissedeyim diye alışveriş yapmam için israr eder.Ve tam gun yanımda yardımcım var.Tum işleri yapıyor.Ben sadece Boraya bakıyorum.Kadın biraz bakayım diyor ama durmuyor Bora dayanamıyorum alıyorum hemen.

canım çok şanslısın ki eşin seni mutlu etmek için çaba sarfediyor bak göreceksin bora biraz daha büyüsün rahatlayacaksın çok şükür ki sağlıkları yerinde bebişlerimizin tatlım

herkesi öptümmmmmm kocaman kızlar hep hayatta benden daha kötü durumda olanlar var diyerek kendimi güçlü hissetmişimdir yoksa stres dolu bir hayata karamsar bakarsak boğulur gideriz kızlar neyse çok konuştum ben muckkkkopuyorumnanaktan

Banuşum belki haklısın suanda böyle düşünüyorum.İlerde fikrim değişebilir.Hiç birsey için kesin konuşmak doğru değil.Ki ben Boradan önce 3 cocuğum olsun kalabalık aile olalım isterdim lakın pasa benı altüst etti.

valla haklısın cnm,kadoına bu çocuklarla nasıl güvneceksin,boğazlayıverirler valla,ben öyle diyorum eşime, iki sonra kaçar kadın diyorum?

ayşecim bencede kesinlikle satma hiç bir kaynana gelinine 55 gr bilezik takmaz istisnadır herhalde böyle kaynanalar hem size 25-30 binlik arabada almışlar evede az çok yardım edeceklermiş kayınvalidelini ben alabilirmiyim :) istersen bir aylığına kaynanaları değiştirelimde bak senin ki melekmi yoksa şeytanmı kaydirigubbakcemile3 bende 2008 temmuz 27 de evlendim 4tane bilezik ve altın set taktılar ve hemen istediler taktıklarını bende kışın artık dayanamadım ve bozdurup gönderdim hepsini ayrıca inanırmısın evimde kaynanamın bir bardağı bile yokbenim ailem dayadı döşedi evimi düğünümüzüde biz yaptık anlayacağın bedavaya gelin aldılar ve halada çok yüzsüzler lafçılar iftiracılar dedikoducular ve ağzınla kuş tutsan dahi yaranamazsın bir tuhaflar yani anlatılacak gibi değiller tamam seninkiler ayrımcılık yapıyor oalbilirler ama boşver cnım bak eşinin mesleği var senin mesleğin var gül gibi geçinip gidiyosunuz kimseye muhatçlığınız yok kaynın tamam aklını kullanıp okuyamamıştır ama bence siz onlardan 2-0 öndesiniz kaynına ne kadar fazla şey yapsalarda ele bakmak çok zor hep kaynananların eline bakıcak hiç olmazsa senin öyle bir durumun yok kendi maaşınız var boşver canım bence çok fazla kafanı takma gör bak eltinde hep sana imrenir insanın eşinin işsiz olması hiçte kolay değil bak ne güzel senin eşinin bir işi var maaşı var ele muhtaçlığı yok tabi bu olayların iyi yönüne bakmak opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar Tulaycım.

Sağol Sibelim inşallah bunlar hatıralarda kalır.Evet canım esımde böyle olmasa akıl hastanesıne gelirdiniz artık ziyaretıme.Özledik senı ya Pınarda kayıp

