2009 Mayıs Anneleri

selam herkese bugün ablamın oğlunun doğumgünü vardı oraya gittik yeni geldik
berkecik hastalanmış çok üzüldüm Allah acil şifa versin inşallahh
birsencim canım daha iyisindir umarım baya kötü geliyordu sesin kıyamam boşver yaşlı insanları çok takmayacaksın

off yaa berkeye ve tabi cerene çok üzüldüm (( allah beterinden korusun.. şu aşılar gerçekten önemli..
mama ve anne sütü alıyodu nasıl kapmış mikrobu bu çocuk anlamadım??

özlemcim sana sert çıkmak falan niyetle yazmadım inan seni kırmak istemedim sadece bir anda okuyunca belki bi bildigin vardır diyerekten sorunca kelimeler sert gibi olmuş panikle yazılmış bi olay, bu şekilde algılandı cicim benim özür dilerim yanlış anlama beni lütfen..

kız birsen sen kocamış kadının laflarına niye alınıyon salla gtsin hehe de bak başın agrımış bide...

ya çok uykum var ben bugün carrefeurdan hipp davam maması ve yulaflı bi ekgıda aldım devam maması 17.80idi 300gr e-bebekten uygunmuş ama fazladan alıran karlısın pınarcım:) yulaflı ekgıdada 5.75 idi sütü sulandırarak veriliyormuş..
migrosta ne kadarmış gülhan?? yulaflı ek gıdanın heryerini okudum son kullanma tarihine marketten çıkınca bakmak aklıma geldi allahtan bakmışım 2gün kalmış ya şok oldum degiştireyim dedim hepsi aynı ama gece maması vardı su ile olan yulaflı ve elmalı 50gr fazla 9küsür yazmışlar küfür giibiiii almadım..
böyle yani yatayım nihayet benim cadaloz erken yatta 11de:))
öptüm güzeller

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tuba banada benim cadolozada imzaaaaaaa isterük isterük :)))))

gunaydın kızlar yıne uykusuzum oglum artık sabahları uyumaya basladı ne yapcam yaaa gece zırt bırt uyandı bı ara yatakta ayagımda sallarken ben de kafamı koyup uyumusum recep ayagımda ustu acık tahmınen 1-1,5 saat uyumusuz sonra uyandım tabı

ya bu tıcker yanlıs gosterıyor sankı dogum tarıhıne 22 nısan gırdım ama boyle oldu
tuba cnm senınkı bende 1 gun once dogmustu benımkı nıye arada 1 hafta fark gosterıyokı beynım durdu sankı

günaydın herkese nasılsınız kızlar duru artık desteksiz oturuyor kızlar:)))))))))))) maşallah kızıma kendi kendinede vakit geçirmeye başladı ablasınlada arası iyi Allah bozmasın yağmur kardeşini çok koruyor seviyor kıskançlığı azalmaya başladı

Günaydın Kızlar,

Hava cok fena burda ya.Dün bahar gıbıydı bugun resmen kış.Aslında yağmurda dolaşmayı severim ama cocukla imkansız.

Banu gözün aydın canım.Masallah hem duru ya hemde yağmura.

Nurten devam mamasını 18 ,pirinçli muhallebi 5,35 gece tahılı 9.90 bebe bıskuvısı 5,35 e aldım canım.Migros yakın bana Borayla oraya gidebildim.Ama severse hepsini Bora daha uygun olan e-bebekten filan alırım.

sanada günaydın incihancım hippe başladınız hayırlı olsun tatlım durucuk biberon mamasınıda içmedi yulaflı olanıda yemedi bakalım gece tahıllısını deneyeceğiz birde inşallah sever

sanada günaydın incihancım hippe başladınız hayırlı olsun tatlım durucuk biberon mamasınıda içmedi yulaflı olanıda yemedi bakalım gece tahıllısını deneyeceğiz birde inşallah sever

Sağol canım dünden beri Bora yıyor.Tabı aptamıl kasık maması kadar cok sevmedı.O cok tatlıydı.Ama alışıcak zamanla.

