2009 Mayıs Anneleri

bizimki şimdi 7nin içinde tavuğa ne zaman başlıcam ben ya?
bilen varmı?
şöyle haşlama tavuktan minik minik ağzına versem.?

[QUOTE=bigudi54;10120337]gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:[/QUOTE]

Ay çok dikkat et tatlım ya nolur nolmaz allah korusun

Bende alıcam canım söylediğin cd'lerden ikisi 80 lira civarıymış baktım.

Canım saolasın zilli kızımda basar acele etme erkek çocukları bu konuda biraz daha aceleci olurmuş.Semizotu çok faydalı doktorum dene ıspanaktan daha fazla sevecektir dedi.Tavuk ve balığı çok ince didikleyip vericem ben yavaş yavaş alışsın öle yemeğe.

Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek

Ne güzel ben perişan olmuştum çok yoğun olmakta berbat yapıyor insanı.

Ay çok sevindim banucum ya ne kadar güzel bir başlangıç oldu sizin için.

Kızlar kağan geçen gün çok feci pişik olmuştu kanıyodu, ek besinlere geçişte olurmuş, bi aile dostumuz krem adı verdi onu kullandık 1 günde geçti, adı trosyd aklınızda bulunsun...

Paylaşım için saol canım yazdım bi yere.

Afferin sana anneni dinlendirmişsin bu sefer .O toplasın seninkiler dağıtsın oh ne ala memleket.Kuzumada kıyamam emeklemeler başladı durmaz hiç artık.

Aynı şeyleri yağızda yapıyor tatlım ne güzel ya tam anlamıyla anne dedikleri günleride görebilsek

Olabilir canım ya arada vermek lazım.Bende öyle yapıcam sanırım.

Akşamları muhakkak pişiriyorum herşey çiğden konuluyor zaten,çok uzun sürmüyor sende yap tatlım.

Ay benimde canımı çektirdin cokacimcoook

selam kızlar dersteyim çocuklar resim yapıyorlar bende ara karneleri giriyorum bu arada size bakayım dedim bugün tam 14 kişi gelmemiş yeni konuya bile geçemiyorum

Allah yardıncınız olsun esencim sende çok dikkat et kendine

ay ne güzel maşallah recebe. benimki ba-ba-ba de-de-de diye heceliyor. hiç anne demedi cadı

Hay maşallah demek baba dede diyor yerim ben onu

Yumurtanın sarısı çok pişmiş olcak canım farklı bişey yok.Gerçi 1 ay içinde farklı yemekler yapıcam oğluşa tarifleri veririm bi ara.

Saol tatlım darısı Doruğun başına bizim mayıs bebişleri çok aktif maşallah.

birde ben geçen hasta olduğumuzda danone aldım muzlu çok sevdi siz veriyormusunuz?
tekrar alsam mı diye düşünüyorumda...

Danone verme tatlım babymi verebilirsin sadece elmalısıda var

bilen varmı?

Ben başlıycam öncetavuk sonra balık.Çok küçük parçalar halinde tattır tatlım.Alışsın öle yemeğinede katıp biraz ezebilirsinde.

İyi geceler bacılar a.s.

Biz kayınvalidemdeyiz. Eşim akşam spor dönüşü dışarı çıkarırım seni Defne annemlerde uyusun dedi. Aldı beni spordan. Önce nargile keyfi yaptık. Sonra da söylemeye utanıyorum ama Waffle yedim ya :kedi: Gerçi bir haftadır tatlı namına yediğim tek şey cornflakesti. İyi geldi bu bana zemuszemus

Neyse şimdi geldik baktım kuzum uyumuş kıyamadım uyandırmaya burda kalalım dedim. Yarın akşam döneriz artık. Hemde hazır burdayken yarın Kadıköy'e inerim. Kendi başıma sakin sakin bişeyler bakarım kendime. Halit'le olunca telaşa geliyor herşey.

Şimdi de çiftliğimi toparlıyayım yatıcam. Öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.