ayşecim bencede kesinlikle satma hiç bir kaynana gelinine 55 gr bilezik takmaz istisnadır herhalde böyle kaynanalar hem size 25-30 binlik arabada almışlar evede az çok yardım edeceklermiş kayınvalidelini ben alabilirmiyim :) istersen bir aylığına kaynanaları değiştirelimde bak senin ki melekmi yoksa şeytanmı kaydirigubbakcemile3 bende 2008 temmuz 27 de evlendim 4tane bilezik ve altın set taktılar ve hemen istediler taktıklarını bende kışın artık dayanamadım ve bozdurup gönderdim hepsini ayrıca inanırmısın evimde kaynanamın bir bardağı bile yokbenim ailem dayadı döşedi evimi düğünümüzüde biz yaptık anlayacağın bedavaya gelin aldılar ve halada çok yüzsüzler lafçılar iftiracılar dedikoducular ve ağzınla kuş tutsan dahi yaranamazsın bir tuhaflar yani anlatılacak gibi değiller tamam seninkiler ayrımcılık yapıyor oalbilirler ama boşver cnım bak eşinin mesleği var senin mesleğin var gül gibi geçinip gidiyosunuz kimseye muhatçlığınız yok kaynın tamam aklını kullanıp okuyamamıştır ama bence siz onlardan 2-0 öndesiniz kaynına ne kadar fazla şey yapsalarda ele bakmak çok zor hep kaynananların eline bakıcak hiç olmazsa senin öyle bir durumun yok kendi maaşınız var boşver canım bence çok fazla kafanı takma gör bak eltinde hep sana imrenir insanın eşinin işsiz olması hiçte kolay değil bak ne güzel senin eşinin bir işi var maaşı var ele muhtaçlığı yok tabi bu olayların iyi yönüne bakmak opuyorumnanaktan

canım çok haklısın ele muhtaç olmaktansa hiçbirşey yemem içmem otururum bende senin gibi zor şartlarda evlendim eşimin ailesinin bir iğnesi bile yok emeğide hakkıda yok iyiykide olmamış şimdi hiçbirşeye karışamazlar bizimle ilgili

Evet Banucum cok sanşlıyım.Ve herzaman halıme sukrederim.Sağlıklı olması en buyuk gucum zaten arkadasım.

Ferda ben de aynı şeyi düşünüyorum canım.Kımse bakamaz bunlara.Anne olarak benım bıle tahammulum bıtıyorsa kadına hıç guvenemem.

buradayım annemdeym bi,liyorsunuz gelen giden şimdide poğaça yapacam kardeşime arkadaşım gelecek

istikbale gittim köşe koltuk istiyorum ama klasik modelmiş ...ben spor istiyorum

oda yataşda var oda yatak oluyor sandığı yok ....fiyatlarda 1700 -1800 arasııı pöfffffff

canım çok haklısın ele muhtaç olmaktansa hiçbirşey yemem içmem otururum bende senin gibi zor şartlarda evlendim eşimin ailesinin bir iğnesi bile yok emeğide hakkıda yok iyiykide olmamış şimdi hiçbirşeye karışamazlar bizimle ilgili

evet karışamazlar diyoruz ama yinede uzaktan herşeye ellerini sokuyorlar eşim cevaplarını veriyor ama yinede insanın moarlini bozmaya yetiyor yaptıkları

Hulya yoğurt 6.aydan sonra dedi bizim doktor.Bora 11 inde 5. ayı bitirdı.Yarın gidicez bakalım sorucam tekrardan meyvayıda yenı baslattı önce sebze yedik.Kendı hazırlıycan kahvaltı cok faydalı umarım kolay alışır gazelim.

Aysecan sıkmak olurmu bacım hepimiz fikrımızı söyluyoruz.Sen biraz takıntılısın isim konusunu hatırlıyorum.Sıkma tatlı canını.
yaa evet öyleyim:utangac: diyorum ya düşünmekten bütün gece uyuyamıyorum. ve şu iş hallolana kadar da sanırım bana uyku haram!:çok üzgünüm:

canım senı cok ama cok iyi anlıyorum.Ben inan wc bıle gıdemıyorum bazen.Zaten Borada bebek gıbı ağlamıyorkı çığlık çığlığa sankı bir yerını kesıyorum cocuğun.Ben de kendımde cok hata aradım.Ve su anda 2.duşunmek bıle istemıyorum.İsterse esım benden ayrılsın.Yasayan bilir huysuz cocuğu ben evde ne temizlik ne yemek hıçbirsey yapamıyorum.Cok ta mutlu bir hamılelık gecirdim ama kısmet.6.AYDAN sonra düzelir diyorlar ama umudum sıfır.Ay cok dertlendım yıne bız özelden dertlenelım cicim.
Herkes bıktı benım oğlanın fenalığından.
hayır canım ,bak bir üstte sen bana diyordum,şimdi de ben sana. neden bıkalım bacım, anlattıkça rahatlıyor insan. dinleyecek birileri varsa ne mutlu bizeopuyorumnanaktan

