• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

off yaaa babam ameliyata girmiş ama ameliyattan çıkınca direk yoğunbakıma girecek denmiş ya

annem ağlıyor ....bense burada böyle bekliyorum ya keşke gitseydim sabah

off yaaa babam ameliyata girmiş ama ameliyattan çıkınca direk yoğunbakıma girecek denmiş ya

canım due et annene teselli ver... Allah iyliğini versin inşallah...
Sen 2 çocuğu bırakıp nereye gitcen hemde nereye bırakcan onları götürsen ne yapcan olmazki canım en iyisi senin evde kalmandı..

sağolun kızlar.uyandı zeynep onunla ilgileneyim şimdi.
zaten pek duruldu bugun kuzum..hastalıktan

İlgilen canım bizim yerimize de öp kuzumuzu a.s.Doktora gidince de habersiz bırakma bizi a.s.

Canım ya iki bebeğinle ne yapacaksın sen. Ameliyat bu önlemlerini alacaklar tabi. Sıkma canını bacım. Sağlıkla ameliyatını olup çıkıcak babacın üzme kendini a.s.

Akşam için kayınvalideme gidicekmişiz. Eşim şimdi alıcak beni. Spordan sonra halim olmazsa yarın görüşürüz artık a.s.

Birsom akşama doğru seni arar bilgi alırım bacım lütfen sakin ol. Dualarımız babanla a.s.

[]
Pınarcm ş yastık olayını bende yapayım yerde nasıl olsa diye koymuyrdum ama çk gerekli bişeymiş öğrendim bugün, su pınarın damacana suyu ama güvensemmi güvenmesemmi bilemiyorum çünkü bi sefer sanki içine terkos knmuş çeşme suyu
gibi bi su getirdiler, içmek için aldığımda farkettim ve geri gönderttik suyu açıkçası ne tür bi ortamda dolum yaptıklarını bilemediğimden güvenemiyrum....
kız bide maş defneye, kağan artık sallamadan uyumuyo bide öyle yavas değil hızlı hızlı sallıcan... sıralamayada geçmiş yakında tay tay durmaya başlar kuzum maş.

Bozoncm bi aralar bendede takıntıydı el yıkamak, gerçekten bi süre sonra ellerin üstü kabuk kabuk oluyo, artık sadece vc den alt değişimiinden temizlikten sonra bide yemek hazırlamadan önce güzel bi sabunluyrum yetiyo, bide kağanı henüz emeklerken görmedim ben hiç, açıkçası nasıl yer değiştirdiğini bilemiyorum ben ne zaman odadan kaybolsam oda yer değiştiriyo, bide sen 11kg demiştin kıza maş, kağan 9 kg bile değil hele bu ay aşırı hareketlilkten kilo alamıyo gibi, yoruluyodurr seninki,

Fulyacm geçmiş olsn cnm, cep şarjda dolsun arıcam seni

Handeor sağol cnm, gözler babadan, masalda çok tatlı maş. :))) bende sizin şarkıları türküleri fln dinliyorum arada :)))

Birsen heyecandan çıkmıştır şekeri iner inş. hemencik, benimde gözlerim kararmıştı dizlerim fln titremişti sezaryandan önce korkudan
[/I][/I]

birsen tatlım baban hayırlısıyla atlatır inşallah Allah acil şifalar versin tatlım iki bebekle gitmek zor canım

Birsen cerene katılıyorum, bide sen sakın ağlama telefonda annen daha kötü olur, dua et bol bol, bebeler uyursa yasin fln okursun ,bide küsmedim cnm :1hug:

sağolun kızlar yaa ......çocuklar durmuyo burcu ömeri salladoım uyuttum aliyi aldım ali uyud ömer kalktı
şimdi onu sallıyorum...biranda ter boşadı vücudumdan ya...başım dönemeye başladı ...

sıkıldım...ben ağlamıyorum kızlar ağlamamda annem rahatsız benim sinir hastası bayılır kalır bende körüklersem

burcucum sen çok fazla evham yapıyorsun canımya rahat ol bende damacana suyu veriyorum arada her zaman çalıştığım içinde kaynamış su olmayabliyor rahat ol canım ya bunlar bir şekilde büyücek.

burcucum sen çok fazla evham yapıyorsun canımya rahat ol bende damacana suyu veriyorum arada her zaman çalıştığım içinde kaynamış su olmayabliyor rahat ol canım ya bunlar bir şekilde büyücek.

:))) cnm ilk çocuk ya ondan :))) bide ailemden uzağım tek büyütüyorum ysptıklarımı onaylayacak yada düzeltecek kimse yk, eşim benden az biliyo bebek bakımını, iyiki varsınız diyorum :)))) bide yardımların için sana extra teşekkürler

kızlar iyi akşamlar öptüm herkesi

İİ AKŞAMLAR BANUCUM BİZDE SENİ ÖPTÜKKKopuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları.

İYİ AKŞAMLAR TÜLAYCIM SANADA İYİ TATİLLER opuyorumnanaktan

:))) cnm ilk çocuk ya ondan :))) bide ailemden uzağım tek büyütüyorum ysptıklarımı onaylayacak yada düzeltecek kimse yk, eşim benden az biliyo bebek bakımını, iyiki varsınız diyorum :)))) bide yardımların için sana extra teşekkürler

AY BURCU YA BÖYLE KONUŞMA VALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ SANA AY CANIM BENİM YA KIYAMAM AĞLARIM VALLA...senağlama

Back
X