burcu recep artık emerken dısı olmamasına ragmen damaklarıyla oyle bır ezıyorkı cok canım yanıyor en sonunda ucu agzında kalacak vallla
burcum bırazdan esım yemege gelır o gıtsın ben arayacagım
kızlar merhaba epeydir giremiyorum o yüzden geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir.cerencim berke inşallah iyi olmuştur.banucum düğünde güzel geçmiştir inşallah
kızlar merhaba epeydir giremiyorum o yüzden geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir.cerencim berke inşallah iyi olmuştur.banucum düğünde güzel geçmiştir inşallah
Ay bİr İŞ bİr İŞ Üff bu ne ya sabah bİr gİrdİm bİr daha gİremedİm.....
selin nasıl tülaycım yeni ofisin hayırlı olsun inşallah alışırsın kısa sürede
burcu sende ne var ne yok tatlım kağan nasıl
günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı
gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde
pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz
bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt
günaydın hanımlarr!
:lepi::lepi::lepi::lepi: bizde dişi çıkanlar kervanına kaltıldık.:lepi::lepi::lepi::lepi:
dün akşama doğru canıma okudu ama görünce çok mutlu oldum. akşam elimi yıkayıp yıkayıp ağzına götürüyodumm.:kedi:
akşam 12ye doğru yattı ama o kadar yorulmuşki sabah 8e kadar hiç kalkmadı. bende iki kere emzirdim onda bile uyanmadı yavrum. şimdi yine uyudu. bende bi kahvaltı yapam gelirim.
Geçmiş olsun canım a.s.önemli bişeyi yoktur inş bebeklerde ateşi hiç sevmiyom allah hiçbir kuzuya hastalık varmesin inş
Ay canım ne tatlı gidiyodur o şimdi yürüteçle maşoğluşuna bende mi alsam acaba kızıma yürüteç..
Hayırlı olsun a.s.canım dişiniz rahatlıkla hastalanmadan çıkarır inş.
Merhaba kızlara.s.
Nasılsınız herkes iyidir inş.Benim kuzumda akşam aşıdan dolayı ateşlendi çok korktum ya biraz yüksekti fitil attım şükür geçti ve gece rahat uyudu.Diğer aşılarda ateş olmamıştı bu yaptı bidaha ateşimiz çıkmaz inş.
burcu canım saol. iyiyim canımya aşırı derecede yoprgunluğum dışında ,iyiyim.kuzucumda iyi teyzesi sürekli oyun istiyor bişeyler keşfetmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?