Iyi Geceler,
Yatmadan önce bir bakayim dedim, cok yorgunum bugün...
Doruga bugün uzun süredir istedigim ve aylardir arastirarak, en iyisi olduguna karar verdigim bir uyku tulumu aldik, birde oyun halisi. Ama korktu oyun halisindan, umarim alistirabilirim, cokta güzel, kaliteli birsey, ziyan olursa cok üzülürüm.
Hülyacigim o emmeme krizini bilirim, sinirlerim öyle geriliyordu ki, oturup agliyordum bazen. Allah sabir versin. Acaba yedigin birsey mi sütün tadini degistiriyor? Ben sarmisak kullaniyordum bazi yemeklerde, sarmisagi kullanmayi birakinca emmesi normallesti.
Ayse tebrik ederim, güle güle oturun evinizde. Darisi evi olmayanlarin basina...
Özlem'cigim, eger esin yüzügünü takmiyorsa, bence sadece kendi yüzügünü degistir. Bende takmiyorum yüzügümü uzunca bir süredir, hamilelikte rahatsiz ettigi icin cikartmistim, unutmusum takmayi, sen hatirlattin vallahikaydirigubbakcemile3
Burcu'cugum, sorma canim, cok bitirim benim bizdigim. Emeklemeyide ögrendi ya, korkuyorum iyice. Nöbet tutuyorum basinda sürekli, su oyun halisina alisirsa, cok iyi olacak...
Yarin büyük ihtimalle giremem, bir sürü ütüm var ve esim evde, disari cikariz. Görüsemezsek, simdiden herkese iyi hafta sonlari...
canım onunkinide benimkinide satıp onların parasıyla kendime alıcam sadece:lepi:
eşime yokkk nasılsa takmıyorkaydirigubbakcemile3
aldıklarınzıı güle güle kullanın cnm
senin aldığın kadife pantolonu giyiyor zeynep şimdi
giydirdikçe seni hatırlıyorum cnm
tekrar teşekkürler