2009 Mayıs Anneleri

canım ya ben internetten okumuşum aklımda öyle kalmış kusuruma bakma tatlım
ben bugün özdilekten aldım kay marka keçi sütü
açılmadığı taktirde son kullanma tarihine kadar kullanılırmış
açılınca da 2 günde tükrtilmelidir yazıyor buzdolabında
kusuruma bakma lütfen cnmopuyorumnanaktan
tatlım bakayım bi daha
geçmiş olsun cnm
inş ateşi çıkmamıştır kuzunun
canım aklımada öyle kalmış öyle yazmışım bence sert çıkmadan sende bildiklerini yazsan yada en azından benim yanlışımı düzeltsen daha iyi olurdu Nurtencim
ama neyse
bende bugün buldum ve aldım kay marka yarım yağlı keçi sütü

sakin ol nurtencim belki ozlem günlük olanlarindan almiştir..yani bilmem varmi öyle bişide..
sağol cnm en azından direk yargıya varmamışssın belkilerle konuşmuşsunŞeniz
ay canım ya ne güzel düşünmüşler maşallah
bizimkilerde daha bizden isterler bırak biriktirmeyi:mymeka:

kızlarrrrrrr cerenle görüştüm bebeğini hastaneye yatırmışlar rotavirüs çıkmış tahlilinde (((
oy yavrum ya
inş çabuk atlatır
bende bi konuşsaydım teleini bana özelden yazsana cnm
sen bakma cnm onlara ne biliyorlar da ne konuşuyorlar
daha rotavirüs aşının nasıl yapılacağını bilmiyordu hemişre sağlık ocağına gittiğimizde
koldan vuracaktı deli karı
Allahtan eşimde sağlıkçı ve ağızdan olacak dedi ve eşim yaptı
hemşirede öğrendi bu sayede

o resmini bekleriz cnm
güle güle kullansın iyi günlerde

ceylinim2009 seni burda gördüğüme sevindim cnm inan yazını görünce üzülmüştüm benim yüüzmden sütlerimiz gelemeyeck diye
hatta telefonunu isteyecektim şimdi arkadaşlardan
ama içim rahatladı biraz seni görünce

estağfurullah ne kusuru canım. dün senden sonra bi arkadaş yazmıştı son kullanma tarihine kadar kullamılabileceğini. yarın gönderiyor abim a.s.

estağfurullah ne kusuru canım. dün senden sonra bi arkadaş yazmıştı son kullanma tarihine kadar kullamılabileceğini. yarın gönderiyor abim a.s.

evet cnm nurten yazmış
ben dün tekrar giremedim,bugünde okulum vardı anca girme fırsatım oldu
ama seni burda gördüğüme inan sevindim,hele ki abinin gödeeriyor olması da çok iyi
bende bi deneyeyim bakalım
koliyle aldırıcam eşime
evde dursun değil mi?

Son düzenleme:
domuz grbi asisi icin sordum buradaki dr lar 3 yasina kadar önermiyor.dikkat edin,ellerinizi felan yikayin,
-
mikrop öldurucu mendiller felan kullanin,grip iken bebege yaklasmayin diyorlar.... anlicaginiz hijyen...

ama ailenin diger bireyleri icin brosür yollamislar gelin olun asinizii diyeee...

Allah izin verirse gelecek hafta gidip olucaz asimizi..her agizdan bir laf cikiyooo.kafam allak bullak valla..

isvecte iyice yayildi olayyy( korkudan kiziimi krese yollayamaz oldum..asisini yaptirayimda icim rahatlasin birass...oglumu kalabalik ortama cikaramiyorum..evdede sIkILIYorlar tum gunnn...:1no2:

önemli değil. çok duyarlısın sağol. evet bence de evde dursun. bize de 20 kutu almış abim.bayağı gider.

