bu arada bekar kaynım aradısen anneme bakma o iyice yaslandı
herkesin lafını sözünu kötüye yoruyor abimlerede aynı diğer gelinlerede aynı diyor
ne yapaım annemi atayımmı diyor
bende sana öyle bişey demedim , ama bende iki çocuk bakıyorum annene söylediğim her kelamın ne şekilde anlayacağını düşünemem dedim
ben burada ona yatağını bile açtım baktım dedim.....
ben bu saatten sonra annen ne düşünür diye konuşma düzenleyemem dedim
ve eğer böyle bişey anlıyorsa benden önce oğluna tlf açsın sorsun
yada bana gayet yumuşak bi şekilde sorsun dedim
ama o bugün beni azarladı hakeret edercesine konuştu.....
bizden ötesi yok onun dedim...
şimdi kaynımın kız arkadaşı pazar kahvaltıya gelecekmiş tanışmak için
bizi çağırmıştı be yapacam bilmiyorum yaa
kızlar antre banyo mutfak çocukların odası toplanbmalı .....başım çatlayacak gibi ağrıyoo ömerim mız mız uffff.....salya sümük halde yaa nezle gibi yaaa.....offf kuzum iyice hasta oldu yaaa...........biri lazım yanıma yaa....halamlar küçük halama gidiyor .......annem baban evde diyoo uffff bebeklerimle tam ilgilenemiyorum yaaaaaaaa
Kayınvalidemler geliyorlarmış. Bizim arabayı alıp Halit'in dayısına gidiceklermiş. Dayısı da bizim eve arabayla 10 dk mesafade falan oturuyor. Bize taksiyle gelip arabayı alacaklarına direk oraya gitseler ya. Anlamıyorum bu insanları valla :uhm:
Ay Tubacım benide unutmamış.Ellerin dert görmesın canım.Ay bu kadar sihirliysen kesin Borayı yolluyorrum.Bir de hadı spora canım bendeakşam Boraz uyusun 40 dk. yuruyus yapıcam.Bir haftadır yerinde sayıyor kılolar gıcık oldum iyicee.
Sibel ben hıpp bebek biskuvısı aldım canım organık.Zımbırtılardan yok içinde.
Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.
Merhaba kızlar, kağana muhallebi yapmıştım mis gibi içine yarım armutla 1çay k. pekmezde koydum ama sanırım armutun bi parçası takıldı bogazına kustuuu ne var ne yok çıkardı üstüm başım battı onunda tabi neyse korktuk ama atlatmış olduk...
off yaa berkeye ve tabi cerene çok üzüldüm(( allah beterinden korusun.. şu aşılar gerçekten önemli..
mama ve anne sütü alıyodu nasıl kapmış mikrobu bu çocuk anlamadım??
özlemcim sana sert çıkmak falan niyetle yazmadım inan seni kırmak istemedim sadece bir anda okuyunca belki bi bildigin vardır diyerekten sorunca kelimeler sert gibi olmuş panikle yazılmış bi olay, bu şekilde algılandı cicim benim özür dilerim yanlış anlama beni lütfen..
kız birsen sen kocamış kadının laflarına niye alınıyon salla gtsin hehe de bak başın agrımış bide...
ya çok uykum var ben bugün carrefeurdan hipp davam maması ve yulaflı bi ekgıda aldım devam maması 17.80idi 300gr e-bebekten uygunmuş ama fazladan alıran karlısın pınarcım:) yulaflı ekgıdada 5.75 idi sütü sulandırarak veriliyormuş..
migrosta ne kadarmış gülhan?? yulaflı ek gıdanın heryerini okudum son kullanma tarihine marketten çıkınca bakmak aklıma geldi allahtan bakmışım 2gün kalmış ya şok oldum degiştireyim dedim hepsi aynı ama gece maması vardı su ile olan yulaflı ve elmalı 50gr fazla 9küsür yazmışlar küfür giibiiii almadım..
böyle yani yatayım nihayet benim cadaloz erken yatta 11de:))
öptüm güzeller
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tuba banada benim cadolozada imzaaaaaaa isterük isterük :)))))
günaydın herkese nasılsınız kızlar duru artık desteksiz oturuyor kızlar:)))))))))))) maşallah kızıma kendi kendinede vakit geçirmeye başladı ablasınlada arası iyi Allah bozmasın yağmur kardeşini çok koruyor seviyor kıskançlığı azalmaya başladı
günaydın hanımlar!