canım,çok güzel yazmışsın sağolasınopuyorumnanaktan haklısın aslında. çok şükür ikimizinde maaşı var ve bugüne kadar ailelerimizinde yardımı ile hiç sıkıntı çekmeden geldik. yaptıklarını inkar etmiyorum. düğünümde de takımı taktı, doğumumda da. evlendiğimizde sıfır arabamızı da aldı. ikimizin ailesi ortaklaşa bütün evimizi döşediler.
tamam kötünün kötüsü var ama biliyorsun,benim sindiremediğim hep kaynımı kayırmaları:çok üzgünüm: ve eşim ağzını açıp tek bir laf söylemez!! söyletmez de!kötükedihüso

ooo bize aldıkları arabayı eşim değiştirecek diye bi araba laf ettiler. gittik değiştirdik yine de, sonra kayınpeder bi ton surat yaptı. şimdi de baksana,arabayı satmasınlar diyormuş!
herşeyimize karışıyorlar.

evet karışamazlar diyoruz ama yinede uzaktan herşeye ellerini sokuyorlar eşim cevaplarını veriyor ama yinede insanın moarlini bozmaya yetiyor yaptıkları
yoook benim eşim ağzını açıpta aa bile diyemez annesine, hele de babasına!

İyi akşamlar Tulaycım.

Sağol Sibelim inşallah bunlar hatıralarda kalır.Evet canım esımde böyle olmasa akıl hastanesıne gelirdiniz artık ziyaretıme.Özledik senı ya Pınarda kayıp

Valla Canım bende sizi çok özlüyorum ama öyle bir iş temposu içerisindeyimki inan bazen tüm gün lavaboya gidemediğim oluyor.Neyse oturacak bazı şeyler zamanla.Pınar'ın da bilgisayar sorunu halen çözülmedi malesef

Birkaç şey yazayım ya Yağız hazır uyumuşken birazdan kalkar uyuyana kadar da kitler giremem kesin mirmirmirmir

Burcucum senin yazdıklarına da alıntı yapamadım kusura bakma tatlım sorma baya koptuk siteden kağanın resimlerine sürekli bakıyorum face den maşşallah oğluşuma.

Tubacım şu konu meselesinde de haklısın çok rutine bağladık.Bebek bakımı ve eğitimi ile ilgili her hafta yeni bir konu hakkında konuşalım derim ben,önderlik edip ilk konuyu sen açsana alkisalkisalkis

Ferdacım ek gıda olayını sormuştun sanırım hatırımda kaldığı kadarıyla.Bizim oğlan sabah meyve öğlen çorba ikindi muhallebi akşam üstüde yoğurdunu yiyor.Muhallebiyi kaşıkla yemiyordu akşam uykusu gelince çok mızmız oluyor biberonla içiyordu öğlen verdiğim için onuda bıraktım.Bebelac 2 ye geçtik bu arada devam sütü 1 e göre bayada koyu tok tutuyor sanırım gece 5 saat sonra falan acıkıp uyanıyor.Cumartesi kontorlümüz var normalde yarın tam 6 aylık oluyor.Kontrolden sonrada kahvaltıya başlıycaz peynir pekmez falan umarım onuda yer.Fikir verebilmişimdir umarım.

bende yatar öptümmm

esen bi ara senle özel görüsecem ama evemi geçem öncee
hayırdır birsencim ne konuşacaz merak ettim şimdii
slm hatunlar...

