• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

aman yawww işleri bitiremedim savsak savsak iş yapıyom aygazı cifledim aygazın yanında cam var çerceveleri çifledim ,,yerlerde cif dökerek sildim şimdi tezgaha çamaşır suyu döktüm bekliyom
orayı silem yatak odasını sadece silecem allahtan tozunu almıştım ....sonra antreyi saonu banyoyu silecem ....çamaşır asacam ,yemek yapacam pöffffffffffff

kızlar benım ogluşş uyandı..yataında donencesıyle meşgul 10 dk sora sıkılır ben kacarrrr artık akşam uyumz heralde benımkı uyursa gelırım gene optum hepıcınıı...
bıde ben resım yuklerken 600 800 secıyom benımkını hep 1200 olarak yukluo bu ımagen shack stesı yafs nıe ole anlamadımmmm poffffffffffffffff

kızlar benım ogluşş uyandı..yataında donencesıyle meşgul 10 dk sora sıkılır ben kacarrrr artık akşam uyumz heralde benımkı uyursa gelırım gene optum hepıcınıı...
bıde ben resım yuklerken 600 800 secıyom benımkını hep 1200 olarak yukluo bu ımagen shack stesı yafs nıe ole anlamadımmmm poffffffffffffffff

canım oğlan saat başı kalkıyomuş bundan yakınmışsın benimkide öyle yapyodu belki hatırlarsın bende bundan bahsediyodum hep seningibi muhallebi verdim yatmadan önce acaba açmı diye diye çocuk her mızıkladığında aldım emzirdim sonra yarım saate düştü o bi saatler sakın sakın mama verme oğlun buna alışmış ana kokusu istiyo sütün yeter şimdiye kadar yettiyse aynını ben yaşadım salla saat uygulaması yap bir hafta saatli emzir geri mızıkladığında salla bak biz böyle düzeldik gece 1 de emzirdim 3de 5de 7de 9 da uyandık ben böyle kurtuldum ama bir hafta heeep salladım bide gündüz çok uyutmaa.s.

selam kızlar ben geldim. tüm gün yoktum. okuldan arkadaşlarla bebek görmeye gittim.özlemişim, iyi oldu:)) onlar bana okuldaki dedikoduları anlattı,bende kaynana çekiştirdimzemuszemus
dün akşam da misafirlerim yarı yarıya fire verdi!! 11 kişiydik. bana daha rahat oldu tabi ama pastalar hep kaldı. bedne dolaba attım ohhh bi misafir daha savarım onlarlazemuszemus
bu arada kuzum kabız oldu dün ilk defa:(( çookk ağladı,hemde katıla katıla:çok üzgünüm: yaş döktü gözlerinden yavrum. misafirimle de hiç ilgilenemedim kuzu huzursuz olunca:1no2: en son dayanamadım fitil koydum. onla da azcık yaptı yine bağıra bağıra:(( heralde patatesten oluyo. çorbadan. ama patates koymadan nası çorba yapimki??:sm_confused:
kuru kayısı haşlayıp verecem birazdan.

ev için hayırlı olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
ayrıntılara gelince; altınlar gidecek, az kaynana hanımdan, az da annemlerden yardım alacaz. geri kalanı da 2 yıllık filan kredi çekecez inşallah. daha ödeme filan hiç bişi yok ama el sıkıştık. karşı komuşumuzun evi olunca,problem olmaz ne de olsa. inşallah yeni evimin resimlerini de paylaşmak istiyorum sizinle, 1 aya kadar taşınacazalkisalkisalkis:sm_cool:

birsen, hülya ve tuba kuzuların videolarını izledim face'de. çok tatlılar maşallah:))
burcu naptın bacım,mal mülk,hayvanlar hep sana kaldı bugün ben olmayınca hee?? kağan'ıma da çok güldüm,sıpa demek çarşafı kendine çekiyo popoyu kaldıramayınca:))
aslı canım,bikaç gün daha ver muhallebi, ondan sonra bence kalkmaz bu kadar. ya da dediğin gibi mama takviyesi de yap,doymuyorsa uyumuyordur.

bu ne ya film gibi maş. :nazar:maş.:nazar:maş.:nazar::nazar:
valla bayıldım ve kıskandım benim koca bu kadar ilgilense kızla bende bırak agdayı evde epilasyon yaparım:roflol::roflol::roflol: allah nazarlardan saklasın hep böyle kalın...

