bacım yokk yokkk sinirim bozuk..inan uykum var uyuyamıyorum yaaaa
sinirim gittii iyice....
oturma odasına gidiyoz ....yerde oyuncaklar ,çocukların mendili ,eşimin üstüne kusmular tişörtü çıkarmış kanapeye bırakmış...çocuğun bezini değiştirmiş yere koymuş pis olanı
fitil atmış çöpü yerde....biberon yerde...düşünn yaaaaaaa orayı topla içeri gel makinayı boşalt...pisleri koy.........mutfak zebil duruyoo.........
içimden birsen sabret geçecek demek geliyor ama polyanacılıkta istemiyor beynimsenağlama senağlamasenağlama senağlama
canim ya..işin zor..bundan kimsenin şüphesi yok :S ama kabullenmek lazim..bazen ben bile tek cocukla bunaliyorum..sonra diyorum "tuba bu işi biri gelip yapmicak,sen yapicaksin..şimdi yapmassan 2 saat sonra dahada sıkışcaksin ve gene yapicaksin" :) sürekli nasihat veriyorum kendime
canim bide su kilo durumunu söylemişsin..dügünde felan filan..birsencim istedigin kadar az ye..diyet gibi olmuyor maalesef..ben bi sabah bi aksam yerim normalde..ama işte kalorili şeyler yiyince gitmiyor..belki kilo almiyorsun ama vermiyorsun da..ee vermen gerektigini de bilince cok sıkıyor insani..yedikçe sıkılıyorsun,sıkıldıkça yiyorsun..bunlari kendi adima söylüyorum..ben öyleyim..öyleydim daha dogrusu..3.günüm bugun kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum..üşendigim herşeyide cok rahat yapiyorum..vs vs..sporda zaten mutluluk hormonunu arttiriyor..yani nacizane tavsiyem bu..belki senin sıkıntının bunlarla hicbir alakasi yoktur..ben sadece benimkine benzettiğim için bunlari söyledim canim
kızlar ben cıkıyorum yarın yogun bır gun olucak onca agda ıcın kuafore gıdıcem sonrada zayıflama programım yarın başıyor bakalım neler yapıcaz yarın akşam gorusuruz opun kuzuları ıyı geceler
ohh sende kafileye katildin sonunda şişkocuk :) zayiflamadan rahat rahat dalgami geceyim
ay karışmam kendi kararı olur ama araştırdım kızamık geçirirse ilk tremestrda bebek%80düşme ihtimali var ama 2.tre.sonra anne geçirse bile bebege geçme oranı düşükmüş!!
telde konuştumnasıl sinirli anlatamam ona karışıyormuşum gibi geldi ona sadece küçük çocuklardan uzak durması ve kimseyle uzun süreli temas etmememsini söyledim ki zaten temiz ve titizdir allahın izniyle bişi olmaz dedim zaten normal bi hammileleikte bile sakat dogma oranı yüksek bunun yaptıgı pire için yorgan yakmak daha kızamık geçirecegi bile belli degil aldırmaktan bahsediyo, geçirse hadi neyse ayyy abim nasıl katlanıyo bilmiyorum!!! doguramazmış bakamzmış bile bile yapmazmış,ne malum gayet saglıklı dogsada allah korusun binbir çeşit hastalık var onlarda korkusuna dogormasın ozaman.. annemde çok kızmış yapamaz öyle bişi drlar izin vermez diyor..
ayy kafanızı şişirdim çok sinirim bozuldu akşam akşam moral sıfır...
kız birsen gel senle kaçalım azcık biyerlere ne güzel olur offff offfffffff...............................................................................................
canim ya..birak kendi karar versin herşeye..nihayetinde kendi yasayacak..sende sıkma canini..
Günaydın kızlar, gece kaç sefer kalktım hatırlayamıyırum bile uyanıp kendi kendine konuşmaya başlıy beyimiz, her seferinde aldım kucağıma salladım zaman zaman dizimde salladım, son kalkısımız 45 dk önceydi emzirdim salladım uyumadı kerata, e evlat işte napalım uyumazsa uyumayacagız... kalktık üstümüzee bişiler giydik geldik içeri... yatakta durmaya cesaret bile edemedim çünkü gözümden uyku akıy ben kazara uyurumda oğluşta düşer yataktan diye korktum napalm geldik...