gülhan'ım borayı anlatıyosun ya zaten degişik bi çocuk oldugu belli kuduruk oglun çok akıllı olacak maş. nazar degmesin ama şu testi çok merak ettim dr nasıl karar verdi test yapmaya?? senmi istedin??
bu arada kendine eziyet edip durma zayıflayacam die gayet formdasın bizim gibi yada benim gibi tosuncuk çıkmamışsın resimlerde...
sünnetinizde hayırlı olsun heyecanını paylaştım resimleri görünce..

sibel'im yagıza ve sana geçmiş olsun sanki benim başıma gelecekmiş gibi temkinlliyim niyeyse.. sana kolay gelsin ayrıca bidaha görüşemedik cnm ya mail geldi degilmi??

esen sana ve kızına çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..

gülşah'cım işe başlıyormuşsun cnm hayırlısı olsun.. duru yagmurda düşmüş cnm ya geçmiş olsun olacak böyle kazalar sen dikkatli ol ve panik olma ya. görümceeyle aran nasıl bakabilecekmi kıza??

ayşe'cim mama sandalyesi ve eviniz hayırlı olsun kaynanalar ihtiyaç olunca kırparlar malesef...

filizcim doruk u ve seni çok öpüyorum ve şu cd olayına bende girişiyorum..

hülyacım geçmiş olsun benimde burnum tıkanıyo ya kabusum bu bennim temizligimde bitmediiii..

burcu mm 2.bebeler falan insanın fikri neyse zikride o olurmuş kakar verdin galiba?? büyük cesaret aynı şeyleri sil baştan belki seneye..

offf yaaaa unuttugum şeyler oldu kusura bakmayın..

heee tubayı merak etmiştim gelmiş.. herşey yolunda inş. hergünü rapor halinde okuyunca merak ediyo insan...

kızlar beni kızım tamamen bıraktı yani emmiyor 1 hafta oldu uykusundada deddedince ve emmeyince sagdıgımdada 10cc bile çıkmıyordu bunun içinmi saatlerce ugraşacam dedim ve 1 haftadır hiç sagmadım ve emzirmedim..
çok sıkılmıştım emmiyo diyo bıraktı işte diyip kestim birden.. birazda o stres kalktı üzerimden bu kadarmış saglık olsun.. yapıcak bişi kalmadı...

bişi soracagım kızıma çorba yaptımiçinde pat,havuc,kabak,brokoli,azyeşil merci,kırmızı meci ve 3 adet kuşbaşı et parçası attım pişince çıkarıcaktım içinden ama unuttum ve rondoya vurdum etler parçalanı ama çorba çok oldu 12 günlük çorbası çıktı düşünün yani..
tek ögünlük yapıp buzluga attım çıkarıp içine kaşık maması katıp yediyorum ve defne çok severek yiyor.. zararı olmaz inş. yeşil mercimekte atınca pratein çok oldu gibi geldi..
birsen sanada demişler paşalar kıymalı yiyebilir die onu görünce rahatladım bizim 6.ayımız 24bitiyo..

bişiler dha diyecektim emme unuttum gari..

geçde olmuş hepinizi öpüyorumm

teşekkürler canım atlattık şükürr
sizin hakkınızda da hayırlısı sen elinden geleni yaptın ama stresten kurtulmuşsun canım

hulya geçmiş olsun güzelim

ay herkes ikinci demiş yaaa ben korunmuyorum olursa olur ama olmazsa tekrar tüp bebek yapmaya mecalim yok acıkçası

kızlar yine beeeen
nabersiniz?
Sibel de benim gibi iş temposundan şikayetçi sanırım çok zor onu anlıyorum
Pınarda bi gelemedi be ne pc ymiş olmadı gitti
Dırımcım ne alcan yatak mı?
Ceren senin o dandolinmi hani şu titreşimlilerden yoksa sadece mama sandalyesi mi bana yazsana nerden aldın?
KNK kız beni unutmuşsun kız aşkolsun
Hülya sendemi hala ek gıdada problem çekiyorsun.
Gülhancım dünürüm nasılsın?
Mutahara nerde bu arada ?

Back
X