ohhhhh afiyet olsun kıs senin kızda anası gibi herşeyi svecek heralde... hemde anası okadr seviyoki daha yemekleri bırakıp rejime bile başlayamadı:1no2::1no2:...

cnm sormuşsun kaşık mamasını nie katıyorum,
çorbayı sade verince içmiyor hemde kıvamsız oluyor sulu olunca mamayla dengeliyorum iştahla yiyo başka türlü yemiyo..

kız hülya begenmedinmi davetimi yoksa seni özel olaraktanmı çagırmadım diyemi dil çıkarıp duruyon bakim??
ben bilmem esen gelirse sende gelicen cicimmmm....
haftaya karar versekmi?? haftaya bigün bekliyorum heee hadeee:dance::dance::dance:

gelsem miki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

slm kızlarr benim oğluşlar bugün ik zararlarını yaptılar kahvaltıyı eşim yere kurmuş onlarıda kucağımıza alıp kahvaltı yapak dedik aman aman sen ömer bardağa vur koca su bardağını devirdi neyseki halıya polar ve çarşaf sermiştim halı ıslanmamış bile.....

kahvaltıda ,peynir,çay,domates suyuna bandırılmış ekmek,zeytin yediler ...süperler yaa bayılıyor sofrada bizle olmaya hehe....

ben bugün temizlik yapacam kociş evdeyekn temiz olsun.....h.içi yapmam felan

nurten kıss haftaya demişsin ama ben kuzenimi yemeğe alacam

bide kocam annesini çağırdı hanfendi sinir hapını içiyormuş gelirse hep uyurmuş ....hapı bitsin öle gelecekmiş...pöfff çarşamba biterse c.tesi gider ancak yaaaaaa kuzenim varken o olmasın hiç gerekk yokk ...şimdi kuzenim gelecek git de denmez....bilmiyorum ne yapaca

ayy cnm aman dikkat et artık emeklemeyede başladılarsa yerde pek bişi bırakma

:))) kız maşAllah yemeğede ne güzel alıştı senin kuzular bee :lepi::lepi:

Kızzzlaaaaaaaaaaaar ayy çok komik yaa kağan emekleyemiyoya altındaki çarşafı çekerek oyuncağı kendine yaklaştırıyooooooooo piisssssssss :)))kaydirigubbakcemile3

Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yapıyorrrrrr kaydirigubbakcemile3

gelelım bıze.................
kızlar ya benım ogluş 3 gundur gecelerı sat bası uyanıyo emmeye cok sık acıkmaya basladı yafsss...kı dun kar nını tutsun dıe muhallebı werdım once 1 saat gecmedı emmeye kalktı gene emdı uyutamadım sonra 1 saat sonra uyudu ve tekrar 1saat sora emmeye kalktı....ve sabah 9 a akdar her saat bası kımızaman 1.5 saatte bı kalktı emdı gerı uyudu..karnımı doymuyo acaba ya kızlar sut yetmıyomıkı muhallebıyıde bırakmıstım uzun zamandır emmeyı bırakck dıe dun denemek için werdım gene deişen bişi olmadı...bende serseme dondum tabı ...sabah allahtan eşim baktı 12 ye kadar ben uyudum....zemuszemus
bugunde mama aldım bıde mamyı denıcem tabı yerse:Saruboceq:
şimdide benım oglan 3te bı uyudu hala uyuyo yahu yoksa gene gunduzu gecemı yaptı cocukkmafoldumbenıkı kere emmeye kalktı gerı uyudu gene off ya inşş gene karıstırmaz geceyle gunduzu....:Saruboceq:

kızlar bıde benım ogluşş kaka yapmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 gun olduydu gene fıtıl kacırdım dun ıkı bez dolusu yaptı cocuk alışsın ıstemıyom fıtıle falan beklıom son dk kadar ama mecbur kalınca kacırıom ...hanı kaka yapamadıı için sıkıntısı yok gaz cıkartıo alttan ama kaka yokk bagırsaklarda bişi yokturdemı kızlar yaaa..5 gun sora dr gıtcez ozaman sorcam drt a bakalım..bıde rengı koyu yeşillll oda damladan sanırım kan damlasından.....demiii kızlar:hulya:

cnm bir ara gazelde öyle sürekli gece uyanıyordu sanırım ara ara yapıyorlar öyle..