kızımın iniltileri arasında size bir selam vereyim dedim. bugün 4den sonra nerdeyse hiç uyumadı desem yeridir. halısına koydum inleyerek oyuncaklarına bakıyor. tabi bi gözüde bende. bi yere filan kaçarsam anında bağırmak için. zaman kaybı olmasın.içi rahat etmez yoksa.
ayy uyusada bende bi kenarda kıvrılsam.
sırtım çok ağrıyordu benim tontonu taşımaktan. arabasının tekerleklerini iyice sildikten sonra evde dolaştırıyorum artık. şimdilik kanıyor bakalım ne kadar oyalanacak böyle.biraz rahatladım.
arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin mama ve ek gıda olaylarında. biz daha başlamadık. ama sizin telaş ve endişelerinizi okudukça hiç başlaasım gelmiyor.ne zormuş anne olmak.
günaydın herkese. güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle. çalışan annelerinde günü çabucak geçsin kuzularına kavuşsunlar.
ilgin maşallah kızına oturuyormuş.
hava burda da yağmurlu bugün. pastırma yazı bitti galiba.
bozoncum sana da allah kolaylık versin canım. benim kızımda bir dönem öyleydi yanından ayrılmama izin vermiyordu. bu ara düzeldi şükür.biraz oyalanıyor oyuncaklarıyla. bir de salıncak çok işe yaradı. tavsiye ederim.
bize gelince yine 6'da uyandık.ceylin sütünü içti 7 gibi yarım saat daha uyudu. uyandı babamızı işe gönderdik. kahvaltısını yaptırdım. o salıncağındayken yemeğimi ayarladım(benim koca maalesef öğlen yemeğine de eve geliyor). şimdi tekrar uyudu kızım. ben de sandviç ve çayımı alıp bilgisayarın başına geçtim. dün temizlik yapmıştım. bugün hiç işim yok keyif yapıcam kızımla kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız?? ben çok uykusuzum kızım sürekli ağlatarak uyandı sanırım aşıdan dolayı.umarım bugünde aynısı olmaz.ceylinim aşıdan sonra ben 1 gün yıkamıyorum.ama aşıya gitmeden önce yıka istersen ben öyle yapıyorum hep. bide calpol içirirsen iyi olur bu aşı biraz ateş yapıyor.
günaydın canım umarım benim kızda düzelir en kısa zamnda. maşallah senin kızına.
işim çok ama uyumak istiyorum. sadece yemeğim var belki öğleden sonra evi süpürürüm. başarabilirsem. ohh sen benim yerimede keyif yap canım.
günaydın canım. walla en son tekniğimiz bu umarım uzunca bi süre idare eder bizi. maşallah Duruya desteksizde oturmaya başlamış.
tamam canım bugün yıkayayım o zaman. geçen aşımızda gitmeden önce calpol vermiştim hiç ateşlenmedi. yine öyle yapıcam. kıyamam aşı senin kızını rahatsız etmiş bayağı. geçmiş olsun canım.
Bozon bende bir süre bebek arabasını evde kullandım.Ama kandıramıyorum artık.Dışarda bile kanguruda dolaşmak istiyor.Arabayı kullanamıyorum artık malesef.Salıncaktan hıç hoşlanmıyor Bora.Favorısı kucak sıpanın.
Dün hava guzel diye evı havalandırmıştık bolca.Tabı sınekler girmiş hep eve.Gecede Boraya hep yemiş ya.Üzüldüm kuzumun yuzu kırmızı kırmızı.
Ve bugun 6. ayımız doluyor.Cok guzel ama asıya gidecez.Offf sıkıntı bastı içime.
günaydın kızlar nasılsınız?? ben çok uykusuzum kızım sürekli ağlatarak uyandı sanırım aşıdan dolayı.umarım bugünde aynısı olmaz.ceylinim aşıdan sonra ben 1 gün yıkamıyorum.ama aşıya gitmeden önce yıka istersen ben öyle yapıyorum hep. bide calpol içirirsen iyi olur bu aşı biraz ateş yapıyor.
sibiko, ismim ayşe. evet çanakkale'de yaşıyorum. ama çanakkale'li değilim. tayinimiz buraya çıktı 2 yıl önce.
gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?