ceylin televizyona çok meraklı. ben de zararlı diye izletmiyordum. dünden beri dvd ye dahi bebek cdlerini takıyorum. bayıla bayıla izliyor. geçen ay denemiştim pek dikkatini çekmemişti. şimdi pür dikkat izliyor. hem faydalı hem de o izlerken ben işlerimi hallediyorum . tavsiye ederim kızlar.
slm kızlar..
ay gülşah ödüm koptu beee kı dikkat etkendine bencede maske tak bide memeyi bıraktımı duru yagmur ayy üzüldüm be... ama senin sütün vardı sanırım sagıyodun baygıdır.. sagmaktanmı sıkıldın benimde öyle olmuştu, emzirmek diyince içim sızlıyo niyeyse..
sibel yagız oglana maş. diyelim harbı ne kız kalkmalar falan bizim zilli daha zoraki basıyo basarkende çok sinirleniyo ıkınıp duruyo.. ayyy bende gülhan gibi semizotu meselesine gelecektim o önce yazmış bence ıspanak daha mantıklı,bide tavuk ve balık robotta çekilecek sanırım?? hipp konusunda benimde içim rahat etti benim kızımda sorunsuz içti mamayı çok sevindim dvm inş.
gülhan dişler hayırlı olsun zaten boradanda böyle bi perfonmasn beklerdim 2 tane birden he ayy tam gaz buçocuk maş. ona..
birsebn çok geçmiş olsun hastalıgı ilk kez duydum küçük dilinde sigil.. ayyy bu kaynanalar adamı delirtirrrr..
banu bacım çoookkkk güzel yapmışsın seni daha önceden tanmadıklarına pişman olmuşlardır bide seni çok merak ettim bi ekle görelim gülcemalini :)))
ayyy aysun o kokuyu bilirimmmm alllahtan biyer yanmadı bunada şükür
esenn çüiğköfte partileri falannn ohhhh süper..
Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek
kızlarrrrrrrrrrrr çok uykusuuzummm yaa ben iş yapasımda yok hiç
nurtencim ekleyim fotoğrafımı bir ara:))
kızlar kayınvalidem aradı sabah kızım indiniz mi yolculuk nasıldı diye sonrada yeni damat :)) ve gelin aradılar antalyaya balayına geldiler cumada bize geleceklermiş kalmaya cumartesi de dönecekler istanbula bir anda hepsiyle samimi olduk:))
Kızlar kağan geçen gün çok feci pişik olmuştu kanıyodu, ek besinlere geçişte olurmuş, bi aile dostumuz krem adı verdi onu kullandık 1 günde geçti, adı trosyd aklınızda bulunsun...
Selamlar bacılar a.s.
Annem geldi sabah iş dönüşü. Şimdi yine işe gitti bende ancak geldim. O Defnoş'a baktı bende ütülerimi yaptım. Sildim, süpürdüm evimi güzelce. Yemin verdirdim anama hiçbişey yaptırmadım bu sefer alkisalkisalkis
Şimdi de Defnoş'um parkelerde dolaşıyor. Halıya kocaman örtü serdim tüylerden rahatsız olmasın diye. Oyun halısında falan durmuyor çünkü. Ama o koca halıdan çıkıp inadına parkeye gidiyor. Dvd'nin önüne gidip onu çekmeye çalışıyor zilli. Uykusu var esniyor belki uyur kendi kendine.
Benimde karnım acıktı bi cornflakes yiyeyim bari. Akşamda sporum olduğu için kayınvalideme gidicem yine.
Çamaşır var makinada bitsinde asayım. Havada yağışlı olunca balkona asamıyorum. Evin içinde de 2 günde zor kuruyor ya gıcık oluyorum :çok üzgünüm:
Son durum raporum budur kaydirigubbakcemile3
ya kızlar recep yaklasık 15 gundur falan bıseyleden sıkılıp benı ıstedıgı zaman anne enne gıbı sesler cıkarmaya basladı ılk basta bana oyle gelıyor dıyodum esım falanda farkett artı emınım ben recepı severken hep annem dıye sevıyorum o etkılı olmus olabılırmıkı ......yanı dede baba gıbı seyler varken bızımkı anneden basladı
Ay Gulsah Allah korusun canım.El purellerınden al bol bol kullan tatlım.
Burcu hadı gözun aydın teste gerek kalmadı.Kremıde alayım evde bulunsun sağol canım.
Nurten sağol canım.Hızlı çoçuk napsın 2 sı bır arada bıtıcek inşallah.Sanada kolay gelsin.