yeşil kaka bizde ilk 3 ay hep oluyordu ama dr üşütmeyle alakalı değil dedi ..
şu andada ara ara oluyor ama yedikleriyle alakalı mesela bugun brokoli corbası verdim kakası yeşildi ..
kabızlık içinde bence 7 gün çok uzun dr la bi görüş derim yada kuru erik ve kayısı hoşafı iyi geliyormuş

merhaba kızlar kızımla kızkulesıne karsı yedık dondurmamızı geldıksengözlerimebaksanab neyse yemege gırıseyım barı
herkez ıyıdır umarın gecmısı okuyamadım daha ama buara fazla yazan yok takıbı kolay oluyo:içelim:

ohhhh afiyet olsun cnm zemuszemuszemuszemus
selam kızlar ben geldim. tüm gün yoktum. okuldan arkadaşlarla bebek görmeye gittim.özlemişim, iyi oldu:)) onlar bana okuldaki dedikoduları anlattı,bende kaynana çekiştirdimzemuszemus
dün akşam da misafirlerim yarı yarıya fire verdi!! 11 kişiydik. bana daha rahat oldu tabi ama pastalar hep kaldı. bedne dolaba attım ohhh bi misafir daha savarım onlarlazemuszemus
bu arada kuzum kabız oldu dün ilk defa:(( çookk ağladı,hemde katıla katıla:çok üzgünüm: yaş döktü gözlerinden yavrum. misafirimle de hiç ilgilenemedim kuzu huzursuz olunca:1no2: en son dayanamadım fitil koydum. onla da azcık yaptı yine bağıra bağıra:(( heralde patatesten oluyo. çorbadan. ama patates koymadan nası çorba yapimki??:sm_confused:

ev için hayırlı olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
ayrıntılara gelince; altınlar gidecek, az kaynana hanımdan, az da annemlerden yardım alacaz. geri kalanı da 2 yıllık filan kredi çekecez inşallah. daha ödeme filan hiç bişi yok ama el sıkıştık. karşı komuşumuzun evi olunca,problem olmaz ne de olsa. inşallah yeni evimin resimlerini de paylaşmak istiyorum sizinle, 1 aya kadar taşınacazalkisalkisalkis:sm_cool:

birsen, hülya ve tuba kuzuların videolarını izledim face'de. çok tatlılar maşallah:))
burcu naptın bacım,mal mülk,hayvanlar hep sana kaldı bugün ben olmayınca hee?? kağan'ıma da çok güldüm,sıpa demek çarşafı kendine çekiyo popoyu kaldıramayınca:))
aslı canım,bikaç gün daha ver muhallebi, ondan sonra bence kalkmaz bu kadar. ya da dediğin gibi mama takviyesi de yap,doymuyorsa uyumuyordur.

hadi hayırlısı olsun cnm yaa ...
damadımda mı kabız oldu geçmiş olsun cnm yaa inş atlatır kuzum mafoldumben

çok güzel planyapmışsın canım ben genelde milupa mama veriyorum aralarda bebelac ballı irmikli kahvaltı var onu veriyorum ama kaşıkmamalara alıştırmam gerek sonra çok zorlanırım
sağol tatlım alıştır çok zor oluyor çünkü

benim oğluşumda küçük resimdedki teyzesi :nazar:
maşallah çok tatlı ya
simal cnm seninki 5 ayını doldurmuş benimkiler 4-*5 ay arası rendeli meyveyi yemediler
hep ittiler ama şimdi yiyolar 6 ay dolsun

ama benimkilere ben 4 aydan itibaren sofraya aldım kucağımda herşeyden taddırdım cnm yemeklerden yani...sende öle yap benim ömer biberonu bıraktı kaşıkla yiyor buda kötü bi yerde biberon verince yemiyor....eee heryerde sere serpile oturamıyoruz şimdi gece muhallebileriini biberonlu veriyom içmeye başladı ama artık mama çok az yiyorz
sabah bebelac tahıllı kahvatı içine peynir,pekmez,ekmek,
arada meyve rendesi
öğlen çorba
arada yoğurt
aksam muhallebi ve sonra uyku