Kızlar geçmişe çok bakamadım ama berke rota mı oldu yaaa, ahh cnm benim, cerenn nosunu bana birisi yazabilirmi kızlar bi arıyım...
Bide tuba teşekkürler cnm, yavs annemler bile dşrek oy vere basmışlar ya (( bi kaç ark daha öyle yapmış ((

tatlım haklsıın evde sıkılıyorlar
bnede dışarı çıkarmıyorum hiç
birinden bişey bulaşır diye
aşı konusuna gelince biz karar verdik yaptırnayacağız
hatta eşim sağlık çalışanı o bile yaptırmayacak
çünkü bursada bu aşıyı olan bikaç sağlık personeli şuan yoğun bakımda yatıyor bünyeleri kaldırmadı
eşimde biraz hassatır o yüzden korkuyıoruz
kızıma gelince dr.u 0-2 yaş arası çok önemli mutlaka olsun aşı dedi,bu yaş aralığındakiş bebeklerde ölümcül oluyormuş bu girp
yetişkinler farkında olmadan atlatabiliyormuş bazen
evden çok çıkarmıyorsanız aşı olmasada olur belki dedi
bünyeleri çok hassa daha minikleimizin yetişkinler bile kaldıramıyor bazen bu aşıyı o yüzde yaptırmıycam cnm be
tabi herkesin kararına saygım var
kişinin kendi bileceği şeydir cnma.s
önemli değil. çok duyarlısın sağol. evet bence de evde dursun. bize de 20 kutu almış abim.bayağı gider.
ooo maşallah baya almış inş kuzunda severek içer cnm

buda güzelmiş :))

Valla alemler eşimin ailesi he anlamadım gitti :umursamaz:

Ya bende halledemedim bi türlü. Şöyle pembişli afilli bişeyde ben istesem Tubim ya zahmet vermiş olur muyum sana :kedi: :kedi: :kedi:

bende tipis tipis yürüyüşümü yapayim..kizcem uyuyorken..bugun yapmassam kesin asarim ben bu işi :)) zaten fuu fuu pilatesimide yapmadim..onuda netten yapicam yilmak yokkkkk :) 1 2 1 2 kaydirigubbakcemile2

Ohhh yapmışsındır ne güzel. Bugün dinlenme günüm benim. YArın 2,5 saat debelenicem kaydirigubbakcemile3

Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.

Ayyy güzel olur valla. Ama organize etmeye erken başlayalım. Kısa süre kala yaparsak halledemeyiz :1no2: Mart gibi falan planlara başlayalım Allah izin verirse a.s.

Ay canım ya üzme kendini daha fazla. Olan sana oluyo a.s.

Aaaa aman dikkat edin canım :çok üzgünüm:

Zor valla ya. Sakınmak lazım kuzularımızı a.s

Kayınvalidemler geldi Defnoş'a bakarken yemeğimizi yedik bizde. Onlar gitti mutfağımı toparladım. Saat 8 gibi Defne huysuzlanmaya başladı. Tabi tüm gün yarım saat uyuyunca uyku başına vurdu. Karnı aç ama muhallebisini yemedi. Bende emzirdim, memede uyudu. Yerine yatırınca verdim muhallebiyi uykusunda içti neyseki. Biz yatarkende bi mama yapar veririm. Güzelce uyur kuzum inşallah.

Bende duşumu aldım, ayaklarımı uzattım dizi izliyorum zemuszemus

Ay canım cornflakes istedi. Aslında hiç sevmezdim şu çıtır şeyleri ama Nesfit'in çikolatalı olanı ile meyveli olanını azar azar karıştırıyorum. Ay süper oluyo kızlar. Tavsiye ederim yerimseniben

ceylin'de 8 buçukta uyudu bu akşam. normalde 9 da uyur sabah 6 da kalkarız. yarın sabah 5 buçukta dikilir cadı.kafasında saat kurulu cadının hiç şaşmaz :)))

bu geniş aile dizisine bayılıyorum. acayip güldürüyor beni

kzılar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
kzuzuya bi bakayım çok yoruldum bugün biraz dinlenicem
sabahda erken kalktık çok uykum var
kendinize ve bebeişlerinize iyi bakınnn
koklayın misler gibi mekleklerinizi benim içinopuyorumnanaktan

Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.

ayyy ne güzel olurrr bee biliyorsun benim için heryer Paris kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy cnm kıyamammm yaa malesef ek gıdada bu olayı bi çoğumuz sık sık yaşıyorz cnm inş tekrar olmaz Şeniz

saol tetesi inş yarın koyarım Şeniz

ohhh yarasınn kuzumada sanada a.s.a.s.

sende öp cnm ŞenizŞeniz iyi gecelera.s.

Benimkine belli olmuyor ya bazen 8'de uyanıyor bazen 8,5'da. Bazende 10'a kadar uyuyor. Alem benim kız opuyorumnanaktan

İyi akşamlar canım öptüm bende kocaman a.s.

baş ağrım geçmiyor ömer uyudu aliyide babası uyutuyor inş.kalkmazlar midemde bulanıyor öptüm sizi ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…