Sibelcım benımkıde hıpp ve aptamıl önerdı.Ben bır kutu hıpp bıtırdım.Evde aptamıl 2 vardı şimdi onu bıtırınce tekrar hıpp e dönucem.Kararsız kaldım ama sanırım dönusumlu kullanıcam.Çünku aptamıldekı immunofortıs bağışıklığı kuvvetlendırıyor.
Benım sıpa uyudu bende elma ve yoğurdumu yıyeyım.Ve cok şükür kı 2 haftadan berı takılı kaldığım 62 den 61 indim.
bende dün oğluma hipp mamasını aldım bakalım annem bugün içirecekti ne yaptı bilmiyorum
sonra bebelac armutlu muhallebi aldım normalde googly alıyordum ülkerin bu sefer bunu aldım
meyve ve sebze püreleri aldım yine kavonozda onlar çok pratik oluyor milupanın..
bu akşamda yapabilirsem sebze çorbası yapcam ilk defa
siz nasıl yapmaya fırsat buluyorsunuz yapmaya
Sanada afiyet olsun PınarcımDiet uğruna neler yıyıyoruz ya.Şöyle sucuklu bir yumurta ve sıcak ekmek yemek vardı şımdi.Offf canım istedi.
Oh annende torun sevmış bugun.Aferin sana birsey yaptırtmamışsın.
selam kızlar dersteyim çocuklar resim yapıyorlar bende ara karneleri giriyorum bu arada size bakayım dedim bugün tam 14 kişi gelmemiş yeni konuya bile geçemiyorum
ay ne güzel maşallah recebe. benimki ba-ba-ba de-de-de diye heceliyor. hiç anne demedi cadı
kızlar kuzulara verdiklerinizi sebze çorbası meyve püreleri yoğurt ve mamaları değilmi farklı birşey vermiyorum daha ben de bir sorayım size dedim :uhm: peynir yumurta filan veriyorum arada da kahvaltıda çok az yumurta rafadan sarısını veriyoruz..
hımm birde dün pınar çocuk aldım süt bakalım onu içireceğim...
Selamlar Herkese,
Sabahtan beridir okuyorum ama bir türlü yazmaya firsatim olmadi ya. Bizde ek gidaya tam gectik sayilir, islerim iki kat agirlasti, cok geriliyorum birkac gündür. Bu arada ben 3 gündür kahvalti veriyorum, tuzu alinmis peynir, ceviz ezmesi, anne sütü, yumurta sarisi bir miktar ve pekmez ile hazirliyordum. Pekmez katmamali miyim acaba? Sütün özelligini yok ettigini yazmis Pinar, kafam karisti?
Bu arada Doruk'da "Anne" diyor bir süredir Aysun. Baba'da diyebiliyor. Bilincli mi söylüyor bilmiyorum ama "hani Anne nerede" dediginde babasi bana bakiyor. Bende deneme amacli babayi soruyorum, babasina bakiyor. Bizi anne ve baba olarak taniyor yani. Birde kalk, tut, isik, mama gibi, bak gibi sözcüklerin anlamlarini ögrettik, biliyor.
Ve kizlar ben 06:00'a kadar uyumaya bile hasretim, gece cok uyanmaya basladi Doruk. Uyutana kadar uykum kaciyor. Ve ciddi bir boyuta ulasti uykusuzluk sorunum. Disten sanirim, bir an önce cikar insallah...
Gülhan Bora'nin disleri geliyor ne güzel. Gözün aydin ve umarim cok sorun cikarmaz sana.
Pinar diyette en basarili sen olacaksin galiba. Ben 2 haftada sadece 1 kilo vermisim. Gerci agir bir diyet uygulamiyorum, sadece belirli seyleri yemiyorum ya da cok az yiyiyorum. "Kizlar 60 kilo oldum nihayet" diyecegin günleride görürüz insallah...
Burcu ek gida olayinda doludizgin gidiyorsun, masallah Kagan'a, sorunsuz yiyiyor sanirim.
Bozon hadi gözün aydin, keyfini cikart bu günlerinin.
Sibel masallah Yagiz Pasa'ya. Bende az önce ilk kez denettim basabilecek mi diye, basti ve cok hoslandi bu durumdan. Hergün biraz pratik yaptiracagim, bakalim faydasi olacak mi?
Unuttuklarim kesin var ama cikmam gerekiyor maalesef. Doruga banyo yaptiracagim. Görüsürüz sonra kizlar...
birde ben geçen hasta olduğumuzda danone aldım muzlu çok sevdi siz veriyormusunuz?
tekrar alsam mı diye düşünüyorumda...
bizimki şimdi 7nin içinde tavuğa ne zaman başlıcam ben ya?
bilen varmı?
