Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kimseler yok burda hayırdır?
Zeynebimin dişi hayırlı olsun cnm :)))opuyorumnanaktan
Görüşmek üzere cnmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
ewet cnm başladık hafiften bakalım :))) darısı başınaopuyorumnanaktan
canım nasılsın
kızz burcu,meyvelerin lekesi çıkmıyor önlüklerden,sana tavsiye plastik önlük kullan:))
sağol cnm,sizinde ek gıdanız hayırlı olsun şekerima.s.
biz geldik selam kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
6.ay aşımızı olduk sabah yavrum çok ağladı ya senağlamasenağlamabacaktan 3 tane yapıldı 2 damlada ağızdan gelir gelmez paranox fitil verdim inş ateşi çıkmaz :1no2:
kaç gündür zaten huysuzdu sabahtan beri iyice huysuzlaştı :1no2:
yarında arkadaşımın nişanı var benim mutlaka gitmem lazım çok sevdiğim ve eski bi arkadaşım ama şu grip olayları vs. yüzünden Gazel'i salona sokmak istemiyorum bakalım belki babasına bırakırım 2 saat bende kardeşimle gider dönerim mafoldumben
Cnm 5. ayda aşı yk bizde bak kafam karıstı şimdi he, diğer kızlarda varmı acabaya bizde niye yok, bide kağanda basamıyo cnm başka badamayan bebeklerde var bende başta tedirgin olmuştum ama çok normalmiş
ohh ne iyi yapmışsın cnm, heh şöyleeeeeeee :)))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Cnm kağan 5-10 dk anca duruy nda ya , o da durursa yani...
İyiki farketmişsin cnm
ya bende istiyorum mama sandalyesi ama bi tanıdık boşuna alma hevesini alır almaz inmek için debeleniyo içinde dedi kafam karıştı benimde almasammı...
Cnm bugün seni tülayı cereni okudukça içim parçalandı yavs.. ne zor olur kuzucuklardan ayrılmak, Allah tüm çalışan annelere sabır versin inş., bide kız kağanda huysuzdu kaç gündür ne oluyosa hepsine birden luy bu yaramazların he
gunaydın hanımlarrra.s.
ayy daha kendıme gelemedım oglum gece cok huzursuzdu 2 saatte bır kalktı uyuyamadı hemen yavrum ne derdı vardı anlayamadım ates falanda olmayınca hastalıgıda anlasılmıyorkı bır derdını anlatabılse kuzucugum
cerencım gunaydın fıstıgım a.s.
esencım gesmıs olsun dıkkat et kotu olur kulak ıltıhabı:1hug:
Günaydın Kızlar,
Biz yıne cok guzel uyuduk bu gece 7 de uyandık.Simdi kahvaltımı yapıcam tabı kucakta Borayla.Sonra spora gıdecem.Havada cok guzel sonra ne yapsam kı acaba
günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar
burcu tatlım ek gıdanız hayırlı olsun kağanıma yarasın yedikleri:)
kızlar duru dün beni çıldırttı uyumadı hiç iki buçuktu uyuduğunda acayip uykum var mesai nasıl biter bilmiyorum kızlar
Günaydınlar Herkese,
Herkes gibi bendede uykusuzluk sorunu var gece sadece 4-6 arası uyuyabildim.2 saatlik uykuyla işe geldim gözlerim açık uyuyorum resmen.
Ne dişmiş çıkmak bilmiyor yaaaa.Dentinox sürdüm dün akşam uyuyacağı zaman.Fayda etmedi o kadar ağladıki paranox fitilde attım sonunda bayıldı artık.Bu haftasonu anneme gidiyoruz kalmaya çünkü ben biraz daha uyumazsam hasta olucam gözlerimin altı morardı resmen.
Babam onları alacak öğlen bende işten çıkınca gidicem.Gerçi bebekle biryere kalmaya gitmek mesele.O kadar eşyayı taşı bide.
Esencim çok geçmiş olsun tatlım bide bu halde iş yapacaksın allah yardımcın olsun.
Gülhancım valla süpersin ben bu iş ve bebek temposundan inan spora vakit ayıramıyorum ama en kısa zamanda bişeyler yapmam lazım o kesin.
geçmiş olsun gazelime! inşallah ateş de çıkmaz,atlattınız bunuda:)
haftaya bizimde düğünümüz var. ama ben mecbur götürecem oğlumu. amcasının düğünü çünkü. bırakabileceğim herkes düğünde olacak( Allah'a emanet yavrularımız:Saruboceq:
Kızlar kağan deli gibi kustu yine ya.. tıkandı... deli gibi ağladı şimdi uyuyo yine kusarsa diye başında bekliyorum...
kızlar bende mail adresi olan bikaç arkadaşa bir anne-bebek dergisi abonelik formu gönderdim. onu doldurup üye olabilirmisiniz lütfen??? sizde bi kaç arkadaş davet ederseniz üye olduktan sonra, süpriz hediyeler varmışsengözlerimebaksanab
heralde hülya,sibel,birsen ve pınardı davet gönderdiklerima.s.
selam kızlar nasılsınız
burcu Kağan'ıma maşallah
zeynep'in dişi hayırlı olsun
şu düğün konusunda götürmeyin derim çocukları bi kere götürdüm azıcık kaldım ama hasta oldu yavrum
merhaba arkadaşlar bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.aşı olan bebişlere geçmiş olsun.kızlıar size birşey sorucam hoppala alan veya almayı düşünen var mı? ben internetten baktımda çokhoşuma gitti sizler ne dersiniz bu konuda?fisfisfis