2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız?? ben çok uykusuzum kızım sürekli ağlatarak uyandı sanırım aşıdan dolayı.umarım bugünde aynısı olmaz.ceylinim aşıdan sonra ben 1 gün yıkamıyorum.ama aşıya gitmeden önce yıka istersen ben öyle yapıyorum hep. bide calpol içirirsen iyi olur bu aşı biraz ateş yapıyor.

Canım benim salla gitsin ben artık öle yapıyorum.Laflarımızı onlara göre ayarlayacak değiliz ya.Misafirlerede patates kızartması menemen falan yap sıradan kahvaltılıklar falan yada kolay bi omlet yeter.Ay canım istedi şimdi ama cık yok yemiycem yeminliyim kaydirigubbakcemile3

Anacım sizinkilerde bi alem heeeee kafamçokkarıştı

Canım ben dün Carrefour' a gittim Hipp'in 2 numara organik biberon maması aldım birazda kavanoz meyvesi.Ama bebe bisküvisi yoktu dur ben migrosa bakayım çünkü kahvaltısında 8 tahıllı ballıyla yapıyodum onuda bırakmak istiyorum.Ama biberon mamasını inceledim organik sütten imal edilmiştir yazıyo standaki kız şansıma o anda satış sorumlusunu çağırdı, kız gıda mühendisiydi.Baya konuştuk içim rahatladı.AB standartları gereği bu tarz ürünleri kullanma izni aslında var ama bizim ürünlerimizin hiçbirinde rastlayamazsınız farkımızda bu mail adresinizi verirseniz tüm üretim aşamalarını detaylı bir şekilde slayt şeklinde yollayabilirim dedi gelsin sizede atarım.Birlikte rafta bebelac,milupa ve hero baby içeriklerinide inceledik sonrasında kararımı verdim artık hipp kullanıcam.Ayrıca 300 gr 15,20 YTL'ye aldım.

Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.

Evet bende istiyorum süper olur valla

Olsun kuzum olur böle kazalar.Severek yemiş ya çok sevindim.

Bende aldım Nurtencim organik devam maması 2 numara 15,20 YTL.

Yağız'da uzum zamandır desteksiz oturuyor tatlım çok şirin oluyorlar böle.Maşallah durucuğumada.

Bu uyku düzensizlikleri hepimizde var tatlım benim oğlanda bi gün iyi bi gün uyutamıyoruz malesef.Bide senin fıstığın maşallahı var taşımak zor olur tabi allah yardımcın olsun.Araba iyi çözüm olmuş.

Günaydın canım adın ne?Çanakkale de yaşıyormuşsun bende oralıyım bigalıyım.Üniversiteyide orda okudum.Hemşeriyiz yani.Bu yağmurlu havalarda tam keyif havaları hakikaten insanın bişey yapası gelmiyor.

tamam canım bugün yıkayayım o zaman. geçen aşımızda gitmeden önce calpol vermiştim hiç ateşlenmedi. yine öyle yapıcam. kıyamam aşı senin kızını rahatsız etmiş bayağı. geçmiş olsun canım.

evet canım desteksiz oturuyor oturtuyorum yanlarınada birşey koymadan duruyor öyle prensesim:)))

evet canımya aslında şimdiye kadar olmadı ama hemşire demişti bu aşılar biraz huzursuzluk verebilir diye.aman bişey olmasında ben uykusuz kalayım sorun değil.a.s.

sibelcim evet çok tatlı oluyorlar duru birde ayak parmaklarını emiyor cap cup diye çok mu tatlı kızım diyorum gülüyor maşallah mayıs bebeklerine sen nasılsın yağız nasıl

Canım umarım sorunuz geçer aşınız doktorunla şu mama detaylarınıda konuşunca bizede yazsan fikir olsun istiyorum.Sinek mevzuu da aynı hava güzel diye havalandırınca sivri gelmiş bi tane pis sinek oğlumun yüzüne desen yapmış resmen.

Oy kıyamam kuzuya bugün daha iyi olur tülaycım inşallah.

sibiko, ismim ayşe. evet çanakkale'de yaşıyorum. ama çanakkale'li değilim. tayinimiz buraya çıktı 2 yıl önce.

Canım memnun olsum bende Sibel.Çanakkale çok güzel memleket valla.

gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun

sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü

kızlar bende duruya atkı bere yelek ördüm şimdide yağmura başladım bitince eklerim fotoğraflarını kışın iyi oluyor örgü

tatlım merhaba nasılsın gaz sancısımı vardı acaba kıyamam ya geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…