2009 Mayıs Anneleri

burcu recep artık emerken dısı olmamasına ragmen damaklarıyla oyle bır ezıyorkı cok canım yanıyor en sonunda ucu agzında kalacak vallla

:)))) çok komik yaaa miki farem benim :)))) ısırmaya başladıysa bide dişleri çıksın o zaman görürüz günümüzü :)))) kağan henüz ısırmayı farketmedi ama sündürmekle meşgul :)))
burcum bırazdan esım yemege gelır o gıtsın ben arayacagım

tmm cnm

kızlar merhaba epeydir giremiyorum o yüzden geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir.cerencim berke inşallah iyi olmuştur.banucum düğünde güzel geçmiştir inşallah

kızlar merhaba epeydir giremiyorum o yüzden geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir.cerencim berke inşallah iyi olmuştur.banucum düğünde güzel geçmiştir inşallah

sağol tülaycım düzeldik çok şükür sen de hoşgeldin nerelerdeydin...?
gerçi bende pek giremiyorum geçmişi filan hiç okuyamıyorum...kafamçokkarıştı

tülaycım bitanem nasılsın dün seni sordum girmedin sanırım özledim valla sizi düğün çok güzel geçti duru ateşlendi tatlım

ceren canım biz taşındık o yüzden giremedim epydir.banucum bende özledm valla.iyiyim canım taşınma telaşı bitti yeni ofise alışmaya çalışıyorum. sevindim düğünün güzel geçmesine sana demiştim rahat ol mutlu olmaya çalış diye:)

Kızlar deli gibi uykusu gelmiş maş bi salladım uyudu hemencik :))) şimdide onun yemeğini yapıyorm

Tülaycm hoşgeldin cnm,bugün arıcaktım seni merak ettim , nasılsın cnm prenses selin nasıl
Ay bİr İŞ bİr İŞ Üff bu ne ya sabah bİr gİrdİm bİr daha gİremedİm.....

kolay gelsin cnm

tülaycım dün ateşi çoktu ağladı sürekli hastaneye götürecektik güvenemedim devlet hastanesine kendi doktoruda akşam olduğu için hastanede değildi bakalım annem bugün ateşi yok dedi inşallah çıkmaz dişten sanırım çıksada rahatlasa kuzular
valla çok rahattım tatlım sıcak güleryüzlü davrandım herkese artıları toplayan ben oldum :))))

selin nasıl tülaycım yeni ofisin hayırlı olsun inşallah alışırsın kısa sürede

burcu sende ne var ne yok tatlım kağan nasıl

selin nasıl tülaycım yeni ofisin hayırlı olsun inşallah alışırsın kısa sürede

burcu sende ne var ne yok tatlım kağan nasıl

iyilik cnm, kağanın beslenme düzenini oturtmaya çalışıyorum, dün akşam muhallebisini veremeden uyudu kuzum, kahvaltı meyve sebze yoğurt muhallebi ve emzirme düzeni üst baş değiştirme derken gün bitiyo anlamadan...
yine yazayım, inş hemencik atlatır durucuk geçmiş olsn...

Geçmiş olsun canım a.s.önemli bişeyi yoktur inş bebeklerde ateşi hiç sevmiyom allah hiçbir kuzuya hastalık varmesin inş

Ay canım ne tatlı gidiyodur o şimdi yürüteçle maş oğluşuna bende mi alsam acaba kızıma yürüteç..

Hayırlı olsun a.s.canım dişiniz rahatlıkla hastalanmadan çıkarır inş.

Merhaba kızlara.s.
Nasılsınız herkes iyidir inş.Benim kuzumda akşam aşıdan dolayı ateşlendi çok korktum ya biraz yüksekti fitil attım şükür geçti ve gece rahat uyudu.Diğer aşılarda ateş olmamıştı bu yaptı bidaha ateşimiz çıkmaz inş.

burcu canım saol. iyiyim canımya aşırı derecede yoprgunluğum dışında ,iyiyim.kuzucumda iyi teyzesi sürekli oyun istiyor bişeyler keşfetmeye çalışıyor.

Kızlar kağanın yemeğini hazırlıyodum ya uyandı acıkmş ağladı hemen süzgeçten geçirdim yedi şimdi, tarifi çok sevdi hatta mama sandalyesinde yamuldu düzelteyim dedim yemek bitti sandı bağırdı :))) inş. sizin kuzucuklarda sever :)))) bugün yazıcam ek besinlere

burcu canım saol. iyiyim canımya aşırı derecede yoprgunluğum dışında ,iyiyim.kuzucumda iyi teyzesi sürekli oyun istiyor bişeyler keşfetmeye çalışıyor.

Aferin selinime, haftasonu bl bol dinlen cnm hiç işle fln uğraşma ancak öyle çıkar bu yorgunluk

BOZONCUM hayırlı olsun dişiniz....

TÜLAYCIM güle güle çalışın yeni ofisinizde....

ben böyle ara ara girip çıkıyorum idare edin kızlar beni

bu arada BANUCUM kuzun nasıl iyimi biraz?

cerencim ateşi azalmış dün o ağladı ben ağladım insanın canından can gidiyor şimdi çok şükür iyiymiş canım kardeşim sağol merak ettiğin için senin bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…