canım ya ben internetten okumuşum aklımda öyle kalmış kusuruma bakma tatlımpastörize sütler gibi değil mi? açmasan bile 3 gün mü? ben de abime çok gönder demiştim. yarın alıp otobüse verecekti. eğer dediğin gibiyse o işte yattı. ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım ona göre abimle konuşayım. ziyan olmasın. biz çanakkaledeyiz. istanbula yakın aynı gün gelir ama nasıl muhafaza edicem?
ben bugün özdilekten aldım kay marka keçi sütü
açılmadığı taktirde son kullanma tarihine kadar kullanılırmış
açılınca da 2 günde tükrtilmelidir yazıyor buzdolabında
kusuruma bakma lütfen cnmopuyorumnanaktan
tatlım bakayım bi dahaKızlarr napıysınız bakem, hülyacm ve özlemcm kızlar oylanmamış gözüküyo yavs, yonca var o yoncaları doldurarak oy verilmiş sayılıyo, izleme çok olmuş ama oy yok, bi kaç ark. daha böyle yapmış
geçmiş olsun cnmslm kızlar nasılsınız?bebişlerde umarım iyidir
burcu canım video yu izledim çok tatlı maşallah oğluşun.kızlar bugün 6.ay aşımız vardı oğlum çok ağladı hala acıyo galiba arasıra mızıldanıyo ağrısından aşıdan geldikten sonra hep uyudu ama inledi ve ağladı uyudumafoldumben
inş ateşi çıkmamıştır kuzunun
canım aklımada öyle kalmış öyle yazmışım bence sert çıkmadan sende bildiklerini yazsan yada en azından benim yanlışımı düzeltsen daha iyi olurdu Nurtencimya özlem sana kim dedi keçi sütünün raf ömrü 3yada 5 gün diye??
ben daha bugün aldım pastorize ve inek sütleri gibi uzun ömürlü...
son kullanım tarihide 01-02-2010
yalnış bilgi paylaşmayalım arkadaşlar..
ama sen taze yanı açık şekilde keçi sütünden bahsediyosan bilemem..
canım sen orada bulamaıştın sanırım.. ama bulursan tek marka var oda kay
he bide birsenede söyledim ist. genelinde bulamayanlar ONUREX adında marketlerde bolca var
bende annemin oralarda bulabiliyorum çapada var yani...
ama neyse
bende bugün buldum ve aldım kay marka yarım yağlı keçi sütü
sağol cnm en azından direk yargıya varmamışssın belkilerle konuşmuşsunŞenizsakin ol nurtencimbelki ozlem günlük olanlarindan almiştir..yani bilmem varmi öyle bişide..
ay canım ya ne güzel düşünmüşler maşallahSelam Kızlar,
Of atraksıyonlu bır acılış olmuş bu sabah.Bende de durum farklı değil.Akşam Bora ya muhallebısını sutle vereyım dedım.Demez olsaydım.Butun gece gaz sancısından ne o nede bız uyuyamadık.Esımlede papaz olduk dr sormadan ne dıye verıyormuşum.Cok agladı Bora kızlar.Sabaha karsı uyudu.Kolumu kaldırmaya halım yok valla.Sımdı uyuyor uyansında bı Migrosa gıdelım.Hıpp mama bakıcam arık çaresızım.
Bırde akşam kayınpederımın işyerınden muhasebe aradı.Boranın kımlık bılgılerını istedıler.Dedesı Boraya hesap actırıyormuş.Yavas yavas bırıkım yapıcakmış.Cok sevındım valla.Düşünmesı bıle cok guzel.
Banu canım gıt değiştir dolap bekler sevmedıysen.Birde pahalı dıyorsun sevdiğin seyı al yerıne.Ve erkeklerın hepsı aynı.
Tuba canım Serra ve Borayı bir süreliğine değiştirmek istıyorum.Akşam kargo yapıcam Borayı.Gönder bana kızımı.Ben onun huysuzluğunu cekerim.Sen de bıraz benımkıyle takıl bakalım.
Birsen nerden cıktı şimdi şu kayınvalıde sorunu canım.Nerdesın merak ettım.
Ay Ceren cok gecmış olsun canım.Nolmuş Berkeye ya.Of iyilesır inşallah bır an önce.
Baska ne vardı unuttum.Özlem ve tuba tıcker lar için sağolun ama krıterlere uymuyor dıyor bana ya.
bizimkilerde daha bizden isterler bırak biriktirmeyi:mymeka:
oy yavrum yakızlarrrrrrr cerenle görüştüm bebeğini hastaneye yatırmışlar rotavirüs çıkmış tahlilinde(((
inş çabuk atlatır
bende bi konuşsaydım teleini bana özelden yazsana cnm
sen bakma cnm onlara ne biliyorlar da ne konuşuyorlarkızlar merhaba nasılsınız?? berke mirza hastalanmış çok üzüldümya.inşallah en kısa sürede iyileşir.diğer arkadaşlarda umarım iyidir.bizde bugün aşılarımızı olduk umarım kuzumun ateşi çıkmaz.kızlar bana sağlık ocağında kesinlikle keçi sütü verme dediler inek sütüne oranlar daha yağlı olduğu için bebeğe iyi gelmez dedi hemşire.onun yerine günlük süt kullanmanızı tavsiye ederiz dedi.kafam iyice karıştı ya................offfffffff
daha rotavirüs aşının nasıl yapılacağını bilmiyordu hemişre sağlık ocağına gittiğimizde
koldan vuracaktı deli karı
Allahtan eşimde sağlıkçı ve ağızdan olacak dedi ve eşim yaptı
hemşirede öğrendi bu sayede
banucum güle güle giy cnm yeni elbiseni :)
sözde bende pazar günü kendime diye alış verişe çıktım ama yine hiç bişi alamadan geri döndüm ...tabi burum gazele yaradı herzamanki gibi kendimi kaybedip birsürü şey aldım cadı ya hele bi pantolon aldımki bayıldım resmen büyüğünü bulsam kendime alıcammm :))
o resmini bekleriz cnm
güle güle kullansın iyi günlerde