Günaydin Kizlar,
Okuduklarimdan aklimdan kaldigi kadariyla:
Burcu, simdilik oyun halisini cok seviyor Doruk ve hala oynamaktan ve oyuncaklarini kesfetmekten bikmadi. Ben birde evdeki oyuncaklarinida astim, kalabalik görünüyor ya, albenisi var galiba...
Tuba, diyetin hayirli olsun, yalniz cok sert baslamissin, bence daha hafif, uzun süreli ve etkili bir diyet yapsaydin daha iyi olurdu. Annem tempolu yürüyüs, ekmek ve pirinci yasamindan cikartip, zeytinyagli yemeklere yogunlasarak ve bol taze meyve tüketerek 2 ayda 6 kilo vermisti ve pek diyet yaptiginida hissetmemisti.
Gülhan, bencede Bora'da enerji fazlaligi var galiba ve üstünede gaz sancisi eklenince, aksilesiyordur canim. Umarim 6.ay dönüm noktaniz olurda, rahatlarsin biraz...
Pinar hosgeldin canim. Masallah epeyce büyümüs Defnos. Fitness'inde hayirli olsun, umarim istedigin sonuca ulasirsin...
Bana gelince, cok huzursuzum iki gündür. Oglum hasta oldu ve cok aksi, istahsiz ve sürekli basinda nöbet tutturuyor. Galiba üsüttük haftasonu gezimizde. Burnu tikaliydi Pazartesi kalktiginda, damla verdim, bu seferde akmaya basladi ve tüm gün hapsurdu durdu. Üstünü olabildigince kalin giydiriyorum, bu seferde terliyor. Evimizde hali kaplama ve antika bir ev sahibimiz var ve degistirmemize izin vermiyor tabanlari. Sürekli toz almama ragmen, tozumuz hic eksik olmuyor, evi degistirmemiz lazim, haril haril ev ariyoruz bu aralar. Uyku sorunu varmis cogu bebisde. Bizde de basladi gibi ama hastalikla ilgili oldugunu düsünüyorum. Huzursuz ya, sürekli bölünüyor uykulari. Ya Doruk aralarda degissede, aksam 19:00 gibi uyuyor ve yine aralarda farklar olsa da 06:00'da kalkiyor. Bazen geceleride uyaniyor. Gündüz 2 saat falan uyuyor araliklarla. Sizce normal mi?