gece devam sütü alıyolar 220 cc
maşallah kuzularına dırımcım sahi ya sormuştun ya şu köşe koltuğu sahib...den . com varya orda bi bak 630 dan başlıyor Tez.. spot
Kızzzlaaaaaaaaaaaar ayy çok komik yaa kağan emekleyemiyoya altındaki çarşafı çekerek oyuncağı kendine yaklaştırıyooooooooo piisssssssss :)))kaydirigubbakcemile3
yerim seni ben maşallah kız yine iyi biz daha sürünemiyoruz
Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3
kız nazara gelcek dilide boşver Türkiz de dil çıkarıyo büyüyünce bırakırlar simit gönderdim aldınmı

gelelım bıze.................
kızlar ya benım ogluş 3 gundur gecelerı sat bası uyanıyo emmeye cok sık acıkmaya basladı yafsss...kı dun kar nını tutsun dıe muhallebı werdım once 1 saat gecmedı emmeye kalktı gene emdı uyutamadım sonra 1 saat sonra uyudu ve tekrar 1saat sora emmeye kalktı....ve sabah 9 a akdar her saat bası kımızaman 1.5 saatte bı kalktı emdı gerı uyudu..karnımı doymuyo acaba ya kızlar sut yetmıyomıkı muhallebıyıde bırakmıstım uzun zamandır emmeyı bırakck dıe dun denemek için werdım gene deişen bişi olmadı...bende serseme dondum tabı ...sabah allahtan eşim baktı 12 ye kadar ben uyudum....zemuszemus
bugunde mama aldım bıde mamyı denıcem tabı yerse:Saruboceq:
şimdide benım oglan 3te bı uyudu hala uyuyo yahu yoksa gene gunduzu gecemı yaptı cocukkmafoldumbenıkı kere emmeye kalktı gerı uyudu gene off ya inşş gene karıstırmaz geceyle gunduzu....:Saruboceq:

kızlar bıde benım ogluşş kaka yapmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 gun olduydu gene fıtıl kacırdım dun ıkı bez dolusu yaptı cocuk alışsın ıstemıyom fıtıle falan beklıom son dk kadar ama mecbur kalınca kacırıom ...hanı kaka yapamadıı için sıkıntısı yok gaz cıkartıo alttan ama kaka yokk bagırsaklarda bişi yokturdemı kızlar yaaa..5 gun sora dr gıtcez ozaman sorcam drt a bakalım..bıde rengı koyu yeşillll oda damladan sanırım kan damlasından.....demiii kızlar:hulya:
tatlım mama olarak Aptamil comformil kullan çok iyi oluyor ek gıdalar yeşillendiriyor bizimde öyle
merhaba kızlar kızımla kızkulesıne karsı yedık dondurmamızı geldıksengözlerimebaksanab neyse yemege gırıseyım barı
herkez ıyıdır umarın gecmısı okuyamadım daha ama buara fazla yazan yok takıbı kolay oluyo:içelim:
oooo keyfe bak
canım oğlan saat başı kalkıyomuş bundan yakınmışsın benimkide öyle yapyodu belki hatırlarsın bende bundan bahsediyodum hep seningibi muhallebi verdim yatmadan önce acaba açmı diye diye çocuk her mızıkladığında aldım emzirdim sonra yarım saate düştü o bi saatler sakın sakın mama verme oğlun buna alışmış ana kokusu istiyo sütün yeter şimdiye kadar yettiyse aynını ben yaşadım salla saat uygulaması yap bir hafta saatli emzir geri mızıkladığında salla bak biz böyle düzeldik gece 1 de emzirdim 3de 5de 7de 9 da uyandık ben böyle kurtuldum ama bir hafta heeep salladım bide gündüz çok uyutmaa.s.
bende öyle valla hep uyanıyor dediğini yapayım

sende benim gibi telaşa girdin ne kadara kaç m kare aldın canım fotoları görelim kız bunlar güzel heyecanlar
kiradan kurtuluyoruz ne güzelkaydirigubbakcemile2

tutkuncum evet yaa, çok mutluyum. ev 166 metrekare. odaların parkesinden duşakabine,ebeveyn banyosuna, avizelere, vestiyere,kartonpiyere kadar hiç bir eksiği yok. inşallah 1 ay içinde taşınacağız:))

sen ne zaman taşınacaksın?