Aaa bu arada söylemeyi unuttum. Bugün tam Defne'yi giydirdim evden çıkıcam dişlerimi fırçalayayım dedim. Defne'yi de ne olur ne olmaz diye odasındaki yatağına yatırdım. Anam dişlerimi fırçaladım bi geldim ki bizimki yatağın parmaklıklarına mı tutundu (gerçi parmaklıkların koruma örtüsü var ama) nasıl yaptıysa kalkmış ayağa ve bana bakıyor.Bide nasıl becerdim der gibi gülüyor. Ay şok oldum :1shok: Allah'tan parmaklıklar yukarıdaydı. Aşağı indirmemiştim. Resmini çektim evdeyken eklerim. Bu kız bakalım daha neler becericek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bilen varmı?

Valla canım bizim doktor önce kuzu sonra dana eti sonrada tavuk ve balık dedi. Ama 1 aydır falan kayınvalidem balık ve tavuk sokuşturuyor Defne'nin ağzına minik parçalar halinde a.s.

[Afferin sana anneni dinlendirmişsin bu sefer .O toplasın seninkiler dağıtsın oh ne ala memleket.Kuzumada kıyamam emeklemeler başladı durmaz hiç artık.

Evet canım bu sefer dinlendirdim annemi. Kız bizimki daha emeklemiyor. Ama emeklemediği halde hem dönerek hem sürünerek hemde geri geri giderek istediği her yere ulaşıyor. Sanırım emeklemeden yürüyecek bizimki a.s

merhaba kızlar ....malum annemdeyim kardeşimin pc bozuldu yıkıntı vardı bitane masa üstü onla idare etmeye çalşıyorum.....

herkesler çok şükür iyi ayşe düzelmiş
bora incilenmiş
ceren yoğun
banu güsel karşılanmış
sibiko ve yağız iyi
pıanrım full yoğun
kıvılcım ek gıdada daralmaya başlamış ama kilo vermiş
aysun iyi oğluşu sesler çıkarıyor
esen okulda evde uğraşıyor
burcu cnm kaanın peşinde ek gıda savaşı veriyo ama kaanda üzmüyor hanırım
kayra diş çıkarmaya çalışıyor sanırım....
ceylinde iyi
bigudinin süt işi kötü olmuşşş
knk misafir fırtınası yaşıyor
atladığım kimler var bilmiyorum kıslar varsa kusura bakmasın

bize gelelim............)))))))

valla benim kuzularda ne diş atraksiyonu ,ne ayağa kalkma,ne anne vs.deme olayı yok
kuzular tazmanya canavarı gibi emekliyor odalarda cirit atıyor
annemin yerde ev aksesuarı ne var devirip geçiyolar..
çok şükür topladılar ömerin hırıltısı devam ama öksürüğü baya azaldı
alişde aymı

malum annemdeyim kızlar pc bozulunca kadının gözleri parladı
ama eskisi olunca laf üstüne laf böyle olunca çok geriliyorum
valla pınarım anne konusundada kaynana konusunda da çok şanslısın kuşum

annem allah için her sıkıntımda yanıma koşuyor ....ama zordayken haliem üzülüyor
normalde pek önemsemiyor....gece çocuklar kalkınca ağlıyolar mama yapmak için koştuğumda onu kaşldırıyorum.....kaldırmama kızıyor ...tabi kızıyorum demiyor ama sesi agresifleşiyor
sonra gündüz hep gece kalktım başım çatlıyor diyor..
ve ananem annemde kalmıyo 2 haftadır...
gündüz çocukları sallıyor uyumuyorlarsa kızıyor sesini yükselterek sevimsiz bi şekilde off diyor
buda beni sinir ediyor...çocuklarıma agresifleşmesi onlar çok küçük yapacak bişey yok
ve artı 15 gün gelmesek kıyamet kopuyor çocukları özledim diye
anlamıyorum ....annem diyorki herşeyine bak besle ...temizle hazırla ben sadece
sevme kısmını yapayım diyor....
ama işte mecburum buraya gelmeye ...bendeyken çok bu kadar olmuyor
ama banada her seyhatte gelmiyor ....sen gel diyor kardeşin yok annem yok diyo...

neyse buda böyle diyorum içimi çekiyorummmm

kaynanama bişey demiyorum birkere hayatıma girdiğinden beridir işe yarayacaktı
oda ağzıma mıçtı bıraktı beni.....yüzünü görmek istemiyorum....