şöyle haşlama tavuktan minik minik ağzına versem.?
bizimki şimdi 7nin içinde tavuğa ne zaman başlıcam ben ya?
bilen varmı?
şöyle haşlama tavuktan minik minik ağzına versem.?
[Afferin sana anneni dinlendirmişsin bu sefer .O toplasın seninkiler dağıtsın oh ne ala memleket.Kuzumada kıyamam emeklemeler başladı durmaz hiç artık.
ben yatıyorum kızlar iyi gecelerrr
gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde
pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz
bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı
senin kurtlu kurabiye emeklemeden yüreyecek anlaşılan. afferin Defnoş'a.Aaa bu arada söylemeyi unuttum. Bugün tam Defne'yi giydirdim evden çıkıcam dişlerimi fırçalayayım dedim. Defne'yi de ne olur ne olmaz diye odasındaki yatağına yatırdım. Anam dişlerimi fırçaladım bi geldim ki bizimki yatağın parmaklıklarına mı tutundu (gerçi parmaklıkların koruma örtüsü var ama) nasıl yaptıysa kalkmış ayağa ve bana bakıyor.Bide nasıl becerdim der gibi gülüyor. Ay şok oldum :1shok: Allah'tan parmaklıklar yukarıdaydı. Aşağı indirmemiştim. Resmini çektim evdeyken eklerim. Bu kız bakalım daha neler becericek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ....malum annemdeyim kardeşimin pc bozuldu yıkıntı vardı bitane masa üstü onla idare etmeye çalşıyorum.....
bize gelelim............)))))))
valla benim kuzularda ne diş atraksiyonu ,ne ayağa kalkma,ne anne vs.deme olayı yok
kuzular tazmanya canavarı gibi emekliyor odalarda cirit atıyor
annemin yerde ev aksesuarı ne var devirip geçiyolar..
çok şükür topladılar ömerin hırıltısı devam ama öksürüğü baya azaldı
alişde aymı
malum annemdeyim kızlar pc bozulunca kadının gözleri parladı
ama eskisi olunca laf üstüne laf böyle olunca çok geriliyorum
valla pınarım anne konusundada kaynana konusunda da çok şanslısın kuşum
annem allah için her sıkıntımda yanıma koşuyor ....ama zordayken haliem üzülüyor
normalde pek önemsemiyor....gece çocuklar kalkınca ağlıyolar mama yapmak için koştuğumda onu kaşldırıyorum.....kaldırmama kızıyor ...tabi kızıyorum demiyor ama sesi agresifleşiyor
sonra gündüz hep gece kalktım başım çatlıyor diyor..
ve ananem annemde kalmıyo 2 haftadır...
gündüz çocukları sallıyor uyumuyorlarsa kızıyor sesini yükselterek sevimsiz bi şekilde off diyor
buda beni sinir ediyor...çocuklarıma agresifleşmesi onlar çok küçük yapacak bişey yok
ve artı 15 gün gelmesek kıyamet kopuyor çocukları özledim diye
anlamıyorum ....annem diyorki herşeyine bak besle ...temizle hazırla ben sadece
sevme kısmını yapayım diyor....
ama işte mecburum buraya gelmeye ...bendeyken çok bu kadar olmuyor
ama banada her seyhatte gelmiyor ....sen gel diyor kardeşin yok annem yok diyo...
neyse buda böyle diyorum içimi çekiyorummmm
kaynanama bişey demiyorum birkere hayatıma girdiğinden beridir işe yarayacaktı
oda ağzıma mıçtı bıraktı beni.....yüzünü görmek istemiyorum....
buradayken gündüz hiç girmeyeceğim en son hangi sayfayı okudum yazacam aksamları gelip okuyacam
kıslarr dilde siğilll bende yeni duydum adamda heryerime şöle bi baktı siğil varmı başka yerinde dedi
yok dedimm....sonrada dedğimi açıkladı
bide regli konusuna gelince yarın 30 gün olmam gerek ama ne kasık ağrıısı ne leke var
tek belirti tatlı isityo olmam ....geçen ay ayın 19 da oldum 19 bekleyecem
sonrada 1 hafta geçmesini ....test mest yapmadan doğru doktora gideceğim
sanmıyorum gebelik olsun tek uyku meğili gebelik belirtisi olmaz sanırım....
zaten biliyorya allah üçüncü bebeğim olsa hiç bir kapıya sığamam ben ...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrr...öptüm sizi
gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde
pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz
bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt
günaydın canım. Acaba Durunun dişi çıkıyorda ondanmı ateşlendi. ay ağlamaları insanı mahvediyor. umarım bi şeyi yoktur. geçmişş olsun canım.günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?