merhaba hatunlar ayyy cok yoruldum bugun alısverısteydık bı markette ındırım cılgınlıgı varmıs bıssuru sey alıp geldık
sızler ne yaptınız kalabalıkmıs burası bı gecmıse bakayım fırsat bulabılırsemm

tutkuncum evet yaa, çok mutluyum. ev 166 metrekare. odaların parkesinden duşakabine,ebeveyn banyosuna, avizelere, vestiyere,kartonpiyere kadar hiç bir eksiği yok. inşallah 1 ay içinde taşınacağız:))

cnm hayırlı olsun gule gule otur ıcınde

hayırlı olsun tatlım çok sevindim evde herşeyde var çok güzel bende ayın 1 inde taşınmış olucam inşallah

merhaba hatunlar ayyy cok yoruldum bugun alısverısteydık bı markette ındırım cılgınlıgı varmıs bıssuru sey alıp geldık
ooo gezmişsiniz süper bize hayal oldu

esracım hosgeldına.s. karsılasamıyoruz artık kucuk hanım nasıl
merhaba canım valla karşılaşamıyoruz gerçekten kızda iyi arada huysuzlanıyor senin oğlan nasıl

Kızlaaaaaaaaaar niye resim eklemionusssss mayıs kuzularıyla annelerineeee, bekliyruz hadiiiiiiiiiii kapın kuzucukları çekilin resimleri bizde görelimmopuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaaaar niye resim eklemionusssss mayıs kuzularıyla annelerineeee, bekliyruz hadiiiiiiiiiii kapın kuzucukları çekilin resimleri bizde görelimmopuyorumnanaktan
canım benim makina gitti ondan çekilemiyoruz çekilince hemen zaten çok özeniyorum valla daha beni hiç görmediniz kız 55 kiloyum bennnnn

:))) sen yoktun ben bi sürü inekcik aldım bonus aldım bu hızla gidersem bu iş tamamdır he he he :)))(kötü gülüş)zemuszemus
gelsem miki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy cnm aman dikkat et artık emeklemeyede başladılarsa yerde pek bişi bırakma

:))) kız maşAllah yemeğede ne güzel alıştı senin kuzular bee :lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yapıyorrrrrr kaydirigubbakcemile3

cnm bir ara gazelde öyle sürekli gece uyanıyordu sanırım ara ara yapıyorlar öyle..

yeşil kaka bizde ilk 3 ay hep oluyordu ama dr üşütmeyle alakalı değil dedi ..
şu andada ara ara oluyor ama yedikleriyle alakalı mesela bugun brokoli corbası verdim kakası yeşildi ..
kabızlık içinde bence 7 gün çok uzun dr la bi görüş derim yada kuru erik ve kayısı hoşafı iyi geliyormuş

ohhhh afiyet olsun cnm zemuszemuszemuszemus

hadi hayırlısı olsun cnm yaa ...
damadımda mı kabız oldu geçmiş olsun cnm yaa inş atlatır kuzum mafoldumben
a.s.a.s.a.s.
ben geldim kizlarrr a.s.

oo misafirler agirlanmiş :) calişanlar gelmiş :) gezmelere gidilmiş :) temizlikler işler bitmiş :)

bende anneme gittim geldim..bu kızçe bugun cildirdi aksamüstü..banyo yaptim..yemek yerken uyukladi..derken bogazinda kaldi ne varsa kustu..hemde daha 3.kaşiktaydik :S tekrar banyo yaptirdim..uyudu..mama vermek zorunda kaldim..muhallebi yiyemedi :S

buarada dün serroş ilk dolmasini yedi :))) biber dolmasinin zarlarini alip patatesiyle rondodan gecirip yedirdik..bayildi kizcem :)

şu taşiyici annelik konusunda da konusayim :) içimde kalmasin :))

