sanada günaydın incihancım hippe başladınız hayırlı olsun tatlım durucuk biberon mamasınıda içmedi yulaflı olanıda yemedi bakalım gece tahıllısını deneyeceğiz birde inşallah sever
Bozon bende bir süre bebek arabasını evde kullandım.Ama kandıramıyorum artık.Dışarda bile kanguruda dolaşmak istiyor.Arabayı kullanamıyorum artık malesef.Salıncaktan hıç hoşlanmıyor Bora.Favorısı kucak sıpanın.
Dün hava guzel diye evı havalandırmıştık bolca.Tabı sınekler girmiş hep eve.Gecede Boraya hep yemiş ya.Üzüldüm kuzumun yuzu kırmızı kırmızı.
Ve bugun 6. ayımız doluyor.Cok guzel ama asıya gidecez.Offf sıkıntı bastı içime.
günaydın canım umarım benim kızda düzelir en kısa zamnda. maşallah senin kızına.günaydın herkese. güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle. çalışan annelerinde günü çabucak geçsin kuzularına kavuşsunlar.
ilgin maşallah kızına oturuyormuş.
hava burda da yağmurlu bugün. pastırma yazı bitti galiba.
bozoncum sana da allah kolaylık versin canım. benim kızımda bir dönem öyleydi yanından ayrılmama izin vermiyordu. bu ara düzeldi şükür.biraz oyalanıyor oyuncaklarıyla. bir de salıncak çok işe yaradı. tavsiye ederim.
bize gelince yine 6'da uyandık.ceylin sütünü içti 7 gibi yarım saat daha uyudu. uyandı babamızı işe gönderdik. kahvaltısını yaptırdım. o salıncağındayken yemeğimi ayarladım(benim koca maalesef öğlen yemeğine de eve geliyor). şimdi tekrar uyudu kızım. ben de sandviç ve çayımı alıp bilgisayarın başına geçtim. dün temizlik yapmıştım. bugün hiç işim yok keyif yapıcam kızımla kaydirigubbakcemile3
bozoncım günaydın tatlım iyi yapmışsın tontoncuğu bebek arabasında taşımakla:))))))
Bozon bende bir süre bebek arabasını evde kullandım.Ama kandıramıyorum artık.Dışarda bile kanguruda dolaşmak istiyor.Arabayı kullanamıyorum artık malesef.Salıncaktan hıç hoşlanmıyor Bora.Favorısı kucak sıpanın.
Dün hava guzel diye evı havalandırmıştık bolca.Tabı sınekler girmiş hep eve.Gecede Boraya hep yemiş ya.Üzüldüm kuzumun yuzu kırmızı kırmızı.
Ve bugun 6. ayımız doluyor.Cok guzel ama asıya gidecez.Offf sıkıntı bastı içime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?