burcucum valla zor iş oluyor o ya..serrada bazen öyle yapiyor..hatta dün yapti daha..cildirasi geliyor insanin..biliyorsunki onunda uykusu var ama cadilar uyumuyorlar ya :))
resimlerede bayildimmm :) maşaAllah oglusumaaa :) videoyu daha izlemedim..izlerim birazdan
arkadaşlar günaydın.işyerinde kaçamak yapıyorum.ev taşıdığım için annemde kalıyoruz ondan bisüregiremiycem bide tabi yeni eve net bağlanana kadar sizi özledim ve özlüycem umarım herkes iyidir.Bebişleri öpüyorum
günaydin canim..bizde seni özledik tatlim..işlerini hallette gel tez zamanda inşaAllah
off bu sıte herkesde gozukmuyor ya degıstırdım cnm
anladım cnm ne guzel ya
valla bızm dr normal yayını onermedı hele reklamlar cok zararlıymıs kesınlıkle ızletmeyın dedi(benımkı suan reklamları ızlıyor maleseff )ama baby tv yı onerdı o kadar cok sey ogrenıyolarkı ınanamazsınız dedı 2 yasına geldıgınde kendı kızı bı cumle kurmus ben aklımda tutamadım o kadar guzel ve uzundu cnm
yesinler senin oglusunuuu :) maşaAllah subhanAllah :) bizde de yok baby tv..alsakmi yaf :) gerçi o birazda anne babayla ve cocukla alakadar bişi..benim kuzenimde birden konustu..ve okadar düzgün konusurduki administration bile diyordu
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydin tatlim..cok sukur..sen nasilsin durucuk nasil?
Günaydin Kizlar,
Okuduklarimdan aklimdan kaldigi kadariyla:
Burcu, simdilik oyun halisini cok seviyor Doruk ve hala oynamaktan ve oyuncaklarini kesfetmekten bikmadi. Ben birde evdeki oyuncaklarinida astim, kalabalik görünüyor ya, albenisi var galiba...
Tuba, diyetin hayirli olsun, yalniz cok sert baslamissin, bence daha hafif, uzun süreli ve etkili bir diyet yapsaydin daha iyi olurdu. Annem tempolu yürüyüs, ekmek ve pirinci yasamindan cikartip, zeytinyagli yemeklere yogunlasarak ve bol taze meyve tüketerek 2 ayda 6 kilo vermisti ve pek diyet yaptiginida hissetmemisti.
Gülhan, bencede Bora'da enerji fazlaligi var galiba ve üstünede gaz sancisi eklenince, aksilesiyordur canim. Umarim 6.ay dönüm noktaniz olurda, rahatlarsin biraz...
Pinar hosgeldin canim. Masallah epeyce büyümüs Defnos. Fitness'inde hayirli olsun, umarim istedigin sonuca ulasirsin...
Bana gelince, cok huzursuzum iki gündür. Oglum hasta oldu ve cok aksi, istahsiz ve sürekli basinda nöbet tutturuyor. Galiba üsüttük haftasonu gezimizde. Burnu tikaliydi Pazartesi kalktiginda, damla verdim, bu seferde akmaya basladi ve tüm gün hapsurdu durdu. Üstünü olabildigince kalin giydiriyorum, bu seferde terliyor. Evimizde hali kaplama ve antika bir ev sahibimiz var ve degistirmemize izin vermiyor tabanlari. Sürekli toz almama ragmen, tozumuz hic eksik olmuyor, evi degistirmemiz lazim, haril haril ev ariyoruz bu aralar. Uyku sorunu varmis cogu bebisde. Bizde de basladi gibi ama hastalikla ilgili oldugunu düsünüyorum. Huzursuz ya, sürekli bölünüyor uykulari. Ya Doruk aralarda degissede, aksam 19:00 gibi uyuyor ve yine aralarda farklar olsa da 06:00'da kalkiyor. Bazen geceleride uyaniyor. Gündüz 2 saat falan uyuyor araliklarla. Sizce normal mi?
canimcim cok sert basladigimi söylemişsin :) ama inan sert degil..he isvec diyeti için söylüyorsan evet sert :) ama zaten o öglene kadar sürdü
dorugun uyku düzenine gelince..bence cok normal..serraninda pek farki yok..20-21 gibi gece uykusuna geciyor..gece 12 gibi bazen uyurken bazen uyanik mama yediriyorum..sonra 6 da uyaniyor..8-9 gibi 1 saat felan uyuyor..sonra kahvalti saati geliyor..meyvesi felan derken 11.30-12.00 gibi uyuyor..ortalama 1 saat uyuyor..sonra bidaha ikindi vakti 17 gibi uyuyor..işte o hiç belli olmuyor..bazen 15dak oluyor..bazen 1 saat..yani hemen hemen ayni gibi :)
günaydın kızlar. ben bugün gene yokum(
arkadaşımın birisi düşük yapmıştı bugün toplanıp oraya gidicez.
hepinize öpücüklera.s.
not: burcu akşamki mesajını gördüm ama görmezlikten geliyorum bacımŞeniz
bizde adam beni kandırmıyo,ben onu kandırıyorum:roflol::roflol:
günaydin canim..geçmiş olsun arkadasina a.s.