buradayken gündüz hiç girmeyeceğim en son hangi sayfayı okudum yazacam aksamları gelip okuyacam

kıslarr dilde siğilll bende yeni duydum adamda heryerime şöle bi baktı siğil varmı başka yerinde dedi
yok dedimm....sonrada dedğimi açıkladı

bide regli konusuna gelince yarın 30 gün olmam gerek ama ne kasık ağrıısı ne leke var

tek belirti tatlı isityo olmam ....geçen ay ayın 19 da oldum 19 bekleyecem

sonrada 1 hafta geçmesini ....test mest yapmadan doğru doktora gideceğim

sanmıyorum gebelik olsun tek uyku meğili gebelik belirtisi olmaz sanırım....

zaten biliyorya allah üçüncü bebeğim olsa hiç bir kapıya sığamam ben ...

benden bu kaderrrrrrrrrrrrr...öptüm sizi

gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde

pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz

bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı

gününüz aydın olsun a.s.

banucum geçmiş olsun. duru bebeğin ciddi bişeyi yoktur inşallah. belki diş çıkarıyordur o da.

aysun recep aşmış kendini. artık zıplayarak mı yürüyor yürüteçte. ne şirin görünüyordur. mıncıkla benim için onu annesi

biz de sabah altıda kalkltık yine. şimdi kahvaltısını yapıp uyudu benim cimcime. benimde üç sepet ütüm var. onlara başlayayım o uyurken. arada uğrarım pc açık.

günaydın cnm ..evet hareketliler ...hemde çok birbirleri ile boğuşmalar vs..
cnm annem işine nasıl gelirse öyel ameliyat vs. den değil..
dün benim hiç sevmediğim komsumum gelini gelmiş hamile
diyoki bana milletin içinde sen diyo .XXXX abla ve gelini ile kapalı çarşıya git
ben çocuklara bakarım diyor .....ama ben desemki anne ben bi arkdaşıma gidem
yok ...ben nasıl bakarım çocuklara diyor.....gerisini sen düşüm

yokk kızz üçüncü filan şimdi zamanı değil yaa korkutma beniii:bbo:

banucuğum günaydın geçmiş olsun cnm ....evet çalışmanın bir çok yanı gibi bu yanıda zor ama sen onlar için çalışıyorsun cnm ya...birde dua etki annen var ya sen çalışıp annenin desteğini görmesen ....inş.kuzunda bişeycik yoktur

GÜNAYDIN KIZLARRRRR kaydirigubbakcemile2

AYSUN,BıRSEN,BANU HEPıNıZE MERHABALAR.... opuyorumnanaktan

BANUCUM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN GÖRÜYORMUSUN YA DEDıĞıN GıBı ÇOCUKLARIN YANINDA OLAMIYORUZYA BENDE ÇOK GICIK OLUYORUM SORMA.
ıNŞALLAH ÖNEMLı BıRŞEYı YOKTUR CANIM YA :Saruboceq: ...

günaydınlar benimde ömer kalktı alişim uyuyor hala
bu gece 12 geçerken yatmışlardı bende 1 de allahım bu gece ben uykumu alana kadar uyusalar dedim...gerçektende alide ömerde uyudu sabah 6 da ömere mama yedirdim onu yatırdım ali mız mız yaptı .......o da uyunamadan mama verdim sabah 9 kadar uyuduk uykumu almışım çok şükürrrrr

senin kurtlu kurabiye emeklemeden yüreyecek anlaşılan. afferin Defnoş'a.

ay canım ya eşimede seni anlatıyorum hep. ben bi çocukla bazen daralıyorum. sen hem iki çocuk hem de eşin yanında değil. Allah sabır versin. kimse anne baba kadar sabırlı olamıyor gerçkten hemen sıkılıyorlar. ya da artık kaldıramıyorlar çocuklu ortammı.

Günaydın canım. oh maşallah oğluşuna seni üzmüyor artık. hep böyle devam eder de seni üzmez kuzum.
günaydın canım. Acaba Durunun dişi çıkıyorda ondanmı ateşlendi. ay ağlamaları insanı mahvediyor. umarım bi şeyi yoktur. geçmişş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…