Ohh yarasın dolması kuzumaaa
kaydirigubbakcemile3
Kizlar Iyi Aksamlar,

Yorgunluktan bitmis bir haldeyim ve hala acim. Bugün, büyükce bir alis-veris merkezi var, oraya gidelim, hem disarida üsümeyiz, hemde birkac eksigi vardi Dorugun, onlari aliriz dedik. Yol yaklasik 40 dk falan, arabada uyudu Doruk. Neyse gidecegimiz yere vardik, huysuzlandi biraz, altini degistirelim dedik. Alt degistirilen odalardan birine daldik, bir bebek vardi, catlarcasina aglayan...Bizimki önce sasirdi, sonra ürktü ve basladi o da aglamaya. Hemde nasil bir sesle...Altini acinca bir sokta öyle yasadik, iyice pismis cocuk. Hava soguk diye kilotlu corap giydirmistim pantolonun icine. Bezinide aslinda 4 numaralara gecmis olmamiza ragmen, stok stok aldigimiz ve son birkac tane olan 3 numaranin, 9 kiloya kadar olanini takmisim. Sikmis cocugu corap giydirdigim ve oturur vaziyette oto koltugunda geldigimiz icin. Cantama pisik kremi almamisim, hemen gidip magazadan aldik ve bolca sürdük. Eve geldigimizde epeyce düzelmisti ama hala pisigi var. Moralim cok bozuldu, kizdim kendime...
Yogurt mayalamistim aksamdan, birde cok sevdigi armut püresi vardi yanimda. Gecen yogurdu seve seve yemesine ragmen, püreyide görünce agladi ve yogurdu yemedi sipa. Armut püresine cildiriyor resmen, ne kadar verirsem vereyim yok demiyor...

Ve okuduklarimdan aklimda kalanlar...

Güle güle giyinsin pantolonunu Zeynebim. Uzun süredir soramadim, kusma ve istahsizlik vardi bir ara, gecti degil mi Özlem'cigim?

Simal, uyku tulumu kullaniyormussun sende canim. Ben Doruk dogdugundan beridir hatta yazin bile kullandim/kullaniyorum. Uyku tulumunda en önemli sey, cocugun vücut ölcülerine göre olmasi canim. Cok önemli cünkü, isi asagi dogru yayildigi icin, tulum bol olunca bebegin üsütebilir. Bence bol gelen kismi, alttan katla ya da bir iple boyuna göre kücült. Vücudunun her yeri böylece esit isida olur.

Burcu, ha 5. ay, ha 6. ay alisacagi varsa alisir, yadirgayacagi varsa yadirgar. Bence doktorunu dinle. Bende 6. ayin bitimine kadar emziririm diyordum ama bu kararimdan esimin gaziyla vazgectim, bu hafta basindan beridir, birkac kasigi gecmeyecek sekilde(Gerci armut verince, 3-4 kasiktan sonra kesersem agliyor yine istiyor) havuc, meyve püreleri ve yogurt tattirdim. Bir sorunu yok, umarim corbalarda da sorun cikarmaz.

Esra haklisin canim, sorun Anneligi yasamaksa ve bu dogal yollardan olanaksizsa, en iyisi yetim bir cocuga Annelik yapmak...

Ve umarim atladigim, gözden kacirdigim kimse olmadi. Ben sicak bir corba icip, dinlenmeye cekileyim kizlar. Gelirim sonra belki. Gelemezsem, yarin görüsürüz artik...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol tatlım alıştır çok zor oluyor çünkü

maşallah çok tatlı ya

maşallah kuzularına dırımcım sahi ya sormuştun ya şu köşe koltuğu sahib...den . com varya orda bi bak 630 dan başlıyor Tez.. spot

yerim seni ben maşallah kız yine iyi biz daha sürünemiyoruz
kız nazara gelcek dilide boşver Türkiz de dil çıkarıyo büyüyünce bırakırlar simit gönderdim aldınmı

tatlım mama olarak Aptamil comformil kullan çok iyi oluyor ek gıdalar yeşillendiriyor bizimde öyle

oooo keyfe bak

bende öyle valla hep uyanıyor dediğini yapayım

sende benim gibi telaşa girdin ne kadara kaç m kare aldın canım fotoları görelim kız bunlar güzel heyecanlar
kiradan kurtuluyoruz ne güzelkaydirigubbakcemile2

Nazar okuyorum oğluşu ben her gece cnm ama nazar boncuğu takamıyorum vallahi iğnesi batıcak diye, simitmi aldın bana teşekkürlerrr bi bakayımm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ne güzel gönlüne göre olmuş darısı başımıza inş.

ohh iyi alışveriş yapmışsınız cnm ne güzel

Back
X