günaydın hanımlar!
kızımın iniltileri arasında size bir selam vereyim dedim. bugün 4den sonra nerdeyse hiç uyumadı desem yeridir. halısına koydum inleyerek oyuncaklarına bakıyor. tabi bi gözüde bende. bi yere filan kaçarsam anında bağırmak için. zaman kaybı olmasın.içi rahat etmez yoksa.
ayy uyusada bende bi kenarda kıvrılsam.
sırtım çok ağrıyordu benim tontonu taşımaktan. arabasının tekerleklerini iyice sildikten sonra evde dolaştırıyorum artık. şimdilik kanıyor bakalım ne kadar oyalanacak böyle.biraz rahatladım.

arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin mama ve ek gıda olaylarında. biz daha başlamadık. ama sizin telaş ve endişelerinizi okudukça hiç başlaasım gelmiyor.ne zormuş anne olmak.

günaydın herkese. güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle. çalışan annelerinde günü çabucak geçsin kuzularına kavuşsunlar.
ilgin maşallah kızına oturuyormuş.
hava burda da yağmurlu bugün. pastırma yazı bitti galiba.
bozoncum sana da allah kolaylık versin canım. benim kızımda bir dönem öyleydi yanından ayrılmama izin vermiyordu. bu ara düzeldi şükür.biraz oyalanıyor oyuncaklarıyla. bir de salıncak çok işe yaradı. tavsiye ederim.
bize gelince yine 6'da uyandık.ceylin sütünü içti 7 gibi yarım saat daha uyudu. uyandı babamızı işe gönderdik. kahvaltısını yaptırdım. o salıncağındayken yemeğimi ayarladım(benim koca maalesef öğlen yemeğine de eve geliyor). şimdi tekrar uyudu kızım. ben de sandviç ve çayımı alıp bilgisayarın başına geçtim. dün temizlik yapmıştım. bugün hiç işim yok keyif yapıcam kızımla kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın kızımı aşıya götürücem. acaba bu aşılardan sonrada banyo yaptırmak yasak mı? eğer öyleyse bugün yıkayayım bari. aşı yaptıran anneler siz bilirsiniz cevabınızı bekliyorum.

Bozon bende bir süre bebek arabasını evde kullandım.Ama kandıramıyorum artık.Dışarda bile kanguruda dolaşmak istiyor.Arabayı kullanamıyorum artık malesef.Salıncaktan hıç hoşlanmıyor Bora.Favorısı kucak sıpanın.

Dün hava guzel diye evı havalandırmıştık bolca.Tabı sınekler girmiş hep eve.Gecede Boraya hep yemiş ya.Üzüldüm kuzumun yuzu kırmızı kırmızı.

Ve bugun 6. ayımız doluyor.Cok guzel ama asıya gidecez.Offf sıkıntı bastı içime.

canım, yarı yaşınız kutlu olsun. ben de yarın aşıya götürcem aynı stres bende de var. inşallah ateşlenmez kuzularımız.

günaydın canım umarım benim kızda düzelir en kısa zamnda. maşallah senin kızına.
işim çok ama uyumak istiyorum. sadece yemeğim var belki öğleden sonra evi süpürürüm. başarabilirsem. ohh sen benim yerimede keyif yap canım.

bozoncım günaydın tatlım iyi yapmışsın tontoncuğu bebek arabasında taşımakla:))))))

günaydın canım. walla en son tekniğimiz bu umarım uzunca bi süre idare eder bizi. maşallah Duruya desteksizde oturmaya başlamış.

hadi yaa buda mı kısa süreli bi çözüm olacak. artık yürüsede kurtulsak yapışık gezmekten. herkes bunlar daha iyi günlerin demezmi tepem atıyor. her sabah yataktan kalkarken sürünüyorum. belim feci ağrıyor bu günlerde yine.

canım inşallah çok canı yanmaz ve gelincede ateşi çıkmaz Boranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…